ben staadı bitirip mali yapıyı düzelttikten sonra gideceğini düşünüyorum 6 sene sonunda bırakır bi dönem daha devam eder bence 
@Efe iki türlü ,
birincisi mali yapı düzelmiyor.onu ileride daha iyi göreceğiz.çok çok gerçekten bir planları varsa stat açıldıktan 3 sene daha alır.
ikincisi Çebi nin arkadan kendine yer kazandırdığına inanıyorum.Yani içeriden gidecek.Çebi yönetim kurulu üyesi değil.Hani yönetim kurulumuz var ya ona üye bile değil.Sorumluluğu yok ama her şeye dahil reklam olarak.Ayrıca tuğrul yenidoğan gibi birini ben de biraz farklı olsam kesin yanıma alırdım.İçeride kim yumuşak , kim değil , kim paraya göre hareket eder o TY biliyordur.kıdemli .. : D Tüzük var, zaten maddesinde borç harç bir şey den sorumlu olmayan yönetim kurulu ve bunun içinde bile yer almayan Çebi.
Fikret orman da zaten kendisi genelde direkt aday olacağım bile demiyor.Ben şöyle demesini beklerdim , "bu kadar iyi şeyler yaptık , cefasını çektik , bir dönemde sefasını sürmek için aday olacağım elbette".Ama bunun yerine "eee ııı şey ben daha o konu hakkında düşünmedim , aday olmayabilirim de olabilirim de kem küm".
Yani bilmiyorum zaman gösterecek her şeyi.Ben beşiktaş ın en az zararı görmesini istiyorum sadece.