Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543863 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu VAR kayıtlarından ne bekliyor acaba bizimkiler... Şöyle bir şey mi?

- Meteciğim, Beşiktaşlı kavruk çocuğu formadan bayağı bir çektiler sanki, nasıl yapalım?
- Cüneyt Abim, çektiler de, neticede eleman düşmedi. Bence kurcalama, böyle iyi. Ali Başkan bizi bitirir.
- Tamam, saldım gitti.

- Cüneyt Abi, şu sarışın Hırvatı indirdiler ceza sahasında ama, 'kendini attı diye gördüm' dersin biri sorarsa, sıkıntı yok.
- Öperim yanaklarından Mete'm...

- Yav Mete, bu sarışını yine indirdiler?
- Boşver abim, yakarlar bizi, hiç bulaşmayalım. Biliyorsun bu sene Fener'i şampiyon yapmamızı emrettiler.
- Doğru söylüyorsun Mete'm... O zaman 'sarıııııı'...
- (Tüm VAR hakemleri hep bir ağızdan) Laciveeeeert!

Bütün ülkenin gözünün üzerinde olduğu bir maç oynanıyor, diyalogların kaydedildiğini bilen 1 orta hakem, 2 yan hakem, 1 yardımcı hakem, 2 VAR hakemi, 1 VAR gözlemcisi, 2 teknisyen görevde, ve VAR kayıtlarında taraf tuttuklarının ya da şike yaptıklarının belgesi gizli? Yok daha neler...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

- Meteciğim, Beşiktaşlı kavruk çocuğu formadan bayağı bir çektiler sanki, nasıl yapalım?
- Cüneyt Abim, çektiler de, neticede eleman düşmedi. Bence kurcalama, böyle iyi. Ali Başkan bizi bitirir.
- Tamam, saldım gitti.

- Cüneyt Abi, şu sarışın Hırvatı indirdiler ceza sahasında ama, 'kendini attı diye gördüm' dersin biri sorarsa, sıkıntı yok.

- Boşver abim, yakarlar bizi, hiç bulaşmayalım. Biliyorsun bu sene Fener'i şampiyon yapmamızı emrettiler.

Bütün ülkenin gözünün üzerinde olduğu bir maç oynanıyor, diyalogların kaydedildiğini bilen 1 orta hakem, 2 yan hakem, 1 yardımcı hakem, 2 VAR hakemi, 1 VAR gözlemcisi, 2 teknisyen görevde, ve VAR kayıtlarında taraf tuttuklarının ya da şike yaptıklarının belgesi gizli? Yok daha neler...
VAR kayıtları ortaya çıkana kadar iş işten geçmiş olacak. Sene sonuna kadar bu dava işlerinin sonuçlanacağını düşünmüyorum. Hatta bu işlerin üstüne gittikçe TFF bizi düşman belleyecek (Zaten bellemişlerdi, artık ne yaparlar bilemiyorum.)  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

VAR kayıtları ortaya çıkana kadar iş işten geçmiş olacak. Sene sonuna kadar bu dava işlerinin sonuçlanacağını düşünmüyorum. Hatta bu işlerin üstüne gittikçe TFF bizi düşman belleyecek (Zaten bellemişlerdi, artık ne yaparlar bilemiyorum.)  :tabe:
Onlardan gelecek dostluğunda,düşmanlığında ...........
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

valla ben cok mu  uclarda veya cok mu  paranoyak dusunuyorum bilemiorum ama bence VAR kayitlarini  aciklayabilirler ama  su sahtekarlikla..gider kapanirlar  bir  odaya o anda  konsuam yapmislar  gibi  bir konusma kaydderler alttan da  o siradaki  tribun atmosfer sesini  digiturkten sunucusuz alir doserler alttan  kimse de  bi b.k diyemez...kimse  sahteligini  ispatlayamaz  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla ben cok mu  uclarda veya cok mu  paranoyak dusunuyorum bilemiorum ama bence VAR kayitlarini  aciklayabilirler ama  su sahtekarlikla..gider kapanirlar  bir  odaya o anda  konsuam yapmislar  gibi  bir konusma kaydderler alttan da  o siradaki  tribun atmosfer sesini  digiturkten sunucusuz alir doserler alttan  kimse de  bi b.k diyemez...kimse  sahteligini  ispatlayamaz  :alala:
Hakemler konuşurken arkadan tribün sesinin gelmemesi imkansız. Böyle bir şey yapamazlar. VAR kayıtlarını açıklayacaklarını düşünmüyorum. Çünkü bir kere açıklarlarsa sürekli açıklamaları gerekeceğini biliyorlar. Bunu yaparlarsa maçların sonucuna istedikleri gibi etki edemezler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Asıl amacın fener maçının VAR kayıtlarının açıklanması olduğunu düşünmüyorum. Nitekim maç bitti artık, sonucu değiştiremezsin. Asıl olarak TFF ve MHK'ya bundan sonraki maçlar için mesaj veriyor yönetim.

Çevrimdışı worns

Türkiye'de sistem böyle işlemiyor. Ne kadar iyi niyetli olursan, hakemlerin üzerindeki presi azaltalım dersen o kadar daha kolay hakkı yenebilir gibi gözüküyorsun. Ne kadar fazla olay çıkartırsan o kadar daha fazla dengelemeye çalışıyorlar sana karşı hareketlerini. Tamamen kaba güç ilişkilerine dayalı bir düzen var.

Tr'de her yerde her şey böyle işliyor. Sosyal ilişkilerde bile biraz mütevazı ve hoş görülü davranmaya kalktığında insanların seni ezmeye çalıştıklarını görürsün. Klasik doğu ülkesi, hele futbol ortamı ülkenin sosyal ortamının bile bir tık gerisinde. Daha da fazla işliyor bu kurallar.

Bırakalım düşman bellesinler. Dostça davranıştan zaten hayır görmezsin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Al işte sorsan Beşiktaşlı

Hay ben sizin  :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Gerçi haksız da değil ama....

Ertem Şener :

"Fatih Terim’in bir tweeti , Ahmet Nur Çebi’nin bir basın toplantısından daha çok ses getirdi."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Al işte sorsan Beşiktaşlı

Hay ben sizin  :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Gerçi haksız da değil ama....

Ertem Şener :

"Fatih Terim’in bir tweeti , Ahmet Nur Çebi’nin bir basın toplantısından daha çok ses getirdi."
Sözde Beşiktaşlı geçinen çok basın mensubu var. Bunları takip etmemekte fayda var. Şu an bile bunu paylaşarak adamın ekmeğine yağ sürdün. Bu basındakiler gündemde kalmak için bu tip açıklamalar yapıyorlar. Ertem denilen ne olduğu belirsiz kişi kariyerinde yalakalıkla yükseldiği bilinen birisi. Takmaya değmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sözde Beşiktaşlı geçinen çok basın mensubu var. Bunları takip etmemekte fayda var. Şu an bile bunu paylaşarak adamın ekmeğine yağ sürdün. Bu basındakiler gündemde kalmak için bu tip açıklamalar yapıyorlar. Ertem denilen ne olduğu belirsiz kişi kariyerinde yalakalıkla yükseldiği bilinen birisi. Takmaya değmez  :tabe:
Haksız da değil ama bunu medya önünde yapması sıkıntı...

Medya lobimizin olmadığının en büyük kanıtı işte..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak ile uzatmak ne kadar mantıklı tartışılır. Umarım yine tek Burak ile sezona başlanmaz.

https://twitter.com/demarkesports/status/1210330574528888832

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak ile uzatmak ne kadar mantıklı tartışılır. Umarım yine tek Burak ile sezona başlanmaz.

https://twitter.com/demarkesports/status/1210330574528888832

sözleşmesinde madde olabilir otomatik uzamış olabilir.

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Burak Yılmaz’ın kontratının bir yıl uzatıldığını TFF’ye bildirdi.

Ayriyeten Sinan Bolat ile anlaşmışız galiba..

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Hakemler konuşurken arkadan tribün sesinin gelmemesi imkansız. Böyle bir şey yapamazlar. VAR kayıtlarını açıklayacaklarını düşünmüyorum. Çünkü bir kere açıklarlarsa sürekli açıklamaları gerekeceğini biliyorlar. Bunu yaparlarsa maçların sonucuna istedikleri gibi etki edemezler.
tribun sesini  alip  digiturkten doserler diyorum  yazdigimi iyi okumadin sanirim ya da uyuyordun :))
Yorgo

Çevrimiçi yaço58

- Tamam, saldım gitti.

Nkadounun pozisyon konuşması buymuş geriside yazdığınız gibidir 😂😂https://twitter.com/chemedya/status/1210119430111404032?s=19
Şunu yazan biri sadece psikolojik rahatsızdır adam çekerken bedeni nasıl kapsayacak gerçi kendini takip eden kitleye hitap ettiği için o zeka seviyesinde insanlar şu açıklamaya inanırlar komedi resmen birde oturup bunu yazmış ağlasak mı gülsek mi bilemedim
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 02:53:57 yaço58 ]

Çevrimdışı worns

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Burak Yılmaz’ın kontratının bir yıl uzatıldığını TFF’ye bildirdi.

Ayriyeten Sinan Bolat ile anlaşmışız galiba..

Burak 1-2 sezon daha oynar, normal.

Sinan Bolat Tr'deki alternatifler hep bir yerlerde oynamaya başladığı için makul bi hamle olabilir. Yalnız 2. kaleci olarak bir yere gitmem filan diye konuşmuş hep medyaya. Kaynak var mı? Haberini bi yerde göremedim.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada gözden kaçmasın. Fb'ye küfürden dolayı ceza vermemişler. Adamlar maçta katliamı ayarlayıp ana avrat sövün sıkıntı yok diyor. Yarınki maçta tribünlerimizin yarısı küfürden dolayı ceza aldı. Adalet terazisi bizim için hiç dengede değil. Bu federasyonla devam edilemez, edilmemeli. Yargı kanadına gittiğimizde de onlar karar verene kadar sezon bitecek ve biz FB'nin şampiyonluğunu izleyeceğiz. Olacak olanlar bunlar. Bu ülkede futbol izlemek için ya deli ya da fanatik olmak gerek  :money:
Kufur yataga yansimadi ceza olmamasi normal
Bizim maclarda kufur komple anasina aavradina yataga yansidigi icin ceza veriyorlar o da normal

Çevrimdışı mylife1903

- Tamam, saldım gitti.

Konusma soyledir
Bunlari salak saniyir insankar bunlar cakal cakal

Hocam ceza sahasinda bi karsilikli cekme oldu bi bak ostersen
Gordum mete elle kolla mucadele, pozisyon bende

Hocam bi formadan cekme oldu bakabilirsin
Gordum metecigim azicik forma uzadi ama anlik bi cekmeydi faulu gerektirmez

Oyna devam

Bunlar seytana donunu ters giydirir bisi cikmaz ordan da bu maci isitip isitip onune koymak lazim tffnin
Cucu 29. Sefer falan dogruyordur ilk dogramasi delgadoyu atmasi diye kLmis aklimda
Zamaninda kesmezsen kolunu bacagini boyle olur

Çevrimdışı mylife1903

Yapmazlar mi
Basket macina efekt gibi baska mac sesi vermislerdi analarina kufur ediliyor diye

Çevrimdışı mylife1903

Asıl amacın fener maçının VAR kayıtlarının açıklanması olduğunu düşünmüyorum. Nitekim maç bitti artık, sonucu değiştiremezsin. Asıl olarak TFF ve MHK'ya bundan sonraki maçlar için mesaj veriyor yönetim.
Zekeriya pirlanta demedik zekeriya degerlimssssss kiymetlimssss dedik

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF VAR konusu hakkında açıklama yaptı.

Çevrimdışı murat

Haksız da değil ama bunu medya önünde yapması sıkıntı...

Medya lobimizin olmadığının en büyük kanıtı işte..
Adam öyle veya böyle basın mensubu nerede yapacak eve 3-5kişi atıp onlara mı söyleyecek.Ayrıca doğru da söylemiş. Asıl sorun var kayıtları değilki zaten VAR ft nin belirttiği ZORLU buluşmasının sonucu. Biz aman arirıza bey tadımız bozulmasın şeklinde ilerliyoruz. Hem ayranım dökülmesin hem sütüm ekşimesin. Sadece medyada biraz lakırdı yapıldı ama ciddiye de alınmadı
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 16:29:58 MURAT ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF VAR konusu hakkında açıklama yaptı.

Bak bugünkü maçta nasıl güzel cevap verecekler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★