Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Forum|Fikret Orman Bu forumda Beşiktaş kulubünün her hangi bir değerine, makamına ve makamında oturan kişilere küfür, hakaret, rencide edici ve küçültücü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fikret Orman  [Okunma sayısı 28680 defa] Fikret Orman

Çevrimdışı TØLGA

Parasi olan gitsin kongre üyesi olsun burda bosa ates ediyoruz biz
Gerekirse forma almayin yani bn calismaya basliyim giris aidatlari degismezse
Olmak istiyorum nasipse bu is kongre üyeliginden geciyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 360TV'de yayımlanan 'Kale Çizgisi' adlı programda, çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

Orman, taraftarların yeni yapılacak stada vefat eden Onursal Başkan Süleyman Seba adının verilmesini istemesi ve bu konudaki gelişmeler hakkında sorulan soruya şu cevabı verdi: "Şu anda böyle bir şey yok. Vodafone ile görüşüyoruz. Hatta Tottenham maçında Vodafone'nun Genel Merkezi'ni de ziyaret edeceğiz ama ben yine söylüyorum; Süleyman Ağabey Beşiktaş'ta çok önemli bir isimdir. Bizim ağabeyimizdir. Ben çocukluğumdan itibaren beraber olma şansını yakaladım. Bununla gurur duyuyorum."

BAZI ŞEYLERİ ÇOK FAZLA ABARTIYORUZ
Beşiktaş'ın başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi çok da büyük bir başkandı. Ama şunu unutmamak gerekiyor; Süleyman ağabey Beşiktaş Kulübü'nün kurucusu değildir. Beşiktaş'ta bütün her şeyi yapmış kişi de değildir. Beşiktaş'ta bizim büyüklerimiz var. Şeref Bey, Baba Hakkı var. Süleyman Seba adına cadde var. Fulya Tesisleri var. Spor salonumuz var. Şimdi bir üniversite de kuracağız. Biz Türk milleti olarak bazı şeyleri fazla abartıyoruz. İlla ki de şey yapılsın diye bir durum yok. Vodafone ile de konuşuyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz."

Garip garip açıklamalar yapıyor bazen..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı siyah-1903

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 360TV'de yayımlanan 'Kale Çizgisi' adlı programda, çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

Orman, taraftarların yeni yapılacak stada vefat eden Onursal Başkan Süleyman Seba adının verilmesini istemesi ve bu konudaki gelişmeler hakkında sorulan soruya şu cevabı verdi: "Şu anda böyle bir şey yok. Vodafone ile görüşüyoruz. Hatta Tottenham maçında Vodafone'nun Genel Merkezi'ni de ziyaret edeceğiz ama ben yine söylüyorum; Süleyman Ağabey Beşiktaş'ta çok önemli bir isimdir. Bizim ağabeyimizdir. Ben çocukluğumdan itibaren beraber olma şansını yakaladım. Bununla gurur duyuyorum."

Beşiktaş'ın başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi çok da büyük bir başkandı. Ama şunu unutmamak gerekiyor; Süleyman ağabey Beşiktaş Kulübü'nün kurucusu değildir. Beşiktaş'ta bütün her şeyi yapmış kişi de değildir. Beşiktaş'ta bizim büyüklerimiz var. Şeref Bey, Baba Hakkı var. Süleyman Seba adına cadde var. Fulya Tesisleri var. Spor salonumuz var. Şimdi bir üniversite de kuracağız. Biz Türk milleti olarak bazı şeyleri fazla abartıyoruz. İlla ki de şey yapılsın diye bir durum yok. Vodafone ile de konuşuyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz."

çok konuşuyor ve çok konuşuldukça daha az ciddiye alındığını etrafında kimse kendisine söylemiyor
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Salih A.

burda veled-i zinanın teki başkana şikayet etsene diyor gavat sen bi çık o gruptan önce erkekliğini göster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu görüntüler için mi bu kadar laf söylemiş başkan..

Pes.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

aslında söylediklerinde yanlış bir şey yok doğru konuşmuş o stada bir isim verilecekse bu isim Şeref Bey dir. onun dışında bir isim doğru değil Süleyman Seba Beşiktaşımıza çok şeyler katmış Başkanımızdır ama geçmişte aynı değerlerde başka Başkanlarımızda oldu içinden birini çekip alamayız kurucularımız varken yanlış isim olur Futbol şubemizi kuran ve bütün hayatını adayan Şeref Bey en çok yakışan isim bence

Çevrimdışı ALI RIZA

Dün Maçta yönetim aleyhine tezahürat yapılıyordu acaba neydi taraftar yer değiştirmesi mi _? yönetim uyuma taraftarın ıslanıyor diye anladım tv den _? maçta olanlar anlata bilir mi_?

Çevrimdışı Yakup

Dün Maçta yönetim aleyhine tezahürat yapılıyordu acaba neydi taraftar yer değiştirmesi mi _? yönetim uyuma taraftarın ıslanıyor diye anladım tv den _? maçta olanlar anlata bilir mi_?

Yönetim uyuma taraftarın yağmurda diye bagirdik ama yönetim TFF gereği bunun olmayacagini stat hoparlörler inden söyledi. O sirada yeter yildirim demirören yeter diye bagirdik ama maci yinede kuzeyde izledik. Mac sonu metin albayrak bu konuda bir aciklama yapmis almak istedik falan iste. Almayin sezon basinda direk doğu deseydiniz ne kaybederdiniz. Dün akşamdan sonra acayip sinirliyim yönetimdeki herkese pardon ya onlar stat yapıyordu.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ZEKI

Yönetim uyuma taraftarın yağmurda diye bagirdik ama yönetim TFF gereği bunun olmayacagini stat hoparlörler inden söyledi. O sirada yeter yildirim demirören yeter diye bagirdik ama maci yinede kuzeyde izledik. Mac sonu metin albayrak bu konuda bir aciklama yapmis almak istedik falan iste. Almayin sezon basinda direk doğu deseydiniz ne kaybederdiniz. Dün akşamdan sonra acayip sinirliyim yönetimdeki herkese pardon ya onlar stat yapıyordu.
zaten topu topu 11 bin kisi kombine almis bunlarin yarisi diyelim eski veya yeni aciktan alanlar oldugunu varsayalim. 70 bin kisilik stadta doguya alsaydin basindan ne olurdu. Ama bunu klup mu yapti passo mu yapti onu cozmek lazim.

Çevrimdışı ALI RIZA

REZİLLİK REZİLLİK başka bişe değil Bizim yönetim hala kafasızlık yapıp taraftarı karşısına alıyor... alsınlar almaya devam etsinler kaybedecek olan onlar
sinirlendim iyice... yeri geldimi stad boşaltmayı biliyorlar taraftarı ıslanması önemli acaba _?
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2014, 00:54:09 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Deniz

Emek veriyorsunuz o stada gidiyorsunuz eziyet çektiriyorlar.Yazık günah ayıp.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

Fikret Orman tuğrulu kovmadığı her gün başkanlık ömrünü kısaltıyor.Seçim zamanı tuğrul hala başkan danışmanı olursa Orman en yakın destekçilerini bile kaybeder.Özellikle yönetimdeki muhafazakar kesim bjk tvdeki kızları işe almak için onlarla ahlaksız ilişki kuran tuğrulun kulüpte olmasına göz yummaz.internete düşen videoyu izleyen adam Ormana oy vermez.Ya tuğrulu kovacak ya da bu son dönemi olacak.
tuğrul 20 bin tl maaş alıyormuş.12 bini YD 8 bin kulüp veriyormuş.daha sonra başkan danışmanı oluyor.artık maaşı 12 bin tl olmuş ve kulüp veriyormuş.

bamteli şurası.

başkana video 15 aralık 2013 gösterilmiş.
bugün tarih 29 eylül 2014.(17 eylül gibi video patladı)
başkan bu pisliği 15 aralıktan beri biliyor.millet videoyu yeni gördüğü için olay yeni sanıyor.

taraftar da şu hakemlere konuşsana ,taraftarını kollasana ,  federasyona rest çeksene diye bekliyor.fikret orman daha yanındaki kişilik sahibi olmayan, kulüp içinde karı kızın apış arasını çeken adamı kovamıyor.millet daha çok bekler bu kafayla ondan sonra yazarlar 2. kurucumuz , seba ekolü diye.

haber linki var hala.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Yakup

REZİLLİK REZİLLİK başka bişe değil Bizim yönetim hala kafasızlık yapıp taraftarı karşısına alıyor... alsınlar almaya devam etsinler kaybedecek olan onlar s... gidecek olanlar onlar bizler gene BJK kalacağız Stada giden gitmeyen herkes onurludur onursuz olan yönetimdekilerin duruşudur...
sinirlendim iyice... yeri geldimi stad boşaltmayı biliyorlar taraftarı ıslanması önemli acaba _?

sessiz olalım onlar stat yapıyor.

ctesi akşamından beri sinirim geçmek bilmiyor. :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

sessiz olalım onlar stat yapıyor.
ctesi akşamından beri sinirim geçmek bilmiyor. :akuma: :akuma: :akuma:

Her türk gencinin hayalini süsleyen ekrana bıraktın ya  :bandit:

Çevrimdışı Yakup

Her türk gencinin hayalini süsleyen ekrana bıraktın ya  :bandit:

başlığa hareket geldi. kötü mü yaptık  :lol: :lol:

Çevrimdışı Salih A.

Parasi olan gitsin kongre üyesi olsun burda bosa ates ediyoruz biz
Gerekirse forma almayin yani bn calismaya basliyim giris aidatlari degismezse
Olmak istiyorum nasipse bu is kongre üyeliginden geciyo
kardeşim şimdi sen forma alma  adalı gelince ben almim bu nasıl zihniyet ya Allah aşkına rahmetli SEBA yı azıcık araştırın böyle bir beşiktaşlı olabilirmi ya bu söylediğinin gs maçında bilerek saha girenlerden ne farkın kaldı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Beyler ıslanmak istemiyorsanız kapalıdan alsaydınız kombinenizin yeri kale arkasıysa yeriniz orasıdır bunun için yönetime sallamak ne oluyor ellerinde imkan olsaydı alırlardı uefa maçında aldılar bu maçta boş tribüne almadılarsa demekki nedeni var ve bunuda açıkladılar zaten TFF ile ilgili bir konuda yönetime sallamanın manası varmı

Çevrimdışı siyah-1903

Beyler ıslanmak istemiyorsanız kapalıdan alsaydınız kombinenizin yeri kale arkasıysa yeriniz orasıdır bunun için yönetime sallamak ne oluyor ellerinde imkan olsaydı alırlardı uefa maçında aldılar bu maçta boş tribüne almadılarsa demekki nedeni var ve bunuda açıkladılar zaten TFF ile ilgili bir konuda yönetime sallamanın manası varmı

hiç katılmıyorum abi.. bi kere ben vodafone arenada da kapalı tribün olduğunu düşünerek kale arkası aldım.. pek çoğumuz da bu mantıkta.. passolig veya TFF'nin gidip de vodafone arena için alınmış bilet yerinin olimpiyatta nereye denk düşeceğine karışacağını zannetmiyorsun herhalde.
problemin temeli aldığımız biletin ilk kayıt esnasında olimpiyatta kuzey tribune denk getirilmesi, burdaki yanlış da yönetimin yanlışıdır, düşüncesizliğidir..
ıslanmak kimse istemez, hele stadda 76bin koltuk varken, bunun en aşağı 45bininin üstü kapalıyken, 3bin kişilik bir dolulukta ıslanmayı sen ben değil hiç kimse istemez.. asteras maçında ne güzel aldılar kapalıya, yani yönetimin inisiyatifinde olunca alınabiliyor, burası tamam... o zaman passolig sisteminde de bizim koltukları güney tribüne çevirirler biz de en azından maç izlerken bi parça daha konforlu olma şansına sahip olabiliriz.. vodafone arenada kapalıdan kombine alanların da bu konuda muhalefet edeceğini sanmıyorum.
ayrıca bunun takıma da olumlu etkisi var, tribünler bütünleşiyor daha gür çıkıyor ses 
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Deniz

Besiktas kulubu yonetimi kombine alan herkes dogu tribunde derse degil federasyon fifa bile buna karisamaz.isteselerdi o taraftari islanmaktan kurtarabilirlerdi.mac izlemeye gelip cocugu karisi vs islanmasin diye donen binlerce taraftar oldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

hiç katılmıyorum abi.. bi kere ben vodafone arenada da kapalı tribün olduğunu düşünerek kale arkası aldım.. pek çoğumuz da bu mantıkta.. passolig veya TFF'nin gidip de vodafone arena için alınmış bilet yerinin olimpiyatta nereye denk düşeceğine karışacağını zannetmiyorsun herhalde.
problemin temeli aldığımız biletin ilk kayıt esnasında olimpiyatta kuzey tribune denk getirilmesi, burdaki yanlış da yönetimin yanlışıdır, düşüncesizliğidir..
ıslanmak kimse istemez, hele stadda 76bin koltuk varken, bunun en aşağı 45bininin üstü kapalıyken, 3bin kişilik bir dolulukta ıslanmayı sen ben değil hiç kimse istemez.. asteras maçında ne güzel aldılar kapalıya, yani yönetimin inisiyatifinde olunca alınabiliyor, burası tamam... o zaman passolig sisteminde de bizim koltukları güney tribüne çevirirler biz de en azından maç izlerken bi parça daha konforlu olma şansına sahip olabiliriz.. vodafone arenada kapalıdan kombine alanların da bu konuda muhalefet edeceğini sanmıyorum.
ayrıca bunun takıma da olumlu etkisi var, tribünler bütünleşiyor daha gür çıkıyor ses 
maç maç lokal olarak alınabilse sıkıntı yok ama kale arkası kombinenin yeri kale arkasıdır vay efendim neden kale arkasına koyuyorlar diyemezsin iki hafta sonra fener maçı var stadın dolmayacağının garantisi varmı neden pahalı bilet yerlerini açık kombinesiyle doldursun sonuçta amacı o biletleri satıp para kazanmak seni kapıya koymuyor hakkın olan koltuğu veriyor vay yönetim şöyle böyle demenin manası yok sen ne kadar kapalı istiyorsan yarın batı tribünde VIP boş biz burda üşüyoruz VIPi neden açmıyorsunuz der merak etmeyin yağmur altında seyredeceğimiz maç sayısı o kadar fazla değil hadi diyelim kombineyi doğuya aldı açık bilet satmayacakmı sattığında orda insanlar üşümeyecekmi yada açıyorlar diye kimse doğu bileti almaz açıktan doğuya girer ya açık tarafları tamamen kapatacaksın doğu batı bileti satacaksın  o zamanda bir ceza aldınmı doğuda bütün taraftarını kaybedersin kimse söylemiyor açık tarafın kapalı bölümünde sırf yönetime sallamak için insanlar aşağı indi açık alana geçti orda taraftarda iyi niyet yoktu açığın batı tarafındaki kapalı alan boştu yağmur altında kalmayı seçtiler bu arada tribün haraketlendiği için bütün polisler etrafı sardı onlarda sağlam ıslandı durumları bizden kötüydü  :D maç anında böyle bir transfere TFF izin vermedi buna böyle bakmak lazım tepkiyi istendiği halde izin vermeyen TFF ye göstermek gerekiyor irdelenecek durum bu

Çevrimiçi Necmi

Besiktas kulubu yonetimi kombine alan herkes dogu tribunde derse degil federasyon fifa bile buna karisamaz.isteselerdi o taraftari islanmaktan kurtarabilirlerdi.mac izlemeye gelip cocugu karisi vs islanmasin diye donen binlerce taraftar oldu.
hadi canım nerde binlerce taraftar döndü biz ordaydık stada girene kadar bizden başka kimse yoktu dönen falan yok olan taraftarda stada girdi :D zaten hava kötüydü gelen neyle karşılaşacağını biliyordu batıya girmek isteyen alır biletini girer o kadar basit

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi 2014 yilindayiz.hava tahminleri haftalar oncesinden yapiliyor.o saatte olimpiyatta hava durumu malum.yonetim aklini kullansaydi mactan gunler once taraftarlari dogu tribunune alirdi.bir kac kisinin dusuncesizligi o kadar insanin rezil olmasina neden oldu.
Yani  eger aciklama yapilsaydi yoldan durumu gorup geri donenler veya islanacaklarini bilip hic gitmeyen taraftarlar maca gidebilirdi.
Ben bu kulubun yoneticisi olsam zorla sattigim kombineyi alan ve dag basi olimpiyat stadina o havada gelen taraftari degil kapaliya almak anlindan operim.buyuk hata yapilfi umarim tekrarlanmaz.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 01:47:16 Deniz ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi 2014 yilindayiz.hava tahminleri haftalar oncesinden yapiliyor.o saatte olimpiyatta hava durumu malum.yonetim aklini kullansaydi mactan gunler once taraftarlari dogu tribunune alirdi.bir kac kisinin dusuncesizligi o kadar insanin rezil olmasina neden oldu.
Yani  eger aciklama yapilsaydi yoldan durumu gorup geri donenler veya islanacaklarini bilip hic gitmeyen taraftarlar maca gidebilirdi.
Ben bu kulubun yoneticisi olsam zorla sattigim kombineyi alan ve dag basi olimpiyat stadina o havada gelen taraftari degil kapaliya almak anlindan operim.buyuk hata yapilfi umarim tekrarlanmaz.
iyide yönetimin derdi bilet satıp para kazanmak size anlatamıyorum kombineleri aldı diyelim açıklara sattığı biletleri ne yapacak orda gene taraftar olmayacakmı kombineleri doğuya alırsa bu sefer açıklara bilet satmaması gerekir o zaman da kapasite 45000 gibi bir rakama düşer ne yani kombine sahibinin bilet alarak gelenden farklı ne ayrıcalığı olurki onlar Beşiktaş taraftarı değilmi kaldıki kombine satışı devam ediyor tutki bütün kombineler satıldı açık ve kapalı kombineleri doğuya sığmazki büyük ihtimal debiler haricinde bunu yapacaktır geçen sene yapmadı ama geçen sene doğu tribünü kapalıydı açıldığında zaten havalar ısınmıştı

Çevrimdışı Deniz

iyide yönetimin derdi bilet satıp para kazanmak size anlatamıyorum kombineleri aldı diyelim açıklara sattığı biletleri ne yapacak orda gene taraftar olmayacakmı kombineleri doğuya alırsa bu sefer açıklara bilet satmaması gerekir o zaman da kapasite 45000 gibi bir rakama düşer ne yani kombine sahibinin bilet alarak gelenden farklı ne ayrıcalığı olurki onlar Beşiktaş taraftarı değilmi kaldıki kombine satışı devam ediyor tutki bütün kombineler satıldı açık ve kapalı kombineleri doğuya sığmazki büyük ihtimal debiler haricinde bunu yapacaktır geçen sene yapmadı ama geçen sene doğu tribünü kapalıydı açıldığında zaten havalar ısınmıştı
Yonetim o kadar kombine satsin da derdimiz o olsun Necmi abi :).13 bini bile bulamadik.ayrica hayatta paradan daha onemli seyler de vardir,oraya o havada gelip islanan taraftarlar gibi.müşteri degik taraftariz bu tur kararlari verirken bunu goz onunde bulundurmalilar.

Çevrimiçi Necmi

Yonetim o kadar kombine satsin da derdimiz o olsun Necmi abi :).13 bini bile bulamadik.ayrica hayatta paradan daha onemli seyler de vardir,oraya o havada gelip islanan taraftarlar gibi.müşteri degik taraftariz bu tur kararlari verirken bunu goz onunde bulundurmalilar.
valla Deniz geçen seneki maçların çoğuna ve bu seneki maçların tümüne gitmiş biri olarak ben senin kadar tepki koymuyorum donmadımmı gerçek anlamda dondum ıslanmadımmı ıslandım ama bir sonraki maç gene gittim o yüzdende yok hava soğukmuş yok yağmur yağıyormuş gibi lafları ben mazeret olarak kabul etmem takım sahada en kötü şartlar içinde formasıyla duruyorsa bende tribünde durabilirim kalın giyinirim yağmurluğumu alırım sırtıma ama takımı yanlız bırakmam 13000 kombine satıldıysa o stadda minimum 13000 kişi olmalı takımı orda yanlız bırakıp ondan sonra şampiyonluk isteyemezsin biz tribünde duramıyoruz biliç saha kenarında bütün yağmuru ve rüzgarı yiyerek dimdik duruyor hiç kimseye sallamak için bahane aramayın doğuda bir avuç insan vardı nerde kombine sahipleri niye gelmedi kimse boş konuşmasın sanki gelmeyenler kale arkası kombineli yok gelmişler geri dönmüşler bunlar boş laf

Etiketler: