Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556579 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Abi madeni kimle işleyecen adamlar ezdi bizi fizikleriyle dirar tolga dediğin iki adam gökhan'ı sahadan sildi ikinci yarı dakika 80'di heralde ilk bindirdiğinde. Burak mı geçmeliydi o kanata bir halt olmazdı diyim sana. Burak önce karşı karşıya 2 2 yapacak golü atsın. Diabyle mi madeni işleyecektik abi üf desen yerlerde sürünüyor bugün en zoruma giden fenerli her oyuncunun bizim her oyuncudan bariz net tartışmasız şekilde fizik üstünlüğü olmasıydı bu kadar olmaz ya

transfer zamanı çok dedim bu kadar fiziksiz kesme pigme ile günümüz futbolunu oynayamazsın ezilirsin die alın işte ligin haftalardır en kötü topunu oynayan rakibe ezildik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

iş işten geçtikten sonra resmi hesaptan paylaşım yapılmış yarında basın toplantısı yapılacakmış.

Yarın da hakemlere pırlanta denirse döngü tamamlanmış olacak.

Serdar adalı Ormanın devamı diye düşünüyordum ANÇ'ta aynısıymış.

Çevrimdışı Zafer55

“Bu düzen böyle sürmeyecek” demek : Biz bu düzeni değiştireceğiz demektir.
“Haksızlıklara direneceğiz” demek,düzen devam edecek,haksızlıklar devam edecek bunun farkındayız demek...
“Bu düzen böyle sürmeyecek” i alıntılayıp, haksızlıklara direneceğiz demek...haftalardır düzen tarafından düzülürken,mini mini bir kuş çalacak kadar,düzene güvenmek..pes doğrusu...
Birşeyler yapmak istiyorsanız,maç sonu hakemi  övüp,penaltı pozisyonu için  oyuncusunu eleştiren td! nin  ilişiğini kesin..en azından bir “düzen” i başımızdan uzaklaştırın.
Yok derdiniz dostlar alışverişte görsün se..bıd bıd konuşup sinir bozmayın...ilk defa hakemle kaybetmiyoz kadıköyde...

Çevrimdışı tangaz

Sivas maçından beri Avcı’yla olmayacağı belliydi
istatistikçiler  yazıp çiziyordu yok böyle yok böyle olacak, diye devre arasına geldik takımda bir gram ilerleme yok.
Bu maçın istatistiklerini isteriz onlardan.

bu maçın xg.si kaç acaba sabırsızlıkla istatistikleri bekliyorum bende
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Okan buruk ve avcı arasında kalmıştık ya sezon sonu, okan buruk gsli bu kulübe girmesin rizedeyken de maçı nasıl sattığı ortada gsye yaranmak için her şeyi yapar, avcı gs ile borcu var o yüzden o gelsin hem daha tecrübeli hem daha uzun başarısı var falan demiştim.

Ben yanıldığımı kabul edebilecek kadar dürüst bir insanım. Bugünkü maç sonu açıklamalarıyla da bardaktaki son damla taştı bende. Yeni malatya maçında zaten sonuna kadar gelmişti. Okan buruk daha iyi bir td ve bize gelmesi gereken oydu. Yaptığı transferlerde de süper başarı yakaladı.

Avcıyla belki yine olabilirdi ama kadronun yenilenmesi lazım, bizde de o kadar para yok. Bu oyuncular kendisine ve Beşiktaş formasına ihanet ediyor. Çoğu değiştirilmelidir ama maalesef oyuncuların kucağında olduğumuz için bu kadrodan verim alabilecek, hücum futbolu oynayan direk paslarla kem küm yapmadan kaleye giden, doğru pres yapan ve en önemlisi artık Allah aşkına ortayı havadan değilde içeri girip kısa orta veya pas şeklinde yaptırabilecek bir td bu takımın başına gelmeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Analiz değil süslü püslü sözlerdi onlar Mustafa. Elindeki güçlü orta saha ile bizim  Oğuzhan, Tolgaylı orta sahamıza üstün gelerek kazandı. Gerisi laf-ı güzar. Bizim taraftar da malum süslü püslü futbol terimleriyle konuşana tapar. İşini en iyi bilen kimdir bilir misin? İşini en iyi bilen ve uygulayan en karmaşık şeyleri bile en basit şekle getirerek fazla detaylara inmeyerek 6 yaşındaki çocuğa bile anlatabilendir. Böyleleri gelişmiş ülkelerde taktir görürken ülkemizde küçümsenir.
Avcı'nın dediklerini anlayan futbolcu olduğunu sanmıyorum. Maç sonu  açıklamaları bunun ispatı.  Konusuna hakim olamayan insanlar karşısındakine konuyu anlatamaz ancak süslü püslü sözler yapar .

uzun uzun yazmaya gerek yok onur kısaca avcı hoca filan değil

Çevrimdışı tangaz

Fete bile topu tufenki ile yenemiyor fbyi kadikoyde
Fb maci olcu degil
Ama gecen sene layic neden yoktu diye senol hocaya gal guk edenleri pistlere alamiyoruz

sahi neredeler

Çevrimdışı tangaz

Abi geçen seneki ljajic ile bu seneki siyahla beyaz gibi yalnız. Hani geçen sene en iyi oyuncumuzdu bu sene oğuzhan gibi görüyorum adamı. Yine de teknik direktörün tercihini çok sorgulamayı sevmiyorum şenol hoca öyle takdir etmiştir avcı böyle. Ki ljajic yerine diaby oynasın çok iyi verim aldık süper oynadı kontradan kesin iş yapar falan neler yazıldı e adam da çıkardı işte yedirdiği golle kaldık hata yine hocanındır bizim değil ancak şu aşamada fenerle 1 puan varken hoca kovacak ona tazminat ödeyecek yeni hoca bulacak ona transfer bütçesi yaratacak durumu mu var bu kulübün kovalım demek ne kadar mantıklı ?

ilk geldiğinde uçup kaçmıyordu layiç 2.devre iyiydi geldikten 3-5 gün sonra vay nie oynamadı diyenleri piste alalım

hocayı kovalım bence de her hafta bir hafta daha geç kalıyoruz

Yönetim ne yaptığının farkında değil herhalde  :alala:

https://twitter.com/TFFSuperLig/status/1208854103994052608

Sana yorumcu dersek, yorumculuğa haksızlık etmiş oluruz. Ersin düzen değil ersin yalan olmayalı senin adın.
Oyun gücüymüş, oyun gücü dediğin derbilerde bjk-gs 3-0lık maçta bjk 3-1 fb 2.yarısında falan oldu. Buna oyun gücü diyeceksen onlara ne diyeceksin.

Çevrimdışı Zafer55

Yönetim ne yaptığının farkında değil herhalde  :alala:

https://twitter.com/TFFSuperLig/status/1208854103994052608
Yönetim düzen düzen diye saçmalayınca , bu da üzerine alındı herhalde  :)

Çevrimdışı tangaz

Avcıyla belki yine olabilirdi ama kadronun yenilenmesi lazım, bizde de o kadar para yok. Bu oyuncular kendisine ve Beşiktaş formasına ihanet ediyor. Çoğu değiştirilmelidir ama maalesef oyuncuların kucağında olduğumuz için bu kadrodan verim alabilecek, hücum futbolu oynayan direk paslarla kem küm yapmadan kaleye giden, doğru pres yapan ve en önemlisi artık Allah aşkına ortayı havadan değilde içeri girip kısa orta veya pas şeklinde yaptırabilecek bir td bu takımın başına gelmeli.

ligde bonservise en çok parayı biz gömdük 16 mio bonservis harcattı avcı sonra 3de kiralama yaptık daha ne alacaktık doğru para filan diyordu avcı doğrusu buysa eğrisini düşünemiyorum bile avcı ile hiç bi halt olmaz

Çevrimiçi Sinan23

O herif pişkin pişkin TRT de her pozisyonu FB lehine yorumladı. Güya program sunucusu. TRT lan orası dingonun spor programi değil bizim paramızla çıkıyorsun oraya.

ligde bonservise en çok parayı biz gömdük 16 mio bonservis harcattı avcı sonra 3de kiralama yaptık daha ne alacaktık doğru para filan diyordu avcı doğrusu buysa eğrisini düşünemiyorum bile avcı ile hiç bi halt olmaz

sen oyun stili pas olan adama en önemli şeylerden ikisini almassan diğer transferlerin patlar tabi. çöp olacak transferler eğer 8 ve forvet almazsak dedim.

Çevrimdışı Alper1903

"Vida'ya yapılan penaltıysa, itiraz etmesi, diğer arkadaşlarının da destek vermesi gerekiyor. Belki hakem VAR'a gidecek. İyi takım olmak her koşulda birbirine sahip çıkmayı gerektiriyor."

Ben bu cümleden hocanın haftaiçi antrenmanlarında da aynı saha kenarında olduğu gibi tepkisiz, soğuk kaldığını anlıyorum. Bir nevi kendi itiraf etmiş. Bu konular basın önünde konuşulacak şeyler değil antrenmanda toplantılarda halledilecek şeyler.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ilk geldiğinde uçup kaçmıyordu layiç 2.devre iyiydi geldikten 3-5 gün sonra vay nie oynamadı diyenleri piste alalım

hocayı kovalım bence de her hafta bir hafta daha geç kalıyoruz
Geçen sezon gs ile şampiyonluk maçımız denilecek maçta Ljajic oynatılmayınca aylarca konusu yapılmıştı. İşin ilginç tarafı Ljajic'in yerine oynatılan, oynatıldığı için eleştirilen Necip iyi oynadığı, orta sahada üstünlüğü ele geçirmemize büyük katkısı olduğu halde eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Necip'i gs denilen takımın orta sahasını bozunca  bülent yıldırım adındaki birisi inisiyatif alıp sarı kartını  Necip'e çıkararak mesajı çakmıştı. O maçı hakem oyunun kontrolü bize geçmişken bizden alıp karşı tarafa vermişti ama bizim taraftarımız hakemden çok  seçiminde doğru olmasına rağmen Ljajic yerine Neciple başlayan teknik direktörü konuştu.

Çevrimdışı Zafer55

sen oyun stili pas olan adama en önemli şeylerden ikisini almassan diğer transferlerin patlar tabi. çöp olacak transferler eğer 8 ve forvet almazsak dedim.
Yıllar önce, kullandığım bir saç modeli vardı.Berberim de gayet iyi kesiyordu..Sonra modeli değiştirmek istedim kötü kesti, başka bir model daha istedim, yine istediğimi yapamadı.Her sederinde de saç yapıma bahane buluyordu... Meğer bi tek benim o eski modeli iyi kesiyormuş  :)
Ben de berberimi değiştirdim.

Çevrimdışı Zafer55

İstediği forveti(diaby)  aldık  zaten :)

İstediği forveti(diaby)  aldık  zaten :)

Değildi buraktan farklı topu içeri sokmasını bilen bir forvet arıyordu. Bunun karşılığı diaby değildi, boyd patlayınca alelacele bir kanat forvet tarzı birini aldılar. Diaby bir kere bile bizde forvet oynamadı.

Çevrimdışı f_madida

Geçen sezon gs ile şampiyonluk maçımız denilecek maçta Ljajic oynatılmayınca aylarca konusu yapılmıştı. İşin ilginç tarafı Ljajic'in yerine oynatılan, oynatıldığı için eleştirilen Necip iyi oynadığı, orta sahada üstünlüğü ele geçirmemize büyük katkısı olduğu halde eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Necip'i gs denilen takımın orta sahasını bozunca  bülent yıldırım adındaki birisi inisiyatif alıp sarı kartını  Necip'e çıkararak mesajı çakmıştı. O maçı hakem oyunun kontrolü bize geçmişken bizden alıp karşı tarafa vermişti ama bizim taraftarımız hakemden çok  seçiminde doğru olmasına rağmen Ljajic yerine Neciple başlayan teknik direktörü konuştu.

Taraftar Senol Gunes'i kafasinda bitirmisti coktan, ne yapsa yaranamazdi. Basinin iki lafina kanip antreman bile yaptirmadigini iddia edenler vardi.

Neyse herkes hakettigini bulur, Besiktas taraftarina da bu gunler mustahak. Senol Gunes sayesinde gun yuzu gorduk iki sene, simdi vurduk tekrar dibe. Son 20 yilda Besiktas'in yasadigi en buyuk basarilari getiren adama deger verme, git elalemin loser oglu loser'ini dunyanin en buyuk tdsi ilan edip takim getir, olacagi budur.

Pirlantaci Formani saymiyorum bile. Bu takim, bu camia tekrar basarili olacaksa Fikret Orman'in son 2 yillik doneminin butun izlerini silmeli, buna tiyatro duayeni Abdullah Bey de dahil.

The world is better in black and white, and red.

Taraftar Senol Gunes'i kafasinda bitirmisti coktan, ne yapsa yaranamazdi. Basinin iki lafina kanip antreman bile yaptirmadigini iddia edenler vardi.

Neyse herkes hakettigini bulur, Besiktas taraftarina da bu gunler mustahak. Senol Gunes sayesinde gun yuzu gorduk iki sene, simdi vurduk tekrar dibe. Son 20 yilda Besiktas'in yasadigi en buyuk basarilari getiren adama deger verme, git elalemin loser oglu loser'ini dunyanin en buyuk tdsi ilan edip takim getir, olacagi budur.

Pirlantaci Formani saymiyorum bile. Bu takim, bu camia tekrar basarili olacaksa Fikret Orman'in son 2 yillik doneminin butun izlerini silmeli, buna tiyatro duayeni Abdullah Bey de dahil.

Abi şenol güneşe bazı kesim haksızlık etti ama taraftarda arkasında durdu. 2 şampiyonluğundan sonra 2 sene daha durdu.Şenol güneşe eleştiriler oldu ama normal, jürgen kloopa bile eleştiriler oluyordur. Biz hep savunduk güneşi o da kendisini buldu, daha önce sadece "1" şampiyonluğu olana adama "2" şampiyonluk kazandırdık. Şuan şenol güneş şenol güneşse bunu Beşiktaş'a borçlu.Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.

Çevrimdışı f_madida

Yahu Avci'ya muazzam imkan sunuldu, daha ne olacak? Takimin iskeleti korundu kimse gonderilmedi, ustune 16 milyon Euro harcandi. Senol Gunes'e gelince hersene en etkili 3 oyuncumuzu satip, yerine 5 tane sallama transfer yapan Fikret Orman, Avci icin yapmadigi fedakarligi birakmadi hatta apo hocam sen cok yasa diye turku bile cigirdi ama hoca yetersiz olunca olmuyor iste.

Bu kadro kotu muhabbetini zerre kadar sevmiyorum ve kabul de etmiyorum. Sivas'in kadrosu mu daha iyi, Basak'in mi, fenerin mi? Hoca takimi oynatamadiktan sonra Falcao'yu getirsen bile olmuyor iste.

Çevrimdışı Zafer55

Değildi buraktan farklı topu içeri sokmasını bilen bir forvet arıyordu. Bunun karşılığı diaby değildi, boyd patlayınca alelacele bir kanat forvet tarzı birini aldılar. Diaby bir kere bile bizde forvet oynamadı.
Evet diaby bir kere bile o pozisyonda oynamadı.Ancak fo hocamızın isteğiyle hem santrafor hem kanatta kullanabileceğimiz diaby i aldık demişti.Elde 8 numara yokken,santrafor yedeğin yokken,stoper yedeğin yokken  boyd yerine kanat derdine düşmeseydi keşke.

Çevrimdışı f_madida

Abi şenol güneşe bazı kesim haksızlık etti ama taraftarda arkasında durdu. 2 şampiyonluğundan sonra 2 sene daha durdu.Şenol güneşe eleştiriler oldu ama normal, jürgen kloopa bile eleştiriler oluyordur. Biz hep savunduk güneşi o da kendisini buldu, daha önce sadece "1" şampiyonluğu olana adama "2" şampiyonluk kazandırdık. Şuan şenol güneş şenol güneşse bunu Beşiktaş'a borçlu.Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.

Kimse kimseden buyuk degildir. Senol Gunes Besiktas'a, Besiktas'in kendisine verdigi kadar deger katti. O ilk sezonu ben dun gibi hatirliyorum, Bilic'in moral olarak iflas ettirdigi, anadolu takimlarina karsi canakkale gecilmez defansiyla zamana oynayip puan kazanmaya calisan onu bile basaramayip her mac son 5dkda gol yiyen kendine guvenin kaybetmis, buyuklugunu unutmus/unutturulmus bir Besiktas vardi. Hatta bu forumda yaziyorduk o zaman da. Gecmisi isteyen acsin baksin, gencler soruyordu abi feneri yenebilir miyiz? sampiyon olabilir miyiz diye? Koskoca Besiktas'in dustugu duruma bak, sampiyon olabilir miyiz diye soruluyor, yani boyle bir imkanin/ihtimalin olacagina dahi inanamiyordu genc arkadaslar. Senol Gunes oradan aldi da getirdi takimi 2 sene ust uste sampiyon yapti, ceyrek final, grup birinciligi vs alarak gitti.

Senol hoca Besiktas'a buyuk takim muamelesi yapti, buyuklugunu hatirlatti. Sampiyon olduktan sonra nasil olsa olurduk demesi kolay.