Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2544089 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Zafer55

Atiba seni övmek için kullanılabilecek bir cümle daha Türkçe'de yok.
“Atiba vilayet olsun”
Favorim bu benim  :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

“Atiba vilayet olsun”
Favorim bu benim  :D

Abi vilayette olsun, bir tesisin adı bile olsun  :lol: Böyle profesyonel işini yapan, mütevazi bir karakter olamaz. Yani sözleşme uzatma yetkisini kendisine verebiliriz ne kadar para istiyorsa ya da kaç yıllık  istiyorsa getirsin imzalayalım.

Hakkını da yemiyelim, avcı atibadan inanılmaz verim aldı. atibadan en iyi verim alan hoca avcı oldu.
Bu 8 oyuncu olmamasının artı ljajicin etkisiz performansı mı dersiniz, yoksa elneny ile birlikte oynaması mı dersiniz orası size kalmış.

Çevrimdışı ozankarakoc

https://twitter.com/dsasafsfsafswq1/status/1210642520654467074?s=19
Şu vuruştaki lakaytlık her halinden belli oluyor sene başından beri böyle bizim 10 numaramız böyle olamaz geçen seneki adama noldu geçen sene ne kadar sevdiysem bu senede o kadar soğuttu kendinden

Bu lakaytlık değil, bu bildiğin yeteneksizlik bence... Üç beş tane seçmece frikik golüne bakıp 'vay be, ne topçu ama' demek gerçekçi değil. Ljajic kötü bir oyuncu benim için. Daha önce vasattı, şimdi kötü. Ve benim gözümde hiçbir zaman 'iyi' olmadı. Hele 'lider' hiç olmadı! Transfer başlığı açılsa da biraz konuşsak :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Hakkını da yemiyelim, avcı atibadan inanılmaz verim aldı. atibadan en iyi verim alan hoca avcı oldu.
Bu 8 oyuncu olmamasının artı ljajicin etkisiz performansı mı dersiniz, yoksa elneny ile birlikte oynaması mı dersiniz orası size kalmış.

Çaresizlik...

10 numara 10 numara değil, kanatlar kanat değil, golcüler bir işe yaramıyor, lider yok... Şu durumda ortaya Atiba diye bir adam çıkıyor, takımı tek başına potada tutuyor. Avcı'ya prim vermekte çok zorlanıyorum, o yüzden bunu bile nerdeyse Atiba'ya bağlayacağım tümüyle... 'Hocam, ben zamanında forvet bile oynamıştım, sal beni, ben yapayım bu beceriksizlerin yapamadığını' demiş bile olabilir. Atiba'ya durup dururken 'bu işi sen çözersin' dediyse de elini sıkarım hocanın...

Çaresizlik...

10 numara 10 numara değil, kanatlar kanat değil, golcüler bir işe yaramıyor, lider yok... Şu durumda ortaya Atiba diye bir adam çıkıyor, takımı tek başına potada tutuyor. Avcı'ya prim vermekte çok zorlanıyorum, o yüzden bunu bile nerdeyse Atiba'ya bağlayacağım tümüyle... 'Hocam, ben zamanında forvet bile oynamıştım, sal beni, ben yapayım bu beceriksizlerin yapamadığını' demiş bile olabilir. Atiba'ya durup dururken 'bu işi sen çözersin' dediyse de elini sıkarım hocanın...

Bence çaresizlik. İlk başlarda elnenyi 8 deniyordu olmadı sonra atibayı denemeye başladı. Bu takıma 8 şart oğlu şart. Atibaya böyle ekstra görev yüklemek anlamsız. Atiba yüz verdik astarını istiyorsunuz dese haklı.

Çevrimdışı ozankarakoc

Basın toplantısında bir muhabir gayet güzel özet yapmış...

Abdullah Avcı'nın, geldiği günden beri karnesi şu imiş:

33 maç
14 galibiyet
14 mağlubiyet
5 beraberlik
Atılan gol 49, yenen gol 50.

transfer yoksa 22. hafta gibi yarıştan kopmaya başlarız takımın ileri hattı vasatında altında bi nkadou var elle tutulur oda bi var bi yok kaleci desen kumbara gibi geleni alıyor bugün o şutu şu forumdan biri kalede olsa her türlü tutardı adam resmen yumuşacık gelen topu rakibe asist yaptı bu adamla şampiyon nasıl oluncak devre arası büyük temizlik şart tabi becerebilirse yönetim

4 kelimeyle dünyanın en komik fıkrası

Çevrimdışı MUSTAFA_

33 maç
14 galibiyet
14 mağlubiyet
5 beraberlik
Berbat bir karne olmuş. Böyle alt alta yazınca daha fazla soğudum Avcı'dan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

ljajiicin yapması gerekenler i atiba yapıyordu 5-6 haftadır bu hafta atiba ljajice 10 numara nasıl olunur dersi verdi yaptığı 2 asistde klastı gökhana topukla çıkardığı pozisyon falan muazzamdı efsane böyle olunuyor  futbolu bırakmasın atiba gibi adamı alamayız birdaha  şu piyasada

Çevrimiçi yaço58

4 kelimeyle dünyanın en komik fıkrası
tek umudumuz o yoksa şu takımın şampiyonluk ihtimali bana göre çok çok az 10 nuamra yok sağ kanat yok forvet bi var bi yok kale yok 4 adamımız yokları oynuyor

tek umudumuz o yoksa şu takımın şampiyonluk ihtimali bana göre çok çok az 10 nuamra yok sağ kanat yok forvet bi var bi yok kale yok 4 adamımız yokları oynuyor

şampiyonluk ihtimali=0

forvet var ???? burağın devri geçti. yarım sezonluk o son bir tabağı ekmekle sıyırdık bitti. burağı kullanan kullandı gitti bitti burak uzatmaları oynuyor.

Çevrimiçi levitate

33 maç
14 galibiyet
14 mağlubiyet
5 beraberlik
hazırlık maçları dahil mi?
bipbipbupbup

hazırlık maçları dahil mi?

17 lig
6 uefa
2de türkiye kupası oynadık.

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimiçi levitate

17 lig
6 uefa
2de türkiye kupası oynadık.
Evet, dahilmiş.
11g 11m 3b oluyor o zamaaan

ya kaybediyoruz ya kazanıyoruz beraberlik az ilgüünç
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

İlk yarıdaki rezil kısır oyunu izlerken
Takımın sosa-Oğuzhan’lı döneme ihtiyacı var diye aklımdan geçiriyordum
Oğuzhan girdi golünü de attı
Umut ederim ikinci devre onun devresi olsun.
Yoksa bu takımdan bi yol olmaz
Oğuzhan Atiba sosa orta sahası ne büyük bir ortasahaymış
O takımı var eden hoca ne güzel bir hocaymış
Kıymetini bilemedik

olcayı unutmuşsun.

Çevrimdışı f_madida

Çaresizlik...

Atiba Senol Gunes zamani da takim kotu giderken ozellikle Vagner Love-Negredo zamanlari ayni insiyatifi aliyordu bazi maclarda. Oyuncuyla alakali bir durum, TDlik birsey degil. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

33 maç
14 galibiyet
14 mağlubiyet
5 beraberlik

Anadolu takımı gibi yapmış avcı takımı.

Yine bugün maçta 3-5-2 oynattı takıma avcı gitmediği sürece başarı filan gelmez.

Ne şut atıyor takım ne pas oyunu oynuyor ne bir taktik anlayışı varsa yoksa caner kes karambol gol olsun bu kadarını güneşte oynatıyordu zaten ona bir ton laf edildi kaldı ki güneş zamanı iyi ortacılar kafacılar vardı talisca,babel filan şimdi kafa atacak adamda yok.

Oyuncular yetenekli değil ancak oyunda sağlıklı değil hızlı kanat oyuncuların var değerlendiremiyorsun.

Avcıya oyuncu transferi edilmeli mi edilmemeli mi çok kararsızım ziraa sezonu tamamlayabileceği meçhul en iyi sezon sonu zaten yollar ayrılır gibi duruyor aldırdığı oyuncular da elimizde patlayabilir.

Çevrimdışı Alper1903

net topçu alınırsa avcı'ya rağmen maç kazanacağız zaten.
şahsen ben avcı için transfer yapılmasına kesinlikle karşıyım. onun ütopik fikirleriyle yola çıkarsak "tekrardan" 60 puanı bile göremeyip 5-6'da falan bitiririz ligi.
gönderilmesini istiyorum ama olabileceğini pek sanmıyorum.

Çevrimdışı ozankarakoc

2'sini kendi sahamızda oynadığımız son 3 maçta kaleyi bulan şut sayılarımız:

Gençlerbirliği: 3
Fenerbahçe: 2
Yeni Malatya: 1

Çevrimdışı worns

Kısırlık zaten herkesin malumu da ben sayılara takıldım. Gençler maçında 6/24'tü şut istatistiği. Zaten 4 gol attık. Maç istatistiklerini maçı izlemeyip aspordan takip ederek çıkartmış herhalde aldığın yer. Arada skora bakıp en azından 4'e yuvarlasaymış iyiymiş.

Çevrimiçi levitate

gençler maçı 3'se biz nasıl 4 attık
bipbipbupbup