Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Zafer55

Abdullah Avcı, Şenol Güneş’in istatistikçisi olamaz.

Çevrimdışı tangaz

Ortalari quaresma kesmeyince taktigi de senol yapmayinca bu sayi gundeme gelmez abi

yıllar sonrabüyük takım hocası yaalamıştık içimizdeki hainler harcadı adamı bırak kıymet  bilmeyi göndermek için (...)₄ yazılar yazdırdılar tv.lerde konuşturdular taraftarda he yaa he walla doğru söylüyor yaa kadro sivasdan damı kötü yaa diyordu geçen sene sivasa yenildiğimizde kadro sivastandamı kötü beylerrr
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Bu futbolcu kadrosu bu lig için yeterli bir kadrodur.
(Lense nkoduya diabye rağmen)
Alınan 30 puan Avcıya rağmen alınmıştır.
Bu oyuncu kadrosu lig boyunca hem rakiplerle hem hakemlerle hem de avcıyla mücadele etmiştir.
Islıklanan her oyuncuya üzülüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Abdullah Avcı, Şenol Güneş’in istatistikçisi olamaz.
Istatistikci mi?

Çevrimiçi levitate

ee abilerim hoca adaylarınız kimler
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Konu kapanmadı tam tersine yeni açılıyor Mustafa. Bu teknik direktörün bu olduğu biline biline gelsin diye ölüp bitti taraftar. Adam istikrarlı, sistemi var mı var, Başak'ta yaptığını bizde uygulamaya çalışıyor mu çalışıyor. Pardon ama kim neye isyan ediyor?

ben dilediğim kadar isyan edebilirim öyleyse gelmesin bunla geberik geberik top oynarız golmol atanayız küçük takım ocası vbvb die yüzlerce iletim wardır  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı autopsy

yıllar sonrabüyük takım hocası yaalamıştık içimizdeki hainler harcadı adamı bırak kıymet  bilmeyi göndermek için (...)₄ yazılar yazdırdılar tv.lerde konuşturdular taraftarda he yaa he walla doğru söylüyor yaa kadro sivasdan damı kötü yaa diyordu geçen sene sivasa yenildiğimizde kadro sivastandamı kötü beylerrr

Lucescu'yu da harcamışlardı benzer şekilde.
Mylife da yazmıştır bunu 1000 kere gene aynı hatayı yapıyor camia diye.
Ama camianın genleri bu maalesef.
Her haltı bildiğini zannedip bir halt bilmeyen ve kolayca manipüle olan bu taraftarla bizim şampiyonluk sayımız gene çok iyi bence .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konu kapanmadı tam tersine yeni açılıyor Mustafa. Bu teknik direktörün bu olduğu biline biline gelsin diye ölüp bitti taraftar. Adam istikrarlı, sistemi var mı var, Başak'ta yaptığını bizde uygulamaya çalışıyor mu çalışıyor. Pardon ama kim neye isyan ediyor?
İsyan nedeni belli. Bazı hatalar yapıldı ama neden hala ısrar ediliyor. Herkes buna tepkili. Mevcut yönetimin hatası bu konuda ısrar etmek olur. Hafta içi Türkiye Kupası var. Kaç kişi turu geçeceğimize inanıyor diye sorsak herkes geçeriz der ama geçeriz derken yutkunur  :tabe: İşte bütün mesele bu. Ortada güven kalmadı. Bundan sonra ağzınla tuş tutsa zor kazanır. Geri dönülmez noktaya geldik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ozzi kendi kalesine atarsa
Cikip bir de asost yaparsa yenilirsin

Pirlozzi mi gomulecek senol gomulecek
Tabi

Senola kufur edip ozzi ile tolgay oveceksin abi suslu kelime atacan tirinziksiyon false bek falan ne bilem boylem sahte 9 falan ki toptan anliyon sansinlar

Çevrimdışı Zafer55

Istatistikci mi?
hani böyle kulübede oturup sürekli bişey yazanlar var ya ondan işte  :)

Çevrimdışı mylife1903

Mustehak abi
Luceye yapildi aynisi iste
Anlatamadik
Lucenin ahi kac senede cikti
Senolda da ayni hedef 2023 iste

Çevrimdışı mylife1903

ee abilerim hoca adaylarınız kimler
Kalsin avci yahu
Daha rekorlar var kirilacak
Ustelik bu kisir donguye gormemek lazim
Hala 70 alma sansi var
70 puan yaparsa seneye de kalsin zaten
Ama daha da yikama yaglama yapan olursa buna kurekle dalarim yetti gayri

Çevrimdışı tangaz

Ozzi kendi kalesine atarsa
Cikip bir de asost yaparsa yenilirsin

Pirlozzi mi gomulecek senol gomulecek
Tabi

Senola kufur edip ozzi ile tolgay oveceksin abi suslu kelime atacan tirinziksiyon false bek falan ne bilem boylem sahte 9 falan ki toptan anliyon sansinlar

abi çok yaşa 45 yaşına geldim sağlam futbol tutkunu ve izleyicisiyim false bek lafını bu sene öğrendim bu yetersiz₁ oyun banayeni terimler öğretti oynadığımız maçların yarısından çogunda yenildik hatta hazırlıkları filan katsak %75-80inde yenildik ama olsun hoca çok bilime dayalı şaapıyor

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi levitate

Kalsin avci yahu
Daha rekorlar var kirilacak
Ustelik bu kisir donguye gormemek lazim
Hala 70 alma sansi var
70 puan yaparsa seneye de kalsin zaten
Ama daha da yikama yaglama yapan olursa buna kurekle dalarim yetti gayri
yenilgi rekoru mu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Lucescu'yu da harcamışlardı benzer şekilde.
Mylife da yazmıştır bunu 1000 kere gene aynı hatayı yapıyor camia diye.
Ama camianın genleri bu maalesef.
Her haltı bildiğini zannedip bir halt bilmeyen ve kolayca manipüle olan bu taraftarla bizim şampiyonluk sayımız gene çok iyi bence .
Kanser taraftar zaten
Yikanmayanlar var arkadas hala

Çevrimdışı mylife1903

hani böyle kulübede oturup sürekli bişey yazanlar var ya ondan işte  :)
Getir gotur yaptirmaz o ekip ne istatistigi

Çevrimiçi Akil Emre

Caneri sağ açık veya orta sahada oynatan adamın teknik adamlık lisansı yırtılır, hele son 20 dk 10 kişi kalan rakibe çift forvet koyup 1 kere topla buluşturamaz isen yaptığın iş sorgulanır.
Son olarak torpilli utku ve karius yerine Ersine şans verelim, bu senenin çöp olduğu ilk hazırlık maçından beri belli ,tazminatı neyse yollayalım hocayı yıldık.

Çevrimdışı tangaz

2.gole bidaa bakıyorum normalde kaleci ayağını yana açar bu manken öne açıyor

hala tolgabundan kötüydü diyen var mıcidden merak içindeyim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsyan nedeni belli. Bazı hatalar yapıldı ama neden hala ısrar ediliyor. Herkes buna tepkili. Mevcut yönetimin hatası bu konuda ısrar etmek olur. Hafta içi Türkiye Kupası var. Kaç kişi turu geçeceğimize inanıyor diye sorsak herkes geçeriz der ama geçeriz derken yutkunur  :tabe: İşte bütün mesele bu. Ortada güven kalmadı. Bundan sonra ağzınla tuş tutsa zor kazanır. Geri dönülmez noktaya geldik  :tabe:
(...) sormak lazım neden hata yapıldığını ve halen ısrar edildiğini. Hatayı en başta yapmayacaktın. İlk önce hata yapıp sonra o hatayı kapatmaya çalışanlar en sonunda batar, en iyimser bakışla çok gerilerde kalırlar.  En tepedekiler hata yapmadan hatanın önüne geçenlerdir. Bu şekilde ne zaman ne de para kaybederler.  Kalitenin şartı budur. Biz halen hata yapmakta ısrar ediyoruz. Sadece bundan ibaret mi? Transfer yapın transfer yapın. Olmadı tekrar transfer yapın. Olana kadar transfer yapın. Bu da hata değil mi? Daha çok böyle hatalar bulur çıkarırsın. Bizim taraftarımız bilinçsiz kolay algıya gelen bir taraftar. Temelden başlamak lazım en önce.

Çevrimdışı worns

ben de diyordum bu takımın kadrosu bu kadar da kötü değil diye. yine diyorum. geçen sene de kötüydük bu sene de kötüyüz niye birini seçmek zorunda kalalım.

şenol hocayı severim o ayrı. uzun uzun adamın başarılarını yazıp lütfen saygılı olalım dedim ama aynı zamanda artık kafası burda değil bişey oynatmıyor da dedim geçen sene. hala da aynı fikirdeyim. üzerine bir şey koyulabilecek geliştirilebilecek bir yönümüz yoktu geçen sene. kazandığımız dönemler de bireysel öne çıkışlar bir şeyler getiriyordu. çoğunlukla burak.

Çevrimiçi sefaköykartali

Abdullah hocanın hatası kendi bildiğinden vazgeçmesiydi. Kötü de olsa eksik de olsa kadro uyum sağlayamıyor da olsa şu kendi taktiğinden vazgeçti, günü kurtarmak için ne oynadığı bilinmeyen Beşiktaşı sahaya sürdü, her kötü oyunda görüp eksikleri düzeltmedi. Halbuki kendi oyunuyla eldeki oyuncu grubunu iki türlü de inat etmeyip orta yolu bulsa en azından takım sinerji yakalardı. Bunlar hocanın verdiği zararlardır. Taktiğin savunmaysa savunma yaptır, hücumsa hücum oynat, pas oyunu oynatacaksan ona göre oyuncuları çalıştır. Yaz boyu pas mas diye çalışan takım 10. Hafta canerin ortalarına, saçma uzun toplara kaldıysa bu plansız kaos futbolundandır. Şampiyon olmayı düşünen kimse böyle oyun oynatmaz. Halbuki biraz inat etse, iki tane oyuncu kendini gösterse en azından bir umudumuz olurdu, sisteme uygun olmayanlara da uygun değil derdik, bazı oyuncular da adaptasyon sağlardı belki. Şu an neresini tutsak elde kalıyor. Hoca bu yüzden değişmeli.

Çevrimdışı caner.eryigit

2.gole bidaa bakıyorum normalde kaleci ayağını yana açar bu manken öne açıyor

hala tolgabundan kötüydü diyen var mıcidden merak içindeyim
Ne olacak abi haftaya forma garanti nasıl olsa

Çevrimdışı tangaz

şu adama açıktan para verip kendi bırakmasını sağlayamayan yönetim boşuna makamları işgal etmesin

Çevrimdışı mylife1903

abi çok yaşa 45 yaşına geldim sağlam futbol tutkunu ve izleyicisiyim false bek lafını bu sene öğrendim bu yetersiz₁ oyun banayeni terimler öğretti oynadığımız maçların yarısından çogunda yenildik hatta hazırlıkları filan katsak %75-80inde yenildik ama olsun hoca çok bilime dayalı şaapıyor
Dedik bilimle olsa amerikan universitesi takimlari alir kupalari
Futbol yetenekle oynanir
Taktikle maktikle ne oynayacan mal mal adamlari topluyorsan
Adam top istop edemiyo 1.5 milyon maas aliyor