Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553332 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Burada da yönetim becerisi devreye giriyor. Sürekli kulübün içinde olan bizler değiliz, yetki hakkına biz sahip değiliz.
Hoca'yı gönderemeyeceklerse, topçuyu gönderemeyeceklerse, tff'ye lafta gider yapacaklarsa bir vasıfları yok demektir. Bunu sokaktan geçen herhangi bir vatandaş bile yapar.
Yine tekrara düşeceğim ama en başta yanlış hocayı, yanlış oyuncuyu getirmeyeceksin. Avcı gelsin diye bir taraflarını yırtmadı mı bu taraftarın çoğu? Oyuncular gelirken de alkışlamadı mı bu taraftar? Geçen sene Şenol Güneş günah keçisi yapıldı şimdi de benzeri yeni gelen yönetime yapılıyor. Evet acemice yaptıkları şeyler de oldu ama her suçu da adamlara yüklemek adil değil.

Çevrimdışı tangaz

Tazminatını Fikret Bey versin. Aralarında anlaşsınlar. saf muamelesi görmesini istemem bu kulübün artık.

saflıgı maflıgı kalmamış artık yönetim yapabiliyorsa taksitlendirecek büyük kısmını gelecek yıllara yayacak hoca çalışsaydın bu paraları ozaman alacaktın şimdi uyanıklıgın lüzumu yok deyip ikna edecek ikna olmadı mı verecek parayı cebinden muhasebeleştirmesini de dernek üzerinden yapacak bu kadar basit imkansız filan değil mevcut limite hiç zarar vermeden çözülür işlimit futbol aş ile alakalı derneği bağlamaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Fatih bu sezon her maçta böyle hırslı ve istekli oynadı. Kendi altyapından böyle yetenekli, hırslı çocuk yetiştirmişsin gidip saçmasapan tepki gösterip harcayalım ki bu yoklukta gelecekte para kazanacağımız bir oyuncudan, verim alacağımız bir adamdan daha olalım. 70lerde miyiz çıkarken takımdakilerin tek tek elini de öpsün mü? 22 yaşında adam millet 16 yaşında şl oynuyor.
Çok farklı şeyler yazıyorsun ben ne diyorum sen konuyu nereye çekiyorsun aynı değil benim izah etiğim

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu ligde bizim kadar,top rakipte iken  rakibe uzak ,top bizde iken birbirine uzak oynayan bir takım daha yok,A.gücü Kayseri dahil.
Ya birde saha parselasyonu fln anlatan hoca bu adam. Ben böyle birşey görmedim yeminlen

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

elin geselisinden ne beklenir ki haklısın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sonu kötü bitecek.

haftaya ağır rezalet çıkabilir acil göndermek lazım die bağıra bağıra alarm veriyor ortam yönetime ama tık yok arkadaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

tayfur istifa etmiş böyle erdemli davranışları avcıdan da bekliyorum illa 6 mı yemesi gerekiyor merak etmesin haftaya 3-4 yiyecek zaten
Bence istifa edecek olsa Orhan Ak ettiğinde ederdi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sefaköykartali

Çok farklı şeyler yazıyorsun ben ne diyorum sen konuyu nereye çekiyorsun aynı değil benim izah etiğim

Bir yere çekmiyorum fatihe anlık maç içinde tepki göstermek normal ama çocuk maç içinde bir şey yaptı ve psikolojik olarak bizde bir oyuncu yapsa mücadele vs derdik, hırs derdik ki bu sene çok eksiklik çektiğimiz bir şey. El kadar bebe bize atar yapıyor tarzı triplere girip bu mevzuyu büyütürsek kaybedeceğimiz şey oyuncu. Neden tokatlanmış takım olalım. Senin oyuncuların mücadele etmezse savaşmazsa sivaslı da tokatlar fenerli de tokatlar.  Armaya bir saygısızlığını görmedim, maç içinde elnenyle bir çekişmesini gördüm bence büyütülecek, gereksiz ego sorunu yapılacak bir mesele değil.

Çevrimdışı tangaz

daha transferler başlayıp böle kesme fiziksiz günümüz futbolunun en temel ilkesinden uzak topçuları takıma doldururken çok uyarmıştım

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir yere çekmiyorum fatihe anlık maç içinde tepki göstermek normal ama çocuk maç içinde bir şey yaptı ve psikolojik olarak bizde bir oyuncu yapsa mücadele vs derdik, hırs derdik ki bu sene çok eksiklik çektiğimiz bir şey. El kadar bebe bize atar yapıyor tarzı triplere girip bu mevzuyu büyütürsek kaybedeceğimiz şey oyuncu. Neden tokatlanmış takım olalım. Senin oyuncuların mücadele etmezse savaşmazsa sivaslı da tokatlar fenerli de tokatlar.  Armaya bir saygısızlığını görmedim, maç içinde elnenyle bir çekişmesini gördüm bence büyütülecek, gereksiz ego sorunu yapılacak bir mesele değil.
Anlaşamayacağız o yüzden uzatmayacağım.
Nefretimsin Fikret Orman Demirörene rahmet okuttun deyip herkese hayırlı geceler dilerim.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı tangaz

bizim gol atma olasılığımız mı ne beinde maçsonu istatistiğinde 1,17 görünüyordu 1 gol atmışız sivasınki ise 1,33 iken nasıl 2 gol yemeyi başardık hey allahım bu nasıl bir beceridir

Sergen Yalcin'a 1903 TL maas baglasinlar, ilk ikiye sokarsa 1 milyondan 1+1 senelik imzalama opsiyonu koysunlar.

Ben de isterim ama o para Sergen'in kumar giderlerini karsilamaz.

bizim gol atma olasılığımız mı ne beinde maçsonu istatistiğinde 1,17 görünüyordu 1 gol atmışız sivasınki ise 1,33 iken nasıl 2 gol yemeyi başardık hey allahım bu nasıl bir beceridir

Kalemizdeki yakisikli sag olsun ne diyelim. Tolga bunun yediklerini yeseydi taraftar sahaya girerdi..

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Erman1903

Boşver abi :)

Çevrimdışı tangaz

Kalemizdeki yakisikli sag olsun ne diyelim. Tolga bunun yediklerini yeseydi taraftar sahaya girerdi..

girmekle kalmaz trabzonun dağ köylerine kadar kovalardı haksızlık edilenlerden biri de tolgeadır ahı çıkıyor ahı

Çevrimdışı cursedofdragon

gülmeye bile dermen bırakmadı mr.avcı

gül abi ben hazırladım kendimi devre arası ne oyuncu geldi ne hoca gitti tencere tava aynı hava olacağı belliydi zaten.

Hocayı gönderirlerse takım ivme kazanbilir bir şeyler olabilir.

gs ile aynı puandayız 30 puan da yarıştan kopmus değiliz yalnız orta da bir oyun yok insanı üzen umutlarını tüketen bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Yine tekrara düşeceğim ama en başta yanlış hocayı, yanlış oyuncuyu getirmeyeceksin. Avcı gelsin diye bir taraflarını yırtmadı mı bu taraftarın çoğu? Oyuncular gelirken de alkışlamadı mı bu taraftar? Geçen sene Şenol Güneş günah keçisi yapıldı şimdi de benzeri yeni gelen yönetime yapılıyor. Evet acemice yaptıkları şeyler de oldu ama her suçu da adamlara yüklemek adil değil.

Avcı veya futbolcuların gelmesi konusunda yeni yönetim tabii ki de suçsuz, farkındayım. Ayrıca davulun sesi uzaktan hoş gelir onun da farkındayım. Ancak şöyle bir şey var ki göreve geldiklerinde takımın durumunu biliyorlardı. Hoca'nın kötü olduğunun, değişmesi gerektiğinin, kadronun yeterli olmadığının farkındalardı. Yani farkındalardır, öyle olması gerekiyor. Sezon sonuna kadar idare edeyim tadımız kaçmasın sonrasını gelen düşünsün diye mi geldiler ben ondan şüpheliyim. Bir kulübün bütün sorumluluğu onlarda. Kısa vadede, orta ve uzun vadede yapılması gerekenler hazırlanmalı ona göre aksiyonlar alınmalı. Bunu yaparken de gözetecekleri tek kriter başarı olmalı. Beşiktaş'ın kuruluşundan beri yegane amacı başarılı olmak. Bazı taraftarların düşündüğünün aksine. Son 2 aydır kendimi bir şirket çalışanı gibi hissediyorum. Para yok da para yok. Bunu herkes biliyor. Şikayet belirtme hakkı taraftarın olmalı, yönetici çözüm getiren taraf olmalı ama hatlar karıştı son 2 ayda.

Taraftar konusunda da taraftar ister, ben de isterim öbürü de ister. İstekler bitmez. Bu ağızla da konuşmak çok itici geliyor (bilmemne dediğin kısmı dangalak instagram, twitter fenomenleri aklıma geliyor) ama yönetici dediğin taraftarın isteğine kulak verip, takımın durumunu da gözden geçirir, en uygununu yapar. Yeni yönetim tutturdu tff izin vermiyor, transfer yapamayız bla bla. Yani 40 bin euro'ya oyuncu almıyorsan (oyuncunun kalitesinden bağımsız söylediğim) demek ki daha uygun bir mevkiye uygun bir oyuncu bulmuşsun demektir. Fakat gördüklerim, okuduklarım tam tersini söylüyor. Hoca konusunda da yani ne bekliyorlar ki bu hocadan? Net başarısız. Yakın vadede başarılı olma ihtimali yok. Ayrıca iç karartıyor. Taraftar soğudu takımdan. En acilinden bu konuda bir çözüm bulmaları şart. "30 milyon tl ister öyleyse biz susalım sezon sonu belki gider" mantığı da çok yanlış. Belki aşırı yüzsüzlük yapacak sezon sonu da kalacağım diyecek bunun garantisi var mı? Ne bununla ilgili bir çalışma gözüküyor, ne oyuncularla ilgili bir çalışma gözüküyor hiçbir şey gözükmüyor. Sanki yazın sihirli değnek değecek herşey kendiliğinden düzelecek gibi bir tavırları var.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 00:34:58 Alper1903 ]

Çevrimdışı tangaz

gül abi ben hazırladım kendimi devre arası ne oyuncu geldi ne hoca gitti tencere tava aynı hava olacağı belliydi zaten.

Hocayı gönderirlerse takım ivme kazanbilir bir şeyler olabilir.

gs ile aynı puandayız 30 puan da yarıştan kopmus değiliz yalnız orta da bir oyun yok insanı üzen umutlarını tüketen bu.

kim gelip avcı enkazını şu anda kaldıracak ki keşke kamp başlamadan getirseydik yeni hocayı

Çevrimiçi murat

Lens hikayesine donecek
Herkes istedi
Ben istemedim ulan
Ben demedim mi koca gotlu her hareketi faul olan adamin teki diye

Herkes istemismis
Hemen ortak alacaz ihaleye

Kac orta oldu gulhan bu mAc, orta sayan oldu mu?
Isbartsiz orta hem isabetsiz hem de top kaybi sayiliyor mu
valla ben işin en başına gidip olcay kalsın tarafındaydım. Senede 10gol 10asist yapan adamı beğenmedi bu taraftar.şu an td için en uygun seçenek aybabadır ayrıca. Takımdaki pırpır adamlar için ilaç olur. Böyle sağa pas sola pas geriye pas ile de bu diabi nkudu boyddan verim filan alamazsın. Avcı defansı tolar dedik ama bu kaleciyle o iş te olmaz kaleye gelen her iki toptan 3ü gol oluyor.