Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554780 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı worns

Yahu sahanın %40'ı buz tutmuştu. En az 5 kez oyuncuların kayıp düştüğünü gördük. Sadece bizimkiler değil Erzurumspor'lular da ters şekilde düştüler zaman zaman. Bunun sporcu sağlığı açısından konuşulması gerekiyor elbette. Şu sahada darbesiz vs bile sakatlık olabilir. Hocanın bunu dile getirmesi de normal ki maçtan önce de söylemişti. Takımı, oyunu vs eleştirebilirsiniz ama hocanın bundan bahsetmesinin nesini eleştiriyorsunuz? Gerçekten çok garip kafalar var. Burada dümdüz elime geçen fırsatı saldırmak için değerlendireyim kafası var ama takımdan oyundan bağımsız gerçeklere bile böyle yaklaşırsanız daha çok niyetinizin sorgulanması gerekir.

Çevrimdışı f_madida

Herşey o wolves maçına yedeklerle çıkıp fark yememizle başladı. O gün isyan etmistim herkes hocayı savundu. Büyük takımlar kazanarak motive olur. Sergenin oyun tarzı güzel. Yanında Acquah yı da getirsin.

Bunu farkeden sadece ben degilmisim demek.

Aynen boyle oldu hem gencleri rezil etti, kendine guvenlerini yok etti hem kazandigimiz ivmeyi bozdu. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Ulen yensek halbuki belki gelen parayla giulermeyi alacaz.

Şaka herhalde :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yunana itelemek lazim bunu.

Best Greek Manager, Apostoupoulos Hunterakis
Ah keşke
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı f_madida

Yahu sahanın %40'ı buz tutmuştu. En az 5 kez oyuncuların kayıp düştüğünü gördük. Sadece bizimkiler değil Erzurumspor'lular da ters şekilde düştüler zaman zaman. Bunun sporcu sağlığı açısından konuşulması gerekiyor elbette. Şu sahada darbesiz vs bile sakatlık olabilir. Hocanın bunu dile getirmesi de normal ki maçtan önce de söylemişti. Takımı, oyunu vs eleştirebilirsiniz ama hocanın bundan bahsetmesinin nesini eleştiriyorsunuz? Gerçekten çok garip kafalar var.

Hoca mi ne hocasi? Besiktas'in basinda hoca mi var?
Kaybettigi her mactan sonra alakasiz konularda laf salatasi yapan basiretsiz herif olsa gerek. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı AigleBordeaux

2014-2015 sezonunda oynadığı 55 maçın 14'ünü yenilgiyle tamamlayan Beşiktaş;
2015-2016 sezonunu 46 maçta 10 mağlubiyet,
2016-2017 sezonunu 54 maçta 6 mağlubiyet,
2017-2018 sezonunu 51 maçta 10 mağlubiyet,
2018-2019 sezonunu 46 maçta 11 mağlubiyet

BU SEZON 26 MAÇTA 12 mağlubiyete ulaştık AVCI TARİH YAZIYOR
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Boşa kendinizi üzmeyin gerek yok.

Bu yönetimden bu hocadan bu oyuncu grubundan bir şey olmaz.

Maçları öylesine izleyin başarı beklemeyin bu sene.

Ben öyle yapıcam bir şey olmayacağını bile bile izleyip üzülünce kanser oluyorsun sinir sahibi dert sahibi oluyorsun bunu bu yaşımdan sonra kontrol etmemi sağlayan bütün herkese buradan teşekkür etmek istiyorum.

Çevrimdışı Alper1903

ne yonetimden haz ediyorum
ne hocadan
ne topculardan

2019/2020 Besiktasi cok ilginc bir deneyim yasatiyor.

alayindan kurtulup tertemiz bir sayfa acmasi lazim bu kulubun.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yahu sahanın %40'ı buz tutmuştu. En az 5 kez oyuncuların kayıp düştüğünü gördük. Sadece bizimkiler değil Erzurumspor'lular da ters şekilde düştüler zaman zaman. Bunun sporcu sağlığı açısından konuşulması gerekiyor elbette. Şu sahada darbesiz vs bile sakatlık olabilir. Hocanın bunu dile getirmesi de normal ki maçtan önce de söylemişti. Takımı, oyunu vs eleştirebilirsiniz ama hocanın bundan bahsetmesinin nesini eleştiriyorsunuz? Gerçekten çok garip kafalar var. Burada dümdüz elime geçen fırsatı saldırmak için değerlendireyim kafası var ama takımdan oyundan bağımsız gerçeklere bile böyle yaklaşırsanız daha çok niyetinizin sorgulanması gerekir.

Katılıyorum.Ne olursa olsun bir muhabir pacavrasi gelip de Beşiktaş teknik direktörü makamında bulunan kisiye bu şekilde cevap veremez,ukalalık yapamaz.Sıkıyorsa fatihlerine yapsinlar bunu.Bu bile ne durumda olduğumuzu gösteriyor.Buna resmi siteden cevap verilmeli.Su macta kirmizi vermediler kimsenin dilinde bu yok.Ayrica hoca hakli.Zaten rakım farki var.O soğukta rakımla birlesince 10 km koşmak ne kadar zor biliyor musunuz ? Bahane değil fizyolojik gerçekler.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergen falan hikaye bu takıma tertemiz 6 futbolcu lazım ve 1 tane bile alınmayacak. Şu aşamada bir de avcı gönderip tazminat ödemenin hiçbir mantığı yok Sergen gelince diaby mahrez olmayacak sezon sonuna kadar durmalı avcı sene sonu bakılır durumuna.

+1903
Bu maçın özelinde Avcının suçu ne ???
Umut diaby denen iki arkadaşın kaçırdıkları neydi öyle ???
O kadar boş kaleye atamayan oyuncular pep gelse mahreze falan dönüşmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen falan hikaye bu takıma tertemiz 6 futbolcu lazım ve 1 tane bile alınmayacak. Şu aşamada bir de avcı gönderip tazminat ödemenin hiçbir mantığı yok Sergen gelince diaby mahrez olmayacak sezon sonuna kadar durmalı avcı sene sonu bakılır durumuna.
Zaten bu nedenle transfer de yapmıyorlar bence. Yazın temiz bir sayfa ile başlayacaklar diye umut ediyorum. Buna inanmak istiyorum. Aksi taktirde bunlar iyi günümüz diyebiliriz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

+1903
Karsimizdaki takimin kadrosu bizden iyi miydi ?

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Bağlamından kopmuş tartışmaların ve bu tartışmaları sürdürmek amacıyla gündemden bağımsız olarak tekrarlanan karşılıklı suçlamaların mesaj silme, uyarı ve uygulanan yaptırımlara rağmen son bulmaması neticesinde mevcut kural aşağıdaki biçimde güncellenmiştir. Üyelerin forum alanındaki paylaşımlara yönelik olumlu ya da olumsuz eleştiri getirme hakkına saygı duyulacak, ancak bu hakkın kişisel tatmin amacıyla kullanılmasına müsamaha gösterilmeyecektir.

• Forum üyelerini hedef alan, onların düşüncelerini paylaşması önünde engel oluşturan, tahrik maksatlı, rencide edici yorum ve paylaşımlar yapılamaz. Kişiselleşen, tekrara düşen ikili tartışmalar sonlandırılır. [(1)8 gün engelleme][(2)3 ay uzaklaştırma][(3)6 ay uzaklaştırma][(4)İhraç]

Kademeli ceza puanı uygulanan ihlallerde ceza sürelerinin sona ermesi ardından geçen ve ihlalin tekrarlanmamasıyla sonuçlanan her altı aylık periyot ceza başlangıç seviyesinin bir derece düşürülmesini sağlar. Üzerinden altı ay geçen rapor kayıtları, aynı kaideye bağlı olarak geçerliliğini kaybeder. Forum Kuralları ile ilgili daha fazla detay için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına ya da Forum ile İlgili Öneri ve Şikâyetler başlığı vasıtasıyla yöneticilere bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür.

Çevrimdışı mellfred

geçen sene olduğu gibi, Sivas’ı yenip haramzadelere  verdiğimiz bir şampiyonluğu daha kaldrmaz zavallı yüreciğim

Çevrimdışı mellfred

Daha bir tam sezon bir takımda ne yaptığını göremediğimiz adamın neyini referans alarak takımın başına getireceğiz?

Sergen ne oynatıyor, oyun mantığı nedir? Ne gibi artılar katacağını ön görüyoruz?
Sergen aşkı beşiktaşlılığımızdan geliyor
Romantik birer serseriyiz

Çevrimiçi Samet Ç

Bu romantikler başımıza Sergen'i bela edecek işimiz var. Sanırsın Malatya'da harikalar yarattı son 11 resmi maç 2 galibiyet biri Keçiören kupa maçı 3 mağlubiyet 6 beraberlik.

Ayrıca bizim hoca sorunumuz yok oyuncu kalitesi vasat bile değil kadrodaki oyuncular arasından kaliteli adam saymaya kalksan bir elin parmağını geçmez.Kaç gündür Malatya'nın Guilherme denen Serie B'den kiraladığı topçunun faydalı olabileceğini konuşuyorsunuz siz düşünün eldeki topçuların yetersizliğini. Kısacası Avcı'yı kov Klopp'u getir bu takımın başına yine bir cacık olmaz eldeki futbolcu topluluğundan.

Çevrimdışı worns

Ruiz her geçen gün daha da geriye mi gidiyor ne? Bugün düpedüz berbattı. Umarım saha ve hava koşulları bugün biraz etkilemiştir yoksa standart performansı buraya kadar gerilemişse orada da ciddi sorun var. Resmen adamın ilk iki maçı en iyi performansıydı. Zamanla tandem oturur stoper performansları maksimize olur diye beklerken bizim stoper her geçen gün irtifa kaybediyor. Ya sakatlıklardan adam gibi dönemedi ya para krizinden filan derken kendini vermemeye başladı bi sorun olduğu görünüyor. Toparlanacağını umalım.

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcular icin uygun degil, sakatlik olabilir gibi konussa tepki verilmez, insan sagligi konusuna girmeyeceksin erzurumda yasayanlar var sabahin korunde karanlikta eksi 15 cikip ise gidiyorlar
Eksi 15 derecede sokakta 12 saat calisip 2000tl maas ile kiralik evine donen 3 cocuk babasi mert isci konusur insan sagligini milyonlar alip sonra oramiz buramiz hava soguk

Boyle aciklamalari cikarsin 3 tane sokarsin sonra yaparsin ona buna bisi ogretmesine gerek yok kendi bilip bilmedigi tartisiliyor.

Erzurum yedek kadroyla cikmis deniyor takip etmedigim icin bilmiyorum, kupa maclari supruze aciktir her spnuc cikabilir. Deplasman ustelik ve heriflerin de yabanci oyuncusu var.

Mactan sonra hem de yenilmisken cikip konusursan insanlar tepki gosterir. Daha gelmeden once dedim avci cok konusuyor cok cevap veriyor, kendini ispatlama surecinde bir suru gereksiz tartismaya giriyor. Yenilsen de kazansan da bu basina cikip havadan sidan konusacaksin, onumuzdeki maclara bakacagiz, biraz daha claisacagiz, taraftarimiza tesekkur ediyoruz blabla iyi aksamlar
Budur
Bisi soyleyeceksen de cikip 3-5 sokacaksin cikacaksin konusacaksin. Aynisi yonetim icin de gecerli
Kazanirken konus dedik hakemleri, seni bictiklerinde konusmanin bi degeri yok, ben olsam ben de dinlemem kimse dinlemez, hakem lehine hata yapinca gomeceksin, kazanirken hakemi gomeceksin ki kaybettiginde dinlesinler

Bizkmkiler hala biz adalet istiyoz herkes icin adalet falan filan romantik laflar
Lan bize ne herkesten
Sen once biZe yapilani duzelt herkese istersek sonra bakariz
Batman misin robinhud musun sana ne adaletten arkadas
Ortadoguda nerde gorulmus adalet sen hakkini yedirme biraz da kendine dogru cekistirebiyorsAn cekistir lastigi kopartmadan

Çevrimdışı mylife1903

Karsimizdaki takimin kadrosu bizden iyi miydi ?
Iyi degil tabi ama adamlat ustelik yedek kadroyla cikmis deniyor bilemedim
Boyle karsilastirma yaparken deplasman oldugunu unutmayalim yalniz
Evsahibi hep favoridir
Altlig takimi o topcular kuradan beri bu macla yatip kalkarken bizim topcular baska baska yerlerde baska baska insanlarla yatip kalkiyor. Butun depoyu yakti erzurum ve sinerji de vardir boyle macta oncocuklarin butun akrabAlari hepsi tivi basindadir ulusal kanalda sifresiz maclari yayinlaniyor kendilerini gosterecekler bizimkilerin ise caner haric umrunda degil. Nekodu demiyorum o sitandart oynuyor kalanlar zaten of cok soguk efenim zemin buz la alanyada ikinci lig takimindan gene yediniz 2 gol orda ne vardi.
Bu karyusun yedigi gollerin metrajini cikarsan kanal istanbul uzunlugu olur, saturn jupiter kumbara gibi masallah

Iyi mac oldu ikinci yari biraz koptuk
Herifler 2 pasta ortasahayi gecti
Atibasizlik yaramadi
Cok onemli mac degildi fazla da seetmemek lazim istanbulda 4-5 atariz bunlara

Çevrimdışı mylife1903

Hoca mi ne hocasi? Besiktas'in basinda hoca mi var?
Kaybettigi her mactan sonra alakasiz konularda laf salatasi yapan basiretsiz herif olsa gerek.
Sen bana mutlulugun resmini yapabilir misin
Ama kolaya kacmadan
93de koyunca sus isareti yapmayi bile  beceremez koray
90da koyunca tilki gibi siritip kosan sergan atti
90da 2m uzanip kafayi kobra gibi sokan atiba
Degil
Degil

Iste ozaman yapamam ben o resmi
Ne parselasyon ne de pas yeter

Mutlulugun resmi tek kare
Orda hic pas veren goremedim
Mutlulugun sekli goldur gol

Ne zaman gol resmi cizecez?

Çevrimdışı mylife1903

geçen sene olduğu gibi, Sivas’ı yenip haramzadelere  verdiğimiz bir şampiyonluğu daha kaldrmaz zavallı yüreciğim
Sivasi biz yenmeyecez zaten buyuk ihtimal sivas kendi kendini seedecek
Buna da yardimci olacak bir suru adam cikar
Yaw ligin kkinci yarisinda 10puan geride kalmis buyuk takim ister mi yayinci kurulus
3-1 alacaz maci
Riza capsizdir yahu asiri motive olmustur
Keskin sirke kupune zarar
Verecen sivasa topu alsin oynasin kontra manyagi yapacaksin
Besiktas gibi buyuk takim gibi oynamasak da okur koyup gececez

Çevrimdışı mylife1903

Bu guvene nolmus arkadas
O konu ilginc
Lan nasi bi sac kesimidir o
Ilk cames bond yancisi melk esrafindan adso sandim kerata benziyo

Çevrimdışı mylife1903

+1903
Gecen sezon sen degil miydin
Karyus baska sistemle boyle gol yemez
Defans yaptiramuyor hoca

Lense mopink yapiyor lensi bitirdi
Ozziyi kullanamoyor
Caner ile quaresma orta yapiyor baska pilan yok diye yazan

Simdi de baskalari yaziyor iste aynisini

Sasiriyorum zaten bazen
Lensi senol bitirdi, quaresma kulubede oldugu icin lens rahatsiz oluyor falan
Gibi seyler yaziliyordu
Lens top istop edemiyor arkadas hocayla falan sistemle mopinkle alakasi yok

Dun rakibin 50binlik oyuncusu 30-40m topu yumusacik onune aliyor
Insan bakar utanir

Hani baska meziyetin olur tamam bu adam azicik kazma ama bunu bunu yapiyor falan denir
Olcay gibi
Olcay da kazma oyincu ama hirsi istegi var gol sansi var akli var oyun bilgisi car
Diyabinin olcay kadar oynamasini beklerdim mesela ama gol sansi olmasina ragmen acayip bi cenabetlik de var

Topculardan bi messi ronaldo cikartmaz baska hoca ama verim artabilir. Ben kadronun maksimumunu gordugumuzu dusunmuyorum bence daha fazlasini yapabilir bu oyuncular kisa lig marqtonunda

Çevrimdışı tangaz

Bu romantikler başımıza Sergen'i bela edecek işimiz var. Sanırsın Malatya'da harikalar yarattı son 11 resmi maç 2 galibiyet biri Keçiören kupa maçı 3 mağlubiyet 6 beraberlik.

Ayrıca bizim hoca sorunumuz yok oyuncu kalitesi vasat bile değil kadrodaki oyuncular arasından kaliteli adam saymaya kalksan bir elin parmağını geçmez.Kaç gündür Malatya'nın Guilherme denen Serie B'den kiraladığı topçunun faydalı olabileceğini konuşuyorsunuz siz düşünün eldeki topçuların yetersizliğini. Kısacası Avcı'yı kov Klopp'u getir bu takımın başına yine bir cacık olmaz eldeki futbolcu topluluğundan.

bence bizim esas sorunumuz hoca  hemde öyle böyle değil büyük bir hoca sorunumuz var. bir kaç gerekçe ile açıklayacak olursam:

1- geçen sene öyle yada böyle 40 gol 40 puan çıkaran kadroyu kötü kullandı sistem mistem diyerek geçiş senesi planı yapması gerekirken buna göre sistem ve kadro inşaa etmesi gerekirken ciddi hatalar yaptı layiç gibi bir oyuncuyu bile tanınmaz hale evirdi, güveni bitirdi bildiğin bitirdi geçen sene de eksikleri vardı oyuncunun ama şu halde de değildi. eski kadrodan caner dışında verim aldığı geliştirdiği oyuncu yok aksine geri götürdüğü çok oyuncu var.

2- yaptığı transferler seçtiği oyuncular ortada

3- takım neredeyse hiç bir maçta ilk devre gol atamıyor hatta çoğu maç ilk pozisyonuna 70den sonra giriyor ki maçları bir iki pozisyonla ancak bitiriyoruz.

4- takım savunması iyice kötüye gidiyor alt küme takımlarından 2şer 3er gol yiyoruz son 6 maçda tek galibiyet 9 kişilik gençlere karşı ve o maçda bile gol yedik eksik rakipten.

5- yenilgi rekoru kırdık ya da kırmak üzereyiz

6- transfer dönemi de çok yazdık günümüz futbolu böyle fiziksiz kesme/pigme oyuncuları kaldırmaz bir kadro da 1-2 en fazla olur avcı ne kadar pigme varsa dolduruyor die eleştirmiştim bakın dün yediğimiz 2. golde rebocho orta açan adama omuz atmaya kalkıştı rakip sarsılmadı dahi bırakın bozmayı.

7- aslında 6.maddeyi destekler bir şey daha var maç sonu kimse değinmemiş hoca diyorki "7 tane orta geldi hepsinde kafayı vurdurduk" ee vurdurursun tabi avcı bey bu kadar kesmeyi kadroya doldurursan vurdurursun.

8- karyus gibi bir kaleci varken takıma ilk geldiği gün ben kaleci istiyorum demeyen adamın ben hocalıgını da kariyerini de sorgulamam direkt beşiktaş için yetersiz etiketini yapıştırırım.

final: takımın tek bir hücum seti dahi yok. akan oyunda golü yok. tek gol silahı caner ortası ve duran top insanlar bir duran top olsa belki vida atiba gol atar die duaya çıkıyor bu bir dramdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona