Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Forum|Fikret Orman Bu forumda Beşiktaş kulubünün her hangi bir değerine, makamına ve makamında oturan kişilere küfür, hakaret, rencide edici ve küçültücü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fikret Orman  [Okunma sayısı 28558 defa] Fikret Orman

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Rüzgar Sağnak son yazısında Lanzini'yi Beşiktaş'a bedava getiriyor,futboldan bu kadar uzak bir adam yok gerçekten bunlar kulüpten yararlanamayan adamlar işte çamur atıyorlar,adamın futbol bilgisi o kadar düşük ki Demba Ba'ya bile laf söyleyecek biraz daha.

Çevrimdışı forzatunga

Rüzgar Sağnak son yazısında Lanzini'yi Beşiktaş'a bedava getiriyor,futboldan bu kadar uzak bir adam yok gerçekten bunlar kulüpten yararlanamayan adamlar işte çamur atıyorlar,adamın futbol bilgisi o kadar düşük ki Demba Ba'ya bile laf söyleyecek biraz daha.
o hadi neyse de peşine takılan Beşiktaş'lı bulabilmesi üzüyor

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

o hadi neyse de peşine takılan Beşiktaş'lı bulabilmesi üzüyor

Hocam çoğu taraftarımız maalesef ve üzülerek söylüyorum futboldan anlamıyor,anlık başarılara endeksli bir manteliteye sahipler gerçi anlık başarıda yok o ayrı konu ama en başta sabrı öğrenmemiz gerekiyor zaten Türk futbolu olarak Avrupadan geri olmamızın nedenlerinden bir taneside sabretmeyi bilmediğimiz içindir.Futboldan anlayaman insanlar futbol hakkında yorum yapıyor,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir toplumuz.

Çevrimdışı ozan062

ben birebir gorustugum bir insan oldugu için bu dediklerinize sadece gülüyorum:)) herkes gormek istediği sekilde gorur karsındaki insanı bu herkes için geçerlidir,, baskanın sayfasında onu konusmak gereksiz olur,,,

yeni birsey eklkeyim peki baskanın bu medyadaki hal ve hareketlerini begenen varmıdır??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı forzatunga

ben birebir gorustugum bir insan oldugu için bu dediklerinize sadece gülüyorum:)) herkes gormek istediği sekilde gorur karsındaki insanı bu herkes için geçerlidir,, baskanın sayfasında onu konusmak gereksiz olur,,,

yeni birsey eklkeyim peki baskanın bu medyadaki hal ve hareketlerini begenen varmıdır??
beğenmek ne kelime zevkten dört köşe oluyorum.
O renkli basının koskoca röportajlar içinden zorlaya zorlaya esnete esnete cimbizla çekip çıkardıkları akılları sıra baskani ve Besiktasi yıpratmak için gündem oluşturmaya yönelik başlıklari yok mu hele en büyük keyfim onlar.
Büyük korku ve panik var Fikret Orman ne kadar uzun süre kalırsa bu kulübün toparlanacaginin farkındalar.
Her zaman söylüyorum renkli basının ve bizim parazitlerin bu denli vurduğu hatta birsey bulamayip devamli bel altı vurduğu baskani sonuna kadar desteklerim. Bu turnasol %100 çalışıyor  :ok: tavsiye ederim

Ne zaman bahsettigim odaklar baskani yere göre sigdiramaz her şey güllük gülistanlık der, o zaman Başkanın en büyük muhalefeti olurum.

Çevrimdışı ozan062

beğenmek ne kelime zevkten dört köşe oluyorum.
O renkli basının koskoca röportajlar içinden zorlaya zorlaya esnete esnete cimbizla çekip çıkardıkları akılları sıra baskani ve Besiktasi yıpratmak için gündem oluşturmaya yönelik başlıklari yok mu hele en büyük keyfim onlar.
Büyük korku ve panik var Fikret Orman ne kadar uzun süre kalırsa bu kulübün toparlanacaginin farkındalar.
Her zaman söylüyorum renkli basının ve bizim parazitlerin bu denli vurduğu hatta birsey bulamayip devamli bel altı vurduğu baskani sonuna kadar desteklerim. Bu turnasol %100 çalışıyor  :ok: tavsiye ederim

Ne zaman bahsettigim odaklar baskani yere göre sigdiramaz her şey güllük gülistanlık der, o zaman Başkanın en büyük muhalefeti olurum.

pekii ekonomisi güclü basarıları bizden fazla  ve taraftar sayılarıda yüksek olan onlar neden peki demec yarısına girmiyorlar??  dun baska bir programda bunada değindiler,, iftar için medyayı cagırıyorsun ve bir gecede 8 farklı sirkete rop veriyorsun,, ki ondan 3 gün oncede bir baska gazeteye,, simdi buradaki uyusmazlık nedir?? buradaki dengesizlik nedir?? buradaki iletişim özürlüllüğü nedir??

birkere daha dun sabah gazetesine verdiği rop diyorki "ailemi yıktılar" iyide banane bundan:))  nasıl senin yurt dısındaki oyuncu gorusmelerinde kaldıgın otellerdeki aktivitelerin beni ilgilendirmiyorsa oda bizi:)) dedikodular bizim klüğpte her zaman daha fazladır,, hep soylefim,, bizim kadar seffaf olan bir klüp yoktur,, bununda getirdiği handicaplardan birisidir bu dedikodu:)) bunu kaldıramıyorsan ki ben oyle birsey gormuyorum gayette hhayatına devam ediyor o zaman sikayetciyim diyede medyaya demec verilmemeli,,,

ben hep soyluyrum bizim fo ile yd ile ismail unalla falan duzelicek bir yapımız yokkk bize paralı baskanında gelmesi birseyi değiştirmez,, bizim komple yeni bir kongre yapısına ihtiyacımız var satılmısların sayısı cok cok fazlaa, derneklerin belirlediği yoneticilerle baskanlık adaylarına karısyım bundan hayır gelmiyor bize ,, bugunden itibaren herkesi kongre üyesi olmaya davet ediyorum,,, bayramınızı tekrar kutlarım ben 3 haftalıgına yokum size emanet bu baslık :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, 12:46:34 ozan062 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret Orman Beşiktaşımızın en zor döneminde görev alan ve bu görevi layıkıyla yapan biridir. Bazı (küfür yok) kendisini Beşiktaşı küçültüyor şeklinde eleştirebiliyorlar ki hayret ediyorum. Başkanın yaptğı şey Beşiktaşı büyütmektir. Az kaldı 1 yıl sonra herkes görecek. Birkaç hatalı transfer dışında yaptığı şeylerin tamamı doğru. Burada hatalı transferden kasıt sadece alınıp takıma uyum sağlayamayan oyuncudur ki bunlar da biraz tasrruflu iş yapılmaya çalışılmasından kaynaklanıyor. Yoksa 1 liralık adama tamamen kötü niyetle 8 lira vermiyorlar.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2014, 03:31:27 Necmi ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Kendini Beşiktaşlı sanan, tanıtan, Beşiktaşlı tanınmaktan maddi-manevi rant sağlayan, kafası az buçuk çalışan insanlarla dalga geçercesine Beşiktaşı Türkiye'nin tek büyüğü olmak üzere girdiği yoldan döndürmek isteyen , bazen gazeteci kimlikli bazen grup lideri kimlikli insanlardan Tanrı Beşiktaşı korusun. İt ürür, kervan yürür derler.

Feyenoord stadında ve Hollanda sokaklarında görüldüğü üzere ne Beşiktaş sadece bir semt takımıdır, ne çArşı sadece 3-5 kişiyi kapsayan bir grupçuktur. O bir ruhtur derler ya, tam da öyledir.

Kimse anasının karnından hiper-uber-süper lider ve yönetici olarak çıkmadığı gibi, eğer iyi niyet ve çaba da varsa bunlar kurum yararına da olacak şekilde belli bir süre de edinilebilir özelliklerdir. Yıllarca koltuk işgal edip kurum yararına diye diye ortada kurum bırakmayanlar ve yarenleri, gerçek Beşiktaş ruhunun ayaklanmaya başlamasından ve ait olduğu en saygıdeğer, özkaynaklara güvenen, mütavazi, ağırbaşlı ve omurgalı mevkiye çıkmasından ve de rantlarının kedilmedinden tabi ki rahatsız olacaktı.

Ne sandıydık ki?

Edit: Sonradan gördüm, paralı başkanlar istemiş bazı gazeteci kimlikli arkadaşlar, beni yanıltmadığın için teşekkür ederim @ozan . Bu kulubün sportif olarak en başarılı dönemlerinde sanki paralı başkan varmış gibi. İşte hep SARILIK olmuş Beşiktaşlı sendromları bunlar. Gizli sarılık var bünyede.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2014, 17:11:37 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kendini Beşiktaşlı sanan, tanıtan, Beşiktaşlı tanınmaktan maddi-manevi rant sağlayan, kafası az buçuk çalışan insanlarla dalga geçercesine Beşiktaşı Türkiye'nin tek büyüğü olmak üzere girdiği yoldan döndürmek isteyen , bazen gazeteci kimlikli bazen grup lideri kimlikli insanlardan Tanrı Beşiktaşı korusun. İt ürür, kervan yürür derler.

Feyenoord stadında ve Hollanda sokaklarında görüldüğü üzere ne Beşiktaş sadece bir semt takımıdır, ne çArşı sadece 3-5 kişiyi kapsayan bir grupçuktur. O bir ruhtur derler ya, tam da öyledir.

Kimse anasının karnından hiper-uber-süper lider ve yönetici olarak çıkmadığı gibi, eğer iyi niyet ve çaba da varsa bunlar kurum yararına da olacak şekilde belli bir süre de edinilebilir özelliklerdir. Yıllarca koltuk işgal edip kurum yararına diye diye ortada kurum bırakmayanlar ve yarenleri, gerçek Beşiktaş ruhunun ayaklanmaya başlamasından ve ait olduğu en saygıdeğer, özkaynaklara güvenen, mütavazi, ağırbaşlı ve omurgalı mevkiye çıkmasından ve de rantlarının kedilmedinden tabi ki rahatsız olacaktı.

Ne sandıydık ki?

Edit: Sonradan gördüm, paralı başkanlar istemiş bazı gazeteci kimlikli arkadaşlar, beni yanıltmadığın için teşekkür ederim @ozan . Bu kulubün sportif olarak en başarılı dönemlerinde sanki paralı başkan varmış gibi. İşte hep SARILIK olmuş Beşiktaşlı sendromları bunlar. Gizli sarılık var bünyede.

Helal olsun valla çok güzel söylemişsin.8 yıl boyunca amatör yönetici vasıfları bile gösteremeyen adamların destekçileri gelmiş burada Fikret Orman yönetimi acemi diye atıp tutuyor.Fikret Orman'a çulsuz diye laf söylüyorlar ama paralı başkanları 8 sene her Mayıs'ta kazma vuruyordu stad için demek ki  herşey para değilmiş.

Çevrimdışı Deniz

Ne sandıydık ki?

hocam kimmiş "rant sağlayan"  kanıtlarıyla sunar mısın hemen dava edelim o kişileri ?
Sayın başkan Fikret Ormanın bile tek 1 kişiyi bile dava etmediği,son kongrede özür dilediği,gelin görüşelim dediği,tek 1 kişiyi bile itam etmediği kişileri siz tespit etmiş olmalısınız?
Size açık çağrı yapıyorum verin isimlerini ve kanıtlarını bizler dava edelim.Kongrede gündeme de getirelim.

ha bir de dünkü maça 5 otobüsle giden çArşı Berlindi ,staddaki taraftar da büyük ağırlıklı çArşıydı hatırlatırım.

sizden isimleri ve kanıtları bekliyorum @mehmetthedum

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

@Deniz,
Başkan olmadan evvel Yıldırım Demiröreni tanıyanınız var mıydı? İşin sonunda yıllara sari olarak kendi için önemsiz bir para karşılığı ki, geri alacak onu da, hem reklamını yapıp hem de koltuk sahibi olmadı mı?
Veya Serdal Adalı kimdi Bjk yönetimine girmeden evvel ? 10- 15 milyon tl ( 5-7 milyon dolarcık verip , Tüm ülkede bilinir biri olmadı mı?)
Fernandes , mendes, almeida , ferrari gibi kişiler yıllarca hak etmedikleri değeri ve parayı cukkalayıp rant sağlamadılar mı?

taraftar örneği vermiyorum dikkat edersen, biliyorum sen öyle anladın ama maalesef yanıldın.

ÇArşı konusunda da bence yanlış bir agresifliğin var, bir defa yaşına bakarsak sanırım ben lisede kapalıdayken doğmuşsun. Merak etme gerek yıl olarak gerek sosyal  olarak tam da o ruhun bir parçasıyım. Ancak tek ters düştüğüm ve eleştirdiğim konu var şimdilik, o da tribün boykotu. Ve buna hakkım da var üstelik, çünkü çArşı kendine de karşıdır.

Gazeteciler boyutu ise tam çıkın çıkmazı. Uzun gider o tartışma, sanki tanrı parçacığı onlar...
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2014, 07:36:46 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Başkan Çarşı ile barışmak istiyor , bir yerlere laf atarken dikkat edin. Sonra o stada girerken ettiğiniz lafları, bi taraflarınıdan uydurdugunuz dedikodukarı size birisi yedirir bilginiz olsun..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

@Deniz,
Başkan olmadan evvel Yıldırım Demiröreni tanıyanınız var mıydı? İşin sonunda yıllara sari olarak kendi için önemsiz bir para karşılığı ki, geri alacak onu da, hem reklamını yapıp hem de koltuk sahibi olmadı mı?
Veya Serdal Adalı kimdi Bjk yönetimine girmeden evvel ? 10- 15 milyon tl ( 5-7 milyon dolarcık verip , Tüm ülkede bilinir biri olmadı mı?)
Fernandes , mendes, almeida , ferrari gibi kişiler yıllarca hak etmedikleri değeri ve parayı cukkalayıp rant sağlamadılar mı?

taraftar örneği vermiyorum dikkat edersen, biliyorum sen öyle anladın ama maalesef yanıldın.

ÇArşı konusunda da bence yanlış bir agresifliğin var, bir defa yaşına bakarsak sanırım ben lisede kapalıdayken doğmuşsun. Merak etme gerek yıl olarak gerek sosyal  olarak tam da o ruhun bir parçasıyım. Ancak tek ters düştüğüm ve eleştirdiğim konu var şimdilik, o da tribün boykotu. Ve buna hakkım da var üstelik, çünkü çArşı kendine de karşıdır.

Gazeteciler boyutu ise tam çıkın çıkmazı. Uzun gider o tartışma, sanki tanrı parçacığı onlar...

@mehmetthedum  hocam sürekli bir itham var.Ama kimsenin ağzından ne kanıt çıkıyor ne de bir isim.sadece lafta kalıyor.Beleş bilet isteyen yok mudur elbet vardır her gurubun içinde bir kaç tane çürük yumurta olabilir.ama genel konuşuldu mu binlerce taraftar zan altında kalıyor.Ben açık birşey diyorum eğer bildiğiniz kişiler varsa sizler isimlerini verin bizler gerek mahkemede gerek de kongrede dile getirelim hesabını soralım.Bundan daha açık bir teklif olamaz sanırım.
Ama yok isim veremiyorsanız kimseyi zan altında bırakmayın.1-2 kişiyinin yaptığı şeyi yüzbinlere mal etmek büyük hata olur.
Bugün gidin herhangi bir hapisaneye tecavüz koğuşuna sorun kaç tane Beşiktaşlı mahkum çıkacaktır.Bu bütün Beşiktaş taraftarını namussuz ve (Hakaret Yasak)₅ mi yapar?Yüzbinlerce gönül vereni olan Çarşı gurubu içinde de kendi çıkarını düşünen birkaç kişi olması normal.Şimdi bütün herkes mi böyle oluyor?
Eğer isim veremiyorsak genelleme yapmamak lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çağrı şöyle bir durum var, Başkanın iftara daveti felan var. Çünkü Çarşı gibi bir taraftar grubunu karşına almak anlamsız. Bu savaş birazda siyasi idi malesef. Yoksa Başkan para getirecek kaynakları bu kadar karşısına almazdı.

Barışmak istiyor çünkü ciddi anlamda forma satışıda kombine satışıda az. Diyeceksin 300-500 kişimi bunu sağlayacak durum o yönden biraz farklı. Çok kişi bu gruba göre hareket edebiliyor ve onların telkinleri ile alıyor bu işleri..

Ancak bugün görüştüm kapalı üstten aldılar kombinelerini , ne kadar kızarsan kız Beşiktaş 1 tane..

İkincisi SERSERİ olan grup ile Çarşının bir alakası yok. Kötü olan herşeyi oraya yıkarak ALGI operasyonu yaptılar ama olmadı..

Olaylara uzaktan bakınca aslında herşey net belli. Mesela 1453 KARTALLARI nerede ? Geçen sene sahaya dalan ve Çarşı ile malesef özdeşletirlen adamlar nerede ?

Ben diyeyim YOK..

Çünkü algı yaratılıp Beşiktaş içindeki muhalif kesimi sindireeklerdir. Başkanda bunu yaparsam yok ederiz dediler ama bu seferde Beşiktaş gidiyor. Yani tribünler boş, satışlar düşük.. Bu hatadan dönülecek inşallah..

Bedava bilet olayına gelirsek.Muhtemelen vardır bunlar. MAlesef halende alanlar çıkıyor. İsim isim yazmam dğru değil ancak yöneticilere yakın kişilerin nasıl bilet dağııttıklarını herkes biliyor.O sistem bugünde devam ediyor emin olun. Passo kart ile engellenecektir o dönem. Yani geçen senede onlarca  bileti parayla alıp dağıtanlar oldu hemde bu yönetimden.. Ama parasıyla alınmış biletler bu konuda Beşiktaşın kaybı yok..

Çarşıyı yok etme arzusunda olanlara rica ediyorum YEM vermeyin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı şöyle bir durum var, Başkanın iftara daveti felan var. Çünkü Çarşı gibi bir taraftar grubunu karşına almak anlamsız. Bu savaş birazda siyasi idi malesef. Yoksa Başkan para getirecek kaynakları bu kadar karşısına almazdı.

Barışmak istiyor çünkü ciddi anlamda forma satışıda kombine satışıda az. Diyeceksin 300-500 kişimi bunu sağlayacak durum o yönden biraz farklı. Çok kişi bu gruba göre hareket edebiliyor ve onların telkinleri ile alıyor bu işleri..

Ancak bugün görüştüm kapalı üstten aldılar kombinelerini , ne kadar kızarsan kız Beşiktaş 1 tane..

İkincisi SERSERİ olan grup ile Çarşının bir alakası yok. Kötü olan herşeyi oraya yıkarak ALGI operasyonu yaptılar ama olmadı..

Olaylara uzaktan bakınca aslında herşey net belli. Mesela 1453 KARTALLARI nerede ? Geçen sene sahaya dalan ve Çarşı ile malesef özdeşletirlen adamlar nerede ?

Ben diyeyim YOK..

Çünkü algı yaratılıp Beşiktaş içindeki muhalif kesimi sindireeklerdir. Başkanda bunu yaparsam yok ederiz dediler ama bu seferde Beşiktaş gidiyor. Yani tribünler boş, satışlar düşük.. Bu hatadan dönülecek inşallah..

Bedava bilet olayına gelirsek.Muhtemelen vardır bunlar. MAlesef halende alanlar çıkıyor. İsim isim yazmam dğru değil ancak yöneticilere yakın kişilerin nasıl bilet dağııttıklarını herkes biliyor.O sistem bugünde devam ediyor emin olun. Passo kart ile engellenecektir o dönem. Yani geçen senede onlarca  bileti parayla alıp dağıtanlar oldu hemde bu yönetimden.. Ama parasıyla alınmış biletler bu konuda Beşiktaşın kaybı yok..

Çarşıyı yok etme arzusunda olanlara rica ediyorum YEM vermeyin..

Buna kesinlikle katılıyorum ben Çarşı düşmanı değil sempatizanıyım aksine. Ancak görülenler yazılacak her şey açık olacak Çarşı toz pempe değil bunu özellikle söylemek istiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Mutlaka öyle..

Abi zaten nerede çok kişi varsa orada sıkıntı vardır..

Belli kesim gereksiz yere saldırırıken belli kesimde gereksiz yere çok savunuyor..

Ama ben o kapalı kutuda olup bu tribüncülüğün içinde olanlarla geçen sene çok kez oturduk, tiyatrolara gittik (engelliler için) ve hayvan barınaklarına destek olduk. Sen ben gibi adamlar sonuçta.

Ben açık yazayım size..

İçlerinde

Beşiktaş için ağlayan adam kötü adam değildir diyerek Demirörene destek verende gördüm.

Sefaköy grubunun başındaki abininde buna istisnaden "Ormanın çok yanlışları var ama Abi Demirörenden Allah korusun" bir daha diyenide var..

Bunu bizim arkadaş çevreside diyor. Okuyoruz. Demirören dönemi borca rağmen şöyleydi diyen bir sürü insan var Çarşı dışında.

Kişiler kısacası heryerde var..

Beşiktaş tribünleri içinde heryerinde bulundum. Çok sıkıntı tipler var.Bunlardan bende nefret ediyorum. Serseri serseri adamlar giriyor bazen tribünlerden soğutuyor insanı. Umarım bunlar yeni statla beraber yok olur..Başkada diyecek bişey yok..

Konu Başkan onada bir iki tavsiyem olacka..

Başkan ile tribünler kavga etmemeli. Ortak amaç Beşiktaş ise üslüplar düzeltilmeli. Herkesin birbirine ihtiyacı var bu gerçek..İftar daveti çok güzel ben Çarşının gitmemesini ayıplıyorum.Umarım arabulucu bulunur bu soğukluk biter.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Moderatörler nerede  :D

Ben Borsada Ronaldinho olayını yazınca kanıt istemiş burada hakaretler havada uçuşmuştu..

Ki benim en azından yeteri delil sayılabilecek verilerim vardı (borsada ki hisseler)

Ama şimdi vur muhalefete :))

Bu ülke Başbakanından Halkına kadar aynı yerdeyiz..

Yuvarlanıyoruz ÇAmur deryasında..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Başkan çok fazla sivri konuştu haliyle bir iftar davetiyle iş çözülmüyor 2 yıllık harlaşma var arada. Aama yine de Çarşı Beşiktaş'ın bir tane olduğunu hatırlayıp sineye çekmesi gerek katılıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Moderatörler nerede  :D

Ben Borsada Ronaldinho olayını yazınca kanıt istemiş burada hakaretler havada uçuşmuştu..

Ki benim en azından yeteri delil sayılabilecek verilerim vardı (borsada ki hisseler)

Ama şimdi vur muhalefete :))

Bu ülke Başbakanından Halkına kadar aynı yerdeyiz..

Yuvarlanıyoruz ÇAmur deryasında..

Moderatör burada  :D Her şey kontrol altında konuşun  :bandit: böyle konuşmalar olmalı saygının dışına çıkmadan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar sanırım Çarşı için bir konu açacağım çünkü konu başkandı nerelere geldi böyle stabil tutamıyoruz forumu o yüzden konuyu koptuğu yerden sileceğim başkandan devam edebiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çarşının tartışılması gereken forum burası değil varsa derdi olan forzabesiktas.com a gider üye olur orada konunun muhattaplarına derdini anlatır.

Çevrimdışı ozan062

Ne sandıydık ki?

editte anlatmaya calıstıgın seyi ben soylemiyorumki sen oyle anlamıssın,, bambaska bir "kafa" bu hiçtavsiye etmiyorum ben baskandan falan bhasetmiyoumki:)) zihniyetten bahsediyorum,, hem ben apralı baskanda istmeiyorum tam tersi isimv ermiyorum ama yon veriyorum o kişi gelirse ki artık bence gelecekteki enbuyuk adaylardan birisidir o kişinin malvarlıgı  cok dusuk,,yani parayla olmucak hiçbirsey ben onu isaret ediyorsam nasıl paralı baskan istiyor oluyorum:))
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 12:48:35 ozan062 ]

Çevrimdışı canU

çevredeki renkliler "aahaha bak lanzini'de yalan oldu" demiş, gelmiş burada atarlanıyor :)

yav bırakın şu ona buna hava atacağım, dalga geçecekler vs durumlarını.. başkan haklı.. önce bonserviste anlaştık, vergiyi de siz ödeyin dediler.. e hadi dedik onu da ödeyelim bu sefer daha fazla bonservis istiyorlar.. bu adamların ne diye ayağına gidilecek? belli ki adamlar oyun oynuyor..

ha bi de başkanın lafı kulübe.. sen futbolcuya nasıl bağladın? :)))

r10 konusunu da açıkladı 1 ay evvel.. alın beni diye tekrar geldi ama kapı kapalı artık dedi.. duruş dediğin budur.. duruşuna laf ettiğin adama, seninle dalga geçer gibi transfer pazarlığı yapan oyunucuyu sıkışınca al diyorsun :))

yani saçma sapan konuşan biri var ama o başkan değil güzel kardeşim ;)
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün abi :) ülkenin başındaki insan kabadayı, nezaketten anlamaz biri olunca tabi insanlar alışmış artık normal geliyor bu açıklamalar.  Bu işin doğasında vardır değil mi her talip olduğun oyuncuyu alamazsın. Her alamadığın oyuncuya laf etmek, klübüne laf etmek inanılmaz kaliteli bir duruş. Tam Süleyman Seba duruşu, Beşiktaşlılık duruşu. Ronaldinhonun abisi kötü, diegonun babası açgözlü, lanzininin kulübü dengesiz, demba ba kronik sakat. Şimdi kimse gelip de demba bada strateji izlendi denmesin. Gerçekten vazgeçildiği için başka çıktı yine karaladı. Tam everton alırken, vazgeçip lukakuya dönünce adamlar chelsea ba'nın bonservisini indirdi transfer gerçekleşti.

Azıcık nezaket, azıcık düzgün bir duruş lazım. Bunlar Beşiktaş'ın marka değerini de etkileyen olaylar. Evet başkan geldiğinden beri sponsorluk gelirlerimiz katlandı bu açıdan bir gelişim sağlandı, finansal açıdan bir güven geldi kulübe ancak başkanın hareketleri de aynı şekilde marka değerini azaltıyor. Her hafta en az 1 gazeteye röportaj, 1 tv kanalına röportaj verirsen tabi ki de saçmalarsın böyle, abuk sabuk açıklamalar yaparsın.

Haziran ayının başıydı ntvspor a katıldı başkan ve şunu dedi : Kamp 29 Haziranda başlıyor ozamana kadar zamanımız var transfer için neden şimdi gidip alıp abuk sabuk paralar veriyim.Kampa kadar transferler yetişir, Zamanım bol. Aynen bu cümleleri kurdu. 2 ay geçti bu lafların üzerinden tek transfer demba ba. Onun da gelmesinde önder özen'in gidişi etkili oldu büyük ihtimalle. Her açıklamasında bir skandal barındırıyor. Herkesin dalga geçtiği, söylemlerini ciddiye almadığı, piyasada dolaşan capslerin içinde dalga konusu olan bir başkan oldu. Stat konusunda kaba inşaat aralıkta bitecek şekilde iş planı yapılmışken hala 2. devreye yetişecek diye açıklamalar yapıyor mesela. Ben bir aziz yıldırımı, ünal aysalı bu kadar görmüyorum medyada.

Lanzini olayıyla ilgili olarak da sen çıkıp sanki amazonların messisini keşfettik dersen, işte kulübü alsın tepe tepe kullansın dersen herkes seninle dalga geçer. Herşeyin bir uslübu vardır. Çıkarsın lanziniden vazgeçtik kulübünün dengesiz davranışlarından dolayı, bizden başka teklif yapan da gözükmüyor ancak kulübü satmak istemiyor herhalde, bizim için defter kapanmıştır dersin çok zor değil. Veya strateji mi yapacaksın, öyle saydırıp sonra gidip alacağına, gidersin belhandaya yaptığın gibi teklif yaparsın 1-2 haber çıkartırsın, onlar da illa ki görürler hedefine ulaşırsın. Sen böyle laflar edersen arjantin basınından da , "fazla gürültü yapıp az para çıkartıyorlar.Bu oyuncuyu gerçekten istiyorsanız o zaman gürültüyü bırakıp elinizi cebinize atın." cevabını alırsın.

ek: http://t.co/wXBYdbHtuQ ersin kurnazın yazdıklarını biraz okuyunca yönetimin durumu daha net ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Azıcık nezaket, azıcık düzgün bir duruş lazım. Bunlar Beşiktaş'ın marka değerini de etkileyen olaylar. Evet başkan geldiğinden beri sponsorluk gelirlerimiz katlandı bu açıdan bir gelişim sağlandı, finansal açıdan bir güven geldi kulübe ancak başkanın hareketleri de aynı şekilde marka değerini azaltıyor. Her hafta en az 1 gazeteye röportaj, 1 tv kanalına röportaj verirsen tabi ki de saçmalarsın böyle, abuk sabuk açıklamalar yaparsın.

Şu kısıma kesinlikle katılıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hem nezaketli olsun,hem karizmatik olsun,paralı olsun,transferin en iyisini yapsın,stadı yapsın,borç ödesin,şampiyonluk getirsin,masaya yumruğunu vursun o olsun bu olsun suyundanda koy bari,hangi başkanda bu özellikler vardı ? Süleyman Seba zenginmiydi,Beşiktaş tarihinin en iyi dönemlerini yaşarken 100 milyon Euro'luk transferlermi yapılmıştı evet şimdi dünya değişmiş olabilir ama bundan önce Beşiktaş'ı değişen düzene uydurtamayanlar utansın Fikret Orman'dan önceki kimseye bu kadar tepki yoktu yetti artık adamın yalancılığından girdiniz,rantçılığından çıktınız.8 sene her Mayıs diye uyutulurken bunlar yalan değilmiydi? Başkanlıktan ayrılınca basketboldaki sponsorluğunu çeken adam,100 milyon senet yaptıran adam rantın son noktasına gelmedimi? 8 senede 100 transfer yapıp 1 şampiyonluk getiren adama bunları söylemediniz,Fikret Orman'a vurun bakalım vurun devam edin.

Etiketler: