Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi murat

Taşlar kayalar yağmış birilerinin üzerine  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1218075664601026560
Karius alınırken neredeymiş.teknik direktör ve eski kalecisin ucuz ve iş görecek bir teklifte bunundun mu bunu da açıklasaydın keşke.kulübün ne teknik adamları ne scautları bu konuda aktif değil sistem bir iki yönetici ve menejerler arasında dönüyor.

Çevrimdışı mylife1903

Karius alınırken neredeymiş.teknik direktör ve eski kalecisin ucuz ve iş görecek bir teklifte bunundun mu bunu da açıklasaydın keşke.kulübün ne teknik adamları ne scautları bu konuda aktif değil sistem bir iki yönetici ve menejerler arasında dönüyor.
Mert gunokla gorusuyormus
Ayni roko alinirken merihle gorustugu gibi

Çevrimdışı tangaz

20 metreden ile yapılanlan 40 metreden yapılan aynıdır diyorsan bu konuda fazla birşey diyemem ama o 20metrelik farkta en az 1 saniye fark eder o sürede defans oyuncusu bir kaç metre mesafe kat eder.bazen uygun ortam oluşur uzaktan da gönderirsin ama hep aldığını uzaktan sallarsan olmaz bazen içeri katedersin o arada ortasaha oyuncuların da ceza sahasına yönlenir pas opsiyonu da açılır.

top ortalandığında 70km/h hıza sahip olsa 1 saniyede 20 metre mesafe alır bizim saha 105x68 mt ölçülerinde taç çizgisi ile penaltı arası 35 metre mesafe  caza sahası kenarı ile penaltı arası ise 20metredir arada 15 metre fark olup top 15 metreyi 3/4 saniyede alır saniyeden kısa sürede de hiç bir oyuncu dediğin gibi birkaç metre mesafe kat edemez en babası 1 adım öne arkaya sağa sola hamle yapar o da reaksyon süresi kısa bir oyuncu ise.

seviyorum matematiği  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

top ortalandığında 70km/h hıza sahip olsa 1 saniyede 20 metre mesafe alır bizim saha 105x68 mt ölçülerinde taç çizgisi ile penaltı arası 35 metre mesafe  caza sahası kenarı ile penaltı arası ise 20metredir arada 15 metre fark olup top 15 metreyi 3/4 saniyede alır saniyeden kısa sürede de hiç bir oyuncu dediğin gibi birkaç metre mesafe kat edemez en babası 1 adım öne arkaya sağa sola hamle yapar o da reaksyon süresi kısa bir oyuncu ise.

Ortayi yapan ozziyse abi rakibin samtraforu bile kosup gelebilir

Çevrimiçi murat

buradan çıkardığın sonuç 20metre ile 40metre arasında pek bir fark olmaz diyorsun.isabet oranı da şaşmaz da dersen demek ki  tespit doğru.

Çevrimdışı tangaz

mert günok demiş ya açıklamıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

buradan çıkardığın sonuç 20metre ile 40metre arasında pek bir fark olmaz diyorsun.isabet oranı da şaşmaz da dersen demek ki  tespit doğru.

sonuçları matematiksel olarak yazdım murat zorlama istersen

ama isabeti ayrıca yanıtlayayım; benim son 2 mesaj çatala gitti  örümcek ağlarını aldı   :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ortayi yapan ozziyse abi rakibin samtraforu bile kosup gelebilir

ozide bunu bildiği için zaten alıp en yakınındaki geri oyuncusuna veriyor sonra eliyle şuraya vur şuraya vur die işaret ediyor

Çevrimdışı tangaz

26 resmi maç

11 galibiyet 12 yenilgi atılan gol 38 yenilen gol 42

Çevrimdışı MUSTAFA_

26 resmi maç

Başka takım olsa normal şartlar altında göndermişti ama biz normal şartlar altında değiliz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Başka takım olsa normal şartlar altında göndermişti ama biz normal şartlar altında değiliz  :tabe:

şayet tazminatı yıllara bölebiliyorsak yine de gönderebiliriz

Çevrimdışı mylife1903

26 resmi maç

Sivasa 4 atarsak abi guzel olur
12 12 42 42

Çevrimdışı tangaz

Sivasa 4 atarsak abi guzel olur
12 12 42 42

ilk 3 maç az sıkıntılı ama sonrasında 14-14 15-15 gibi bir yerlerde kesin buluşuruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şayet tazminatı yıllara bölebiliyorsak yine de gönderebiliriz
Şu aralar yönetim yapılandırma işleriyle uğraşıyor. Ona sıra gelmez. Yapılandırma işi bitene kadar hareketlilik beklemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

ama isabeti ayrıca yanıtlayayım; benim son 2 mesaj çatala gitti  örümcek ağlarını aldı   :bandit:
tartışmayı uzatmayayım dedim ama senin hesabın pek mantıklı değil.1saniyede 5_6metre kateder özellikle kaleciler. Stopere zaten santraforsan çok uzak durmaz.o 1saniye önemlidir

Çevrimdışı mylife1903

mert günok demiş ya açıklamıştı.
Tolgaeyi kadrodisi birakmasa yonetim bugun oynatirdim da demisti
Taktik bilmiyordu hoca ondan yiyordu ikarus golleri kamyonla

Bi de konsutugu anlasilmiyordu bah ne guzel avcida ozel hastane cinekolog aksani var

İki eski arkadaş yıllar sonra karşılaşmış. Hal hatır sorduktan sonra biri diğerine, “Senin cin gibi bir kızın vardı, ne oldu, okudu mu, şimdi ne yapıyor?” demiş.

Adam hemen anlatmaya başlamış; “Yok” demiş, “Okumadı ama, bir şirkette küçük bir işe girdi. Şefi hemen değerini kavradı, maaşını artırdı. Sonra patronunun da gözüne girmeyi başardı, öyle ki patron onu kendi bölümüne aldı; çalışmasından o kadar memnun kaldı ki, maaşını daha da artırdı, hatta araba aldı. Sonra patronunun bir arkadaşı, başka bir şirket sahibi, benim kızı kendi firmasına transfer etti, daha yüksek maaşla üstelik.  Ev de aldı. Sonra daha fazla yorulsun istemedi, artık işleri evden yürütüyor benim kız.”

Sonra dönüp aynı soruyu o diğerine sormuş: “Eee, senin kızın ne yapıyor?”

Adamcağız da şaşkınlık içinde, “Benim kızım da kötü yola düştü, ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum” diye cevap vermiş.

Çevrimdışı mylife1903

tartışmayı uzatmayayım dedim ama senin hesabın pek mantıklı değil.1saniyede 5_6metre kateder özellikle kaleciler. Stopere zaten santraforsan çok uzak durmaz.o 1saniye önemlidir
1 saniyede 5-6 m 20km hiz civaridir be abi
Bolt kosuyor 35-40km
Bi de duz kosu
Ustelik matematik hesaba gore 1snden az zamanda 15m konusuluyor hiz 70 olsa
Ustelik futbola uyarlarsan stoper geri geri kosuyor hicumcu kosarak geliyor

Çevrimiçi murat

recep çetin gibisin maşallah

Çevrimdışı tangaz

1 sn.de 5-6 metre kat etmek için 20 km/h hızla koşmak gerekir biz oyunda pozisyon almakdan bahsediyoruz markajdan bahsediyoruz kaldıki süre 1 saniyeden kısa olup saniyeden kısa sürede reaksiyon alıp alan değiştirmek öyle dediğin gibi olmuyor 100metre koşucusu gibi start çizgisinde silah sesini beklemiyor oyuncular bunun konsantrasyondan fiziksel güce yorgunluğa varana değin bir sürü parametresi var .

diğer taraftan topu 15-20 metre geriden ortaladın 1 saniye önce kestin yani arkadaşında demarke iken kesmiştin pekii topu birde kesmeyip içe kat ederken çizgiye inerken 15-20 metre top sürerken kaç saniye geçiyor bunu da söylermisin? nereden baksak 5-10 saniye civarı süre geçer ve o sürede rakibin tüm oyuncuları bile geri dönebilir demarke tek bir oyuncun kalmayabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş'te sapıttı Beşiktaş hocası mısın milli takımın mı Karius'un kaleciliğinden sanane ayrıca bu adam senin onayınla alındı o zaman neredeydin.

Çevrimdışı mylife1903

1 sn.de 5-6 metre kat etmek için 20 km/h hızla koşmak gerekir biz oyunda pozisyon almakdan bahsediyoruz markajdan bahsediyoruz kaldıki süre 1 saniyeden kısa olup saniyeden kısa sürede reaksiyon alıp alan değiştirmek öyle dediğin gibi olmuyor 100metre koşucusu gibi start çizgisinde silah sesini beklemiyor oyuncular bunun konsantrasyondan fiziksel güce yorgunluğa varana değin bir sürü parametresi var .

diğer taraftan topu 15-20 metre geriden ortaladın 1 saniye önce kestin yani arkadaşında demarke iken kesmiştin pekii topu birde kesmeyip içe kat ederken çizgiye inerken 15-20 metre top sürerken kaç saniye geçiyor bunu da söylermisin? nereden baksak 5-10 saniye civarı süre geçer ve o sürede rakibin tüm oyuncuları bile geri dönebilir demarke tek bir oyuncun kalmayabilir.
Ortayi lens ile avci kestirirse piroblem olmaz abi

Çevrimdışı tangaz

recep çetin gibisin maşallah

kim takoz kim değil ortada murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş'te sapıttı Beşiktaş hocası mısın milli takımın mı Karius'un kaleciliğinden sanane ayrıca bu adam senin onayınla alındı o zaman neredeydin.
Şenol Güneş bu konuşmadan, laf sokmadan duramaz. Keşke bunları Beşiktaş'ın hocasıyken de söyleseydi de ona göre hareket etseydik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

1 saniyede 5-6 m 20km hiz civaridir be abi
Bolt kosuyor 35-40km
Bi de duz kosu
Ustelik matematik hesaba gore 1snden az zamanda 15m konusuluyor hiz 70 olsa
Ustelik futbola uyarlarsan stoper geri geri kosuyor hicumcu kosarak geliyor
bolt 100metreyi 10 saniyede koşuyor futbolcularda 12 saniyede koşar. Bazen çok abartıyorsunuz.arada uçurumlar yok.

Çevrimiçi murat

kim takoz kim değil ortada murat
takoz demedim kendi kalene atıyorsun dedim :lol: