en azından oğuzhandan regista olur mu olmaz mı yı ya da oraya birini koysak takım işler mi yi düşünürdük bu takımın teknik taktik hiçbir şeyi konuşulmuyor ortada bir oyun aklı yok.
Olmaz abicim. Oğuzhandan Regista, bizim beklerdan false back falan olmaz. Onun örnek aldığı sistemde Burak gibi fırsatçı golcüye bile yer yok. Göz var nizam var, bunu denemesi bile konuya hakim olmadığını, oynatmaya çalıştığı sistemi, oyuncuların özelliklerini bilmediğini gösteriyor. Kaldı ki False-back faydası olduğu kadar zararı da olan, oyuncudan asıl bölgesi dışında etkili olması beklenen bir rol.
Sezon başında olmayacak duaya amin deyip takımın dibine kibrit suyu döktü Avcı. Şu anda kimse ne oynaması gerektiğini bilmiyor, oyuncular yapabildiklerini bile unuttular.
Boyd ile sezon başında 'özel olarak' ilgileniyordu Avcı, hatırlıyorum ilk maçlarda nasıl robota bağladığını, adım atarken bile yanlış mı yapıyorum diye acaba gibisinden bocalamalarını. Evet bazıları bizim seviyemizde değiller ama hiçbir oyuncumuz bu kadar da berbat değildi.