Yahu Avci'ya muazzam imkan sunuldu, daha ne olacak? Takimin iskeleti korundu kimse gonderilmedi, ustune 16 milyon Euro harcandi. Senol Gunes'e gelince hersene en etkili 3 oyuncumuzu satip, yerine 5 tane sallama transfer yapan Fikret Orman, Avci icin yapmadigi fedakarligi birakmadi hatta apo hocam sen cok yasa diye turku bile cigirdi ama hoca yetersiz olunca olmuyor iste.
Bu kadro kotu muhabbetini zerre kadar sevmiyorum ve kabul de etmiyorum. Sivas'in kadrosu mu daha iyi, Basak'in mi, fenerin mi? Hoca takimi oynatamadiktan sonra Falcao'yu getirsen bile olmuyor iste.
Birkaç mesajdır yazdıklarınızın tamamına yakınına katılıyorum, bir tek kadro konusunda tam olarak aynı fikirde değilim. N'koudou, Ljajic, Oğuzhan, Diaby, Boyd ve Lens, gerçekten çok zayıf oyuncular. Yerlerine kimi verseler kabulümdür, o denli...
Ana problem teknik direktör, bunda hemfikirim. Sistem, plan, şablon falan, hiçbir şey yok sahada... 20 küsür maçtır 90 dakika izliyorum, 'sistem'e dair tek bir şey görmedim. 'Hmm, hoca şunu uyguluyor, bunu yapıyor, şimdi de şunu deniyor' diyemedim. Az biraz alan savunması denemesi var, onun da ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz. Bugün 5 değil 3 yediysek şansımızdandır. Bir kör dövüşüdür gidiyor. Her maç halı saha maçı gibi... Herkes kafasına göre oynuyor.
Sonra ne oluyor? Üstüste iki maç oynanmış, toplam üç pozisyonumuz var, kaleyi bulan iki şutumuz var. Pozisyonları bulanlar Atiba, Elneny, Roco.
Tamam taktik zayıf, hoca eksik, ama bu adamların yerine kazık çaksan 90 dakikada iki top çarpıp kaleye yönelir yahu! Bir taneniz de şut çekemiyor musunuz, bir adam eksiltemiyor musunuz, savunma arkasına bir düzgün top atamıyor musunuz, Ozan Tufan gibi tesadüfen de olsa kaleyi bulan bir şut çıkaramıyor musunuz? Bu mudur yani? Bugün Atiba ceza sahasına giriyor, pas verecek bir tane işe yarar adam yok, gidip kendisi sol ayağıyla kaleye vuruyor. Atiba'nin ceza sahasında sol ayağıyla yerden şut çekip gol aradığı bir takım!
Sonra penaltımız niye verilmedi... Keşke verilseydi. Verilmediği için güzel mağdur bahaneleri bulduk kendimize... Bir sürü insan 'hakem yüzünden yenildik' sonucuna bağladı bile olayı. Oh, en kolayı... Tamam, siz Fenerbahçeli arkadaşlarınıza daha az rezil olmanın bir yöntemini buldunuz da, Beşiktaş'ı sezon sonunda rezil olmaktan kim kurtaracak? Birilerinin de bunu düşünmesi lazım şapkayı önüne koyup.