2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258360 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Olur mu hocam, Oğuzhan'dan regista yaratarak 4-3-3 falan oynayacaktı. Üzerine oturduğum organla gülmüştüm buna da söyleyince kabahatli olduk. Hangi oyuncuyla ne oynayabileceğini göremeyen adam anlasa ne olur anlamasa ne olur. En iyi ihtimalle rasyonellikten uzak hayalperestin tekidir, anlıyorsa dahi. Büyük takım hocalığı çok başka meziyetler istiyor ve ağzı laf yapmak ya da hayalperestlik bu meziyetlerden bazıları değil.
Aha sorma ya
Ozziden pirlo yapacakti
Derin yayilan oyun kororox
Derin sokan oldu ozzi, pirlozzi olacakken o maasla

Arkadas
Gecen sene gormedin mi bu takimi
Karyusu gormedin mi?

Senol anlamaz kaleciden tolgayi oynatmaya calisti bunun yerine ben daha bilir demisti

Çevrimdışı caner.eryigit

(...)
Uzun süre sonra büyük takım hocası yakalamıştık saolsun elbirliği ile yediler.
Fikret Orman yatacak yerin yok senin

Çevrimdışı worns

o yüzden mi gidip rebocoyu aldırdı diabiyi aldırdı atlet seçimi böyleyse vah ki ne vah

rebocho'nun bonservisinin de kesinlikle alınmaması lazım. vasat ötesi bi adam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

o yüzden mi gidip rebocoyu aldırdı diabiyi aldırdı atlet seçimi böyleyse vah ki ne vah
Kanatlardan bahsediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Kunyor fernandes falan bizimkileri top diye oynar
Fofana falan gibi ayku20ler var
Tirabzonlu vakame falan demiyorum o donunda sallar bunlari
bu üç topçu bu beşiktaşta hiçbir şey yapmazlardı. Sorun oyuncu eksikliği değil anlamıyorsunuz komşunun tavuğu kaz görünüyor çünkü komşunun düzgün bir çiftliği var. Bizde sahada allah aşkına tek bir yerleşim, bir pas organizasyonu, bir koşu görüyor musunuz? Caner kenardan orta kessin, burağa uzun top atalım indirirse bir şey olur. Sekenleri atiba toplasın canere geri iade. Kusura bakmayın da bu taktikte abartı gelse bile kimi koyarsan koy katkı a la maz sın.

Çevrimdışı tangaz

Kanatlardan bahsediyorum  :tabe:

tamamo da kanat, bek ama kanat  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

tamamo da kanat, bek ama kanat  :D
Hücum oyuncuları konusunda Avcı'nın tercihlerine eleştirim. Bek oyuncularımız kendi yarı sahamızdan zor çıkıyor. Bakma Gökhan da kendi isteği ile çıkıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

bu üç topçu bu beşiktaşta hiçbir şey yapmazlardı. Sorun oyuncu eksikliği değil anlamıyorsunuz komşunun tavuğu kaz görünüyor çünkü komşunun düzgün bir çiftliği var. Bizde sahada allah aşkına tek bir yerleşim, bir pas organizasyonu, bir koşu görüyor musunuz? Caner kenardan orta kessin, burağa uzun top atalım indirirse bir şey olur. Sekenleri atiba toplasın canere geri iade. Kusura bakmayın da bu taktikte abartı gelse bile kimi koyarsan koy katkı a la maz sın.
Diyabiden lensten boyttan daha fazla katki verir bunlar
Oyunla taktikle alakasi yok yetenekle alakasi var

Çevrimdışı o2bucak

Belki sinirle yazıyorum ama bence elde ne kadar kiralık futbolcu varsa gönderelim.

Utku da Ersin de en fazla Karius kadar gol yer.
Nkoudu, Diaby, Rebocho ve Elneny kim varsa gönder. altyapıdan adamlarla oynasak bu kadar kötü oynarız zaten.
Teklif gelen her oyuncu alabileceğin en yüksek fiyata sat maddiyatı düzeltelim.

yönetimden biri de çıkım şu yukarıdakileri yapacağız maddi yönümüzü güçlendirmek için bu yıl hedefi şampiyonluk değil Avrupa kupalarına katılmak desin. Diğer sezona kadar ağızımı açmam. (Diğer sezon ucuz ama etki edecek yetenekler Ozi Olcay vs. alındığı sezon gibi bulamazlarsa yine (...)...)

Çevrimdışı sefaköykartali

Diyabiden lensten boyttan daha fazla katki verir bunlar
Oyunla taktikle alakasi yok yetenekle alakasi var
abi halısahada oynamıyoruz sen her topu canere verip orta kestirirsen, burağa uzun top attırırsan kanatların istediği kadar iyi olsun kullanmıyorsun ki nasıl daha çok katkı yapacaklardı. Boyddan visca yapacağını zannediyorduk adam maçlara bile çıkartmıyor yedekten bile almıyor normal değil yani. Diaby bambaşka orası ayrı. Alınmadan önce söyledik fikret orman zamanı koruyan kollayan belçikada şunu yapmış bunu yapmışcılar vardı. Kanat olmayan adamdan kanat yapmaya çalışırsan bu olur.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ben de bi Sadio mane olsun demiyorum abim ama bir kanat dar alanda pas oyunu yapabilen, iş yapan oyuncu olursa diğer kanatta zaman zaman hızlı kontraya çıkaran, doğru koşularla alan açmayı sağlayan bir kanat görevi görse forvetin yükünü hafifletse bile iş yapmış olur. Her iki kanatta da visca gibi adamı oynatamazsın birisinin elia tarzı olması sana hücumda çeşitlilik sağlar bu adam da eliadan kalitesiz değil bence.
Malesef Ljacic ile birlikte takımdaki en iyi adam. Halimiz budur işte.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimiçi Kartal Ç

mevcut kiralık 4 oyuncunun hiçbirinde zorunlu satın alma opsiyonu yoktur umarım ljajic gibi.
daha yazın Mirin ve Larin kiradan dönecek onları da tekrar göndermeyle uğraşacaz. Larinin de eşşek diilse bonservisini alır artık mevcut takımı.
geri kalan douglas boyd falan zaten hep elde patladı. 14 yabancıdan atiba dışında gözü kapalı kadroya yazılacak, kadronun omurgasını üstüne kuracağın adam yok.
hani yetkiyi rakibine versen bundan daha iyi kadro mühendisliği yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok istedin @MUSTAFA_ zamanında bu avcıyı.:)

Futbol bilgisi ile güneşi dövüyor dediniz kadrosu iyi dedim o kadroya rağmen 49 gol de kalmıs dedim biz geçen sene +70 gol attık her sene +70 üzeri gol atmıştık.

Sizin de payınız var bu halde olmamızın.
Tercihte bulunabileceğimiz 2 hoca vardı: Abdullah Avcı ve Okan Buruk.  İlla Türk hoca getirelim dedi yönetim. Okan Buruk GSli olmasıyla bizde barınamazdı. Avcı da FT ile yaşadıklarını yaşamasa o da istenmezdi. Ben her zaman yabancı hocadan yanayım. Ancak tercihte bulunulacaksa Türk olarak Avcı o zamanın şartlarında mantıklıydı. O dönem daha önce büyük takım çalıştırmadığı için şu an kimse bu durumda olacağını tahmin edemezdi. Tahmin ederdim diyen yalan söylüyordur veya Avcı ile özel bir meselesi vardır. O dönem Başakşehir'de gösterdikleri ile elinde taraftar olsa şampiyon olabileceğini düşünüyordum. Ancak özellikle istemedim. Şans tanıdık kredi verelim dedim. Ancak kredisini tüketince de en başta ben eleştirdim. Bu Avcı vs Güneş olayını çok uzatmaya gerek yok. Herkesin amacı ortak: Beşiktaş'ın başarılı olması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

''Abdullah Avcı: “Guilherme’yi istemiyorum demedim. Önce forvet oyuncusu istiyorum dedim. Guilherme gelseydi, yabancı kontenjanımız dolacaktı, forvet alamayacaktık. Şu anda da transfer olacak mı, bilmiyorum. ''

Buyurun yorumu siz yapın. Çok güzel anlatıyor çoğu şeyi şu sözler. Ne güzel sistem zaten oyuncuyu değerli kılacaktı. Sonra her sene 10'ar futbolcu satıp kulübü düze çıkaracaktık. Polyanna bile Polyanna olalı böyle hayaller kurmamıştır. Hadi şimdi savunalım 2 transfer yapmadık diye bunlar oldu, yoksa bu takım uçacaktı.

Çevrimdışı mylife1903

''Abdullah Avcı: “Guilherme’yi istemiyorum demedim. Önce forvet oyuncusu istiyorum dedim. Guilherme gelseydi, yabancı kontenjanımız dolacaktı, forvet alamayacaktık. Şu anda da transfer olacak mı, bilmiyorum. ''

Buyurun yorumu siz yapın. Çok güzel anlatıyor çoğu şeyi şu sözler. Ne güzel sistem zaten oyuncuyu değerli kılacaktı. Sonra her sene 10'ar futbolcu satıp kulübü düze çıkaracaktık. Polyanna bile Polyanna olalı böyle hayaller kurmamıştır. Hadi şimdi savunalım 2 transfer yapmadık diye bunlar oldu, yoksa bu takım uçacaktı.
Avcida tiransfer yapip saglikli bir buragi kesip oynatmayacak cesaret var mi?

Çevrimdışı bjk4ever

Sorunu hucum oyuncularinin kisisel performansinda aradigimiz surece cozum olmaz. Tamam, daha iyi hucum oyunculariyla oynadik biz, ama hem Ljajic hem Burak hem N'Koudou vs hepsi mi berbat? Kanada Nwakaeme, Elia, Fofana falan gelince daha mi oynayacagiz? Nwakaeme belki dar alan becerisi ve kalitesiyle biraz daha fazla verim saglar, ama mesela asla Trabzon verimiyle oynamaz.

Biz bu orta saha ikilisini degistirmedigimiz surece hucumda hicbir verim alamayiz. Atiba ve Elneny tamamen bos, bombos.
Hucumda hicbir fonksiyonlari yok. Set hucumunda rakibi acamiyorlar, orta sahada top kapinca da topu ileriye hizli ve dogru atip kontra ataga cikaramiyorlar takimi.

Besiktas'in ortalama hucumu:
Vida topu alip Elneny'e atiyor. Elneny donuyor, rakip baskiya gelince Rebocho'ta atiyor. Ondan Roco'ya, ondan Atiba'ya. Atiba eveliyor geveliyor, rakip baskiya gelince G.Gonul'e atiyor. Gokhan'dan uzun top ve 3 kisi arasinda Diaby topu kaptiriyor. Sorun burada kimde soylemeye gerek yok.
Set hucumundaysan orta sahan ekstra birsey kapatacak, bu kadar basit. Ya dripling yapip alan kazanacaksin, ya rakip eksiltip rakibin dengesini bozacaksin, ya da cok kaliteli bir pasla hucum oyuncusunu pozisyona sokacaksin. Atiba ve Elneny'de hicbir hucum kabiliyeti yok duran top haric. Pas yok, sut yok, dripling yok, ne isin var o zaman sahada?

Hayir, savunmada da saglam degiller. Iki tane 6 numarayla oynuyorsam bir zahmet rakip elini kolunu sallaya sallaya o arapasini yapip 2. golu atmasin bir zahmet! Hucumda hic yoksun, defansta agresif degilsin. Rakip 10 kisi kaldiktan sonra bile 4-5 defa orta sahamizi bu kadar kolay gecti, kondisyon da yok.
Nasil olacak bu is?

Hucum hattimizda ayrica bir ahenk, mantik yok. Sen sol acik olarak Caner'i oynatabilirsin, eyvallah. Ama sol acigi Caner olan takimin diger hucum oyunculari bunlar olmaz. Caner topu soldan kestiginde N'Koudou ve Ljajic'in vurma ihtimali sifir. N'Koudou tamamen sifir, Ljajic'in onune top karambolde 3 macta 1 anca duser, gol olur mu Allah kerim. Burak 3 oyuncunun arasindan vuracak da gol olacak diye beklersin. Caner soldaysa ya 10 numaran Talisca olacak, ya da acik oyuncun Visca. Hic olmuyorsa Guven'i oynat mesela o bolgede.
Veya Caner'i solda, Lens veya Boyd'u sagda oynat. Ljajic'i kesip Umut ve Burak'la cik bastan mesela. N'Koudou herseyiyle sol acigim diye bagriyor, sen israrla sagda oynatiyorsun sirf Caner'den verim almak icin. Mac icinde degistiler de N'Koudou biraz top oynamaya basladi, ama bu sefer Caner sagda hic olmadigi icin 1 kanadin iptal oldu.
Hucumda takimin bir mantigi, ana felsefesi olur. Quaresma sagdan kesip duracak, Talisca, Babel ve Cenk/Negredo vuracak da bir felsefedir.
Veya Sivas'in yaptigi gibi hucumda stoperleri savuran, kosu yolu acan fizikli bir santrfor kullanip kanatlari iceri sokacagim da bir felsefedir.
Bizim takimda hucumda bir felsefe, mantik, uyum yok.
Ve hoca hicbir sekilde bunu aramiyor. Default olarak Ljajic her mac oynuyor, Umut ve Guven her mac yedek, Caner mutlaka oynuyor, iste ara sira sag acik degisiyor o kadar. Ve hala bu takimdan birsey bekliyoruz.

Orta saha ve hucum hattinda radikal degisiklik olmadigi surece set oyununda berbat olmaya, kontra yapamamaya mahkumuz. Anca duran toplarla vs birsey yapariz, ama gol yedigimiz an maci cevirme ihtimalimiz 0. Sonra bizim 90 dakika pozisyon bulamadigimiz Malatya'ya Basaksehir bir devrede nasil 4 tane atti seyrederiz. Takimin 8 numarasi Atiba degil de Irfan Can olunca, maca 2 santrforla cikinca oluyor tabii.

Biz de hala Senol Gunes doneminden kalma 'aman Ali Riza bey tadimiz bozulmasin' kafasinda futbolla ve her mac 60 dakikayi cope atmakla kanser olalim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Beşiktaş’ın transfer yapacak ne hali, ne de maddi durumu var. Ancak Portekiz’den A Bola, Sporting’in transfer listesinde yer alan Andraz Sporar için Beşiktaş’ın Slovan’la görüşmelere başladığını iddia etti. Slovan’ın Orenburg’la oynadığı maçtan sonra Slovakya’da bulunan Beşiktaş’ın yöneticilerinin hem Slovanlı yöneticilerle hem de Sporar’ın menajeriyle bir araya geldiği iddia edildi. Erdal Torunoğulları’nın, ''transferi kapattık'', Başkan Ahmet Nur Çebi’nin “yan yollara sapmayacağız” sözlerine rağmen A Bola’nın “güvenilir kaynaklar” dediği bu iddiasını neye dayandırdığı merak konusu oldu. (A Bola)

🚨  Kayserispor ile Beşiktaş arasında bir süredir devam eden transfer görüşmesi olumsuz sonuçlandı. Bernard Mensah, Kayserispor'da kaldı. Oğuzhan Özyakup ise Beşiktaş'ta oynamaya devam edecek. (Radyospor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ali Ece güzel sinirlenmiş  :ebebe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1219126730448830464
Karyusla ne alakasi var
Cl finali gormus kaleci
Hoca sistem yapmiyo defans calistirmiyir
Defans organizasyon isidir efenim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karyusla ne alakasi var
Cl finali gormus kaleci
Hoca sistem yapmiyo defans calistirmiyir
Defans organizasyon isidir efenim
Duran toptan yedi Alman golü. DUran topta direk kaleye giden topu da mı defans tutacak. Defanstan biri kaleci oyuncu oynasın o zaman  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Duran toptan yedi Alman golü. DUran topta direk kaleye giden topu da mı defans tutacak. Defanstan biri kaleci oyuncu oynasın o zaman  :ebebe:
Vallahi daha az yeriz
Son saniyede mesela bos kale topu kurtardi
Karyus kalede olsa bi sekil onu iceri atardi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vallahi daha az yeriz
Son saniyede mesela bos kale topu kurtardi
Karyus kalede olsa bi sekil onu iceri atardi
Hafta içi bakalım eziyet son bulacak mı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Neyse iyi gomduk adami da
Onumuzde goZgoz maci var
Goze gelmemek icin bisiler yapmak tepki vermek lazim
Bence hoca da topcularin bazilari da bizim kadar uzulmuslerdir
Hoca ya (...) fonun yanina gidip gecelere aksin karsilikli teZahurat falan yapsin
Ya da bi silkinsin kendine gelsin 3-5 topcuya haddini bildirsin koysun gencleri
Cikip taraftara anlatsin ama suslu muslu degil bundan sonra boyle desin kimsenin gozunun yasina bakmayacam, ben bunlara guvendim bunlar kaytariyor desin taraftar gene hocaya bi gozunu kapar

Su gozgoze acilis macinda kayalim o is bozulmasin

Gonder lensi diyabiyi falan kes ikarusu kov rokkoyu sal ozziyi ikinci lige
Bu topcu milletine verirsen elini kolunu alirlar neyine guveniyom ozzinin kov gitsin
Bak taraftar sana bisi diyor mi
Ama cikip sacmalama sonra hoca beraber bot baglamis gibi pep mep dersen dalga gecilirsin sonra
Uj dusun bir konus
Bir de aksiyon goster burasi besiktas gomeriz de severiz de hakkini da veririz hem doverken hem soverken ama besiktasin hocasi gibi davran yok yapamam benim sistemim bu topcuyla kotu olamam falan diyorsan isgal etme bas git

Çevrimdışı tangaz

yok öyle bir ihtimal ama göz göz maçı sonrası bi işeyler olabilir o maçda ağır rezalet bekliyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

adam duran durmayan her türlü toptan golün her türlüsünü yiyor hatta bi gün olmayan toptan gol yeme çalışması bekliyorum kendisinden :ebebe: