Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555422 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

bence bizim esas sorunumuz hoca  hemde öyle böyle değil büyük bir hoca sorunumuz var. bir kaç gerekçe ile açıklayacak olursam:

1- geçen sene öyle yada böyle 40 gol 40 puan çıkaran kadroyu kötü kullandı sistem mistem diyerek geçiş senesi planı yapması gerekirken buna göre sistem ve kadro inşaa etmesi gerekirken ciddi hatalar yaptı layiç gibi bir oyuncuyu bile tanınmaz hale evirdi, güveni bitirdi bildiğin bitirdi geçen sene de eksikleri vardı oyuncunun ama şu halde de değildi. eski kadrodan caner dışında verim aldığı geliştirdiği oyuncu yok aksine geri götürdüğü çok oyuncu var.

2- yaptığı transferler seçtiği oyuncular ortada

3- takım neredeyse hiç bir maçta ilk devre gol atamıyor hatta çoğu maç ilk pozisyonuna 70den sonra giriyor ki maçları bir iki pozisyonla ancak bitiriyoruz.

4- takım savunması iyice kötüye gidiyor alt küme takımlarından 2şer 3er gol yiyoruz son 6 maçda tek galibiyet 9 kişilik gençlere karşı ve o maçda bile gol yedik eksik rakipten.

5- yenilgi rekoru kırdık ya da kırmak üzereyiz

6- transfer dönemi de çok yazdık günümüz futbolu böyle fiziksiz kesme/pigme oyuncuları kaldırmaz bir kadro da 1-2 en fazla olur avcı ne kadar pigme varsa dolduruyor die eleştirmiştim bakın dün yediğimiz 2. golde rebocho orta açan adama omuz atmaya kalkıştı rakip sarsılmadı dahi bırakın bozmayı.

7- aslında 6.maddeyi destekler bir şey daha var maç sonu kimse değinmemiş hoca diyorki "7 tane orta geldi hepsinde kafayı vurdurduk" ee vurdurursun tabi avcı bey bu kadar kesmeyi kadroya doldurursan vurdurursun.

8- karyus gibi bir kaleci varken takıma ilk geldiği gün ben kaleci istiyorum demeyen adamın ben hocalıgını da kariyerini de sorgulamam direkt beşiktaş için yetersiz etiketini yapıştırırım.

final: takımın tek bir hücum seti dahi yok. akan oyunda golü yok. tek gol silahı caner ortası ve duran top insanlar bir duran top olsa belki vida atiba gol atar die duaya çıkıyor bu bir dramdır.
Yeterli pas yaptik diye
Gulucuklu ileti ativer abi

Çevrimdışı tangaz

Bu guvene nolmus arkadas
O konu ilginc
Lan nasi bi sac kesimidir o
Ilk cames bond yancisi melk esrafindan adso sandim kerata benziyo

abi güven hep eksikti hem de öyle böyle değil çok eksikti ama eski hoca onu da parlatmıştı bize olup olabileceği en parlak kağıtla paket yapıp pırıltılı göstermişti keşke şenol gidince o pırıltılı paketi hiç açmadan 3-5 ne verdilerse uçak kargoyla göndereydik iyi ticaret olacaktı ama olmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yeterli pas yaptik diye
Gulucuklu ileti ativer abi

abi adamın ne denli yetersiz fitbol oynattığı başak siti istatistiklerinden ortada zaten gereksiz paslarla 3. bölgede verimsizdik die eski talebesi de taze bilgi paylaştı attıkları gol sayıları da ortadaydı avcı değil de başka hoca olsa demek ki başak çokdan şampiyon olacakmış aha okan ilk defa gruptan çıkardı takımı bu da minik bir ispatı kaç maçı hakem kayırmalı aldıklarını unutmadık bakma renklilere yaptıgımız gibi yaygara koparmadık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

abi adamın ne denli yetersiz fitbol oynattığı başak siti istatistiklerinden ortada zaten gereksiz paslarla 3. bölgede verimsizdik die eski talebesi de taze bilgi paylaştı attıkları gol sayıları da ortadaydı avcı değil de başka hoca olsa demek ki başak çokdan şampiyon olacakmış aha okan ilk defa gruptan çıkardı takımı bu da minik bir ispatı kaç maçı hakem kayırmalı aldıklarını unutmadık bakma renklilere yaptıgımız gibi yaygara koparmadık
Bi ara ibbnin tiransferlerine bahmak lazim
Hangi menejerden kac oyuncu gelmis kaci oynamis falan
Kimsenin ilgilenmedigi bir takim
Fazla sirkulasyon olmamis gibi duruyor belki bir suru alinip da oynamayan oldu

Kadrosu kotu giygoyu dinledik senelerce
O sabit duzen mesut bakkala verilse 10 sene essek degil ya kupa alir
Hangi yerli hoca o olanaklarla calismis
Aykut falan bile kupa alirdi

Çevrimdışı tangaz

Bi ara ibbnin tiransferlerine bahmak lazim
Hangi menejerden kac oyuncu gelmis kaci oynamis falan
Kimsenin ilgilenmedigi bir takim
Fazla sirkulasyon olmamis gibi duruyor belki bir suru alinip da oynamayan oldu

Kadrosu kotu giygoyu dinledik senelerce
O sabit duzen mesut bakkala verilse 10 sene essek degil ya kupa alir
Hangi yerli hoca o olanaklarla calismis
Aykut falan bile kupa alirdi

war war çok transferi var her sene alıp hç kullanmadığı 2-3 transferi olurdu ben bi ara bakmıştım almanyadan filan gelen balkan kökenli oyuncular hatırlıyorum parlattığı elemanlarda aslında bunun eseri değil zaten potansiyeli olan kişilerdi cengiz visca irfancan zaten vardı bu yaratmadı dediğin gibi bu olanaklar bu torpil bu kayırma hiç bir hocada yoktu fatoşda bile yoktu o bile yeri geliyor geciken maaşlardan çekiyordu ama avcı sıfır sorunla çalışma olanağı bulan belki de türk spor tarihinin tek hocasıdır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

war war çok transferi var her sene alıp hç kullanmadığı 2-3 transferi olurdu ben bi ara bakmıştım almanyadan filan gelen balkan kökenli oyuncular hatırlıyorum parlattığı elemanlarda aslında bunun eseri değil zaten potansiyeli olan kişilerdi cengiz visca irfancan zaten vardı bu yaratmadı dediğin gibi bu olanaklar bu torpil bu kayırma hiç bir hocada yoktu fatoşda bile yoktu o bile yeri geliyor geciken maaşlardan çekiyordu ama avcı sıfır sorunla çalışma olanağı bulan belki de türk spor tarihinin tek hocasıdır.
Vardı öyle transferleri ama ne hikmetse hep parlattıkları ile ön plana çıktı. Parlattı dediğimiz oyuncular da belirttiğin gibi potansiyeli olan oyunculardı. Farklı olarak hepimizin hatırlayacağı gibi Kerim Frei örneği var. Oyuncu orada 2 maç iyi oynayınca iyi hatırlıyorum burada Avcı oyuncu parlatan teknik direktör ilan edilmişti. Suçlu Frei'yi kullanamayan Güneş'ti. Frei sonra ortadan kayboldu, kimse de demedi nerede bu Frei diye. Önceden denilenler unutuldu. Unutulmayan tek şey Avcı'nın oyuncu parlatan bir teknik direktör olduğuydu. İşte algı dediğimiz şey böyle yaratılıyor. Avcı hep mağlup etti Güneş'i çünkü daha iyi teknik direktör algısı gibi. Başakşehir ile Beşiktaş'ın orta sahalarını değiştirsen görürdük maç alabiliyormuymuş Avcı. Ya da Şenol 30 puan çıkardı aynısını daha kötü kadroyla Avcı da çıkardı. Şenol 30 puan çıkarırken o takımda Talisca gibi oyuncuların takıma geç katılıp maç seçmesi, Negredo, Lens gibi ligde oynadıkları maçlarda bize puan kaybettiren transferler, takımdaki bazı oyuncuların çıkardığı huzursuzluk, Avrupa'da bir tanesinin Şampiyonlar Liginde 14 puan kazanması, diğerinin UEFA liginde 3 puan kazanması falan unutulur. İkisi de 30 puan aldı mı aldı. Al sana algı.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 12:22:34 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Erman1903

Bu takımın tek sorunu hoca mı? Değil.

Peki hoca sorun mu? Kesinlikle.

Yaşı itibariyle Sergen'i doğru düzgün izleme fırsatı bile bulamamış çoluk çocuğun çıkıp burada Sergen kim ki gibisinden konuşmalarını hayretle izliyorum. Benzer karakterler zamanında Rıza için de kapıcı diyordu.

Bizim taraftarımızda hiçbir büyük takım taraftarında olmayan bir aşağılık kompleksi var. Tiner'i sever, Rıza - Sergen - Şifo gibi kendi değerlerini küçük görürler.

Taş yerinde ağırdır. Rıza hoca Sivaslı, aynı futbolculuğu gibi Fizik güce dayanan, hızlı çıkışların ön planda olduğu bir futbol oynatıyor. Bizi çalıştırırken de benzer bir mentalitedeydi ve pek başarılı olamadı.

Sergen ise kafa yapısı itibariyle Anadolu klüplerinde başarı yakalaması çok zor biri. Bana göre bir Pep Guardiola, Zidane kadar futbolu bilen bir adam. Bizi sahamızda yendiler, Galatasaray ve Fenerle beraber kaldılar. Herkesin övüp durduğu Başakşehire 3 attılar.  Diğer Anadolu klüplerinin aksine galibiyetlerinin büyük bir kısmını kendi oyunlarıyla, iyi futbolla aldılar.

Her şeye rağmen Rıza - Sergen - Şifo'yu Abdullah hocanın çözümsüz futboluna tercih ederim. Lakin bu kadroyla, bu maddi koşullarla hoca değiştirmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.

Şampiyonluk imkansıza yakın, fakat Sergen-Şifo gibi pratik zekası yüksek, futbolcunun dilinden anlayan, futbolcunun da seveceği bir teknik direktör gelirse bazı oyuncuların seviyesini-değerini yükseltebileceğini ve diğer klüplerin ilgisini çekebileceğini düşünüyorum. En azından satış yapar, gelir elde ederiz.

[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 13:40:31 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Bu takımın sorunu hoca mı? Değil.

Yaşı itibariyle Sergen'i doğru düzgün izleme fırsatı bile bulamamış çoluk çocuğun çıkıp burada Sergen kim ki gibisinden konuşmalarını hayretle izliyorum. Benzer karakterler zamanında Rıza için de kapıcı diyordu.

Bizim taraftarımızda hiçbir büyük takım taraftarında olmayan bir aşağılık kompleksi var. Tiner'i sever, Rıza - Sergen - Şifo gibi kendi değerlerini küçük görürler.

Taş yerinde ağırdır. Rıza hoca Sivaslı, aynı futbolculuğu gibi Fizik güce dayanan, hızlı çıkışların ön planda olduğu bir futbol oynatıyor. Bizi çalıştırırken de benzer bir mentalitedeydi ve pek başarılı olamadı.

Sergen ise kafa yapısı itibariyle Anadolu klüplerinde başarı yakalaması çok zor biri. Bana göre bir Pep Guardiola, Zidane kadar futbolu bilen bir adam. Bizi sahamızda yendiler, Galatasaray ve Fenerle beraber kaldılar. Herkesin övüp durduğu Başakşehire 3 attılar.  Diğer Anadolu klüplerinin aksine galibiyetlerinin büyük bir kısmını kendi oyunlarıyla, iyi futbolla aldılar.

Her şeye rağmen Rıza - Sergen - Şifo'yu Abdullah hocanın çözümsüz futboluna tercih ederim. Lakin bu kadroyla, bu maddi koşullarla hoca değiştirmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.

Şampiyonluk imkansıza yakın, fakat Sergen-Şifo gibi pratik zekası yüksek, futbolcunun dilinden anlayan, futbolcunun da seveceği bir teknik direktör gelirse bazı oyuncuların seviyesini-değerini yükseltebileceğini ve diğer klüplerin ilgisini çekebileceğini düşünüyorum. En azından satış yapar, gelir elde ederiz.

anadolu takımlarının en istikrarlısı ya da ekonomisi iyi olanları dahi (sivas buna iyi bir örnek) sık hoca değiştiriyor. hal böyle iken sergen neden sezonu tamamlayamıyor demek adil bir değerlendirme olmuyor. daha yeni gilherme jahoviç mina sergen hakkında hayranlık dolu yorumlar yaptı öncesinde alanya oyuncuları benzer yorumları yapıyordu çok çalışkan olması taktik katkısı filan anlata anlata bitiremiyorlardı. acaba avcı anadolu takımlarında olsa görev süresi ne kadar olurdu ?

avcıdan kurtulup sergene şans vermek kötü bir seçenek değil tutmazsa bundan kötü olmaz tutarsa dediğin gibi kazanımları olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sergen & üzülmez 2'lisi güzel olur :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Pulev ile Joshua'nın maçını bizim statta yapmak istiyorlarmış.

Çevrimdışı tangaz

Pulev ile Joshua'nın maçını bizim statta yapmak istiyorlarmış.

ne kadar ödeme yapılacakmış  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne kadar ödeme yapılacakmış  :money:
Shakira konseri sonrası yaşananları düşününce ben uzak durulmasından yanayım. Zemin bozulursa para kazanmayı geçtim, para kaybedersin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Shakira konseri sonrası yaşananları düşününce ben uzak durulmasından yanayım. Zemin bozulursa para kazanmayı geçtim, para kaybedersin  :tabe:

bu da doğru ama millet tepinmeyecek sahada ancak platform kurulan yer göçebilir haklısın

Çevrimdışı Erman1903

anadolu takımlarının en istikrarlısı ya da ekonomisi iyi olanları dahi (sivas buna iyi bir örnek) sık hoca değiştiriyor. hal böyle iken sergen neden sezonu tamamlayamıyor demek adil bir değerlendirme olmuyor. daha yeni gilherme jahoviç mina sergen hakkında hayranlık dolu yorumlar yaptı öncesinde alanya oyuncuları benzer yorumları yapıyordu çok çalışkan olması taktik katkısı filan anlata anlata bitiremiyorlardı. acaba avcı anadolu takımlarında olsa görev süresi ne kadar olurdu ?

avcıdan kurtulup sergene şans vermek kötü bir seçenek değil tutmazsa bundan kötü olmaz tutarsa dediğin gibi kazanımları olabilir.

Anadolu takımlarında yöneticilik yapan kalastan hallice profillerin Sergen gibi biriyle çalışması kolay mı? Eşek ne anlar hoşaftan...

Sergen karakterinden taviz vermediği sürece bir Anadolu klübünde uzun süre barınamaz. Açıkçası ben kendisinden değişmesini beklemiyorum. Ft denilen hırbonun bile bir tarzı varsa Sergi'nin hayli hayli olmalı.

Futbol bir oyun olarak başlamış, zamanla işe dönüşmüştür. Ne kadar profesyonel bakarsan bak, bir oyunu sevmezsen onda başarılı olamazsın.

Yener, yenilirsin. Başarılı olur veya olamazsın fakat hocan Sergen gibi birisi olursa en azından oyuncuların teknik direktörünü sever, inandığı bir futbolu oynar.

Abdullah Hoca'ya gelirsek; bana göre teknik direktörlük kariyeri boyunca bir daha Başakşehir'deki rahat ortamı asla bulamayacak ve hiç şampiyonluk yaşayamayacak.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen & üzülmez 2'lisi güzel olur :tabe:

Keşke olsa fakat birinin ikinci adam olmayı kabul edeceğini sanmam.  Farklı karakterler olmasına rağmen çok iyi anlaşan bir ikiliydi. Tam Ying-Yang olur :).

Ama tabi Sergen, Üzülmez kim ki...
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 15:52:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Anadolu takımlarında yöneticilik yapan kalastan hallice profillerin Sergen gibi biriyle çalışması kolay mı? Eşek ne anlar hoşaftan...

Sergen karakterinden taviz vermediği sürece bir Anadolu klübünde uzun süre barınamaz. Açıkçası ben kendisinden değişmesini beklemiyorum. Ft denilen hırbonun bile bir tarzı varsa Sergi'nin hayli hayli olmalı.

Futbol bir oyun olarak başlamış, zamanla işe dönüşmüştür. Ne kadar profesyonel bakarsan bak, bir oyunu sevmezsen onda başarılı olamazsın.

Yener, yenilirsin. Başarılı olur veya olamazsın fakat hocan Sergen gibi birisi olursa en azından oyuncuların teknik direktörünü sever, inandığı bir futbolu oynar.

Abdullah Hoca'ya gelirsek; bana göre teknik direktörlük kariyeri boyunca bir daha Başakşehir'deki rahat ortamı asla bulamayacak ve hiç şampiyonluk yaşayamayacak.

çok güzel kaleme almışsın noktasına virgülüne dek katılıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Yemekhaneyi kapatacaklar bence Atiba ya İskender, diğerlerine sezon sonuna kadar 3 öğün Burger King çocuk menüsü yeter de artar bile  :D tüm masrafları da sponsor karşılar  gayet karlı bir sürü et tavuk balık falan alınıyor boşa masraf oluyordu...
Ekisvatorle gommus
Hic kurek falan kullanmadan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ağzı olan konuşuyor. Fikri olan söylüyor. Bunlar nasıl bu yetkinliği kendilerinde buluyor kimse sormuyor. Bunları dinleyenler var ki hala sosyal medyada önüme düşebiliyor. İzlemeyin şu her şeyden anladığını sanan ama "yorumcu" olarak takılan sonra soru sorulunca medya maymunu olan adamları :money:

https://twitter.com/trtspor/status/1217787428305547264

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Evet ben yaş olarak pek fazla izleyemedim futbolunu haklısın abi. Teknik direktörlük çok farklı bir mecra. Bunu herkes diyor, futbolu bilmekle olsa bu iş maradonalar peleler en iyi tdler olurdu. Şuanda dünyanın en iyi tdsi futbolculuğu pek parlak olmayan kloop.

Önemli olan yani bize de gelmesini istediğimiz durum pozisyon olan tdlik. Oyuncu yorumlarına bakıcak olucak sadece, fatih terim dünyanın en iyi tdsi olurdu. Onyekurusu bilmem nesi hepsi baba olarak falan bahsediyor kendisinden. Yani sadece oyuncu olarak tdliğe bakılmıyor.  Oynattığı oyuna bakıyorum 5-6 maçlık gazlar serisi hep ondan sonra tırtlayan bir oyunu var kendisinin. Bunu kendisi de kabul ediyor erken form tuttuk sonra patladık tarzında yorumları var. Anadoluda tutunmak kolay değil tamam bu adamın 1 sezonluk bile iyi performansı yok. Malatyadan kovuldu adam. Tdlik futbolu bilmekten ziyade oyuncularla motivasyon bunları bir bütün halinde sahaya yansıtma ve bir çok etkenin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Şuanda sokakta 5 kişinin 2kiside futbolu biliyor. 1 Sezonluk bile iyi performansı olmayan biraz gaza getirip sonra inen bir td kendisi. Sırf isminin ekmeğini yiyor ismi baki mercimek olsa kimse yüzüne bakmazdı burda. Bencil, şımarık bir insandan asla iyi td olmaz. İyi bir liderde olmaz, çünkü liderlik özellikleri sergen yalçında yok, asla güvenemeyeceğin biri kendisi.

Ben rızadan her zaman nefret ettim, ama hiç bir zaman 1 ekmek 1 süt tarzı kelime edecek kadar düşmedim. Çok şükür çoğu Beşiktaş taraftarı da yapmadı bunu. Fenerli bir kaç avuç yaptı bunu yıllar önce. Babasının mesleğiyle dalga geçecek kadar Beşiktaş taraftarı pek yok. Olanlarda Beşiktaş taraftarı değil.
Rıza sergene bilezik gibi geçirdi göndertti, gs deplasmanında hakem doğradı 10 kişi olmalarına rağmen az kalsın puan alıyordu, fbyi zaten çok rahat yendiler. Oynattığı oyunu ilk yarıya  da yayabildi ki adam 8 kişiyle falan çalıştı sezon başı, oynamayan mert hakanı falan oynattı, istenmeyen yatabarelerle falan oynuyor. Ayrıca adam antalyasporu 2 puanla alıp üst sıralara falan taşımıştı ilk 6ya mı ne sokmuştu. Rızanın denizli ile lyonu yenme muhabbeti falan da varmış. Rızanın bu sene yaptığını sergen yalçın yapsa 36 sayfa yazmıştı gazetelerde, oyuncu motivasyonu konusunda da mert hakan falan bu adamı çok övüyor bizim fatihi tekrar futbola döndürdü adam.

İkisini de istemem bu arada bizim takıma fakat futbolculuğunu bilmemem izlememem yani hikayelerini, geçmiş videolarını, nasıl bir karakter olduğunu bilmemem demek değil @Erman1903  abi. Yaşına saygım var elbet daha tecrübelisiniz bu konuda, kendisi bize 50 tane şampiyonluk ya da uefa kupası bile getirseydi bile ki eleştirilmeye efsane mi diye sorgulanmaya hakkı vardır. Sonuçta kendisi bir Şeref bey ya da Süleyman Seba değil. Ben kendisini efsanemiz olarak görmüyorum, bencil şımarık kendini beğenmiş bir balon olarak görüyorum. Hem td döneminde hem de futbolculuğu dönemi için bunu diyorum. Şimdi yeniden sergen diye gelse günümüz futbolunda asla yer bulamaz kendine, bir muhammet demirci gibi hatırlardık kendisini. Şanslı adammış o zamanlar kendini gösterebileceği bir futbol şeklinde oynamış. Günümüz futbolunda asla koşmayan, fiziği olmayan futbolculara yer yok. Bu Türkiye ligi içinde öyle.

İddaa oynadığı için çıkıp chelsea maçında ölesiye oynayan, antremanlardan kaçıp tamamen profesyonel olmayan bir hayat yaşayan, her şeyi çok bilen ama hiç bir şeyi bilmeyen bencil şımarık kendini düşünen at yarışçı birisine efsane demiyorum, demek zorunda da sevmek zorunda da değilim. Beşiktaşta şampiyonluk yaşadıysa gsdede şampiyonluk yaşadı hemde 2 tane.

Çevrimdışı tangaz

Ekisvatorle gommus
Hic kurek falan kullanmadan

bu iletiyi okuyunca bende katıla katıla gülmüştüm  :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Anadolu yöneticileri ile bizim yöneticiler arasında ne fark var peki ???
Fikret orman diye güvendik, adam bi kulak arkamızı temizlemedi yani.
Şuan bir malatyadan çok daha mı profesyonel, iyi yönetim ve durumumuz var ????
Ki kendisinin teknik direktörlüğü de zorla olmuş havası var ki ben isteyerek td olmadım tarzı açıklamaları da var, türkiyede başakşehir ve kasımpaşa harici sorunsuz kulüp mü var ???  direk uzuyor kendisi en ufak sorunu gördüğünde.

Bize gelse bu olacak hemen söyliyim
4-5 hafta iyi performans alır sergen yalçın oleyyyyyy
10 hafta iyi kötü ortalama bir performans acaba sergen doğru isim mii
20 hafta sonra kötü puan kötü performans sergeni kim getirdi allah bilmem ne diye söylenir

sonra ntv spor programında

sergen yalçın: baba yağğğğğ elime verdilerğğ 4.lig forveti (o ara sandalyeye yayılmış gayriciddi şekilde oturuyor olur) umut diye ben ne yapayım yeaaa en fazla bu olur

fuat akdağ:puahahahahahahahahahahahahahahahahaha

sergen yalçın: bir gün beşiktaştayım fb deplasmanına çıkacak baktım oran 2.50 beşiktaşın oyuncuları bir hazırladım hop 2-0 yendik

fuat akdağ:puhahahahahahahahahahahaha

youtubeda yüklenir sergen yalçın komik an diye.

Çevrimdışı tangaz

Anadolu yöneticileri ile bizim yöneticiler arasında ne fark var peki ???
Fikret orman diye güvendik, adam bi kulak arkamızı temizlemedi yani.
Şuan bir malatyadan çok daha mı profesyonel, iyi yönetim ve durumumuz var ????
Ki kendisinin teknik direktörlüğü de zorla olmuş havası var ki ben isteyerek td olmadım tarzı açıklamaları da var, türkiyede başakşehir ve kasımpaşa harici sorunsuz kulüp mü var ???  direk uzuyor kendisi en ufak sorunu gördüğünde.

Bize gelse bu olacak hemen söyliyim
4-5 hafta iyi performans alır sergen yalçın oleyyyyyy
10 hafta iyi kötü ortalama bir performans acaba sergen doğru isim mii
20 hafta sonra kötü puan kötü performans sergeni kim getirdi allah bilmem ne diye söylenir

sonra ntv spor programında

sergen yalçın: baba yağğğğğ elime verdilerğğ 4.lig forveti (o ara sandalyeye yayılmış gayriciddi şekilde oturuyor olur) umut diye ben ne yapayım yeaaa en fazla bu olur

fuat akdağ:puahahahahahahahahahahahahahahahahaha

sergen yalçın: bir gün beşiktaştayım fb deplasmanına çıkacak baktım oran 2.50 beşiktaşın oyuncuları bir hazırladım hop 2-0 yendik

fuat akdağ:puhahahahahahahahahahahaha

youtubeda yüklenir sergen yalçın komik an diye.

adamın td.lik dönemi hakkında hiç kötü konuşan yokken bu denli tepkili olman enteresan?

tek kötü kelime duymadık varsa paylaş bilelim ne yapmış?

Çevrimdışı mylife1903

Taraftar td sikat etmeye baslamis
Bu sene bitmez
Sivasa koyunca keyifleneceksiniz yahu enseyi karartmayin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taraftar td sikat etmeye baslamis
Bu sene bitmez
Sivasa koyunca keyifleneceksiniz yahu enseyi karartmayin
Sadece taraftar mı ediyor sanıyorsun  :ebebe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1217806316867145728

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Evet ben yaş olarak pek fazla izleyemedim futbolunu haklısın abi. Teknik direktörlük çok farklı bir mecra. Bunu herkes diyor, futbolu bilmekle olsa bu iş maradonalar peleler en iyi tdler olurdu. Şuanda dünyanın en iyi tdsi futbolculuğu pek parlak olmayan kloop.

Önemli olan yani bize de gelmesini istediğimiz durum pozisyon olan tdlik. Oyuncu yorumlarına bakıcak olucak sadece, fatih terim dünyanın en iyi tdsi olurdu. Onyekurusu bilmem nesi hepsi baba olarak falan bahsediyor kendisinden. Yani sadece oyuncu olarak tdliğe bakılmıyor.  Oynattığı oyuna bakıyorum 5-6 maçlık gazlar serisi hep ondan sonra tırtlayan bir oyunu var kendisinin. Bunu kendisi de kabul ediyor erken form tuttuk sonra patladık tarzında yorumları var. Anadoluda tutunmak kolay değil tamam bu adamın 1 sezonluk bile iyi performansı yok. Malatyadan kovuldu adam. Tdlik futbolu bilmekten ziyade oyuncularla motivasyon bunları bir bütün halinde sahaya yansıtma ve bir çok etkenin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Şuanda sokakta 5 kişinin 2kiside futbolu biliyor. 1 Sezonluk bile iyi performansı olmayan biraz gaza getirip sonra inen bir td kendisi. Sırf isminin ekmeğini yiyor ismi baki mercimek olsa kimse yüzüne bakmazdı burda. Bencil, şımarık bir insandan asla iyi td olmaz. İyi bir liderde olmaz, çünkü liderlik özellikleri sergen yalçında yok, asla güvenemeyeceğin biri kendisi.

Ben rızadan her zaman nefret ettim, ama hiç bir zaman 1 ekmek 1 süt tarzı kelime edecek kadar düşmedim. Çok şükür çoğu Beşiktaş taraftarı da yapmadı bunu. Fenerli bir kaç avuç yaptı bunu yıllar önce. Babasının mesleğiyle dalga geçecek kadar Beşiktaş taraftarı pek yok. Olanlarda Beşiktaş taraftarı değil.
Rıza sergene bilezik gibi geçirdi göndertti, gs deplasmanında hakem doğradı 10 kişi olmalarına rağmen az kalsın puan alıyordu, fbyi zaten çok rahat yendiler. Oynattığı oyunu ilk yarıya  da yayabildi ki adam 8 kişiyle falan çalıştı sezon başı, oynamayan mert hakanı falan oynattı, istenmeyen yatabarelerle falan oynuyor. Ayrıca adam antalyasporu 2 puanla alıp üst sıralara falan taşımıştı ilk 6ya mı ne sokmuştu. Rızanın denizli ile lyonu yenme muhabbeti falan da varmış. Rızanın bu sene yaptığını sergen yalçın yapsa 36 sayfa yazmıştı gazetelerde, oyuncu motivasyonu konusunda da mert hakan falan bu adamı çok övüyor bizim fatihi tekrar futbola döndürdü adam.

İkisini de istemem bu arada bizim takıma fakat futbolculuğunu bilmemem izlememem yani hikayelerini, geçmiş videolarını, nasıl bir karakter olduğunu bilmemem demek değil @Erman1903  abi. Yaşına saygım var elbet daha tecrübelisiniz bu konuda, kendisi bize 50 tane şampiyonluk ya da uefa kupası bile getirseydi bile ki eleştirilmeye efsane mi diye sorgulanmaya hakkı vardır. Sonuçta kendisi bir Şeref bey ya da Süleyman Seba değil. Ben kendisini efsanemiz olarak görmüyorum, bencil şımarık kendini beğenmiş bir balon olarak görüyorum. Hem td döneminde hem de futbolculuğu dönemi için bunu diyorum. Şimdi yeniden sergen diye gelse günümüz futbolunda asla yer bulamaz kendine, bir muhammet demirci gibi hatırlardık kendisini. Şanslı adammış o zamanlar kendini gösterebileceği bir futbol şeklinde oynamış. Günümüz futbolunda asla koşmayan, fiziği olmayan futbolculara yer yok. Bu Türkiye ligi içinde öyle.

İddaa oynadığı için çıkıp chelsea maçında ölesiye oynayan, antremanlardan kaçıp tamamen profesyonel olmayan bir hayat yaşayan, her şeyi çok bilen ama hiç bir şeyi bilmeyen bencil şımarık kendini düşünen at yarışçı birisine efsane demiyorum, demek zorunda da sevmek zorunda da değilim. Beşiktaşta şampiyonluk yaşadıysa gsdede şampiyonluk yaşadı hemde 2 tane.
Yanlis dusunuyorsun
Cunku sergen akillidir
Bugun olsa ne gerektigini bilir ona adapte olur bugunun sergeni olabilmek icin ne gerekirse onu yapardi

Oldugu sartlar icinde degerlendirmek lazim ogunun sergenini alip bugun yargiliyorsun
Ayni fbdeki lensi gorup vay anam bu bize gelse ortaligi dagitir diyenler gibi