Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543205 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı caner.eryigit

Nasıl olsa nasıl olacak arkadaş.
4 gol atmışız 2 si korner 1 i kontradan.
Caner hariç başka hiçbir hücum opsiyonu yok takımın.
17 hafta oldu ne anlatacaksın sayın avcı.
Bu kaleci ile zaten şampiyon olursak büyük olay bonservisi fln alınırsa tarihin en büyük fiyaskosu olur.
Atibam saygı ile eğiliyorum her zaman ki gibi önünde. İyi ki varsın

Çevrimdışı worns

Hocayla yolların ayrılmasını beklemiyorum. Takım halen yarışın içinde. Kadro sıkıntılı başka bir hocanın gelip bir anda başka bir şey çıkartabileceğini de sanmıyorum.

Doğru bir kaç takviye, ilk yarının iyi bir analizi ve oyun yapısına yönelik müdahaleler işleri pozitife götürebilir. bir de umalım ki ikinci yarı çok daha fazla maça tam kadro çıkalım. zaten kadro sıkıntısı yaşarken çok fazla sakatlık yaşadık ilk yarı boyunca. Ruiz ve N'kodou performans beklediğimiz transferlerdi. O kadar maç kaçırdılar ki hala uyum sağlama aşamasında gibiler. Burak'ta 3te birinde belki verim verdi ve o da takımdaki tek net golcü.

Sezon başından bakarsak 30 puan çok iyi bir tablo değil. 6. haftanın sonundaki projeksiyondan bakarsak ise olumlu. Tabi ligin düşük puanla gitmesi de içerde kalmamızda etkili oldu.

Bu şartlarda elde eline garanti 3-4 oyuncu vereceğin, kendini ispatlamış bir hoca alternatifi/ekonomik durum olsa belki teknik kadro adına bir değişikliğe gitmeyi anlardım.

Şu şartlarda anlamam. Zaten gelmeyecektir böyle bir müdahale, beklemeyin :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bir takım spor yorumcuları beşiktaş hakemle kazandı propogandalarına başladı.
Onların ağlamalarını izlemek daha da zevkli oluyor. Lider olsaydık daha da güzel olacaktı izlemesi.

Çevrimiçi Kartal Ç

bu başlık ne zaman dondurulup topluca transfer başlığına geçeceğiz performansı değerlendirilecek çok oyuncu var :boxin:
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 22:57:58 Kartal Ç ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ahmet Nur Çebi umarım Avcı’yla konuşup ikinci devre öncesi yolları ayırırız
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ripley

Arkadaşlar maçı izleyemedim özeti izlesem yeter mi? yoksa burada bir arkadaş full maç isteyene veriyordu maçın tamamını mı izleyim? eğer öyleyse full maç linkini özelden atabilirse makbule geçer : )

Çevrimiçi sEuL

Arkadaşlar maçı izleyemedim özeti izlesem yeter mi? yoksa burada bir arkadaş full maç isteyene veriyordu maçın tamamını mı izleyim? eğer öyleyse full maç linkini özelden atabilirse makbule geçer : )

Macin 1 dakikalik ozeti varsa izlemeni tavsiye ederim, macin tamamini izleyerek hayatinin bir 90 dakikalik bolumunu daha heba etmis olursun.

Çevrimiçi Kartal Ç

hayatından 90 dakika çaldırma boşuna sevdiklerinle geçir o kıymetli vakti derim :D saçma sapan top ezmeleri yana pasları falan çıkarınca geriye kalan geniş özet yeter de artar bile :ok:

Çevrimiçi levitate

Ahmet Nur Çebi umarım Avcı’yla konuşup ikinci devre öncesi yolları ayırırız
sanmam yolları ayıracağını

ama "bu takım ne oynuyor hoca" temalı bir görüşme iyi olurdu, işleri daha ciddiye almak zorunda kalır
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

2. yarıyı izle geç :D 80-90 arasını atlasanda olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

İlk yarıdaki rezil kısır oyunu izlerken
Takımın sosa-Oğuzhan’lı döneme ihtiyacı var diye aklımdan geçiriyordum
Oğuzhan girdi golünü de attı
Umut ederim ikinci devre onun devresi olsun.
Yoksa bu takımdan bi yol olmaz
Oğuzhan Atiba sosa orta sahası ne büyük bir ortasahaymış
O takımı var eden hoca ne güzel bir hocaymış
Kıymetini bilemedik

Çevrimdışı AigleBordeaux

2. yarıyı izle geç :D 80-90 arasını atlasanda olur
Bu dediğin bu sezon bütün maçlar için geçerli
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Cami yaptiralim cami
O besiktasli kardesimizin ruyasi gercek olsun
Cami olmadi da cesme oldu o da olumlu
Ben biblosunu yaptırıp maç günleri tapınacam
Weekend tanrısı yapacam

Çevrimiçi yaço58

Rakip 9 kişi ljajicim yapması gerekeni atiba yapıyorsa ljajic direk devre arasında yollanmalı bu kadar pasif olamaz 10 numaramız hucümda nkadou dışındakiler vasatınds altında karius desen o gelen topu şu forumdan birimiz geçseydi kaleye tutardı sektirmrzdi devre arasında çok temizlik gerekiyor şu kadroyla ve bu hoca kafasıyla maalesef şampiyonluk çok zor inşallah bişeyler değişir devrede

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

sanmam yolları ayıracağını

ama "bu takım ne oynuyor hoca" temalı bir görüşme iyi olurdu, işleri daha ciddiye almak zorunda kalır

Ben de yonetimden oyle bir cesaret beklemiyorum. Avci zaten laf salatasiyla gecistirir, parselasyon vs der bitirir o isi. Sezon sonu da hakemler hakkimizi yedi temali bir toplanti yaparak bir sene daha devam eder.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/dsasafsfsafswq1/status/1210642520654467074?s=19
Şu vuruştaki lakaytlık her halinden belli oluyor sene başından beri böyle bizim 10 numaramız böyle olamaz geçen seneki adama noldu geçen sene ne kadar sevdiysem bu senede o kadar soğuttu kendinden

Çevrimiçi levitate

Bu dediğin bu sezon bütün maçlar için geçerli
%70'i falan öyledir herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ben de yonetimden oyle bir cesaret beklemiyorum. Avci zaten laf salatasiyla gecistirir, parselasyon vs der bitirir o isi. Sezon sonu da hakemler hakkimizi yedi temali bir toplanti yaparak bir sene daha devam eder.

cesaretten çok maddiyat diyelim (tazminat vs.)

zaten sezon sonu kupa gelmezse kendiside durmaz

bu maç 2. yarı oynadığımız şeyde ısrar edilip nokta atışı transferler yapılırsa götürürüz aslında, ama iki tarafa da güvenmiyorum
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Maçın ilk yarısında Guardiola'nın top sende hücumdayken oyuna genişlik kazandırma taktiğinin çakmasını yapması, bu nedenle orta sahayı boşaltıp topu kaybettiğimizde rakibin nasıl elini kolunu sallaya sallaya pozisyon bulup gol attığını anlatsın Avcı. İlk 6 haftada denediği şeyi tekrar denemeye koyuldu. Deneme yanılmalar ile nereye varmayı planladığını anlatsın bize Avcı.

Çevrimdışı Alper1903

Net adam net adam net adam... Ara transferden tek beklentim budur. Oradan buradan çıkma parçalarla gelmesinler hiç.
Hoca zaten sorunlu hatta yok gibi. Gönderirler mi? Sanmam ama gönderirlerse iyi olur.
Gençler 2 kırmızı almasa maçı kazanamıyorlardı ya şaka gibi. Bu takımı atıyorum belçika'dan, ispanya 2.liginden gelecek topçu falan düzeltemez. Yetenekleri belirli, daha önce kendini kanıtlamış topçu şart oğlu şart. Yönetim bunu bilerek geldi. Yapmak zorundalar. Para yok edebiyatı şahsımca zerre umrumda olmaz. Bu takımı düştüğü durumdan çıkartırız diye geldiler, ispat vakti.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/dsasafsfsafswq1/status/1210642520654467074?s=19
Şu vuruştaki lakaytlık her halinden belli oluyor sene başından beri böyle bizim 10 numaramız böyle olamaz geçen seneki adama noldu geçen sene ne kadar sevdiysem bu senede o kadar soğuttu kendinden

bu pozisyondaki güzellik Atiba'nın oyuncunun sıkıştığını anlayıp orta sahadan kopup kaleciyi (tek pas opsiyonu) kapatmasıydı. sonra topu da kazandık zaten.

şutu yorumlamak istemiyorum :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu pozisyondaki güzellik Atiba'nın oyuncunun sıkıştığını anlayıp orta sahadan kopup kaleciyi (tek pas opsiyonu) kapatmasıydı. sonra topu da kazandık zaten.

şutu yorumlamak istemiyorum :)
Atiba bu , Heryerde...

Bu kadar oyun aklı , pozisyon bilgisi olan oyuncu gerçekten çok az
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adam hakemin hatali kararindan dolayi atilmadi ki, kendi gitti gerizekali gibi israrla vidi vidi konustu, sariyi yedi yine durmadi devam etti atildi. Oyuncunun malligi baska birsey degil.

Adem'in pozisyonu da net kirmizi kart.

Direk kırmızıdan yedi o ilk arkadaş yanlış görmediysem. Büyük ihtimal hakeme küfür etti.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Atiba seni övmek için kullanılabilecek bir cümle daha Türkçe'de yok.