Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555000 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Sadece taraftar mı ediyor sanıyorsun  :ebebe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1217806316867145728

rıza hiç bize gelmeyecekti başka takımları çalıştırırkende bizim maçlar sonrası böyle mızmızlanmayacaktı  ne güsel efsane kaptan olarak kalacaktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Sadece taraftar mı ediyor sanıyorsun  :ebebe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1217806316867145728
Offff samet
En nefret ettigim besiktaslisin
Hala konusuyor
Ziyayi yedin ziyayi
Fikret ormanin sucu tabi senin agzina besiktasi alabilmen
Semte girmen zarar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yanlis dusunuyorsun
Cunku sergen akillidir
Bugun olsa ne gerektigini bilir ona adapte olur bugunun sergeni olabilmek icin ne gerekirse onu yapardi

Oldugu sartlar icinde degerlendirmek lazim ogunun sergenini alip bugun yargiliyorsun
Ayni fbdeki lensi gorup vay anam bu bize gelse ortaligi dagitir diyenler gibi

pekiiiii o günün sergeni kendinde barcelonada bile oynayabilecek yetenek varken ben süper ligte kalayım niye düşünmüş.
Barcelonalarda oynamak varken süper lig efsanesi olmak kadar mı zekiymiş? Yoksa vizyonu at yarışı kadar mıymış

Çevrimdışı mylife1903

pekiiiii o günün sergeni kendinde barcelonada bile oynayabilecek yetenek varken ben süper ligte kalayım niye düşünmüş.
Barcelonalarda oynamak varken süper lig efsanesi olmak kadar mı zekiymiş? Yoksa vizyonu at yarışı kadar mıymış
Yahu adam istemedi
Kendine gerekeni kadarini yapti
Insanlar farklidir birisi cok sey ister birisi istedigi kadarini yapar

Fbli aleks mesela senelerce turkiyede oynadi
Istemedi adam

Al yakin ornek taliska
Eplye gidemezmiydi gitmedi, parami kazanayim onume bakayim dedi

Sergen de bu, oldugu gibi kabul edeceksin insanlari
Super lig efsanesi degil turk futbolu efsanesi adam zamaninda sampiyonluk yasayan her takimda oynamis ilk oyuncu.

Yahu adam istemedi

Istemedi adam

Al yakin ornek taliska

Super lig efsanesi degil turk futbolu efsanesi adam zamaninda sampiyonluk yasayan her takimda oynamis ilk oyuncu.

Burada olduğu gibi kabul eden bir ben varım galiba, adam neyse söylüyorum, futbolu sevmeyen yeteneğine ihanet eden vizyonu düşük bencil at yarışı hastası bir adam.
Adam futbolu falan tınladığı yok çünkü işini görecek kadar oynadı, onu anlatmaya çalışıyorum.
Şampiyonluk yaşayan her takımda oynamış ilk oyuncu olması ne büyük meziyet bu özelliği olan herkes tdmiz olması lazım ve inanılmaz aşırı abartılarak övülerek anlatılmalı.

Çevrimdışı Erman1903

Evet ben yaş olarak pek fazla izleyemedim futbolunu haklısın abi. Teknik direktörlük çok farklı bir mecra. Bunu herkes diyor, futbolu bilmekle olsa bu iş maradonalar peleler en iyi tdler olurdu. Şuanda dünyanın en iyi tdsi futbolculuğu pek parlak olmayan kloop.

Önemli olan yani bize de gelmesini istediğimiz durum pozisyon olan tdlik. Oyuncu yorumlarına bakıcak olucak sadece, fatih terim dünyanın en iyi tdsi olurdu. Onyekurusu bilmem nesi hepsi baba olarak falan bahsediyor kendisinden. Yani sadece oyuncu olarak tdliğe bakılmıyor.  Oynattığı oyuna bakıyorum 5-6 maçlık gazlar serisi hep ondan sonra tırtlayan bir oyunu var kendisinin. Bunu kendisi de kabul ediyor erken form tuttuk sonra patladık tarzında yorumları var. Anadoluda tutunmak kolay değil tamam bu adamın 1 sezonluk bile iyi performansı yok. Malatyadan kovuldu adam. Tdlik futbolu bilmekten ziyade oyuncularla motivasyon bunları bir bütün halinde sahaya yansıtma ve bir çok etkenin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Şuanda sokakta 5 kişinin 2kiside futbolu biliyor. 1 Sezonluk bile iyi performansı olmayan biraz gaza getirip sonra inen bir td kendisi. Sırf isminin ekmeğini yiyor ismi baki mercimek olsa kimse yüzüne bakmazdı burda. Bencil, şımarık bir insandan asla iyi td olmaz. İyi bir liderde olmaz, çünkü liderlik özellikleri sergen yalçında yok, asla güvenemeyeceğin biri kendisi.

Ben rızadan her zaman nefret ettim, ama hiç bir zaman 1 ekmek 1 süt tarzı kelime edecek kadar düşmedim. Çok şükür çoğu Beşiktaş taraftarı da yapmadı bunu. Fenerli bir kaç avuç yaptı bunu yıllar önce. Babasının mesleğiyle dalga geçecek kadar Beşiktaş taraftarı pek yok. Olanlarda Beşiktaş taraftarı değil.
Rıza sergene bilezik gibi geçirdi göndertti, gs deplasmanında hakem doğradı 10 kişi olmalarına rağmen az kalsın puan alıyordu, fbyi zaten çok rahat yendiler. Oynattığı oyunu ilk yarıya  da yayabildi ki adam 8 kişiyle falan çalıştı sezon başı, oynamayan mert hakanı falan oynattı, istenmeyen yatabarelerle falan oynuyor. Ayrıca adam antalyasporu 2 puanla alıp üst sıralara falan taşımıştı ilk 6ya mı ne sokmuştu. Rızanın denizli ile lyonu yenme muhabbeti falan da varmış. Rızanın bu sene yaptığını sergen yalçın yapsa 36 sayfa yazmıştı gazetelerde, oyuncu motivasyonu konusunda da mert hakan falan bu adamı çok övüyor bizim fatihi tekrar futbola döndürdü adam.

İkisini de istemem bu arada bizim takıma fakat futbolculuğunu bilmemem izlememem yani hikayelerini, geçmiş videolarını, nasıl bir karakter olduğunu bilmemem demek değil @Erman1903  abi. Yaşına saygım var elbet daha tecrübelisiniz bu konuda, kendisi bize 50 tane şampiyonluk ya da uefa kupası bile getirseydi bile ki eleştirilmeye efsane mi diye sorgulanmaya hakkı vardır. Sonuçta kendisi bir Şeref bey ya da Süleyman Seba değil. Ben kendisini efsanemiz olarak görmüyorum, bencil şımarık kendini beğenmiş bir balon olarak görüyorum. Hem td döneminde hem de futbolculuğu dönemi için bunu diyorum. Şimdi yeniden sergen diye gelse günümüz futbolunda asla yer bulamaz kendine, bir muhammet demirci gibi hatırlardık kendisini. Şanslı adammış o zamanlar kendini gösterebileceği bir futbol şeklinde oynamış. Günümüz futbolunda asla koşmayan, fiziği olmayan futbolculara yer yok. Bu Türkiye ligi içinde öyle.

İddaa oynadığı için çıkıp chelsea maçında ölesiye oynayan, antremanlardan kaçıp tamamen profesyonel olmayan bir hayat yaşayan, her şeyi çok bilen ama hiç bir şeyi bilmeyen bencil şımarık kendini düşünen at yarışçı birisine efsane demiyorum, demek zorunda da sevmek zorunda da değilim. Beşiktaşta şampiyonluk yaşadıysa gsdede şampiyonluk yaşadı hemde 2 tane.

Kardeşim, Maradona yüksek doz kokain dolayısıyla iki kelimeyi bile biraraya getirmekte zorlanan bir insan. Pele ise hiç teknik direktörlük yapmadı.

Sergen gol, serbest vuruş, çalımlarıyla olduğu kadar bitirici pasları ve oyun görüşü ile de öne çıkan bir futbolcuydu. Bana göre kesinlikle şahsi oynayan biri değildi, Örn: Quaresma gibi. Hatta şöyle söyleyeyim, takım oyununa şu arkasından bakakaldığımız Talisca'dan çok daha fazla katkısı olan bir futbolcuydu.

Lider değil demişsin ama kendisinin kaptanlık yaptığı 100. yılımızda şampiyonluk yaşadık. Ayrıca kendisi Ft gibi despotlukla, şekil şemalle liderlik yapan birisi de değildi. Ben kendisini epey zeki - fikren doğrucu birisi olarak görüyor ve son derece egosuz buluyorum. Bana göre karakteri son derece oturmuş birisi ve bu yapısı ona ayrı bir karizma veriyor.

Ben hiçbir insandan veya şeyden nefret etmem. Rıza hocadan da etmiyorum. Çünkü nefret hiçbir faydası olmayan, zararlı bir his. Bir insanın Beşiktaşlı olması onu Beşiktaş yapmaz, herkes kendine göre bir mücadele veriyor ve elinden geleni yapıyor. Yere yatmalar, sert oynamalar bunlar bu işin doğasında olan şeyler.

Her durumu içinde bulunduğu şartlara göre değerlendirmek gerekir.

Tekrar söyleyeyim, Rıza hoca yapısı itibariyle Anadolu futboluna, özellikle de Sivasspora çok uygun biri. Mehmet Yıldız gibi bir futbolcunun senelerce kaptanlık yaptığı klüpten bahsediyoruz. Zaten Rıza hoca da Sivaslı.

Sergen ise Anadolu ortamında başarı yakalaması çok zor bir karakter. Geçtim Sergeni, Klopp gelse bu takımlardan birinin başına ne yazar? Anadolu insanı olmadığın sürece oralarda başarılı olamazsın.

Yani bu verilerle benim için Anadoluda Rıza hocanın Sergen'den başarılı olması, senin deyişinle çakması falan zaten normal olan. Offroadcu adam jipiyle, jipli asfalt sürücüsüne karşı. Ya ne olacaktı?

At yarışı olayına gelirsek... Bana göre son derece saygıdeğer bir spor. Neden? Çünkü bir canlı yaradılışına ne kadar uygun hareket ederse o derece iyi bir hayat sürmüş demektir ve atlar koşmak için yaratılmıştır. Bu açıdan bakacak olursak dünyanın en saygıdeğer sporu olduğu da söylenebilir.

Hepimiz insanız ve kimsenin hayatı mükemmel değil, Sergen'in zamanında hataları olmuştur.  İddaa oynadığı maça ekstra motive çıkması benim için kötü bir şey değil çünkü takımı sattığını hiç görmedim. Aksine Beşiktaş adına geçmişte çok fedakarlıkları olmuş biridir kendisi.

Kimi oyuncular da doğum günlerinde ekstra performans gösterir fakat kimse bu performansı tüm yıla yaymalarını kendilerinden beklemez.

Daha önce de dediğim gibi şu anda ligimizde td'lik yapan tüm eski oyuncularımızı Avcı'ya tercih ederim. Ne ilginçtir ki en çok teknik direktör çıkartan büyük klüp biziz ve zaten tercih de ediliyorlar...  Lakin şu şartlarda oyum Sergen, Şifo gibi pratik zekalarıyla öne çıkıp en azından bireysel performansları yükseltebileceğine inandığım profillerden yana.

Neden? Çünkü veteranlardan ve yıldızı sönmüş tecrübeli gençlerden oluşmuş kadromuzun takım olarak bir şey yapabileceğine inanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 17:51:31 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Burada olduğu gibi kabul eden bir ben varım galiba, adam neyse söylüyorum, futbolu sevmeyen yeteneğine ihanet eden vizyonu düşük bencil at yarışı hastası bir adam.
Adam futbolu falan tınladığı yok çünkü işini görecek kadar oynadı, onu anlatmaya çalışıyorum.
Şampiyonluk yaşayan her takımda oynamış ilk oyuncu olması ne büyük meziyet bu özelliği olan herkes tdmiz olması lazım ve inanılmaz aşırı abartılarak övülerek anlatılmalı.
Kimse abartarak ovmuyor ama abartarak gomen bir sen varsin

Luce atyarisi ogrenmisti mesela sergenle ortak dil bulabilmek icin efsane menejer sinan engin odasinda feysin tividen karilara bakarken

Kosmuyordu falan onlari biz sergen oynarken yasadik
Sergenden guzel mesela kayarak mudahele eden futbolcu yoktu

Ozamanlar da sergen sifo beraber oynar mi onu tartisiyorduk
Yahu butun iyi topcularini koyacan sahaya iste rakip dusunsun

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sergen senin sandığın gibi bir kişilik değil. Sokakta görüp selam versen, konuşsan gidip seni terslemez, öyle kasıntı bir kişilik değil. Öyle kasıntı tipler genelde gs denilen camiadan çıkıyor.

Zamanında yanlış yaptığını kendi de kabul ediyordur ama geçmişe takılmak yerine geçmişten ders alıp önüne bakması gerektiğini bilecek kadar da akıllı. Sergen büyük takım yönetme potansiyeli Avcı'dan daha fazla olan bir teknik direktör. Bunu yapıp yapamayacağı da kendisine bağlı.

Çevrimdışı mylife1903

Kardeşim, Maradona yüksek doz kokain dolayısıyla iki kelimeyi bile biraraya getirmekte zorlanan bir insan. Pele ise hiç teknik direktörlük yapmadı.

Sergen gol, serbest vuruş, çalımlarıyla olduğu kadar bitirici pasları ve oyun görüşü ile de öne çıkan bir futbolcuydu. Bana göre kesinlikle şahsi oynayan biri değildi, Örn: Quaresma gibi. Hatta şöyle söyleyeyim, takım oyununa şu arkasından bakakaldığımız Talisca'dan çok daha fazla katkısı olan bir futbolcuydu.

Lider değil demişsin ama kendisinin kaptanlık yaptığı 100. yılımızda şampiyonluk yaşadık. Ayrıca kendisi Ft gibi despotlukla, şekil şemalle liderlik yapan birisi de değildi. Ben kendisini epey zeki - fikren doğrucu birisi olarak görüyor ve son derece egosuz buluyorum. Bana göre karakteri son derece oturmuş birisi ve bu yapısı ona ayrı bir karizma veriyor.

Ben hiçbir insandan veya şeyden nefret etmem. Rıza hocadan da etmiyorum. Çünkü nefret hiçbir faydası olmayan, zararlı bir his. Bir insanın Beşiktaşlı olması onu Beşiktaş yapmaz, herkes kendine göre bir mücadele veriyor ve elinden geleni yapıyor. Yere yatmalar, sert oynamalar bunlar bu işin doğasında olan şeyler.

Her durumu içinde bulunduğu şartlara göre değerlendirmek gerekir.

Tekrar söyleyeyim, Rıza hoca yapısı itibariyle Anadolu futboluna, özellikle de Sivasspora çok uygun biri. Mehmet Yıldız gibi bir futbolcunun senelerce kaptanlık yaptığı klüpten bahsediyoruz. Zaten Rıza hoca da Sivaslı.

Sergen ise Anadolu ortamında başarı yakalaması çok zor bir karakter. Geçtim Sergeni, Klopp gelse bu takımlardan birinin başına ne yazar? Anadolu insanı olmadığın sürece oralarda başarılı olamazsın.

Yani bu verilerle benim için Anadoluda Rıza hocanın Sergen'den başarılı olması, senin deyişinle çakması falan zaten normal olan. Offroadcu adam jipiyle, jipli asfalt sürücüsüne karşı. Ya ne olacaktı?

At yarışı olayına gelirsek... Bana göre son derece saygıdeğer bir spor. Neden? Çünkü bir canlı yaradılışına ne kadar uygun hareket ederse o derece iyi bir hayat sürmüş demektir ve atlar koşmak için yaratılmıştır. Bu açıdan bakacak olursak dünyanın en saygıdeğer sporu olduğu da söylenebilir.

Hepimiz insanız ve kimsenin hayatı mükemmel değil, Sergen'in zamanında hataları olmuştur.  İddaa oynadığı maça ekstra motive çıkması benim için kötü bir şey değil çünkü takımı sattığını hiç görmedim. Aksine Beşiktaş adına geçmişte çok fedakarlıkları olmuş biridir kendisi.

Kimi oyuncular da doğum günlerinde ekstra performans gösterir fakat kimse bu performansı tüm yıla yaymalarını kendilerinden beklemez.

Daha önce de dediğim gibi şu anda ligimizde td'lik yapan tüm eski oyuncularımızı Avcı'ya tercih ederim. Ne ilginçtir ki en çok teknik direktör çıkartan büyük klüp biziz ve zaten tercih de ediliyorlar...  Lakin şu şartlarda oyum Sergen, Şifo gibi pratik zekalarıyla öne çıkıp en azından bireysel performansları yükseltebileceğine inandığım profillerden yana.

Neden? Çünkü veteranlardan ve yıldızı sönmüş tecrübeli gençlerden oluşmuş kadromuzun takım olarak bir şey yapabileceğine inanmıyorum.
Mustafa resit akcay hoca verem sana orta noktada bulusalim

Mustafa resit akcay hoca verem sana orta noktada bulusalim

Orta nokta bu değil abi burdaki yazılanlara bakıcak olursak sergenin bir altı
kloop alex ferguson falan  :lol:
mustafa reşit akçay kim sergen hazretlerinin yanında töbe aşa çarpılacaksın.

Çevrimdışı Erman1903

Orta nokta bu değil abi burdaki yazılanlara bakıcak olursak sergenin bir altı
kloop alex ferguson falan  :lol:
mustafa reşit akçay kim sergen hazretlerinin yanında töbe aşa çarpılacaksın.

Yav olum çok abartıyorsun her şeyi :) Heralde bunlar Sergen'den iyi teknik direktör.

Kolay değil bizim buralarda diyoruz işte, yahu Del Bosque'yi Yeniköy kasabı diye yollamış milletiz biz. Gelseler onlara da bir kulp takılırdı emin ol :)

Çevrimdışı ALDENYX

Guardiola barcaya gelmeden once kimi calistirip kendini ispatladi , yada zidan madride gelmeden once.. :money:  yada lampart ?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mylife1903

Yav olum çok abartıyorsun her şeyi :) Heralde bunlar Sergen'den iyi teknik direktör.

Kolay değil bizim buralarda diyoruz işte, yahu Del Bosque'yi Yeniköy kasabı diye yollamış milletiz biz. Gelseler onlara da bir kulp takılırdı emin ol :)
Tek delbokse mi
Gecen yazmistim
Aragonesinden reykartina susteri tosaki
Hepsine huni takildi
Hiddinki tam paketlemistik
Ama en saglami ancelotti oldu tabi adam gelip ortami gordu bavulumu alip gelecek dedi donmedi

Ilk maglubiyetti bu kadar odun sokariz
Yok yok abartma ben ben baskanim na bu kadar odun sokarim adama

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guardiola barcaya gelmeden once kimi calistirip kendini ispatladi , yada zidan madride gelmeden once.. :money:  yada lampart ?
Ben ispatlasın demiyorum. Gidip antrenör kursunu bitirsin. Belgelerini tamamlasın diyorum. Her zaman bende kafa var, bilimsel yöntemlere ne gerek var kafasında takılıyor. Bu kafadan çıkmadıkça başarılı olamaz. Devir big data devri. Her şey istatistikler üzerinden yürüyor  :tabe: Bu saydığın adamlar antrenör kurslarını tamamladılar. Ondan sonra altyapı takımlarını çalıştırdılar. Adamlar sadece futbolcu değil antrenör de yetiştiriyor altyapıda. Biz daha oyuncu yetiştirmeyi beceremiyoruz. Türkiye'de yetişen antrenörler de hep yetersizler. Şenol Güneş de bile sıkıntılar vardı. O da sürekli kendini geliştirmeye uğraşıyordu. Lampard'a gelecek olursak kendini bir alt ligde kanıtladı da geldi  :tabe: Ben Sergen'in futbolculuğu dönemindeki tembelliğinin hocalığına da yansıdığını görüyorum ayrıca  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek delbokse mi
Gecen yazmistim
Aragonesinden reykartina susteri tosaki
Hepsine huni takildi
Hiddinki tam paketlemistik
Ama en saglami ancelotti oldu tabi adam gelip ortami gordu bavulumu alip gelecek dedi donmedi

Ilk maglubiyetti bu kadar odun sokariz
Yok yok abartma ben ben baskanim na bu kadar odun sokarim adama

Türkiye'de yerli teknik direktörlerin (eski milli futbolcu) iş sahibi olabilmesi için yabancı teknik direktörleri hep kötülediler. Sonuç yabancılar şampiyon olamıyor. Lucescu geldiği sene şampiyon oldu. Sonra ayağını kaydırdılar. Önce GS sonra bizden. Ülkede saysan 2-3 tane teknik direktör sayarsın yerli ve iyi teknik direktör olarak. Bunlar içinde FT de yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Guardioala hiç bir zaman ben oldum kafasında olmadı ki bir barcada sistem var alt yapı hocasıydı sonra geldi as takım hocası oldu.
zidan da real madrid b takımı hocasıydı orda yeteri kadar çalışıp a oldu
lampardda alt ligte başarıp geldi.

üçününde ortak noktası ben oldum bunlar beni anlamıyordan ziyade kendilerini geliştire geliştire geldiler, geliştirmeye de devam ediyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Guardioala hiç bir zaman ben oldum kafasında olmadı ki bir barcada sistem var alt yapı hocasıydı sonra geldi as takım hocası oldu.
zidan da real madrid b takımı hocasıydı orda yeteri kadar çalışıp a oldu
lampardda alt ligte başarıp geldi.

üçününde ortak noktası ben oldum bunlar beni anlamıyordan ziyade kendilerini geliştire geliştire geldiler, geliştirmeye de devam ediyorlar.
Tr de hocalar sistemden ziyade büyük takımlarda medyayı iyi idare etmeleri gerekiyor. Sergen de bu konuda usta :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Onlari modifiye dogan gorunumlu sahinle istanbul tiraginde de bi gormek lazim
Almis altina lamborciniyi gazliyolar
Bizim mesut bakkal hocaya ver o arabayi o da gazlar
Barselonayi sampiyon yapmak haber degeri tasimaz

Çevrimdışı sozkul

Yahu adam istemedi

Istemedi adam

Al yakin ornek taliska

Taliscayı istediler alamadılar diye biliyorum, milli takım hikayesi olmadığı için.
yaşıda geçmişti gelecek vadeden parlak yetenekli genç statüsüne girebilmesi için.
Yanlış mı hatırlıyorum?

Çevrimdışı tangaz

Ben ispatlasın demiyorum. Gidip antrenör kursunu bitirsin. Belgelerini tamamlasın diyorum. Her zaman bende kafa var, bilimsel yöntemlere ne gerek var kafasında takılıyor. Bu kafadan çıkmadıkça başarılı olamaz. Devir big data devri. Her şey istatistikler üzerinden yürüyor  :tabe: Bu saydığın adamlar antrenör kurslarını tamamladılar. Ondan sonra altyapı takımlarını çalıştırdılar. Adamlar sadece futbolcu değil antrenör de yetiştiriyor altyapıda. Biz daha oyuncu yetiştirmeyi beceremiyoruz. Türkiye'de yetişen antrenörler de hep yetersizler. Şenol Güneş de bile sıkıntılar vardı. O da sürekli kendini geliştirmeye uğraşıyordu. Lampard'a gelecek olursak kendini bir alt ligde kanıtladı da geldi  :tabe: Ben Sergen'in futbolculuğu dönemindeki tembelliğinin hocalığına da yansıdığını görüyorum ayrıca  :tabe:

bunu neye dayandırarak söylüyorsun? adamın idmanlarını kamplarını hafta içi çalışmaları rakip analizlerini maç önü toplantılarını filan hiç izledin mi takip mi ettin bu cümleyi kurabilmek için hangi verilere sahipsin? yoksa bir tahminden mi ibaret?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

her şeyin bir organizasyon plan program dahilinde yapıldıgı ülkelerde çalışıp başarılı olan profilleri waaay hocaya bak die değerlendirmek doğru bakış açısı değil yokluk içinde parıldayanlar kimler esas onlara bakın.

bir gün bizim belediyeciler almanyaya gidiyor sizde imar değişikliği plan tadilleri hangi prosedürle yürüyor diye soru soruyor bizimkiler almanlar birbirine bakıyor ne tadili ne değişikliği biz planı 100 sene 50 sene önce yaptık şehirleri ona göre inşa ettik ediyoruz bizde plan bir kere yapılır bir daha değişmez diyorlar.

sözün özü kloop pep gelsin de malatya da çalışsın görelim

Çevrimdışı tangaz

Taliscayı istediler alamadılar diye biliyorum, milli takım hikayesi olmadığı için.
yaşıda geçmişti gelecek vadeden parlak yetenekli genç statüsüne girebilmesi için.
Yanlış mı hatırlıyorum?

talisca milli kriterinden bağımsız m.utd ile anlaşmak üzere iken (şenol da premier lige gidiyor cümlesini kurmuştu hatırlarsanız) çinden gelen yıllık 11,5 mio maaş sonrası rotayı değiştirmiş.

Çevrimdışı mylife1903

talisca milli kriterinden bağımsız m.utd ile anlaşmak üzere iken (şenol da premier lige gidiyor cümlesini kurmuştu hatırlarsanız) çinden gelen yıllık 11,5 mio maaş sonrası rotayı değiştirmiş.
11.7 mi ne bisi aliyormus
O paraya papia yenikine de bile oynar
3 sene sonra da erken emekli olup bize gelir insallah

Çevrimdışı mylife1903

her şeyin bir organizasyon plan program dahilinde yapıldıgı ülkelerde çalışıp başarılı olan profilleri waaay hocaya bak die değerlendirmek doğru bakış açısı değil yokluk içinde parıldayanlar kimler esas onlara bakın.

bir gün bizim belediyeciler almanyaya gidiyor sizde imar değişikliği plan tadilleri hangi prosedürle yürüyor diye soru soruyor bizimkiler almanlar birbirine bakıyor ne tadili ne değişikliği biz planı 100 sene 50 sene önce yaptık şehirleri ona göre inşa ettik ediyoruz bizde plan bir kere yapılır bir daha değişmez diyorlar.

sözün özü kloop pep gelsin de malatya da çalışsın görelim
Alahlinin hocaya bakmak lazim abi
Takim oyle olur
11 mac 11g attigi 33 puan 33 yedigi 2