Beyler ıslanmak istemiyorsanız kapalıdan alsaydınız kombinenizin yeri kale arkasıysa yeriniz orasıdır bunun için yönetime sallamak ne oluyor ellerinde imkan olsaydı alırlardı uefa maçında aldılar bu maçta boş tribüne almadılarsa demekki nedeni var ve bunuda açıkladılar zaten TFF ile ilgili bir konuda yönetime sallamanın manası varmı
hiç katılmıyorum abi.. bi kere ben vodafone arenada da kapalı tribün olduğunu düşünerek kale arkası aldım.. pek çoğumuz da bu mantıkta.. passolig veya TFF'nin gidip de vodafone arena için alınmış bilet yerinin olimpiyatta nereye denk düşeceğine karışacağını zannetmiyorsun herhalde.
problemin temeli aldığımız biletin ilk kayıt esnasında olimpiyatta kuzey tribune denk getirilmesi, burdaki yanlış da yönetimin yanlışıdır, düşüncesizliğidir..
ıslanmak kimse istemez, hele stadda 76bin koltuk varken, bunun en aşağı 45bininin üstü kapalıyken, 3bin kişilik bir dolulukta ıslanmayı sen ben değil hiç kimse istemez.. asteras maçında ne güzel aldılar kapalıya, yani yönetimin inisiyatifinde olunca alınabiliyor, burası tamam... o zaman passolig sisteminde de bizim koltukları güney tribüne çevirirler biz de en azından maç izlerken bi parça daha konforlu olma şansına sahip olabiliriz.. vodafone arenada kapalıdan kombine alanların da bu konuda muhalefet edeceğini sanmıyorum.
ayrıca bunun takıma da olumlu etkisi var, tribünler bütünleşiyor daha gür çıkıyor ses