Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Forum|Fikret Orman Bu forumda Beşiktaş kulubünün her hangi bir değerine, makamına ve makamında oturan kişilere küfür, hakaret, rencide edici ve küçültücü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fikret Orman  [Okunma sayısı 28669 defa] Fikret Orman

Çevrimdışı Salih A.

başkan bugün divanda bir söz söyledi bu muhalefet olana yeterde artar bile. dedi ki : bizlere gelip vodafone ile anlaşmaları iptal edin cezasını biz ödiyelim onların daha üstü bir bedel ile gelin size stad konusunda sponsor olalım diyen 4-5 firma var..." kayyyuma devredilirmi denilen ortamdan bu hala geildiysek GURUR LAN'mak hakkımızdır. Allah başkanıma ve yönetime zeval vermesin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı manyak1903

Kendi tahminim , seçim 2016 yılında olursa aday olmayacağını düşünüyorum.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

Kendi tahminim , seçim 2016 yılında olursa aday olmayacağını düşünüyorum.

ben staadı bitirip mali yapıyı düzelttikten sonra gideceğini düşünüyorum 6 sene sonunda bırakır bi dönem daha devam eder bence  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Serdar Bilgili diyince 2004 yılını konuşmamak çin zor tutuyorum kendini Bilgili demeyin bana  :s20:
valla konuş :) rahatla bilelim  :iscrewy: @Çağrı
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 01:21:49 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı muhalefet

Bu ülkedeki koltuk sevdasını hükümete bakarak anlayabilirsiniz arkadaşlar. Fikret Orman da Demirören gibi bu koltuğa yapışacaktır. Yakın gelecekte gideceğini düşünümüyorum.

Çevrimdışı manyak1903

ben staadı bitirip mali yapıyı düzelttikten sonra gideceğini düşünüyorum 6 sene sonunda bırakır bi dönem daha devam eder bence  :)

@Efe iki türlü  , birincisi mali yapı düzelmiyor.onu ileride daha iyi göreceğiz.çok çok gerçekten bir planları varsa stat açıldıktan 3 sene daha alır.ikincisi Çebi nin arkadan kendine yer kazandırdığına inanıyorum.Yani içeriden gidecek.Çebi yönetim kurulu üyesi değil.Hani yönetim kurulumuz var ya ona üye bile değil.Sorumluluğu yok ama her şeye dahil reklam olarak.Ayrıca tuğrul yenidoğan gibi birini ben de biraz farklı olsam kesin yanıma alırdım.İçeride kim yumuşak , kim değil , kim paraya göre hareket eder  o TY biliyordur.kıdemli .. : D Tüzük var, zaten maddesinde borç harç bir şey den sorumlu olmayan yönetim kurulu ve bunun içinde bile yer almayan Çebi.

Fikret orman da zaten kendisi genelde direkt aday olacağım bile demiyor.Ben şöyle demesini beklerdim , "bu kadar iyi şeyler yaptık , cefasını çektik , bir dönemde sefasını sürmek için aday olacağım elbette".Ama bunun yerine "eee ııı şey ben daha o konu hakkında düşünmedim , aday olmayabilirim de olabilirim de kem küm".
Yani bilmiyorum zaman gösterecek her şeyi.Ben beşiktaş ın en az zararı görmesini istiyorum sadece.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

Hasan Arat aday olursa muhtemelen kim aday olursa olsun Arat süpürür çok büyük desteği var camiada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Stat, inşaat, şantiye vs için Orman-Çebi ikilisi gayet iyi bence. Hasan Arat'ı Seba da vaktiyle işaret etmişti. Şu anda bağlantıları da bayağı güçlü diye biliyorum. Yani Arat ismi gündeme gelirse daha güçlü bir yönetim kuracağını tahmin ediyorum. Herkes inşaatın bitmesine odaklanmış durumda. Rekabet bazen iyidir. Bazen de yıkıcı olabiliyor. Tekrar 2004-2012 dehşetini yaşamayalım da... 

Çevrimdışı A_Aydin

Stat, inşaat, şantiye vs için Orman-Çebi ikilisi gayet iyi bence. Hasan Arat'ı Seba da vaktiyle işaret etmişti. Şu anda bağlantıları da bayağı güçlü diye biliyorum. Yani Arat ismi gündeme gelirse daha güçlü bir yönetim kuracağını tahmin ediyorum. Herkes inşaatın bitmesine odaklanmış durumda. Rekabet bazen iyidir. Bazen de yıkıcı olabiliyor. Tekrar 2004-2012 dehşetini yaşamayalım da... 
Bu güçlü yönetimden kasıt nedir.Para babası olmak mı?Nüfuz mu?Bayern Münihin başkanı eski bir futbolcusu.Çok mu zengin de Bayern bu kadar güçlü bir takım.Önemli olan klubün gelirlerini arttırmak değil mi esas olan.YD çok zengindi,güçlüydü ne oldu sonuç?

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Bu güçlü yönetimden kasıt nedir.Para babası olmak mı?Nüfuz mu?Bayern Münihin başkanı eski bir futbolcusu.Çok mu zengin de Bayern bu kadar güçlü bir takım.Önemli olan klubün gelirlerini arttırmak değil mi esas olan.YD çok zengindi,güçlüydü ne oldu sonuç?
Güçlü yönetimden kastettiğim eski ifadeyle itibar ve nüfuz, şimdiki modatabirle network ve kredibilite. Esasen lobi ve kamuoyu olusturma yetenegi yani. Kesinlikle parayı kastetmiyorum. Hele mirasyedi zengin çocuklarını hiç kastetmiyorum. Keşke biz de Bayern gibi bir sistem kursak. Bayern de adidas ve mercedes gibi endüstri devlerinin yer aldığı bir danışma kurulu var. Kulübün yatırım planlaması, kurumsal gelişim ve finansal kararlarında söz sahibi bir kurul bu. Aslında Seba yönetimleri az da olsa Bayern yönetim biçimine benziyor. Geniş vakit bulunca bunu detaylıca yazmak istiyorum.

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Yukarıdaki yanıtın devamıdır.
Önce bir Bayern örneğine detaylı bakalım. FC Bayern Munich e.V. dernek statüsünde bir kulüp, profesyonel futbol ise FC Bayern Munich AG adlı şirket (Limited) tarafından yürütülüyor. FC olduklarından sadece futbola odaklanıyorlar. Şirketin %80 dolayında hissesi derneğe ait. Geri kalan hisseler Audi ve Adidas’a ait. Kulüp başkanı eski futbolcu uli hones’ti hapiste şu anda. Şirketin patronu ise yine eski futbolcu rummenigge. Danışma kurulu ise dev alman şirketlerinin yöneticilerinden oluşuyor. Güçlü bir ortak akıl geliştiriliyor. Futbolun tüm detaylarından anlayan eski efsane futbolcular yönetici, sanayi devleri ise ekonomik ve mali konularda akıl hocası.
Seba yönetimlerine baktığınızda, parası bol ancak itibarı Seba’nın yanına yaklaşamayacak zenginlerin Seba’nın liderliği altında birleştiğini görürsünüz. Ciner, Kalkavan, Bilgili ve Zafer Yıldırım gibi adamlar Seba yönetimlerinde yer alıyorlardı. Ayrıca Rahmi Koç yönetime girmese de hep destek oluyordu sponsor oluyordu. Seba 7 gün 24 saatini kulübe vakfettiği ve her zaman kulübün menfaatini düşündüğü için yönetimdeki arkadaşları ile kurulun sinerjisini en üst seviyeye çıkarıyordu.
Keşke Şeref Bey’den Baba Hakkı’ya ondan Seba’ya geçen emanet -bence aynı kumaşa sahip- Kadir-Ulvi-Gökhan-Metin-Ali-Feyyaz’dan birinin elinde yükselebilseydi. Bayern’de olduğu gibi eski efsane oyuncular yönetimin önemli bir parçası olarak gelenekleri ve Beşiktaşlılık ruhunu yönetim seviyesinde yaşatabilseydi. Belki de bir teamül geliştirilerek yönetim kurulunda 1-2 sandalyelik eski futbolcu kontenjanı bulundurulsa ama onun da çalışacağını pek sanmıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Kulüp yönetimine giren yada şirket ortağı olan iş adamlarının kendi futbol kulüplerine piyasa imkanlarının üzerinde sponsor olmaları 3 milyon verilecekken 5 vermeleri sık artı daha rastlanılan bir durum. Elbette esas olan gelirleri artırmak ve bu bakımdan daha büyük işadamlarının yer aldığı bir yönetim (eğer iç mücadele ve entrikalarla birbirinin kuyusunu kazmıyorlarsa) daha çok gelir yaratılması için bazı kapıları rahat açabilir. Bazı yapılamayacak anlaşmaları yapabilir.
Beşiktaş’a döndüğümüzde, şayet Beşiktaş son 10-15 yılda yönetim sorunlarının etkisiyle yitirmeye başladığı fevkalade muteber çizgisine zamanla geri dönebilirse, bugün kulübün önünden bile geçmek istemeyen pek çok işadamı, siyasetçi ve bürokrat Beşiktaş’a daha fazla ilgi alaka gösterecektir.
Bu noktada Beşiktaş taraftarına da çok iş düşüyor. Taraftar Beşiktaş menfaatlerini her şeyin üstünde tutup siyasi addedilebilecek, politik maliyetler içeren işlere bulaşmamalıdır. Kullanılmasına müsaade etmemelidir. Kulübün başarısı tek gündemi olmalıdır. Sayısı az ya da çok her kesimden Beşiktaşlı insanın bulunduğu, Beşiktaşlılığın bu insanlar için en önemli kimlik olduğu akıldan çıkarılmamalıdır. Seba şimdi yönetimde olsaydı inanın taraftarın böyle davranmasını isterdi.

Çevrimdışı Kesh

Fikret Orman'ın zor zamanda bu kulübü sahiplenmesi hiç unutulmayacak. Benim için Beşiktaş'ın ikinci kurucusudur. Sonraki seçimde de kendisini destekleyeceğim. Çok çok eleştirdiğin hataları oldu ama kredisi bitmez gözümde. Çok sevdiğim bir isim kendisi.

Şu an başkanlık için daha şimdiden çalışmalar başlatan aday adayları varsa emin olun ki bu Fikret Orman sayesindedir. Bakın göreceksin bir sonraki seçimde o kadar aday çıkacak ki Beşiktaş kongresi en çekişmeli seçimini yaşayacak. Sonraki kongreler de keza böyle olacak..

İbrahim Altınsay, Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir olumlu isimler.  Y.d uzak dursun da hepsi kabulum.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 18:46:17 Kesh ]

Çevrimiçi murat

ben hasan aratın artık başkan olabileceğini sanmıyorum.beşitaşın zor durumunda olimpiyat komitesindeki görevini bahane ederek uzak durmayı tercih etmiştir.olimpiyatı alamadığımıza göre daha görevi bitmemiş bu yüzden başkan olması imkansız.

Çevrimdışı ALI RIZA

şorta bak  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı scape_bjk

Bugün bir haber gözüme çarptı da Ünal Aysal bir takım kemer sıkma politikaları açıklamış işte burada;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/113356/forma-sponsorlugunda-bir-ilk

Bunu okuyunca aklıma şu geldi hani Beşiktaş küçülüyor diye bağıran bi grup vardı ya (hala var bu arada);  Şimdi o övdüğünüz gs'nin nasıl büyük paralar harcayarak uçuruma yuvarlandığını görüyor musunuz. Sanki bizi taklit ediyorlar, Feda dediğimizde bizimle dalga geçenler sessiz sedasız feda diyor şimdi. Beter olun!!! :super: :super: :super:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugün bir haber gözüme çarptı da Ünal Aysal bir takım kemer sıkma politikaları açıklamış işte burada;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/113356/forma-sponsorlugunda-bir-ilk

Bunu okuyunca aklıma şu geldi hani Beşiktaş küçülüyor diye bağıran bi grup vardı ya (hala var bu arada);  Şimdi o övdüğünüz gs'nin nasıl büyük paralar harcayarak uçuruma yuvarlandığını görüyor musunuz. Sanki bizi taklit ediyorlar, Feda dediğimizde bizimle dalga geçenler sessiz sedasız feda diyor şimdi. Beter olun... :super: :super: :super:
hocam aslında o bağıranlar en fazla 10-15 kişi çıkarları bozulduğu için bağırıyorlar. Yalnız işin kötü tarafı binlerce iyi niyetli beşiktaşlıyı da etkiliyorlar. Bundan birkaç ay önce bu bağıranlardan üçüyle röportaj yapılmıştı. Tam röportaj yapılırken de 10-15 kişi yeter artık Fikret Beşiktaş'ı terket diye bağırarak oradan geçtiler. İğrenç bir tiyatroydu.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, firma ile masaya oturan siyah-beyazlılar, ödenecek miktarı karşılıklı anlaşma ile 6.5 milyon dolara çekerken anlaşmaya tek şart olarak da 'ödemelerin zamanında yapılması' maddesi konuldu. Bu anlaşmanın ardından tüm demeler düzenli bir şekilde yapılırken 1.5 ay önce yapılması gereken ve son ödeme olan 700 bin dolarlık miktar, bir anlık dalgınlıkla unutuldu. Finanstan sorumlu müdür yardımcılığı görevinde bulunan bir çalışanın 700 bin dolarlık ödemeyi bir gün geç yapması nedeniyle şirket Beşiktaş'a icra başlattı.

Anlaşma sırasında vazgeçilen 2.8 milyon dolarlık miktarı da talep eden Aktif Reklam, Kartal'ın gelirlerine temlik koydururken bu nedenle kulübün de tüm ekonomik dengesi sarsıldı.

doğrumu bu yahu..

pes valla
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı scape_bjk

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, firma ile masaya oturan siyah-beyazlılar, ödenecek miktarı karşılıklı anlaşma ile 6.5 milyon dolara çekerken anlaşmaya tek şart olarak da 'ödemelerin zamanında yapılması' maddesi konuldu. Bu anlaşmanın ardından tüm demeler düzenli bir şekilde yapılırken 1.5 ay önce yapılması gereken ve son ödeme olan 700 bin dolarlık miktar, bir anlık dalgınlıkla unutuldu. Finanstan sorumlu müdür yardımcılığı görevinde bulunan bir çalışanın 700 bin dolarlık ödemeyi bir gün geç yapması nedeniyle şirket Beşiktaş'a icra başlattı.

Anlaşma sırasında vazgeçilen 2.8 milyon dolarlık miktarı da talep eden Aktif Reklam, Kartal'ın gelirlerine temlik koydururken bu nedenle kulübün de tüm ekonomik dengesi sarsıldı.

doğrumu bu yahu..

pes valla
Sonra Fikret Orman Aktif reklam sorumlusuna dönerek ödemiyorum ulen diyerek resti çekti ve kapıyı çarparak oradan uzaklaştı!  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı canU

Tuğrul yenidoğan denen (hakaret yok) hala şu kulüpte çalışıyor ya ne diyeyim ki sana ben başkan.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 03:26:55 Necmi ]

Çevrimdışı TØLGA

Sn.fikret ormani yanindaki adamlar en basta tuğrul yenidoğan bitiriyor.
Bir BEŞİKTAŞ BAŞKANI`nın özel danısmana ne icin ihtiyaci olurki??medya sorumlusuydu bu isim
Medyada nasil görülmeliyim imajim nasil olmali diyemi??malum bir video cikti tugrul yenidoganin
Bu nedenle görevinden alındıgı söyleniyor raksmlari tam hatirlamiyorum ama avans adi altinda bu isim
Yüklü miktarda para cekmis klubden sonra görevine son verildikden sonra ne hikmetse baskanin danismanlik
Görevine getiriliyor 20bin tl maas alarak benim aldgim forma thsort alisveris seyleri iste elimden bunlar geliyo
Bu adama görevinin ne oldugu belli olmayan bi adama gidiyo neden aliyimki taraftar olarak soruyorum size ??
Feda sezonunda thsortler cikti destek icin cogu besiktasliyim diyen kesim almistir benim gibi o donem kartal yuvalarindan
Sorumlu olan metin albayrak kasadaki acik muhabbetinden dolayi az buz degil 400.000 tl acik cikti savciliga suc duyurusunda bulunuldu flen
Metin albayrak görevinden alindi is cözüldümü yani ??hep diyoruz yaaa yıldırım demiförenden neden hesap sormuyo diye
Sen daha kendi döneminde olan besiktasin nereye gittigi belli olmayan paralarin hesabini veremiyorsunki neyin hesabini sorabilirsinki
Adim gibi eminim biliniyo cogu sey baskan tarafindan tugrul yenidogana verilen avans kartal yuvasinda cikan acik hani seffaf olacakti yönetim
Söz ucar yazi kalir derler yaa yeni yüzyila göre uyarlarsak bunu söz söylenir videosu kalir ben gene formami alicam besiktas icin ma körü köeüne baglanmayin serdal adalimiz fikret ormanmis flen flen biliyorum cogu insan zor zamanda geldi sahip cikti
Stadyumu yapiyo diyerek + lar eksileri götürüyor heralde karar sizin saygilar....
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ben hasan aratın artık başkan olabileceğini sanmıyorum.beşitaşın zor durumunda olimpiyat komitesindeki görevini bahane ederek uzak durmayı tercih etmiştir.olimpiyatı alamadığımıza göre daha görevi bitmemiş bu yüzden başkan olması imkansız.
@MURAT abi olimpiyat komitesi görevinden istifa etti o is bitti yani
Klübün icinde olanlar bilir bn disardan takip edebildigim kadariyla konusuyorum
Secim olmasi halinde olaganüstü genel kurul flen secime hazır oldugu yönünde
Bugun besiktasli eski futbolcular ile rahmi koca ziyarette bulunmus hatta . Tamam baskan önemli ama
Yönetim kurulu daha cok onmli bir ekip isi bu is ünal aysal neden genel kurula gidiyor boyuna yönetim
Kurulundan memnun olmadgi icin bizde basknlara oy veriliyjr güclü yönetime degil malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

@MURAT abi olimpiyat komitesi görevinden istifa etti o is bitti yani
Klübün icinde olanlar bilir bn disardan takip edebildigim kadariyla konusuyorum
Secim olmasi halinde olaganüstü genel kurul flen secime hazır oldugu yönünde
Bugun besiktasli eski futbolcular ile rahmi koca ziyarette bulunmus hatta . Tamam baskan önemli ama
Yönetim kurulu daha cok onmli bir ekip isi bu is ünal aysal neden genel kurula gidiyor boyuna yönetim
Kurulundan memnun olmadgi icin bizde basknlara oy veriliyjr güclü yönetime degil malesef
@tolga1903 ben görevi bitmiş olsa dahi o dönemde beşiktaş zor durumdayken görevini bahane ederek vazifeden kaçan birinin başkan olmaması gerektiğini düşünüyorum.hasan arat başkanlığa yakışacak bir isim bunu ayrı tutuyorum.işler yoluna girdikten sonra çok aday çıkar önemli olan ihtiyaç duyulduğunda herşeyi göze alarak göreve talip olabilmek.

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman tuğrulu kovmadığı her gün başkanlık ömrünü kısaltıyor.Seçim zamanı tuğrul hala başkan danışmanı olursa Orman en yakın destekçilerini bile kaybeder.Özellikle yönetimdeki muhafazakar kesim bjk tvdeki kızları işe almak için onlarla ahlaksız ilişki kuran tuğrulun kulüpte olmasına göz yummaz.internete düşen videoyu izleyen adam Ormana oy vermez.Ya tuğrulu kovacak ya da bu son dönemi olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@tolga1903 ben görevi bitmiş olsa dahi o dönemde beşiktaş zor durumdayken görevini bahane ederek vazifeden kaçan birinin başkan olmaması gerektiğini düşünüyorum.hasan arat başkanlığa yakışacak bir isim bunu ayrı tutuyorum.işler yoluna girdikten sonra çok aday çıkar önemli olan ihtiyaç duyulduğunda herşeyi göze alarak göreve talip olabilmek.
abi adalida aday olacakti fikret ormanda ona destek oluyordu
Oy pazarliklari cikti icerde beni yonetim kuruluna al bu kadar oyun var diye rahatsiz
Oldu bu durumdan geri cekildi sonra zor zamanda cikip baskan adayi olmadin dendi
Sebepleri belli stadyumu yapiyo iyi hosda borclarda degisiklik yok hala güllük gülistanlik bir durum yok
Herseyi goze almak o zaman adali icin baskan oliyim ama kotu bi yonetim kurulu ile oliyim demekti o zmn icin
İki donem secim oldu yonetim kurulu hic birindede iyi degildi fikret ormanin adalicida fikret ormancida degilim
Yeni stadi yapiyo diye minnettar olurum fikret ormana ama yaptigi yanlislarida unutamam
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 14:07:49 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: