Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543452 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Evet dogrusu budur. Hocayi degistirebiliriz, takimi ve oyunu duzeltibiliriz, geri kalan faktorler bizim disimizda gelisen faktorler bunlari en fazla protesto edebiliriz, degistirmek dogrudan ve sadece bizim elimize bakan birsey degil.

3 penalti konusu da aldatici, hicbir derbide rahat rahat 3 penalti calinmaz, belki birini verebilirdi, hadi en fazla 2 tane verdi diyeleim, 2 penalti atsak bu maci 3-3 bitirirdik diyebiliyor muyuz ben buna bakarim. Cevap hayirsa ki hayir oldugunu hepimiz biliyoruz, yani su rezalet oyunla yine sacma sapan bir gol yiyerek kaybederdik, o zaman, bunun sebeplerini on plana cikarmak gerek. Kaldi ki hakeme, mhkye baski kuracaksak bu boyle bir mactan sonra degil, bir iki hafta oncesinden yapilir, kazandigin maclarda olur. Oyle takimi rezil edip ihaleyi hakeme cikararak olmaz. Roco'nun ayagi uzatilirken nasil olsa puanlari aldik diyerek VAR'a laf etmediysen bu hafta VAR seni silkelerken boyle bakarsin ancak. 

Avci'nin keyfi yerindedir, bulmus bir gudulecek bir camia, parselasyon anlatarak uyutuyor milleti. Taraftar ihaleyi dunden hakeme cikartmis. Yarin bu kisir takim bu kotu futbolla tekrar puanlar kaybettiginde bahane ne olacak onu merak ediyorum.
Gecen sene efenim hakem lobi yoktur senol hamsikafasi sacmaliyor, derbiye nejipjan mi cikar hoca moca degil diye hakemsiz yazi yazan ayilar teknik direktorsiz yazi yaizyor fb maci sonrasi.

Avci gelecek bu orta duzeni degisecekti bah tek kelime yok twk istatistik yok. En azindan eskiden sagli sollu kesiyorduk simdi tek soldan kesiyoz onu duzeltsin hoca layici koysun saga ordan da otomatige baglayalim

Sene basindan beri 26 penaltimiz verilmemis falan filan yahu parali tirol olsAn insan itanir penAlti demeye bu macta 1 tane boyle verilebilecek var o da tartismali fbliler ayaga kalkardi. Vida dirsegi ile mucadele ediyor karsilikli falan ayricA benim kistasim topun oraya gitmemesi.
Penalti fb penaltisi gibi olmali
Birimiz bisi diyebiliyor muyuz?
Yahu deyiyor mu belli degil Ama icimize sindi mi o penLti, sindi. Isin dogrusu bu
Yoksa cimbizla pozisyon cekip penalti Ararsan her mactan 50 tane pebalti cikar

Ayrica cucunun performansi kadikoy derbisi icin cok da kotu degildi daha facialari olmustu gecen sezon bulo mesela orda tac dogru diyen besiktaslilar bile vardi mesela

Çevrimdışı mylife1903

Türkiye'de rakip takıma 3 penaltı verilen bir derbi hatırlamıyorum. Kaldı ki adamlar skora ihtiyacı olsa biraz zorlayıp daha fazlasını da üretebilirdi.

Kaleye isabetli şut atamayinca penaltı ile sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz . Kaleye şut atamıyorum çünkü penaltım verilmiyor.  6 hafta üst üste kazanırken de kafa yapısı aynıydı.  Kazanıyor muyuz? Kazanıyoruz. O zaman bana ne oyundan. Öyleyse itiraz etmeyeceksin işler ters döndüğünde.
Valla sikor biraz kotu oldu
2-1 yenilsek fazla elestiri olmazdi bence
Taraftar biraz sapitti iki sene kupa gorunce. Arkadas fiksturu alip 0 yazdigin mac gidip kazanamadin ne bagriyon
10 senedir evire cevire mi yeniyon fbyi gittin tokatlandin geldin bagiriyin.
33 mac oynanmis deplasman derbisi 19 puan almisin. Basarisizsin.
Once kendi evinde gelen renklileri tokatlamaya basla sonra deplasmanda belki biraz duzelirsin adamlar da tavuktu kendi evinde yenilecek onun icinde derbi bu mac.

Ha hocanin tercihi tabi cikip daha baska oynayip yenilebilirdi vurusa vurusa yenilirdi kendi bilecegi is o hocanin ip oendi boynunda

Çevrimdışı mylife1903

içimizde oyunu, oyuncuyu, hocayı, yönetimi konuşuruz; dışarıda hakkımızı ararız. şu durumda bir öncelik belirleme zorunluluğu yok, konumu doğru seçmek kafi. üç penaltı verilseydi beş tane daha yerdik, yemezdik çekişmesine de gerek yok. adamlara faul bile çalınmıyorken oyun üstünlüğü kurmayı hayal etmek de, malatya maçından sonra problemi başka yerlerde aramak da pek anlamlı değil zaten. yalnız biz aramasak bile başka yerlerde problemler olduğu gerçeği gün gibi açık. neresinden tutarsak elimizde kalıyorken "herkesin tuttuğu kendine" deyip tartışmanın seviyesini düşürmek en iyisi.

avcı ancak ligin bitimine 10 hafta kala son üç sırada olursak gitsin diyordum, şimdi ligden düşürse bile devam etsin istiyorum. şenol güneş geçen sene ilk yarıyı burak'sız 5 averaj, 26 puanla bitirdiğinde taraflar değil, fakat eleştiriler aynıydı. fasit daireyi kıramadık bir türlü. camianın kendi sorunu çözme yetisi kalmamış -sözüm meclisten dışarı- herkes birbirine laf çarpma derdinde, eski defterler bir türlü kapatılmıyor. bırakalım konular bir süre dağınık kalsın, hedefimiz yokken daha makul insanlar hâline geliyoruz.

:bu arada onur ağabey üç penaltı verilen hiç derbi olmayabilir, ama üç penaltı verilmeyen bir derbi görmüş olduk. gariplik işin tersinde değil, düzünde.
Ikinci yari 39 puan yapmadi mi bu tAkimin hormonsuz hali
Ilk yari ile karsilastirmak haksizliktir. Pekto ile gol ariyordun.
O takimdan butun kotuluklerin anasi quaresma gonderildi mi, oyunu bozuyoddu kafasina gore orta yapiyordu hoca da korkuyordu falan
Ustune 16 milyon yuro bons harcadin mi?
Koskoca yaz gecti kamp gecti hazirlik macii gecti.
BurAk milli maclarda da oynuyor goruyoruz nasi oynadigini

Bu hoca 24 dakika oynamis bir macta degil butun sezonda adama 5milyon bons verdirdi arkadas o da yarisini aldin adamin anasini satam messi sanki.
Senol gunes 4 senede 5 milyonljk adam almis mi, he Almis lens.

Bu senol ginese yapilanlarin hesabi kesilmeden iki yaka bir araya gelmez, Aynisi luceye yapildi iki tAne basincinin algisina dusen sAftirik ergen tAraftarin lafiyla kArtopu cig oldu.
Kendi tarAftarimiz congene korkak defol diyordu

Kimdi mesela o oynak
Bu kadroyu feteye versen 5 sene sampiyon yapardiyordu
Avci geldi 10 tNe adam lazim demeye basladi

Ac diyorum ac gecen senenin gs maci basligini oku

Çevrimdışı mylife1903

Daha gecen hafta ozziyi tsye yollamistik
Adamlar endayeyi ulkeye getirmis deniyor
Ozziyi neden alsin adam kadroya giremezki tsde

Ordan guzel yurundu de eee noldi

Bu hafta ozzi cikar futbol ogretir golunu atar sonra taraftara kulak tikar, ahmet dursundan sonra gordugum en kotu 10 nomerolardan biri
Bi de kaptandi bu

Tolgay gibi olacak sonu da renkliler bunu almaz
Acil toparlanmasi lazim para kaybediyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Sene basi fo
Buraki lecceye
Layici udineseye
Vidayi da eplye satip
Yerlerine kimseyi almasaydi

Pekto ile sozlesme uzatip adriyano yerine isoyi geri getirseydi
Ha bide paralari odemeden yoluna devam edeydi
Hoca cok basariliydi simdi de kendi capina gore basarili, beklentiyi dogru ayarlayinca bence de basarili

2 aylik yonetime biraz fazla tepki veriyoruz da arkadas sizin yariniz yoneticilik yapti hic mi derbi oynamadiniz mi? Gecen sezon gs macini mi izlemediniz yoksa baska bir sonuc mu bekliyordunuZ

Çevrimdışı Karabay

Tabii özellikle böylesi günlerde bu güne kadar bu sayfada "lobi filan yok kardeşim, var varken hakem ne yapabilir" diyenlerin de gelip üç beş bişey yazıp içimizi ferahlatmasını bekliyoruz ama nafile.

Çevrimdışı mylife1903

Tabii özellikle böylesi günlerde bu güne kadar bu sayfada "lobi filan yok kardeşim, var varken hakem ne yapabilir" diyenlerin de gelip üç beş bişey yazıp içimizi ferahlatmasını bekliyoruz ama nafile.
Yooo var var ve guzel kullaniliyor
Mesela inonude olsa mac ilk kornerde fb 1-0 yapar penaltidan

Çevrimiçi tolga1903

Valla sikor biraz kotu oldu
2-1 yenilsek fazla elestiri olmazdi bence
Taraftar biraz sapitti iki sene kupa gorunce. Arkadas fiksturu alip 0 yazdigin mac gidip kazanamadin ne bagriyon
10 senedir evire cevire mi yeniyon fbyi gittin tokatlandin geldin bagiriyin.
33 mac oynanmis deplasman derbisi 19 puan almisin. Basarisizsin.
Once kendi evinde gelen renklileri tokatlamaya basla sonra deplasmanda belki biraz duzelirsin adamlar da tavuktu kendi evinde yenilecek onun icinde derbi bu mac.

Ha hocanin tercihi tabi cikip daha baska oynayip yenilebilirdi vurusa vurusa yenilirdi kendi bilecegi is o hocanin ip oendi boynunda

Vuruşa vuruşa oynayacak elinde öyle bir kadro yok abi. Yanlış anlama bu kadroyu da oluşturan kendisi ondan bahsetmiyorum ama çok fizikli fenerliler o gustavoyla falan nasıl vuruşacaksın. Ha bir de vuruşmana müsade edecek hakem yok gs fb stadında. Geçen sene kaçıncı dakika vermişti ilk faulü bize 33 müydü neydi bi necip pozisyonu vardı hatırla tertemiz aldı ona bile faul çaldı hayatta çataçat oynatmazlar o stadlarda.

Çevrimdışı mylife1903

Vuruşa vuruşa oynayacak elinde öyle bir kadro yok abi. Yanlış anlama bu kadroyu da oluşturan kendisi ondan bahsetmiyorum ama çok fizikli fenerliler o gustavoyla falan nasıl vuruşacaksın. Ha bir de vuruşmana müsade edecek hakem yok gs fb stadında. Geçen sene kaçıncı dakika vermişti ilk faulü bize 33 müydü neydi bi necip pozisyonu vardı hatırla tertemiz aldı ona bile faul çaldı hayatta çataçat oynatmazlar o stadlarda.
Hah lobi mobi yok diye isini salarsan boyle olur
Once adamlarin teknolocisini inceleyecen sonra ters muhendislik yapacan
Sen daha ilk adimda tespiti yanlis yaparsan sonra boyle gelmis boyle gider deriz
Fo ne yabdi senelerce duzeltmek icin, sifir

Bunlarin uyanmasi lazim mevzuya sonra lobi kadrolasma sokulan kadronun korunmasi
Altyapidan cikip topcu olamayanlari hAkem yapacaksin misal
Ama koruyacaksin orada onlari gs onunu kesip temizliyor yandan kaynayanlari
Bunlari korumak icin de hem medyada hem tffde orgutlenmen lazim

Çevrimdışı murat

Sene başı kadromuz yeterli 2 oyuncu yeter iyi bir teknik adamla kadro yeterli diyordum.görüldüğü gibi gs yıldızlar topluluğu ama bizden daha beter durumda. Türkiye liginde vasat ama yerli yerinde bir kafro ve atanın ile tutanın iyi olunca şampiyonluk mücadelesi veriyorsun yok uçan kanat yok pozisyon bilen stoper hikaye. Stoperin biraz hızlı ve kafaya vursun yeter örneğin serdar aziz topçu olmasına gerek yok karateci ve tekvanfocu olur biraz sumo güreşte biliyorsa mükemmel olur. Tabi en önemlisi iyi bir federasyon ve mhk şart.yoksa hepsi taca çıkar.eski beşiktaş başkanının gazetesinde yazılanlar işin özeti.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

içimizde oyunu, oyuncuyu, hocayı, yönetimi konuşuruz; dışarıda hakkımızı ararız. şu durumda bir öncelik belirleme zorunluluğu yok, konumu doğru seçmek kafi. üç penaltı verilseydi beş tane daha yerdik, yemezdik çekişmesine de gerek yok. adamlara faul bile çalınmıyorken oyun üstünlüğü kurmayı hayal etmek de, malatya maçından sonra problemi başka yerlerde aramak da pek anlamlı değil zaten. yalnız biz aramasak bile başka yerlerde problemler olduğu gerçeği gün gibi açık. neresinden tutarsak elimizde kalıyorken "herkesin tuttuğu kendine" deyip tartışmanın seviyesini düşürmek en iyisi.

avcı ancak ligin bitimine 10 hafta kala son üç sırada olursak gitsin diyordum, şimdi ligden düşürse bile devam etsin istiyorum. şenol güneş geçen sene ilk yarıyı burak'sız 5 averaj, 26 puanla bitirdiğinde taraflar değil, fakat eleştiriler aynıydı. fasit daireyi kıramadık bir türlü. camianın kendi sorunu çözme yetisi kalmamış -sözüm meclisten dışarı- herkes birbirine laf çarpma derdinde, eski defterler bir türlü kapatılmıyor. bırakalım konular bir süre dağınık kalsın, hedefimiz yokken daha makul insanlar hâline geliyoruz.

:bu arada onur ağabey üç penaltı verilen hiç derbi olmayabilir, ama üç penaltı verilmeyen bir derbi görmüş olduk. gariplik işin tersinde değil, düzünde.
@Egos ; bu takım kaleye isabetli şut atamıyor. Futbolun temel prensibi en fazla net pozisyonlara girip yediğinden çok atmaktır. Her hafta kaleye şut atamayınca bu hafta da penaltı ile mi meseleler halının altına süpürülecek? Ben ömrümde hatırlamıyorum bir derbide bir takıma 3 penaltı verildiğini. Bırak derbiyi Beşiktaş'ın herhangi bir maçta 3 penaltı kullandığını hatırlamıyorum. Sanki ilk defa penaltılarımız verilmedi. Ayrıca o 3 penaltıdan bana göre sadece Vida'ya sarılma pozisyonu net verilmesi gereken penaltıydı ve o penatı pozisyonundan hakemin niyeti de ortaya çıkmıştı. Hakem sana 3 penaltı verdi, Xg'si 0.8 imiş önemli değil 3'ünü de gol yaptığımızı varsayalım.Böyle olduğunda oyunun alacağı hal ile rakip de 3'ten fazla atamayacaktı diyebiliyor musun? Neyse biz bu hafta maçı 4-3 kazanmış gibi yapalım. Bu takım gelecek haftaya yine karşı kaleye şut atamazsa başka şeyler buluruz.

Benim asıl kızgınlığım Şenol Güneş'e haksızlık yapıldı yerine Avcı getirildi kızgınlığı değildi fener maçında. Nedeni Avcı'nın kendini taktik deha göstermek için giriştiği abuk subuk denemeler. En son fener maçında da halı saha taktiği kullanmaya kalkışması. Maçın sonrasında da hatalarını kabul edeceğine rahat tavırlar gösterip sorumluluğu futbolcuya atmaya çalışması. Çevresindeki insanları küçümsüyor ya da bilemiyorum kendini ispatlamış, sorgulanmaz büyük bir teknik direktör olarak görüyor. Yalan söyleyecek halim yok yakıştıramıyorum böyle bir teknik direktörü bizim kulübe.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Derbiyi çok iyi yönetenler ödül olarak bu hafta dinlendirilmiş  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1209754870116433921

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Egos

Ikinci yari 39 puan yapmadi mi bu tAkimin hormonsuz hali
Ilk yari ile karsilastirmak haksizliktir. Pekto ile gol ariyordun.
O takimdan butun kotuluklerin anasi quaresma gonderildi mi, oyunu bozuyoddu kafasina gore orta yapiyordu hoca da korkuyordu falan
Ustune 16 milyon yuro bons harcadin mi?
Koskoca yaz gecti kamp gecti hazirlik macii gecti.
BurAk milli maclarda da oynuyor goruyoruz nasi oynadigini

Bu hoca 24 dakika oynamis bir macta degil butun sezonda adama 5milyon bons verdirdi arkadas o da yarisini aldin adamin anasini satam messi sanki.
Senol gunes 4 senede 5 milyonljk adam almis mi, he Almis lens.

Bu senol ginese yapilanlarin hesabi kesilmeden iki yaka bir araya gelmez, Aynisi luceye yapildi iki tAne basincinin algisina dusen sAftirik ergen tAraftarin lafiyla kArtopu cig oldu.
Kendi tarAftarimiz congene korkak defol diyordu

Kimdi mesela o oynak
Bu kadroyu feteye versen 5 sene sampiyon yapardiyordu
Avci geldi 10 tNe adam lazim demeye basladi

Ac diyorum ac gecen senenin gs maci basligini oku

şenol güneş döneminde yapılan transferlere harcanan para 50 milyonun üzerinde, senin hesabınla bu 200 milyonu geçer ağabey, oradaki problem kaynağın futbolcu satışı ile sağlanmasıydı. ayrıca beşiktaş'ın kadro değerlerini karşılaştırmak bile kimin ne ile mücadele ettiğini görmek için yeterli. ljajic-umut-burak'ı ljajic-güven-pektemek ile kıyaslamak adil değilse talisca-cenk-negredo performansı üzerinden değerlendirelim: 13 averaj 30 puan.

küreği, kazandığımızda birileri, kaybettiğimizde başkaları alıp diğerinin kafasına vuruyor. aynı gemide olmasak da aynı sandalın içindeyiz, yönümüzü belirleyip ilerlemek yerine birbirimizden hesap sormakla uğraşıyoruz, bu boşa kürek çekmekten bile beter.

başkan gol olacak bir pas çıkartamadı, ama en azından geçen seneki gibi topu rakip futbolcuya verip kaleyi boş bırakmadık. şimdi "bize gülüyorlar" diye yıldırım demirören övgüsü dinliyoruz, lens'e verilen 5 milyonu her fırsatta söyleyen sen bile ismail köybaşı'ya verilen 5 milyonu unutmuş gibisin.

Çevrimdışı Egos

@Egos ; bu takım kaleye isabetli şut atamıyor. Futbolun temel prensibi en fazla net pozisyonlara girip yediğinden çok atmaktır. Her hafta kaleye şut atamayınca bu hafta da penaltı ile mi meseleler halının altına süpürülecek? Ben ömrümde hatırlamıyorum bir derbide bir takıma 3 penaltı verildiğini. Bırak derbiyi Beşiktaş'ın herhangi bir maçta 3 penaltı kullandığını hatırlamıyorum. Sanki ilk defa penaltılarımız verilmedi. Ayrıca o 3 penaltıdan bana göre sadece Vida'ya sarılma pozisyonu net verilmesi gereken penaltıydı ve o penatı pozisyonundan hakemin niyeti de ortaya çıkmıştı. Hakem sana 3 penaltı verdi, Xg'si 0.8 imiş önemli değil 3'ünü de gol yaptığımızı varsayalım.Böyle olduğunda oyunun alacağı hal ile rakip de 3'ten fazla atamayacaktı diyebiliyor musun? Neyse biz bu hafta maçı 4-3 kazanmış gibi yapalım. Bu takım gelecek haftaya yine karşı kaleye şut atamazsa başka şeyler buluruz.

Benim asıl kızgınlığım Şenol Güneş'e haksızlık yapıldı yerine Avcı getirildi kızgınlığı değildi fener maçında. Nedeni Avcı'nın kendini taktik deha göstermek için giriştiği abuk subuk denemeler. En son fener maçında da halı saha taktiği kullanmaya kalkışması. Maçın sonrasında da hatalarını kabul edeceğine rahat tavırlar gösterip sorumluluğu futbolcuya atmaya çalışması. Çevresindeki insanları küçümsüyor ya da bilemiyorum kendini ispatlamış, sorgulanmaz büyük bir teknik direktör olarak görüyor. Yalan söyleyecek halim yok yakıştıramıyorum böyle bir teknik direktörü bizim kulübe.

ağabey bu dönemde haksız olman çok zor, küfür etsen de, siyah'a beyaz, beyaz'a siyah desen de (ki bu adettendir) söylediklerin bir bağlama oturur; yalnız n'koudou'nun pozisyonunu yorumlarken gaddarlık yapmışsın. beşiktaşlı oyuncu öyle müdahalede bulunsa penaltı çalınır; biz de ajan olduğunu, maçı sattığını söyleyip adamı aforoz ederdik.

Çevrimdışı mylife1903

şenol güneş döneminde yapılan transferlere harcanan para 50 milyonun üzerinde, senin hesabınla bu 200 milyonu geçer ağabey, oradaki problem kaynağın futbolcu satışı ile sağlanmasıydı. ayrıca beşiktaş'ın kadro değerlerini karşılaştırmak bile kimin ne ile mücadele ettiğini görmek için yeterli. ljajic-umut-burak'ı ljajic-güven-pektemek ile kıyaslamak adil değilse talisca-cenk-negredo performansı üzerinden değerlendirelim: 13 averaj 30 puan.

küreği, kazandığımızda birileri, kaybettiğimizde başkaları alıp diğerinin kafasına vuruyor. aynı gemide olmasak da aynı sandalın içindeyiz, yönümüzü belirleyip ilerlemek yerine birbirimizden hesap sormakla uğraşıyoruz, bu boşa kürek çekmekten bile beter.

başkan gol olacak bir pas çıkartamadı, ama en azından geçen seneki gibi topu rakip futbolcuya verip kaleyi boş bırakmadık. şimdi "bize gülüyorlar" diye yıldırım demirören övgüsü dinliyoruz, lens'e verilen 5 milyonu her fırsatta söyleyen sen bile ismail köybaşı'ya verilen 5 milyonu unutmuş gibisin.
Lense 5.5 negroya 2.5 mitroya 4.2 boykoya 3.5 verirsen 50 degil 150 de harcarsin

Hoca ne dedi adam alma maaslar odensin

Karsilastirma dogru degil evet
Burda aa bunu bunu alin derken kosup alan fo 2 kupali adami dinlemezse boyle patlar, kendi yaptigi sotada giremez.
Iso degil tabata var juan fran var ulkerin aldigi delgadoyu ulkerden almak var almeydayi fondan falan
Onlari da yazdik zamaninda unutmadik

Bombos bi adamin bombos laflarina inanip kendini helak etmek deniyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugünü yalanlamalara ayırdık sanırım. Sürekli bir yalanlama yapılıyor resmi siteden  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1209777293285109760

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Derbiyi çok iyi yönetenler ödül olarak bu hafta dinlendirilmiş  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1209754870116433921

yeni yıl tatili vermişlerdir görevlerini başarıyla yerine getirdiler.

Çevrimdışı Egos

Lense 5.5 negroya 2.5 mitroya 4.2 boykoya 3.5 verirsen 50 degil 150 de harcarsin

Hoca ne dedi adam alma maaslar odensin

Karsilastirma dogru degil evet
Burda aa bunu bunu alin derken kosup alan fo 2 kupali adami dinlemezse boyle patlar, kendi yaptigi sotada giremez.
Iso degil tabata var juan fran var ulkerin aldigi delgadoyu ulkerden almak var almeydayi fondan falan
Onlari da yazdik zamaninda unutmadik

Bombos bi adamin bombos laflarina inanip kendini helak etmek deniyor

unutmadıysan da unutmuş gibi yazıyorsun ağabey.

şenol güneş ismail'e de kalsın demişti mesela, oynatacak olan oydu, gayet de haklı sebepleri vardı; amma velakin on sene sonra fikret orman'ın stadı yaptığı da, iki şampiyonluk kazandırdığı da unutulacak -daha doğrusu şampiyonluklar ve stat için ona düşen pay azalacak- ancak ismail'i fenerbahçe'ye gönderişi ilelebet payidar kalacak.

burak geçen senenin ilk yarısını sakatlığı yüzünden dinlenerek geçirmişti, o nedenle madem düzgün bir karşılaştırma istiyoruz, bunu fırsatımız olursa ligin ikinci yarısı için yapalım. ayrıca her sene transfer bütçesine 10-15 milyon ayrıldığını, ljajic'in aslında geçen senenin transferi olup şenol güneş'in son sezonunda 16 milyon harcadığımızı (kiralama ücretini eklemiyorum), bu sene yeni transferlere yaklaşık 10 milyon verildiğini de söylemek lazım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ağabey bu dönemde haksız olman çok zor, küfür etsen de, siyah'a beyaz, beyaz'a siyah desen de (ki bu adettendir) söylediklerin bir bağlama oturur; yalnız n'koudou'nun pozisyonunu yorumlarken gaddarlık yapmışsın. beşiktaşlı oyuncu öyle müdahalede bulunsa penaltı çalınır; biz de ajan olduğunu, maçı sattığını söyleyip adamı aforoz ederdik.
Bu takım pozisyona giremiyor, şut atamıyor, attıkları da az kaleyi buluyor. Vida-Ruiz ikilisi uyum sağlayıp beraber oynarken gol yemem arada 1-2 gol atarım diyorduk. O ikiliden bir tanesi olmayınca herşey çöktü? Hani nerede sistem? Hani sistem oyuncuyu değerli kılıyordu? Öyleyse neden  Ruiz'in yerine oynayanlar haftalardır maç kaybediyor? Sistem oyuncuyu değerli kılıyorsa bu seneki transferleri geçtim geri kalan oyuncuların da performansı neden gün geçtikçe düşüyor? Bunları değil, Avcı'nın son fener maçında uyguladığı halı saha taktiğini konuşmayalım da hakemler üzerinden Avcı'ya  paratonerlik mi yapalım Egos? Hepimiz Beşiktaş'ın daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz ama bir konuda anlaşmamız lazım. Hakemlerin performansı üzerinden Avcı aklanamaz.

Çevrimdışı Egos

Bu takım pozisyona giremiyor, şut atamıyor, attıkları da az kaleyi buluyor. Vida-Ruiz ikilisi uyum sağlayıp beraber oynarken gol yemem arada 1-2 gol atarım diyorduk. O ikiliden bir tanesi olmayınca herşey çöktü? Hani nerede sistem? Hani sistem oyuncuyu değerli kılıyordu? Öyleyse neden  Ruiz'in yerine oynayanlar haftalardır maç kaybediyor? Sistem oyuncuyu değerli kılıyorsa bu seneki transferleri geçtim geri kalan oyuncuların da performansı neden gün geçtikçe düşüyor? Bunları değil, Avcı'nın son fener maçında uyguladığı halı saha taktiğini konuşmayalım da hakemler üzerinden Avcı'ya  paratonerlik mi yapalım Egos? Hepimiz Beşiktaş'ın daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz ama bir konuda anlaşmamız lazım. Hakemlerin performansı üzerinden Avcı aklanamaz.

daha önce de söyledim "oyunu, oyuncuyu, hocayı, yönetimi" burada konuşacağız; ama bizim geniş bir alana cephe kurmamız gerekiyor, bu zorunluluğu küçümsememek lazım. avcı'ya, yönetime ya da futbolculara paratoner olmak için de olsa bazılarımızın hakemden bahsetmesi gerek, haklı olduğumuz konuda beşiktaş lehine söz söylenmesinin en azından önüne geçmemeliyiz. malatyaspor maçından sonraki hakem yorumları ne kadar gereksizse bu maçtan sonrakiler o kadar önemli. yönetimin kendine miras kalan konumundan kurtulmaya çalışması bile müspet bir adım.

Çevrimdışı Zafer55

Söz konusu 3 penaltının 2 si duran topta stoperine yapılmış..golünü o stopere en yakın oynayan orta sahan duran toptan atmış..diğer 2 gol pozisyonundan biri atılan golün kopyası şeklinde diğer defansif orta saha oyuncunun duran topta vurduğu kafa.Haa birde rakip stoperin ayağının kayıp düşmesi sonucu santraforumuzla yakaladığımız pozisyon var...
Maç izlerken bi korner olsa da Vida bari gol atsa diye izliyoruz..

Top oynamıyoz diye penaltılarımızın verilmemesi müstehak mı? Hayır..
Ama yanlış yere odaklanılıyor diye düşünüyorum.Bu hakem rezilliklerinin başka rezilliklerin üstünü örtmemesi lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakem gözlemcisinin raporları. 👇
◾️ Vida'nın ceza sahası içinde yere düşürüldüğü pozisyonda karar yanlıştı.
◾️ N'Koudou'nun ceza sahası içinde 2 rakip futbolcu tarafından maruz kaldığı harekette karar yanlıştı.
◾️ VAR, orta hakemi bu pozisyonlarda çağırmalıydı. (Fotospor)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi tolga1903

27 bin lira alacağı varmış abi başak diye biri. Başkanın asistanına nasıl 27 bin lira borçlandık anlamadım kaç aylık bu borç kaç para alıyordu asistan diye merak ediyorum.