Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556401 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş: "Manken gibi arkadaşlarımız vardı kalecilik yapmıyorlardı."

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim ne işe yarar abi alsın görevden.
Twitter dan nitczhe goethe paylaşmakla olmuyor bu işler. İşlerini yapısınlar

Gote mi paylasiyorlar
Auvbb

gidecek gibi durmuyor umarım yönetim göndermenin yolunu bulur yarın ssabah ilk iş sportingle görüşüp diabyi geri yollamak olmalı adam ruh gibi dolandı sahada başka bişe yapmadı karius için liverpoll ile görüşmek en mantıklısı geri gönderelim adamlara koymaz maaş ama bize her türlü zarar yazıyor adam yönetmin keskin kararlar alması şart şimdi yoksa sene sonu herşey daha kötü oalcak

ne gitmesi ?

Abdullah Avcı: "Taraftarı üzdük, özür dileriz. Kazanarak devam etmek isteyeceğiz."

Para almadan gider mi hiç ?

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

hocanın dediğinden bişey anlayan var mı acaba

bence maçı doğru yorumladı. ama hem sorunu görüp hem de çözemeyişi teknik direktörlük kısmını pek beceremediğini gösteriyor. kaldıramadı bu seviyeyi. bu atmosferde de biraz zor döner. kurt hocalar dışında başarılı olan yok bizde. milne, daum, luce, denizli, güneş. sadece bu tablo bile bişeyler anlatıyor.

Çevrimdışı tangaz

avcının bir oyun planı yok @worns

avcının futbolun f.sinden bile anladıgı şüpheli haa anlıyor ve böle oynatıyorsa da içimize salınmış bir ajan olabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne gitmesi ?

Abdullah Avcı: "Taraftarı üzdük, özür dileriz. Kazanarak devam etmek isteyeceğiz."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

ne gitmesi ?

sinavlarini vermis diplomali bir hoca, teknik direktorlugu sorgulanamaz.

Otobusle durakta bekleyen 15 kisiyi ezse cikip benim ehliyetim var tamam mi, soforlugum sorgulanamaz diyecek bir kafa var herifte.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

ne gitmesi ?

bizde kazanarak devam etmek istiyoruz duuygular aynıda sen işini yapmıyorsun hoca bu takm kampta ne çalıştı bitane çizgiye inip yerden kesmedik içeri bi tane şöyle organize atak yok ya duran top yada karambolden gol kovalıyoruz en son 11e11 ne zaman akan oyunda gol attık acaba gençler eksikken attık fbye atamadık malatyaya atamadık bu maç atamadık daha ne konuşalımki

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene en uzuldugum maclardan birincisi oldu

Arkadas bu avcinin torpili kim
Su sonuclari morinyo alsa hini takarlar huni
Maasa mi baglamis basini nedir

Asrin kadrosu falan avci gelinxe icaracak yazan mallar tivit atmis mi?

Çevrimdışı tangaz

bence maçı doğru yorumladı. ama hem sorunu görüp hem de çözemeyişi teknik direktörlük kısmını pek beceremediğini gösteriyor. kaldıramadı bu seviyeyi. bu atmosferde de biraz zor döner. kurt hocalar dışında başarılı olan yok bizde. milne, daum, luce, denizli, güneş. sadece bu tablo bile bişeyler anlatıyor.

alınırken belliydi böle olacağı az linç yemedim yazın alındıgında kaç kişi saldırdı hocamızı yedirmeyiz sistem inşaa edecek die
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Pamuğu bekliyor garibim  :ebebe:

pamuk çoktan tıkandı.

Veriyorum selayı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

avcının futbolun f.sinden bile anladıgı şüpheli haa anlıyor ve böle oynatıyorsa da içimize salınmış bir ajan olabilir

anlamak yetmiyor işte tek başına. yönetmek, uygulamak bunlar bir ton ayrı beceri gerektiriyor.

herkes anlattıklarına takıldı da adam anlattığının %20'sini uygulayamadı ki. sene başında dedik durduk bu oyuncularla bunu yapamazsın diye. bi ara daha iş görebilecek bi 442 denedi onda da ısrar etmedi adam. bi de üstüne saha içi tutmayan ve ısrar ettiği fanteziler eklendi. kafaca dağılmış bi adamın portresi bu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Fatih Aksoy: "Bu takımı 2 sezon şampiyon yapan Oğuzhan Özyakup ıslıklandı. Benim ıslıklanmam da normal. Islıklandığım için üzgünüm. Beşiktaş'a dönersem, eğer taraftarları kırdıysam onların gönüllerini almak istiyorum." (A Spor)
Kanal kanal geziyor arkadaş susmuyor küfür edicem şimdi

Çevrimdışı mylife1903

Yaw topcu dinlemiyor bunu iste
Bah pepe quaresma adriyano babel falan yok dua etsin
Pepe sen otur suraya cikma kulubeden falan derdi buna

Ayrica diyabide de parasini alamiyor tiripleri var
Yillarin topcusu 10mye yerden pas atamiyor
Ya bunun ikizini gonderdiler gercke diyabi ibizada falab amkyor ya da tiriplerdw

Çevrimdışı Nartallo

Bir kurumda, kuruluşta, şirkette hata yapan adam bunun yaptırımına katlanır.

İki senedir kalede bir kanayan yara var, hiç mi bir maç kesilmez. Bir çare düşünülmez, rekabet edecek bir kaleci getirilmez.

Yeni kaleci getirmek etik mi değil acaba bizim kibarlara sormak lazım.

Çevrimdışı Nartallo

Bir de Beşiktaş altyapısı kadar gereksiz, boş bir oluşum yoktur. Yetiştirdikleri adamlar top toplayıcı bile olamıyor, o kadar kalitesizlik akıyor
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 21:45:21 Nartallo ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

sinavlarini vermis diplomali bir hoca, teknik direktorlugu sorgulanamaz.

Otobusle durakta bekleyen 15 kisiyi ezse cikip benim ehliyetim var tamam mi, soforlugum sorgulanamaz diyecek bir kafa var herifte.
Hehe abi bu bakan falan olmaliymis
Saglik bakani olsa koleradann10 milyon olse
Kcisleri bakanina salar

Çevrimdışı Alper1903

Fatih Aksoy: "Bu takımı 2 sezon şampiyon yapan Oğuzhan Özyakup ıslıklandı. Benim ıslıklanmam da normal. Islıklandığım için üzgünüm. Beşiktaş'a dönersem, eğer taraftarları kırdıysam onların gönüllerini almak istiyorum." (A Spor)
Kanal kanal geziyor arkadaş susmuyor küfür edicem şimdi

İkisinin birbiriyle zerre alakası yok. Mal bu çocuk herhalde.