Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552970 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

en azından oğuzhandan regista olur mu olmaz mı yı ya da oraya birini koysak takım işler mi yi düşünürdük bu takımın teknik taktik hiçbir şeyi konuşulmuyor ortada bir oyun aklı yok.
Ozziye uygun bisiler hazirlamadan ozziyi de buna hazirlamadan akil koyamayiz sahaya
Ozzideki akil ilk11e yeter ama hazirlanmasi lazim cocugun ayrica oyunu da ona gore hazorlayacaksin fanteziye gormeden
Olmuyorsa da ozziye guveniyom bihbih yok

Çevrimdışı mylife1903

Miras birakmaz insallah bu
Silerler insallah birakirsa da o mirasi hemen tarihimizden

Çevrimdışı tangaz

Ben boyle bisi hatirlamiyom bakmak lazim
Buyuk takim 3 mac ustuste yenilmemeli
Gb maci olmasa vazoyet alinirdi
Topcu da istemiyor avciyi herhalde
Eger topcuda bir ariza varsa hoca gidecekse o sabotaj eden hayinlerde gonderilsin

malatya erzincan erzurum sivas

bütün doğu anadolu yenmiş bizi bu  ne  yaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Tercihte bulunabileceğimiz 2 hoca vardı: Abdullah Avcı ve Okan Buruk.  İlla Türk hoca getirelim dedi yönetim. Okan Buruk GSli olmasıyla bizde barınamazdı. Avcı da FT ile yaşadıklarını yaşamasa o da istenmezdi. Ben her zaman yabancı hocadan yanayım. Ancak tercihte bulunulacaksa Türk olarak Avcı o zamanın şartlarında mantıklıydı. O dönem daha önce büyük takım çalıştırmadığı için şu an kimse bu durumda olacağını tahmin edemezdi. Tahmin ederdim diyen yalan söylüyordur veya Avcı ile özel bir meselesi vardır. O dönem Başakşehir'de gösterdikleri ile elinde taraftar olsa şampiyon olabileceğini düşünüyordum. Ancak özellikle istemedim. Şans tanıdık kredi verelim dedim. Ancak kredisini tüketince de en başta ben eleştirdim. Bu Avcı vs Güneş olayını çok uzatmaya gerek yok. Herkesin amacı ortak: Beşiktaş'ın başarılı olması  :tabe:
Hata orda zaten
Elinde taraftar olsa okadar sene kalamazdi o koltukta

Çevrimdışı tangaz

Miras birakmaz insallah bu
Silerler insallah birakirsa da o mirasi hemen tarihimizden

yok be abi ne mirası bırakacak kokusu bile kalmaz bunun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Neyse lale devri bitti
Onumuzdeki maclara bakalim
Fazla gommenin alemi yok her sene sampiyon olan camia degiliz zaten
Hoca da boyunun olcusunu almistir gozgoze koyariz mis gibi yumusacik oluruz

Çevrimdışı sefaköykartali

Avcı bize dansöz mü demiş burada  :alala:

https://twitter.com/buzzspor/status/1218979398730354691
Abdullah Avcı canavar gibi koşan basan ciğersiz bir takım koysaydı savunmada göz açtırmasaydı ama hücumda etkisiz olsaydı derdik ki eldekiler hücumda beceriksiz, yetersiz vs. Ya da tam tersi oldu şenol hocaya 4 senede bir stoper alamadık dedik marcelonun yanına.
Abdullah avcı bir denemeydi. Hoca da yıllar sonra yer değiştirdi, ilk kez büyük takım sınavı verdi ancak başarısız oldu. Bu kötü hoca demek değildir belki farklı bir yapıda çok başarılı olur. Ama bize bu yapıda başarı getirecek ya da o ışığı gösterecek hoca lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tercihte bulunabileceğimiz 2 hoca vardı: Abdullah Avcı ve Okan Buruk.  İlla Türk hoca getirelim dedi yönetim. Okan Buruk GSli olmasıyla bizde barınamazdı. Avcı da FT ile yaşadıklarını yaşamasa o da istenmezdi. Ben her zaman yabancı hocadan yanayım. Ancak tercihte bulunulacaksa Türk olarak Avcı o zamanın şartlarında mantıklıydı. O dönem daha önce büyük takım çalıştırmadığı için şu an kimse bu durumda olacağını tahmin edemezdi. Tahmin ederdim diyen yalan söylüyordur veya Avcı ile özel bir meselesi vardır. O dönem Başakşehir'de gösterdikleri ile elinde taraftar olsa şampiyon olabileceğini düşünüyordum. Ancak özellikle istemedim. Şans tanıdık kredi verelim dedim. Ancak kredisini tüketince de en başta ben eleştirdim. Bu Avcı vs Güneş olayını çok uzatmaya gerek yok. Herkesin amacı ortak: Beşiktaş'ın başarılı olması  :tabe:

valla ben ne okan buruğu istedim ne avcıyı başımıza geleceği biliyordum ben istemedim diyen yalan söyler demişsin ama ben istemedim başakşehirde oynattığı kanser oyunu oynatacak dedim.Ayrıca gs'li maçı satmayacağının garantisi yok dedim neyse önemli değil olan oldu bu saatten sonra bir şey değişmez artık önemli olan bundan sonrası  :tabe:

Çevrimdışı Zafer55

Oyun kötü olur puan olarak iyisindir.
Puanın kötüdür oyunun iyidir.
İkisi de yok.
Sütte leke var bunda yok.

Çevrimdışı mylife1903

valla ben ne okan buruğu istedim ne avcıyı başımıza geleceği biliyordum ben istemedim diyen yalan söyler demişsin ama ben istemedim başakşehirde oynattığı kanser oyunu oynatacak dedim.Ayrıca gs'li maçı satmayacağının garantisi yok dedim neyse önemli değil olan oldu bu saatten sonra bir şey değişmez artık önemli olan bundan sonrası  :tabe:
Lens hikayesine donecek
Herkes istedi
Ben istemedim ulan
Ben demedim mi koca gotlu her hareketi faul olan adamin teki diye

Herkes istemismis
Hemen ortak alacaz ihaleye

Kac orta oldu gulhan bu mAc, orta sayan oldu mu?
Isbartsiz orta hem isabetsiz hem de top kaybi sayiliyor mu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyse lale devri bitti
Gözgöz maçı açılış maçı ve deplasmanda. O maçı bu şekilde kazanma ihtimalimiz yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Neyse lale devri bitti

daha dur gözgöze gelene kadar çarşamba günü içerde oynayacağımız erzurum maçının rezilliği olacak.

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 23:02:37 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Gözgöz maçı açılış maçı ve deplasmanda. O maçı bu şekilde kazanma ihtimalimiz yok  :tabe:
Girtlak tayfa capon bayragini alip gidecek o maca
Dikecez oraya sancagi

Çevrimdışı tangaz

aynen dedik bunları ne iş var elin geselilerinin dedik illa geselilerden biri seçilecekse de okan olsun iyi kötü bizde biraz oynadı dedik ama asla avcı olmasın dedik belliydi öyle olacağı...

Çevrimdışı 'TaNeR'

net kovulma tablosu

Beklemek hata olur... zaten ligin sonunu göremeyecek, gidene kadar da bize bir faydası olmayacak.
Benim Avcı hakkında fikrim geldiğinden beri sabit (yazamıyorum siliniyor).
Gönderildiği gün kendisini aklama mazeretlerinin alt yapısını zaten her maç sonu söylüyor.

Bugünden:
 "Beşiktaş taraftarı duygusunu, tutkusunu net belli ediyor. Geldiğimden beri yaşıyorum. Dalgalanmaları 6 hafta üst üste kazandığımda da yaşadım. Mevcuttakilerle en iyi performansı almaya çalışıyorum."

Toplamında özetle:
''Transfer eksiğimiz vardı, eldekiler sisteme yetersiz, taraftar sabırsız ve duygusal,  bla bla...'
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

aynen dedik bunları ne iş var elin geselilerinin dedik illa geselilerden biri seçilecekse de okan olsun iyi kötü bizde biraz oynadı dedik ama asla avcı olmasın dedik belliydi öyle olacağı...
Abi selasini ibb sampiyon olursa okuruz
Daha da takim bulamaz

Çevrimdışı tangaz

Beklemek hata olur... zaten ligin sonunu göremeyecek, gidene kadar da bize bir faydası olmayacak.
Benim Avcı hakkında fikrim geldiğinden beri sabit (yazamıyorum siliniyor).
Gönderildiği gün kendisini aklama mazeretlerinin alt yapısını zaten her maç sonu söylüyor.

Bugünden:
 "Beşiktaş taraftarı duygusunu, tutkusunu net belli ediyor. Geldiğimden beri yaşıyorum. Dalgalanmaları 6 hafta üst üste kazandığımda da yaşadım. Mevcuttakilerle en iyi performansı almaya çalışıyorum."

Toplamında özetle:
''Transfer eksiğimiz vardı, eldekiler sisteme yetersiz, taraftar sabırsız ve duygusal,  bla bla...'

ismi ilk gündeme geldiğinde hoca bile değil demiştim halen de aynı çizgideyim keşke yanılsaydım hayatımın lincini yeseydim şu satırlarda afiyetle yer susardım ama böyle olacağı o kadar belliydi ki.

bu takım geçen sene 40 gol 40 asistyaptı beyler sonra bütün kötülüklerin anası quaresma kovuldu üstüne 7-8 transfer yapıldı 16 milyon para saçıldı. sonuç: yenilgi sayısı galibiyetten fazla. fıkra bu kadar

Çevrimdışı tangaz

Girtlak tayfa capon bayragini alip gidecek o maca
Dikecez oraya sancagi

3-0 kaybederiz abi o maçı benim korkum daha farklı bitmemesi yönünde

Çevrimdışı mylife1903

ismi ilk gündeme geldiğinde hoca bile değil demiştim halen de aynı çizgideyim keşke yanılsaydım hayatımın lincini yeseydim şu satırlarda afiyetle yer susardım ama böyle olacağı o kadar belliydi ki.

bu takım geçen sene 40 gol 40 asistyaptı beyler sonra bütün kötülüklerin anası quaresma kovuldu üstüne 7-8 transfer yapıldı 16 milyon para saçıldı. sonuç: yenilgi sayısı galibiyetten fazla. fıkra bu kadar
Quaresma gidince orta yapilmayacakti
Herif kafasina gore ortaliyordu
Hoca da korkuyordu buna bisi demeye
Uzun uzun yerlere isine bah mesgulsundur diyen elin cingenesinden korkuyodsu

Çevrimdışı worns

Puan durumundan çok saha içi belirsizlikler umudu ortadan kaldırdı. Seneye bir de geniş çaplı bir revizyon mecburi. kadroda kiralık olsun yaş haddinden artık ilk 11'e yazılamayacak olsun bir çok oyuncu var.

bu garip sezonda ekstra bir şampiyonluk çok iyi olacak sonuna kadar zorlamak lazım diyordum ama bu oyunla o ritm yakalanamaz artık. sinerji de tamamen yok oldu camiada.

avcı sınavı geçemedi bence vedaşılmasına çok zaman kalmadı. bundan sonraki hamle kritik. önümüzdeki sezonun planının birlikte yapılabileceği bir hoca gerekiyor. şu an uzun vadeli güven verecek bir yerli hoca yok. artık şampiyonluk seviyesi ve yarışını iyi bilen, olası maaş bütçesi daralmasında da çalışabilecek iyi bir hocanın değerlendirilmesi lazım.

Çevrimdışı Erman1903

en azından oğuzhandan regista olur mu olmaz mı yı ya da oraya birini koysak takım işler mi yi düşünürdük bu takımın teknik taktik hiçbir şeyi konuşulmuyor ortada bir oyun aklı yok.

Olmaz abicim. Oğuzhandan Regista, bizim beklerdan false back falan olmaz. Onun örnek aldığı sistemde Burak gibi fırsatçı golcüye bile yer yok. Göz var nizam var, bunu denemesi bile konuya hakim olmadığını, oynatmaya çalıştığı sistemi, oyuncuların özelliklerini bilmediğini gösteriyor. Kaldı ki False-back faydası olduğu kadar zararı da olan, oyuncudan asıl bölgesi dışında etkili olması beklenen bir rol.

Sezon başında olmayacak duaya amin deyip takımın dibine kibrit suyu döktü Avcı. Şu anda kimse ne oynaması gerektiğini bilmiyor, oyuncular yapabildiklerini bile unuttular.

Boyd ile sezon başında 'özel olarak' ilgileniyordu Avcı, hatırlıyorum ilk maçlarda nasıl robota bağladığını, adım atarken bile yanlış mı yapıyorum diye acaba gibisinden bocalamalarını. Evet bazıları bizim seviyemizde değiller ama hiçbir oyuncumuz bu kadar da berbat değildi.

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 23:17:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Puan durumundan çok saha içi belirsizlikler umudu ortadan kaldırdı. Seneye bir de geniş çaplı bir revizyon mecburi. kadroda kiralık olsun yaş haddinden artık ilk 11'e yazılamayacak olsun bir çok oyuncu var.

bu garip sezonda ekstra bir şampiyonluk çok iyi olacak sonuna kadar zorlamak lazım diyordum ama bu oyunla o ritm yakalanamaz artık. sinerji de tamamen yok oldu camiada.

avcı sınavı geçemedi bence vedaşılmasına çok zaman kalmadı. bundan sonraki hamle kritik. önümüzdeki sezonun planının birlikte yapılabileceği bir hoca gerekiyor. şu an uzun vadeli güven verecek bir yerli hoca yok. artık şampiyonluk seviyesi ve yarışını iyi bilen, olası maaş bütçesi daralmasında da çalışabilecek iyi bir hocanın değerlendirilmesi lazım.

2 seçenek var denizli veya luçe

Çevrimdışı mylife1903

Macin 80 falan dakikasi herhalde
La rakip eksik sen maglupsun
Ortasahada top kapip orda pas yapip sonr akaleciye oynuyor oyuncular
Taraftardan bi ses cikti o pasta
Tam avci gelmeden yazdigim gibi
Oyle daha geri pasi oynatsin bir sonrki ic saha macinda
Taraftar kulubeye sokmaz
Saka misiniz lan topcular neyin geri pasi sivasla oynuyon rakip eksik
Kaleciye oynuyon sonra kaleci ileri vuruyor
Ayagi iyiyse ortasaha oynasin karyus ne las veriyonuz manyak misiniz lan

Çevrimdışı Alper1903

Bunca insan neyi konuşuyoruz biz ya?

Herkes Avcı istifa diyor. Herkes ama. Bu adam o koltukta ka-la-maz. Bitti. Ringo'nun ahırı mı bu takım ne bu ya?
İyiymiş kötüymüş yanlışlarıymış bunları konuşmak bile yersiz. Taraftar kesin olarak is-te-mi-yor. Konu tartışmaya kapalı. Yapılacak işlem belli yönetim kovmalı. Yetki onlarda. İsteyen bir yöntemini bulur. Taraftar hala "acaba istifa diye bağırsak stadda gider mi? Biz mi bir şeyler yapsak?" diyor.
Büyük takım reflekslerine ters hareketler yapıyor Beşiktaş. Çok yanlış hareketler.