Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2544003 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

haftaya 2.ci başladık 5.ci bitirdik averajımız çok kötü sadece 2.

Çevrimdışı MUSTAFA_

haftaya 2.ci başladık 5.ci bitirdik averajımız çok kötü sadece 2.

Attığımız gol sayısına bakıp ben bu takımı tutmasam kesinlikle izlemezdim diyorum. Bu oyunu güzel yapan şey gol, hakemler değil. Haftalardır gol konuşamıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Attığımız gol sayısına bakıp ben bu takımı tutmasam kesinlikle izlemezdim diyorum. Bu oyunu güzel yapan şey gol, hakemler değil. Haftalardır gol konuşamıyoruz.
bu sene ben organize gol hatırlamıyorrum ortadan deldiğimiz yada son çizgiye inip ortaya yerden çıkarıp attığımız bir gol hatırlayamıyorum şuan puan olarak kötü değliz ancak umut veren bir takım ve hocamız yok hakemler desen sistematik bir şekilde aleyhimize çalışıyorlar inşallah rüzgarı tersine çevirebiliriz ancak bu derbide gs böyle bir yönetimle karşılaşşa ortalık yangın yeri olurdu adamlar bi taçtan gol yediler yanlış taç diye ağladılar bizim sahada penaltıarımızı çaldılar yönetim çıktı son derece cılız bir toplantı yaptı adam akıllı bir sinevizyon hazırlardın poziyonların avrupadaki örnekleri ile ve bu pozisyonları üneytin gördüğü kareleri koyarsın burada var hakemi meteyi konuşursun avar kimse onu hedef tahtasına koyarsın bunlar talimatı nerden aldıdan girersin koç tff görüşmesinden çıkarsın ama ağzımızın tadı bozulmasın şeklinde son derece vasattı toplantı allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Resmi belgeli başvuru yapmışız. Hiçbir şey çıkmaz. Kayıtları verirlerse kelleri gider zaten. Onun için bir bahane bulup vermezler.

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/1209459300621594624

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Var kayıtları verilmeyecek bu kadar basit. Açıklansa ya mete'yi ya cüneyt'i bitirmek zorundalar çünkü. Böyle bişey yapmayacaklarına göre kayıtları da kibar bir dille vermeyecekler. Gs alamadı o kayıtları herkesçe malum lobisi şunu bunu. Bu maçın var kayıtlarını unutsun yönetim ancak bundan sonraki maçlar için bunun kamuoyuna açıklanması konusunda tüm kulüpler birlik olup baskı yapmalı fakat yine de sanmıyorum bunu açacaklarını. Şahsi fikrim ya bu var kaldırılmalı ya da takımlara birer ikişer itiraz hakkı verilmeli nba geçti buna. Bir takımın kaderinin iki tane tetikçi onursuzun kendi arasında mır mır konuşup olabilecek en yanlış kararla değişmesine müsade edilmemeli.

Çevrimdışı Liquidator

twitterde böyle bir şey gördüm. Bence her kes yapsın bunu. tek elden ses çıkmaz

Scandal in Turkish football.
Are FIFA referees and elite referee Cüneyt Çakır manipulating the Super League?

I’d like the UEFA to open an investigation. 
@FIFAcom
@UEFAcom
@TFF_Org
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı worns

Sene başında Burak Yılmaz'a ve Oğuzhan Özyakup'a güvenip plan yapmak bu seneki en büyük hatamız. İkisi de ya sakat ya formsuz.

Santrafor meselesi kesinlikle yanlış planlandı. Orta saha rotasyonunda biraz da Dorukhan'ın durumu terste bıraktı.

Gençlerbirliği maçı için Burak büyük kayıp değil. Fiziksel durumu son maçlarda hiç parlak değildi. Bu haliyle katkısı çok az. Umut daha formda bence, onun oynamasının şu şartlarda bi eksisi olmaz.

Devre arası kampını yine sakat geçirmezse ikinci yarı toparlanır Burak, geçen senenin ilk yarısı da hemen hemen aynı durumdaydı. Ama yine de alternatife ihtiyaç olacak tabi.

Resmi belgeli başvuru yapmışız. Hiçbir şey çıkmaz. Kayıtları verirlerse kelleri gider zaten. Onun için bir bahane bulup vermezler.

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/1209459300621594624

%99.99 vermeyecekler. %00.01 kıyamet ihtimali.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Var kayıtlarından hiçbirşey çıkmaz. Daha büyük ses getircek şeyler ile tehdit etmeliyiz.
Yabancı hakem, maça cıkmama kararı vb şeylerle tehdit ediceksin ki bunların sahiplerine ulaşşın.
İstediğinizi o zaman alabilirsin ancak.

Çevrimdışı mylife1903

Var kayıtları verilmeyecek bu kadar basit. Açıklansa ya mete'yi ya cüneyt'i bitirmek zorundalar çünkü. Böyle bişey yapmayacaklarına göre kayıtları da kibar bir dille vermeyecekler. Gs alamadı o kayıtları herkesçe malum lobisi şunu bunu. Bu maçın var kayıtlarını unutsun yönetim ancak bundan sonraki maçlar için bunun kamuoyuna açıklanması konusunda tüm kulüpler birlik olup baskı yapmalı fakat yine de sanmıyorum bunu açacaklarını. Şahsi fikrim ya bu var kaldırılmalı ya da takımlara birer ikişer itiraz hakkı verilmeli nba geçti buna. Bir takımın kaderinin iki tane tetikçi onursuzun kendi arasında mır mır konuşup olabilecek en yanlış kararla değişmesine müsade edilmemeli.
Yaw kayit falan yok servera kedi girmis silinmis bazi yerleri

Çevrimdışı mylife1903

Var kayıtlarından hiçbirşey çıkmaz. Daha büyük ses getircek şeyler ile tehdit etmeliyiz.
Yabancı hakem, maça cıkmama kararı vb şeylerle tehdit ediceksin ki bunların sahiplerine ulaşşın.
Para para para ve para ile korkutacaksin
Yabanci hakem diyeceksin
Havuzdan cikarim diyeceksin
Dekoderlari verir bjk taraftari diyeceksin
Baska bisiden anlamaz bunlar

Allah belani versin hakkim haram olsun diye yuzune tukursen hesapta 5 kere camiye gidendir ama yarabbi sukur yuzumu yilayacaktim su parasindan tasarruf ettim der bunlar bu model

sonradan ses montaj yapmayacaklarının garantisi yok zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaw kayit falan yok servera kedi girmis silinmis bazi yerleri
Montaj işinde de baya iyiler. Bu işleri Kulüpler Birliği yönetecek. Yoksa sıkıntılar devam eder. Bu VAR konusunda tek sıkıntı çıkmayan yer İngiltere. Bu tesadüf olamaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Montaj işinde de baya iyiler. Bu işleri Kulüpler Birliği yönetecek. Yoksa sıkıntılar devam eder. Bu VAR konusunda tek sıkıntı çıkmayan yer İngiltere. Bu tesadüf olamaz.

premier Ligin gözünü seveyim tek gerçek lig diğer bütün ligler yalan dolan gerçekten hakedenin şampiyon olduğu tek yer.

Eyyamın olmadığı tek lig.

Çevrimdışı mylife1903

Amerigan futbolu gibi yapsinlar gitsin baksin sonra acsin mikrofani anlatsin cucu efendi
Feboka elle oynadi verdim penaltiyi

Caner geldi birakin lan beni eltilerim diyerekten cok afedersiniz anama avradima yedi sulaleme sovdu, kirmizi verdim
Dogrumu caner
Dogru hocam ben senin dudugunun nohutunu hocam

Amerigan futbolu gibi yapsinlar gitsin baksin sonra acsin mikrofani anlatsin cucu efendi
Feboka elle oynadi verdim penaltiyi

Caner geldi birakin lan beni eltilerim diyerekten cok afedersiniz anama avradima yedi sulaleme sovdu, kirmizi verdim
Dogrumu caner
Dogru hocam ben senin dudugunun nohutunu hocam

en güzeli o canlı yayında konusmalarda ekrana verilecek.milletin kafasına soru işareti kalmayacak.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerden Erdal Torunoğulları ile Adnan Dalgakıran, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi..

Çevrimdışı mylife1903

en güzeli o canlı yayında konusmalarda ekrana verilecek.milletin kafasına soru işareti kalmayacak.
La bunlar konusmaz isaretle seederler

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerden Erdal Torunoğulları ile Adnan Dalgakıran, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi..

=)

Çevrimdışı caner.eryigit

Tek çare yabancı hakem.
Başka türlüsü olmaz. Ne yapıp edip oradan yürümek lazım.
Malum kimse memnun değil ya hakemlerden yabancı hakem gelsin yönetsin bu müptezellerin maaşlar da yansın.
Açlıktan ölsün bilmem ne yaptığımın müptezelleri

Çevrimdışı mylife1903

Iste konusmaya baslarken kilit cumleyi soylemediler ondan tedbirsiz oldu

Daha bismilla baslayacan ben hakemler hakkinda hic konusmadim ama buramiza geldi diye hatta her hafta hakemlere sokup cikartirken bu cumleyle baslayacan

Yahu yutup denen bi mekanizma var
Aziz yildirim hakem yaz arat ordan kes kopyala yapistir koy gitsin

Simdi cezalari yapistirinca tff
Onun da yapilmisi var
Ac gugili yaz fenerbahce spor kulubu basin aciklamasi
Yazdir hepsini zaten hepintopu 248392 sayfa bisi
Ordan kes kopyala yapistir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi Ahmet Nur Çebi'yi anladık da diğerleri neden sevk edildi  :alala: Bütün paylaşım yapan yöneticileri sevk ettilerse bu az olmuş  :alala: TFF ne yaptığını kendisi de anlamayan bir kurum olmuş  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Topcusu cikiyor hoca mac boyu uzun top oynatti ondan kaybettik diyor
Hocasi cikiyor topcu itiraz etmedi etseydi penaltiyi verirlerdi diyor
Yonetimi cikiyor katledildik diyor duzeni bozucaz diyor.

Karsi taraftan baksam hangisinin dedigi isime geliyorsa oradan yururum yani. Su bolunmusluge bak
Hoca takimla hic konusmuyor mu?
Yonetim hocayla hic konusmuyor mu?
Herkes aklina ne gelirse onu soyluyor herhalde
Su ortamda 6/6 yapmak muthis bir basari

Çevrimiçi yaço58

Hadi Ahmet Nur Çebi'yi anladık da diğerleri neden sevk edildi  :alala: Bütün paylaşım yapan yöneticileri sevk ettilerse bu az olmuş  :alala: TFF ne yaptığını kendisi de anlamayan bir kurum olmuş  :money:
ahmet başkan ne dedide sevk etmişler renklilern başkanlarının dediklerinin 10da birini demedi ne tehdit etti ne bişe etti bunlar bilenmiş bize