Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553357 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sefaköykartali

Bunca insan neyi konuşuyoruz biz ya?

Herkes Avcı istifa diyor. Herkes ama. Bu adam o koltukta ka-la-maz. Bitti. Ringo'nun ahırı mı bu takım ne bu ya?
İyiymiş kötüymüş yanlışlarıymış bunları konuşmak bile yersiz. Taraftar kesin olarak is-te-mi-yor. Konu tartışmaya kapalı. Yapılacak işlem belli yönetim kovmalı. Yetki onlarda. İsteyen bir yöntemini bulur. Taraftar hala "acaba istifa diye bağırsak stadda gider mi? Biz mi bir şeyler yapsak?" diyor.
Büyük takım reflekslerine ters hareketler yapıyor Beşiktaş. Çok yanlış hareketler.
anlayamadığım hocayı yollasalar kimse yeni yönetime bir şey söylemeyecek. Sorumlu olmadığı şeyleri temizlediği için artı bile gözükecek. Tazminatını ödeyecek para da mı yok?

Çevrimdışı tangaz

Bunca insan neyi konuşuyoruz biz ya?

Herkes Avcı istifa diyor. Herkes ama. Bu adam o koltukta ka-la-maz. Bitti. Ringo'nun ahırı mı bu takım ne bu ya?
İyiymiş kötüymüş yanlışlarıymış bunları konuşmak bile yersiz. Taraftar kesin olarak is-te-mi-yor. Konu tartışmaya kapalı. Yapılacak işlem belli yönetim kovmalı. Yetki onlarda. İsteyen bir yöntemini bulur. Taraftar hala "acaba istifa diye bağırsak stadda gider mi? Biz mi bir şeyler yapsak?" diyor.
Büyük takım reflekslerine ters hareketler yapıyor Beşiktaş. Çok yanlış hareketler.

imza atılacak satırlar  :claps:

ben şu an yönetim olağan üstü toplandı haberi görmek istiyorum yoksa haftaya izmirde rezalet çıkacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

18. hafta bitti takımın averajı 4 beyler haftaya 0ı görürüz 5-6maçsonra ise eksiye bile düşebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

2 seçenek var denizli veya luçe

yabancı gelsin artık. denizli'nin devri geçti bence. luce'yi severim ama yaşı çok fazla artık.

yabancı seçeneklerin artık değerlendirilmeye alınması lazım. 14 yabancı oluyor kadronda ana rotasyonun %90'ı yabancı. kadro uyumunu birden fazla dil bilen ve uluslararası prestiji olan bir ismin yakalama ihtimali daha olası.

bir sürü isim var. yalandan, macera olsun diye değil de gerçekten kariyeri için de önemli görüp, doğru düzgün bi plan dahilinde gelip takımın yeniden kurulmasına da katılması lazım gelecek adamın. bu seneden çok bi beklenti yok. yönetimin ciddi bir değerlendirme yapıp gerekiyorsa bir ton hocayla görüşüp doğru ismi bulması lazım. ilk elden dünya kadar hoca yazılabilir ama durumları-kafa yapısı bize uygun olmayabiliir iş biraz da yönetimde bitiyor. şartları netleştirip ona göre hocayı bulalım. yoksa kağıt üzerinde iyi görünen bi adam iki hafta sonra kaçmaya da çalışabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Bu topculara feliks makat gerek
Analarini aglatsin
Kopek gibi kostursun hepsini

Onur Küçük

• Ziyaretçi

anlayamadığım hocayı yollasalar kimse yeni yönetime bir şey söylemeyecek. Sorumlu olmadığı şeyleri temizlediği için artı bile gözükecek. Tazminatını ödeyecek para da mı yok?
Yerine getirecek olan adama birkaç ay maaş veremeyiz çünkü teknik direktör maaşı konusunda kotamız doldu. Şayet öyle mi bilmiyorum adama tazminat verirsek bunun gelecek sene zaten azalacak olan harcama limitimizi daha da olumsuz etkileme durumu var mı ona da bakmak lazım. Kısaca keşke o kadar basit olsa bu işler.

Çevrimdışı mylife1903

Yerine getirecek olan adama birkaç ay maaş veremeyiz çünkü teknik direktör maaşı konusunda kotamız doldu. Şayet öyle mi bilmiyorum adama tazminat versek bunun gelecek sene zaten azalacak olan harcama limitimizi daha da olumsuz etkileme durumu var mı ona da bakmak lazım. Kısaca keşke o kadar basit olsa bu işler.
Gozgozu yenemeZse izmirden zor gelir istanbula
TRaftarin ana avrat sovdugu avciyi aybabayi getirmek de foya yakisirdi
Nasi basladiyaa oyle bitirdi adam

Yerine getirecek olan adama birkaç ay maaş veremeyiz çünkü teknik direktör maaşı konusunda kotamız doldu. Şayet öyle mi bilmiyorum adama tazminat verirsek bunun gelecek sene zaten azalacak olan harcama limitimizi daha da olumsuz etkileme durumu var mı ona da bakmak lazım. Kısaca keşke o kadar basit olsa bu işler.
onda da mı kota var? Cidden şu bankalar anlaşmasını yapmak çok saçma hareketmiş ya.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gozgozu yenemeZse izmirden zor gelir istanbula
TRaftarin ana avrat sovdugu avciyi aybabayi getirmek de foya yakisirdi
Nasi basladiyaa oyle bitirdi adam
Hatayı en baştan yapmayacaksın işte. Ondan sonra ayıkla pirincin taşını. Taraftar da artık yavaş yavaş kendine gelmeli. Herhalde artık algıların içinden hayal dünyasından çıkmıştır taraftar artık.

Çevrimdışı mylife1903

Aynisini foya dedim seneler once
O koltukta besiktas taraftarina ragmen futbol tanrisinin peygamberi oturamaZ
Seba oturamadi, bilgili oturamadi, sen kimsin, tanri parcacigi misin?

Abdullah avci da taraftara ragmen o koltukta oturamaz, taraftarin dizginledi eline almask hos degil tabi am gozgoz macinda ostenmeyen bir sonuc olursa avciya buyuk fatura keser taraftar

Çevrimdışı f_madida

Sergen Yalcin'a 1903 TL maas baglasinlar, ilk ikiye sokarsa 1 milyondan 1+1 senelik imzalama opsiyonu koysunlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Alper1903

Tazminatsız yolları ayırmış gibi gösterilir ama ödemesi elden yapılır. Örneğin yazın orhan ak bedava mı ayrıldı kulüpten? Hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı f_madida

onda da mı kota var? Cidden şu bankalar anlaşmasını yapmak çok saçma hareketmiş ya.

bu is ilk ciktiginda burada yazmistim. Bu anlasma yapilir, bu sartlar sadece Besiktas'a uygulanir diye. Bak gs hulle yapti araziyi devlete geri satti neredeyse 500 milyona cikardi limiti, fener kocun bankasiyla anlasip goturuyor isi, ts zaten hukumetten torpilli, arada kazigin okkalisini yiyen sadece Besiktas var.

FFP yetmez gibi bir de bunu cikardilar simdi basimiza. Istedikleri sene istedikleri gibi Besiktas'i sabote edebilecekler boylelikle.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi mayguntr

Bi kere daha yazmistim getirelim Edin Terzic'i baya uyguna calisir, genc bi takim kuralim seneye guzelinden.

bu is ilk ciktiginda burada yazmistim. Bu anlasma yapilir, bu sartlar sadece Besiktas'a uygulanir diye. Bak gs hulle yapti araziyi devlete geri satti neredeyse 500 milyona cikardi limiti, fener kocun bankasiyla anlasip goturuyor isi, ts zaten hukumetten torpilli, arada kazigin okkalisini yiyen sadece Besiktas var.

FFP yetmez gibi bir de bunu cikardilar simdi basimiza. Istedikleri sene istedikleri gibi Besiktas'i sabote edebilecekler boylelikle.
kulübü satmadan düzelmeyecek gibi. Sonumuz hayrolsun.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tazminatsız yolları ayırmış gibi gösterilir ama ödemesi elden yapılır. Örneğin yazın orhan ak bedava mı ayrıldı kulüpten? Hiç sanmıyorum.
Onu ben de düşündüm ama orada da ipler Avcı'nın eline geçiyor. Kim garanti edebilir adamın 30 milyon TL talep etmeyeceğini?

Ek: Şöyle açayım.
Yönetici: Sayın Avcı sizinle olmayacak. Yollarımızı ayırmak her 2 taraf için de en doğrusu. Tazminatsız yolları ayırmış gibi gösterelim ama ödemeyi elden yapalım.

Avcı: Benim sözleşmemde tazminat maddesinde yazan miktar 30 milyon TL. Verin, anlaşalım.

Kısaca bizim gidip bunu en başta talep etmektense önce Avcı gelip bu işe yanaşmalı. 
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 23:47:48 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Erman1903

Avcı istifa falan etmeyecek, öyle bir niyeti olsa çoktan ederdi. 30 Milyon Tl'sini alana kadar anamızı ağlatacak.

Uzun dönemli plan hayalleri falan da kurmasın kimse, bu kafalar o işi beceremez. Sonra pişman olursunuz. Zaten bu hoca da benzer mantıkla getirildi. Geleceğin oyunuymuş da bilmem ne...

Eğer Avcı bir şekilde giderse 1903 Tl'ye kim imza atıyorsa o geçecek takımın başına.

Çevrimdışı tangaz

Onu ben de düşündüm ama orada da ipler Avcı'nın eline geçiyor. Kim garanti edebilir adamın 30 milyon TL talep etmeyeceğini?

fikret yüzünden nerelere neler ödendi Onur avcıya da 30 ödenir sorun değil durdukça vereceği zarar 30u kat kat geçecek zaten

Çevrimdışı caner.eryigit

Aynen böyle düşünüyorum

"Senden kiralık giden bacak kadar çocuk, sana karşı ilk maçında kabadayılık yapar, sonra tüy dikip yabancıları seviyorlar derse ve sen de bunu doğal bulursan tam tokatlık takım olmuşsun demektir. Ben ve benim gibiler de bunu kabul edemez. Bu da eleştirilere toplu cevabım olsun."

Çevrimdışı Alper1903

Burada da yönetim becerisi devreye giriyor. Sürekli kulübün içinde olan bizler değiliz, yetki hakkına biz sahip değiliz.
Hoca'yı gönderemeyeceklerse, topçuyu gönderemeyeceklerse, tff'ye lafta gider yapacaklarsa bir vasıfları yok demektir. Bunu sokaktan geçen herhangi bir vatandaş bile yapar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

fikret yüzünden nerelere neler ödendi Onur avcıya da 30 ödenir sorun değil durdukça vereceği zarar 30u kat kat geçecek zaten
Tazminatını Fikret Bey versin. Aralarında anlaşsınlar. saf muamelesi görmesini istemem bu kulübün artık.

Çevrimiçi yaço58

Senden kiralık giden bacak kadar çocuk, sana karşı ilk maçında kabadayılık yapar, sonra tüy dikip yabancıları seviyorlar derse ve sen de bunu doğal bulursan tam tokatlık takım olmuşsun demektir. Ben ve benim gibiler de bunu kabul edemez. Bu da eleştirilere toplu cevabım olsun.
Aynen böyle düşünüyorum

şuan o kadar dert içinde fatih aksoy kimki onu takalım

Çevrimdışı tangaz

Senden kiralık giden bacak kadar çocuk, sana karşı ilk maçında kabadayılık yapar, sonra tüy dikip yabancıları seviyorlar derse ve sen de bunu doğal bulursan tam tokatlık takım olmuşsun demektir. Ben ve benim gibiler de bunu kabul edemez. Bu da eleştirilere toplu cevabım olsun.
Aynen böyle düşünüyorum

katılıyorum bu görüşe

maçsonu illa açıklama yapacaksa ben buranın evladıyım saygısızlığım olduysa affola, bize alt yapıda öğretildiği gibi terimin son damlasına dek oynadıgım formayı ıslattım der geçer gidersin

Aynen böyle düşünüyorum

Fatih bu sezon her maçta böyle hırslı ve istekli oynadı. Kendi altyapından böyle yetenekli, hırslı çocuk yetiştirmişsin gidip saçmasapan tepki gösterip harcayalım ki bu yoklukta gelecekte para kazanacağımız bir oyuncudan, verim alacağımız bir adamdan daha olalım. 70lerde miyiz çıkarken takımdakilerin tek tek elini de öpsün mü? 22 yaşında adam millet 16 yaşında şl oynuyor.