Yahu sahanın %40'ı buz tutmuştu. En az 5 kez oyuncuların kayıp düştüğünü gördük. Sadece bizimkiler değil Erzurumspor'lular da ters şekilde düştüler zaman zaman. Bunun sporcu sağlığı açısından konuşulması gerekiyor elbette. Şu sahada darbesiz vs bile sakatlık olabilir. Hocanın bunu dile getirmesi de normal ki maçtan önce de söylemişti. Takımı, oyunu vs eleştirebilirsiniz ama hocanın bundan bahsetmesinin nesini eleştiriyorsunuz? Gerçekten çok garip kafalar var. Burada dümdüz elime geçen fırsatı saldırmak için değerlendireyim kafası var ama takımdan oyundan bağımsız gerçeklere bile böyle yaklaşırsanız daha çok niyetinizin sorgulanması gerekir.
Futbolcular icin uygun degil, sakatlik olabilir gibi konussa tepki verilmez, insan sagligi konusuna girmeyeceksin erzurumda yasayanlar var sabahin korunde karanlikta eksi 15 cikip ise gidiyorlar
Eksi 15 derecede sokakta 12 saat calisip 2000tl maas ile kiralik evine donen 3 cocuk babasi mert isci konusur insan sagligini milyonlar alip sonra oramiz buramiz hava soguk
Boyle aciklamalari cikarsin 3 tane sokarsin sonra yaparsin ona buna bisi ogretmesine gerek yok kendi bilip bilmedigi tartisiliyor.
Erzurum yedek kadroyla cikmis deniyor takip etmedigim icin bilmiyorum, kupa maclari supruze aciktir her spnuc cikabilir. Deplasman ustelik ve heriflerin de yabanci oyuncusu var.
Mactan sonra hem de yenilmisken cikip konusursan insanlar tepki gosterir. Daha gelmeden once dedim avci cok konusuyor cok cevap veriyor, kendini ispatlama surecinde bir suru gereksiz tartismaya giriyor. Yenilsen de kazansan da bu basina cikip havadan sidan konusacaksin, onumuzdeki maclara bakacagiz, biraz daha claisacagiz, taraftarimiza tesekkur ediyoruz blabla iyi aksamlar
Budur
Bisi soyleyeceksen de cikip 3-5 sokacaksin cikacaksin konusacaksin. Aynisi yonetim icin de gecerli
Kazanirken konus dedik hakemleri, seni bictiklerinde konusmanin bi degeri yok, ben olsam ben de dinlemem kimse dinlemez, hakem lehine hata yapinca gomeceksin, kazanirken hakemi gomeceksin ki kaybettiginde dinlesinler
Bizkmkiler hala biz adalet istiyoz herkes icin adalet falan filan romantik laflar
Lan bize ne herkesten
Sen once biZe yapilani duzelt herkese istersek sonra bakariz
Batman misin robinhud musun sana ne adaletten arkadas
Ortadoguda nerde gorulmus adalet sen hakkini yedirme biraz da kendine dogru cekistirebiyorsAn cekistir lastigi kopartmadan