Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554259 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yahu Avci'ya muazzam imkan sunuldu, daha ne olacak? Takimin iskeleti korundu kimse gonderilmedi, ustune 16 milyon Euro harcandi. Senol Gunes'e gelince hersene en etkili 3 oyuncumuzu satip, yerine 5 tane sallama transfer yapan Fikret Orman, Avci icin yapmadigi fedakarligi birakmadi hatta apo hocam sen cok yasa diye turku bile cigirdi ama hoca yetersiz olunca olmuyor iste.

Bu kadro kotu muhabbetini zerre kadar sevmiyorum ve kabul de etmiyorum. Sivas'in kadrosu mu daha iyi, Basak'in mi, fenerin mi? Hoca takimi oynatamadiktan sonra Falcao'yu getirsen bile olmuyor iste.

Eeeee kadro kötü muhabbetini zerre kadar sevmiyorum diyip şenol güneş en etkili 3 oyuncu satıp 5 sallama transfer falan demişsin abi. Madem sevmiyorsun son 2 sene neden şampiyon olamadı beşiktaş, ilk yarılardaki bu kötü performansları neydi. o zamanki başakşehirin kadroları daha mı iyiydi ?????

Gördüğün gibi kadro çok önemlidir, istiyorsa dünyanın en iyi hocası olsun elinde ne varsa en fazla o seviyede futbol sunar. Kloop liverpoolda neden ilk seneler bu kadar iyi değildi ???? Bazen takım uyumu olur taktikte oturur yürürsün ama o kadroyu bir daha eline verseler başka bir şey olmaz. Yani demek istediğim hoca eşittir şampiyonluk değildi. Eğer öyle olsa dediğin gibi kötü olan kadrosu hatta oynatamayan fatih terim bu ligte şampiyon olamazdı.

Evet diaby bir kere bile o pozisyonda oynamadı.Ancak fo hocamızın isteğiyle hem santrafor hem kanatta kullanabileceğimiz diaby i aldık demişti.Elde 8 numara yokken,santrafor yedeğin yokken,stoper yedeğin yokken  boyd yerine kanat derdine düşmeseydi keşke.

Evet abi aynen öyle olması gerekiyordu.

Kimse kimseden buyuk degildir. Senol Gunes Besiktas'a, Besiktas'in kendisine verdigi kadar deger katti. O ilk sezonu ben dun gibi hatirliyorum, Bilic'in moral olarak iflas ettirdigi, anadolu takimlarina karsi canakkale gecilmez defansiyla zamana oynayip puan kazanmaya calisan onu bile basaramayip her mac son 5dkda gol yiyen kendine guvenin kaybetmis, buyuklugunu unutmus/unutturulmus bir Besiktas vardi. Hatta bu forumda yaziyorduk o zaman da. Gecmisi isteyen acsin baksin, gencler soruyordu abi feneri yenebilir miyiz? sampiyon olabilir miyiz diye? Koskoca Besiktas'in dustugu duruma bak, sampiyon olabilir miyiz diye soruluyor, yani boyle bir imkanin/ihtimalin olacagina dahi inanamiyordu genc arkadaslar. Senol Gunes oradan aldi da getirdi takimi 2 sene ust uste sampiyon yapti, ceyrek final, grup birinciligi vs alarak gitti.

Senol hoca Besiktas'a buyuk takim muamelesi yapti, buyuklugunu hatirlatti. Sampiyon olduktan sonra nasil olsa olurduk demesi kolay.

Yani???? Şenol güneşe teşekkür ettik bizde şuan Beşiktaş başında başarılı olabildiği için td teknik direktörü. Kendisinin çapı Türkiyede çok yayıldı. Bizde onu alıp kendisinin büyük bir td olduğunu hatırlatmasak o da bursa trabzon konya falan bu tarz takımlarda dönüp dolaşacaktı. Kan uyumu oldu win-win oldu. Yaptığı hataları da vardı, ama yine şenol güneş konusunu açıp şuan bize hiç bir katkısı olmayacak bir konuşmanın içerisine girmek istemiyorum.Bizim için pozitif hatırlanacak bir td kendisi, plaketi de verildi, taraftarlarda kendisini güzel hatırlıyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Yahu Avci'ya muazzam imkan sunuldu, daha ne olacak? Takimin iskeleti korundu kimse gonderilmedi, ustune 16 milyon Euro harcandi. Senol Gunes'e gelince hersene en etkili 3 oyuncumuzu satip, yerine 5 tane sallama transfer yapan Fikret Orman, Avci icin yapmadigi fedakarligi birakmadi hatta apo hocam sen cok yasa diye turku bile cigirdi ama hoca yetersiz olunca olmuyor iste.

Bu kadro kotu muhabbetini zerre kadar sevmiyorum ve kabul de etmiyorum. Sivas'in kadrosu mu daha iyi, Basak'in mi, fenerin mi? Hoca takimi oynatamadiktan sonra Falcao'yu getirsen bile olmuyor iste.

Birkaç mesajdır yazdıklarınızın tamamına yakınına katılıyorum, bir tek kadro konusunda tam olarak aynı fikirde değilim. N'koudou, Ljajic, Oğuzhan, Diaby, Boyd ve Lens, gerçekten çok zayıf oyuncular. Yerlerine kimi verseler kabulümdür, o denli...

Ana problem teknik direktör, bunda hemfikirim. Sistem, plan, şablon falan, hiçbir şey yok sahada... 20 küsür maçtır 90 dakika izliyorum, 'sistem'e dair tek bir şey görmedim. 'Hmm, hoca şunu uyguluyor, bunu yapıyor, şimdi de şunu deniyor' diyemedim. Az biraz alan savunması denemesi var, onun da ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz. Bugün 5 değil 3 yediysek şansımızdandır. Bir kör dövüşüdür gidiyor. Her maç halı saha maçı gibi... Herkes kafasına göre oynuyor.

Sonra ne oluyor? Üstüste iki maç oynanmış, toplam üç pozisyonumuz var, kaleyi bulan iki şutumuz var. Pozisyonları bulanlar Atiba, Elneny, Roco.

Tamam taktik zayıf, hoca eksik, ama bu adamların yerine kazık çaksan 90 dakikada iki top çarpıp kaleye yönelir yahu! Bir taneniz de şut çekemiyor musunuz, bir adam eksiltemiyor musunuz, savunma arkasına bir düzgün top atamıyor musunuz, Ozan Tufan gibi tesadüfen de olsa kaleyi bulan bir şut çıkaramıyor musunuz? Bu mudur yani? Bugün Atiba ceza sahasına giriyor, pas verecek bir tane işe yarar adam yok, gidip kendisi sol ayağıyla kaleye vuruyor. Atiba'nin ceza sahasında sol ayağıyla yerden şut çekip gol aradığı bir takım!

Sonra penaltımız niye verilmedi... Keşke verilseydi. Verilmediği için güzel mağdur bahaneleri bulduk kendimize... Bir sürü insan 'hakem yüzünden yenildik' sonucuna bağladı bile olayı. Oh, en kolayı... Tamam, siz Fenerbahçeli arkadaşlarınıza daha az rezil olmanın bir yöntemini buldunuz da, Beşiktaş'ı sezon sonunda rezil olmaktan kim kurtaracak? Birilerinin de bunu düşünmesi lazım şapkayı önüne koyup.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Eeeee kadro kötü muhabbetini zerre kadar sevmiyorum diyip şenol güneş en etkili 3 oyuncu satıp 5 sallama transfer falan demişsin abi. Madem sevmiyorsun son 2 sene neden şampiyon olamadı beşiktaş, ilk yarılardaki bu kötü performansları neydi. o zamanki başakşehirin kadroları daha mı iyiydi ?????

Gördüğün gibi kadro çok önemlidir, istiyorsa dünyanın en iyi hocası olsun elinde ne varsa en fazla o seviyede futbol sunar. Kloop liverpoolda neden ilk seneler bu kadar iyi değildi ???? Bazen takım uyumu olur taktikte oturur yürürsün ama o kadroyu bir daha eline verseler başka bir şey olmaz. Yani demek istediğim hoca eşittir şampiyonluk değildi. Eğer öyle olsa dediğin gibi kötü olan kadrosu hatta oynatamayan fatih terim bu ligte şampiyon olamazdı.
Neden  son 2 sene şampiyon olamadının cevabını senden bekliyorum Alex Ferguson. Her cevap merak, şüphe neticesinde bir soruyla başlar. Bu sorunun cevabını Şenol Güneş vermişti ama belki senin farklı düşüncelerin vardır.

Çevrimdışı f_madida

Adama hangi oyuncularin gelecegini dahi sormadan elindeki en iyileri gonderip son gun son dk 4-5 tane oyuncu getirip oynat bunlari sampiyon olalim, o da yetmez SL'den lider cikalim o da yetmez Turkiye kupasini alalim dediler, o da eyvallah dedi cekti cevirdi potada tuttu takimi, Avrupa'da da gruptan lider cikti bu arada. Son 2 sene niye basarili olamadik diyorsan ac liglerin ikinci yarisi oynanan maclardaki hakem kararlarina bak. Talisca'nin ayagina basilip ustune sari kart gordugu fantastik maclar oynadik. Mugdat diye bir adam var mesela cifte transfer yapti tek macla, gecen seneki Rize macini, bizim macimizdaki B.Yildirim'i saymiyorum bile. Ama Besiktas top oynadi mi, oynadi, sonuna kadar da kovaladi. Kimse de donup kadro kotu demedi. Hoca da oyuncular yetersiz diye bir gun konusmadi. Ben bu tarz bahaneleri kabul etmiyorum, bugun Besiktas'in bu kadrosu sampiyonluk icin oynar, Sivas'i da Fener'i de gecer yeter ki oynatacak hoca olsun. Fakat Besiktas futbol adina birsey sunmuyorsa orada da sorun hocadadir, bunu kabul etmek lazim.

ftnin sampiyonluklarinin kutusunu acmayalim orada canavarlar var, Turkiye'de son 50 yilda yasanan butun kotuluklerin bir kenarindan tutmus gruplar var hic oraya girmeyelim agzimizin tadi kacmasin.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Yani???? Şenol güneşe teşekkür ettik bizde şuan Beşiktaş başında başarılı olabildiği için td teknik direktörü. Kendisinin çapı Türkiyede çok yayıldı. Bizde onu alıp kendisinin büyük bir td olduğunu hatırlatmasak o da bursa trabzon konya falan bu tarz takımlarda dönüp dolaşacaktı. Kan uyumu oldu win-win oldu. Yaptığı hataları da vardı, ama yine şenol güneş konusunu açıp şuan bize hiç bir katkısı olmayacak bir konuşmanın içerisine girmek istemiyorum.Bizim için pozitif hatırlanacak bir td kendisi, plaketi de verildi, taraftarlarda kendisini güzel hatırlıyor.

Mesele SG meselesi degil zaten, isini yapma meselesi. Basindan bulundugu takimin buyuklugunu anlayip kendi sorumlulugunu kabul etme meselesi. Besiktas'in teknik direktoru bunu kabul edecek.
Yoksa Senol hoca gitti coktan milli takimla oynuyor artik bizimle bir alakasi da yok.

Çevrimdışı f_madida

Birkaç mesajdır yazdıklarınızın tamamına yakınına katılıyorum, bir tek kadro konusunda tam olarak aynı fikirde değilim. N'koudou, Ljajic, Oğuzhan, Diaby, Boyd ve Lens, gerçekten çok zayıf oyuncular. Yerlerine kimi verseler kabulümdür, o denli...

Ana problem teknik direktör, bunda hemfikirim. Sistem, plan, şablon falan, hiçbir şey yok sahada... 20 küsür maçtır 90 dakika izliyorum, 'sistem'e dair tek bir şey görmedim. 'Hmm, hoca şunu uyguluyor, bunu yapıyor, şimdi de şunu deniyor' diyemedim. Az biraz alan savunması denemesi var, onun da ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz. Bugün 5 değil 3 yediysek şansımızdandır. Bir kör dövüşüdür gidiyor. Her maç halı saha maçı gibi... Herkes kafasına göre oynuyor.

Sonra ne oluyor? Üstüste iki maç oynanmış, toplam üç pozisyonumuz var, kaleyi bulan iki şutumuz var. Pozisyonları bulanlar Atiba, Elneny, Roco.

Tamam taktik zayıf, hoca eksik, ama bu adamların yerine kazık çaksan 90 dakikada iki top çarpıp kaleye yönelir yahu! Bir taneniz de şut çekemiyor musunuz, bir adam eksiltemiyor musunuz, savunma arkasına bir düzgün top atamıyor musunuz, Ozan Tufan gibi tesadüfen de olsa kaleyi bulan bir şut çıkaramıyor musunuz? Bu mudur yani? Bugün Atiba ceza sahasına giriyor, pas verecek bir tane işe yarar adam yok, gidip kendisi sol ayağıyla kaleye vuruyor. Atiba'nin ceza sahasında sol ayağıyla yerden şut çekip gol aradığı bir takım!

Sonra penaltımız niye verilmedi... Keşke verilseydi. Verilmediği için güzel mağdur bahaneleri bulduk kendimize... Bir sürü insan 'hakem yüzünden yenildik' sonucuna bağladı bile olayı. Oh, en kolayı... Tamam, siz Fenerbahçeli arkadaşlarınıza daha az rezil olmanın bir yöntemini buldunuz da, Beşiktaş'ı sezon sonunda rezil olmaktan kim kurtaracak? Birilerinin de bunu düşünmesi lazım şapkayı önüne koyup.

Yazdiklarina Katiliyorum. Tek fark bence kadro genel olarak yeterli, elbette zayif birkac oyuncu var ama abartildigi kadar kotu bir kadro degil. Bir de oyuncularin ideal pozisyonlarini gorup bilmesine ragmen sacma fantazilere girdigi icin hoca bazi oyuncular asiri zayif gozukuyor. Dorukhan bile kac mac kotu oynadi, tutturmustu De Bruyne yaratacagim diye olmayacak isler istedi cocugu zora soktu kac mac. Kafasinda bir fantazi kuruyor ona gore oyuncuya sen surada soyle oyna diyor, oyuncu onu yapabilir mi, dogal oyunu nedir, nerede nasil verim alirim sorusu yok. Diaby'nin bugunku durumu gibi sacma isler cikiyor ortaya.

O Atiba'nin sutu hakkaten beni de gerdi.

Çevrimiçi yaço58

O herif pişkin pişkin TRT de her pozisyonu FB lehine yorumladı. Güya program sunucusu. TRT lan orası dingonun spor programi değil bizim paramızla çıkıyorsun oraya.
https://twitter.com/siyahvizor/status/1208857167924748290?s=19
Üzerindeki formayı çıkarmayı unutmuş

Çevrimdışı worns

17/18 ile 18/19'u ayırın bence geçmişi tartışırken. 17/18 kötü oynamadık bir nevi 16/17'de başarı getiren direk oyunun devamıydı. O sene zaten en iyi Avrupa derecesi de elde edildi. Takım ligi uzunca süre hafife aldı. Bu nedenle ilk yarıda çok gereksiz puanlar bırakıldı. 2. yarı yine oldukça dominant bir futbol sergiledik. Türkiye kupası'nda da kazanacağız derken aslında yedek kadroyla çıkıp alın kupayı ne yaparsanız yapın bile demek mantıklıyken takımı hem psikolojik hem fiziksel olarak inanılmaz yıprattık. (fb maçları) Tek maçla şampiyonluk gitti. O Gs maçında o kadar da kötü değildik. Kritik goller kaçtı Gs'yi hakem o dönem çok itekledi. Bizim bile şaşırdığımız bir şampiyonluk gitti herkes emindi aslında o sezondan takım açık ara iyi oynuyordu Gs'den. (3-0 gs 3-1 fb maçlarını açın izleyin şenol hoca döneminin en iyi 3-4 derbi performansının ikisi o sene)

18-19 çok başka hikaye. Omurgadan çok fazla oyuncu kaybedildi. Yönetim de şampiyonluğun kaybedileceğini hesaplayamamıştı muhtemelen. Sağlam bir ekonomik sıkışma geldi. Paralar ödenmedi filan derken takım darmadağın oldu. Sezon başladıktan sonra bile oyuncu gidiyordu. (Negredo, Pepe + adriano babel filan oynamıyordu doğru düzgün) Kadro kalitesinde çok marjinal bir düşüş yaşadık. Geçen sene de bir biçimde seri yapıp (2. yarıda) lige tutunduk. Fakat çok kötü ve gelecek vaat etmeyen bir oyun vardı sahada.

Elde kalan iskelet Şenol hocanın ilk üç senesinin değil 18/19'un iskeleti ve çok da bişey vaat eden bir iskelet değildi dürüst olmak gerekirse. Geçen sene yakaladığımız serinin %80'inde gerçekten kötü oynuyorduk ve Burak ayakta tutuyordu.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2019, 02:03:40 worns ]

Çevrimiçi yaço58

Yazdiklarina Katiliyorum. Tek fark bence kadro genel olarak yeterli, elbette zayif birkac oyuncu var ama abartildigi kadar kotu bir kadro degil. Bir de oyuncularin ideal pozisyonlarini gorup bilmesine ragmen sacma fantazilere girdigi icin hoca bazi oyuncular asiri zayif gozukuyor. Dorukhan bile kac mac kotu oynadi, tutturmustu De Bruyne yaratacagim diye olmayacak isler istedi cocugu zora soktu kac mac. Kafasinda bir fantazi kuruyor ona gore oyuncuya sen surada soyle oyna diyor, oyuncu onu yapabilir mi, dogal oyunu nedir, nerede nasil verim alirim sorusu yok. Diaby'nin bugunku durumu gibi sacma isler cikiyor ortaya.

O Atiba'nin sutu hakkaten beni de gerdi.
Lig çok mu iyi sivasspor lider adamların orta sahası fatih Aksoy hakan Arslan ikilisi bu ikiliye güler geçersin kağıt üzerinde geçen hafta feneri paramparça ettiler orta sahaları fatih ile ziya ikilisiydi bu ligin dinamikleri belli ve rıza çalımvay ona uygun oynatıyor sistem bu işte biz ne yapıyoruz sorgulamak lazım elde ki malzemeye göre bişeyler çıkarmak lazım ama yok ortada bişe sivaskn defans ikilisi ismi değişik elemanla Caner osmanpaşa teki alt ligden gelme teki küme düştü sol bek uğur çiftçi falan ama hoca eldeki malzemeyi doğru kullanıp bişeyler yapıyor biz niye yapamıyoruz hakeme düzene sabaha kadar sövelim ama hucümda koca bir sıfırız ilk yarı gitcek koca bir sıfır organizasyon ile gol attığımısı hatırlamıyorum hata yada duran top Olcak burası Beşiktaş herkes kendine gelmeli olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok elindeki kadro kötü demekle çıkılmıyor işin içinden sene başından bu zamana kadar organize golümüz kaç tane acaba 1 mi 2 mi ya duran top ya yan top yada takip hatası

Çevrimdışı murat baltacı

Adamların iki çöp oyuncusu sürekli elestirdikleri oyuncuları Hasan Ali ve ozan iki senedir bizden oyun alıyor jeneriklik goller atıyor.
Hakem falan hepsi kabul bu ne ilk nede son senelerdir aynı terane ama biz bugün neden ezildik bı hafta ne çalıştı bu takım neden fizik olarak yerdeyiz neden balon fener iki senedir eziyor bizi bunu konuşalım.

Geçen hafta tüm rakiplerin puan kaybetmişken Malatya'yi sahanda yenemiyorsun pozisyon uretemiyorsun lig sonunda tüm rakipler kapanacak daha stresli maçlar olacak o maçlardada puan kaybetcez demek ki boşuna umitlenmeyelim o zaman

Avcıyla olmayacagina bugün emin oldum ben ne transfer ne takım hazırlama ne taktık teknik ne motivasyon ne adalet nede oyuna müdahale var.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı haluk.m

Bugün maçı izlerken düşündüm, Beşiktaş'ıma baktığımda ilk 11'de 4 tane fenerbahçe de oynamış oyuncu vardı.  Oyuncuları eskiden renklilerde oynadıkları için oyuncuları suçlamıyorum :iblush: ama takımı sahiplenme konusunda bu tür maçlarda dezavantaj yaşıyoruz. Bir şeyler yapmaya çalışan 2-3 oyuncumuz var ancak sahiplenen tek oyuncu Atiba.

Gökhan ve Caner ellerinden geleni yapmaya çalışmalarına rağmen çok kötü oynadılar. Kadıköy de olmaları oyuncuları sindirmiş gibiydi, sezon başından beri Gökhan Gönül'ü bu kadar kötü görmemiştim. Burak ise ne yaptığını bilmez bir haldeydi. 2 Defa ceza sahasından çıkıp kenar oyuncularından top aldı ve sonra yerleşik defansta arka direğe yani hiçliğe orta açtı. (Burak da çıkınca ceza sahasında 4/5 - 1 kalıyoruz)

Sonuç olarak iş lafa gelince hepsi Beşiktaşlıyım demeyi biliyor ama formanın hakkını vermeye gelince profesyonel oluyorlar.  Ağabeylik sadece takımdaki gençleri ortamlara götürmek ve ceplerine para koymakla olmaz, sahada takımın hakkını kim arıyor ? 
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2019, 06:22:37 jokerhm ]

Çevrimdışı emre_1978

Bir haftadır kendi kendime terapi yaptığım için hiç sinirlenmeden sakin sakin seyredebildim maçı.
Her şey beklediğim gibi oldu, takım, hoca, hakem hiç şaşırtmadı.
Bir VAR'daki şeref timsali arkadaşın bu kadar abartabileceğini düşünmemiştim.

Karius'tan bomba bekliyordum da maşallah golün her türlüsünü yedi. Ozan'dan yediği golde adam başka meridyenden vurdu ama emeği boşa çıkartmadı kabul etti şutu, üçüncü goldeki plasede fizik kurallarına baş kaldırıp bir şekilde içinden geçirmeyi başardı topu. Penaltıda yine ters köşeyi tahmin edebildi sağ olsun.

Burak da fizik olarak değil ama kafa olarak 18 yaşına döndü iki pozisyonda. Ofsayt pozisyonunda daha çok sinirlendim, etrafında kimse yoktu birkaç adım geriden çıkıp aynı pozisyonu yakalayabilirdi.

Ben puan tablosuna hep FB ve GS ile aramızdaki fark olarak bakarım, Sivas, Başakşehir ve TS şampiyonluk adayı değil benim için. 30 küsür sezondur bir Bursa çıktı, o sezon da istisna kabul edilebilir. O yüzden puan durumunda bir sıkıntı görmüyorum ama saha içi bambaşka şeyler söylüyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bir haftadır kendi kendime terapi yaptığım için hiç sinirlenmeden sakin sakin seyredebildim maçı.
Her şey beklediğim gibi oldu, takım, hoca, hakem hiç şaşırtmadı.
Bir VAR'daki şeref timsali arkadaşın bu kadar abartabileceğini düşünmemiştim.

Karius'tan bomba bekliyordum da maşallah golün her türlüsünü yedi. Ozan'dan yediği golde adam başka meridyenden vurdu ama emeği boşa çıkartmadı kabul etti şutu, üçüncü goldeki plasede fizik kurallarına baş kaldırıp bir şekilde içinden geçirmeyi başardı topu. Penaltıda yine ters köşeyi tahmin edebildi sağ olsun.

Burak da fizik olarak değil ama kafa olarak 18 yaşına döndü iki pozisyonda. Ofsayt pozisyonunda daha çok sinirlendim, etrafında kimse yoktu birkaç adım geriden çıkıp aynı pozisyonu yakalayabilirdi.

Ben puan tablosuna hep FB ve GS ile aramızdaki fark olarak bakarım, Sivas, Başakşehir ve TS şampiyonluk adayı değil benim için. 30 küsür sezondur bir Bursa çıktı, o sezon da istisna kabul edilebilir. O yüzden puan durumunda bir sıkıntı görmüyorum ama saha içi bambaşka şeyler söylüyor.
Fb ile gs kupayi alamazsa biz alamadik diye uzulmem sivas mi ts mi olur ibb mi alir kim alirsa alsin renkli olmasin kafi biz olamiyorsak sampiyon
Karyus mutis ya
Ortasahadan gol yiyordu efenim sistem yok efenim hoca defans bilmiyo, yahu dedim herifin yediklerinin hocayla ne alakasi var adam 30-40m kaleyi bulani aliyor, otomatik kumbara gibi koyuyon hazneye bir sekil giriyor iceriye

Bi de oas yaoacaz falan diyordu karyus, yahu sen o ayakla nasi pas yapacan insan utanir konusurken, tolga reyiz seviyesi ayaklar fbnin subyan kaleci bile 40-50m adamin yanina dusuruyor topu

Çevrimdışı mylife1903

He has no first touch, cant finish, has the skills of a 3 year old toddler with a mobile disability and every cross of him  seems like a poor attempt to kill a fan in the stands.

Good luck.

Ya arkadas portekizden kazma adam bulmak nasi bir basaridir.
Yahu istesen bulamazsin
Dogru kosu yapip duvar oluyormusmus bikbik sonra la dogru kosu yapsa nolcek atilan topu alamiyor

Çevrimdışı mylife1903

Hic kimse hakem makem demesin
Lobi falan yoktur

Gecen sene gs macinda hakem kesip bicerken nejip oynadi onu konusalim diyenler hele hic girmesin hakem konusuna

Hakemler 2 senedir anamizi aglatirken neydi senol duzgun top oynatsin tolgay ile ozzi modriclen raketictir falan filan

Futbol konusalim simdi
Takim 1980 turk milli takimina dondu 80s moda diye herhalde
Ortasahayi gecince heyecanlaniyoruz

Yapimda ve kurulumda emegi gecenlerin gani gani abv

Mactan once de minimis kus falan calarsan boyle anamiza 90dakika kufur ederler
Daha bunun gs deplasmani var orda da hakeme bakmayacaz futbol konusacaz tabi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hic kimse hakem makem demesin
Lobi falan yoktur

Gecen sene gs macinda hakem kesip bicerken nejip oynadi onu konusalim diyenler hele hic girmesin hakem konusuna

Hakemler 2 senedir anamizi aglatirken neydi senol duzgun top oynatsin tolgay ile ozzi modriclen raketictir falan filan

Futbol konusalim simdi
Takim 1980 turk milli takimina dondu 80s moda diye herhalde
Ortasahayi gecince heyecanlaniyoruz

Yapimda ve kurulumda emegi gecenlerin gani gani abv

Mactan once de minimis kus falan calarsan boyle anamiza 90dakika kufur ederler
Daha bunun gs deplasmani var orda da hakeme bakmayacaz futbol konusacaz tabi
Ben bugün yöneticilerin çıkıp nasıl bir açıklama yapacaklarını merak ediyorum. FB maçına özel açıklama yaparlarsa iyice rezil oluruz. Sene başından almaları lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yayıncı kuruluş çok güzel bahane bulmuş. Gol oncesi son 1 dakikayı izliyorlar yabancılar ama bizde 30 saniye öncesi izlenmiyor. O kadar geriyi izleyemezmiş hakemler. Yayıncı kuruluşta konuşanlar zamanında hakeme "Kendi sahana geç de başlayalım." diyen eskilerimiz değil mi? Ne güzel de karşı sahaya kendileri geçmiş.

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1208840962333708293

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

O twitter hesabının başında kim varsa kendi şahsi menfaati için milyonluk camiayla dalga geçilmesini sağlıyor gitsin₁ emekçiymiş bilmem neymiş. Yok kara kartal geliyor yok mini mini kuş yok 50 yıl önceki maçı verir the end yazar lan ağırlığın olsun biraz kim bunu yöneten 12 yaşında velet mi? Aç da bir nba takımının twitter sayfasına bak nasıl hesap yönetiliyor liverpool'a bak olmadı. Baştan aşağı kalitesiz yönetiliyoruz sosyal medya çağındayız güya ama onu bile berbat kullanıyoruz sonra neden elneny'den bile düşük takipçimiz var deriz. Bu düzen böyle sürmeyecekmiş hiç inandırıcı gelmiyor ne yalan söyleyim sanki kendimizi de yırtsak bir 20 yıl daha o kadıköy'de penaltı çalınmayacakmış gibi bize. Hayır deplasmanı geçtim kendi sahamızdaki maçlarda bari adaletli olsunlar onunla uğraşın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O twitter hesabının başında kim varsa kendi şahsi menfaati için milyonluk camiayla dalga geçilmesini sağlıyor gitsin emekçiymiş bilmem neymiş. Yok kara kartal geliyor yok mini mini kuş yok 50 yıl önceki maçı verir the end yazar lan ağırlığın olsun biraz kim bunu yöneten 12 yaşında velet mi? Aç da bir nba takımının twitter sayfasına bak nasıl hesap yönetiliyor liverpool'a bak olmadı. Baştan aşağı kalitesiz yönetiliyoruz sosyal medya çağındayız güya ama onu bile berbat kullanıyoruz sonra neden elneny'den bile düşük takipçimiz var deriz. Bu düzen böyle sürmeyecekmiş hiç inandırıcı gelmiyor ne yalan söyleyim sanki kendimizi de yırtsak bir 20 yıl daha o kadıköy'de penaltı çalınmayacakmış gibi bize. Hayır deplasmanı geçtim kendi sahamızdaki maçlarda bari adaletli olsunlar onunla uğraşın.

Hani herkes mutluydu sosyal medyadan? Ne oldu da böyle birden sevilmez oldu. Dün maçtan sonra her şey hakeme yüklenip ne güzel kötü futbol da unutturuldu. Daha ne istiyorsun   :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Hani herkes mutluydu sosyal medyadan? Ne oldu da böyle birden sevilmez oldu. Dün maçtan sonra her şey hakeme yüklenip ne güzel kötü futbol da unutturuldu. Daha ne istiyorsun   :ebebe:

Mutlu olan mutluyum der itiraz eder ben değilim ilk paylaşım yapıldığında da buraya yazdım yenilirsek şunu alıntılayıp dalga konusu yaparlar diye. Hakeme gelince dün kötü oynadık aslında kötü değil en iyi oyunumuzla bile fizik olarak ezilecektik fener'e belki 3 5 fazla pozisyon bulurduk.

Bu takım deplasmanda fb ve gs ile oynadığı her maçta tanınmaz hale geliyor bu ne ilkti ne sondu. Ama bazen kötü de oynasanız oyunda tutunabilirsiniz mesela dün penaltıya kadar hiç şimdi gol yicez dedirtmedi takım. İşte orada da cüneyt ve özellikle var'da oturan açık söyleyim onursuz gurursuz bir adam o var'ın başındaki işte o şahsiyet sayesinde zaten olmayan özgüvenimiz iyice yerlere düştü. Bizim ülkede sanki kötü oynuyorsan penaltı kazanmak hakkın değilmiş gibi davranılıyor ya işte boyle düzenin allah belasını versin. Hakkımız olan verilse 5 3 yenilsek kimse hakem konuşamazdı ama müsade etmiyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mutlu olan mutluyum der itiraz eder ben değilim ilk paylaşım yapıldığında da buraya yazdım yenilirsek şunu alıntılayıp dalga konusu yaparlar diye. Hakeme gelince dün kötü oynadık aslında kötü değil en iyi oyunumuzla bile fizik olarak ezilecektik fener'e belki 3 5 fazla pozisyon bulurduk.

Bu takım deplasmanda fb ve gs ile oynadığı her maçta tanınmaz hale geliyor bu ne ilkti ne sondu. Ama bazen kötü de oynasanız oyunda tutunabilirsiniz mesela dün penaltıya kadar hiç şimdi gol yicez dedirtmedi takım. İşte orada da cüneyt ve özellikle var'da oturan açık söyleyim onursuz gurursuz bir adam o var'ın başındaki işte o şahsiyet sayesinde zaten olmayan özgüvenimiz iyice yerlere düştü. Bizim ülkede sanki kötü oynuyorsan penaltı kazanmak hakkın değilmiş gibi davranılıyor ya işte boyle düzenin allah belasını versin. Hakkımız olan verilse 5 3 yenilsek kimse hakem konuşamazdı ama müsade etmiyorlar.
Bu hakem konusunda haftalardır kazanırken konuşalım diye bir yerlerimizi yırttık ama konuşmadılar. Şimdi derbi sonrası en etkisiz konuşmalarını yapacaklar ama farkında değiller. Bu yönetim ile zaten şampiyon olamayız. Bu yönetim mevcut borçlar üstüne ağıt yakıyor bize hiç bilmiyormuşuz gibi. Olumlu konuşsun demiyorum ama en azından doğru zamanda konuşsun. Gidip herkesin odaklandığı maç öncesi herkesin modunu düşürmesin ya da hakem hatalarını konuşşmak için kaybettiği derbiyi beklemesin  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şunun Nkoudou'nun pozisyonundan farkı yok. Hatta hakem daha iyi yerde ve pozisyonu net görüyor. Soran olursa Cüneyt Çakır çohhh iyi hakem  :tabe:

https://twitter.com/ysngraphic/status/1208928032582438913

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sen oyun stili pas olan adama en önemli şeylerden ikisini almassan diğer transferlerin patlar tabi. çöp olacak transferler eğer 8 ve forvet almazsak dedim.

diğer transferleri de (hepsini kendinin seçtiğini istediğini söyledi avcı) masaya yatıralım ruiz iyi hoş dedik sürekli sakatlanır oldu son 5 senede toplam 5 maç kaçırmayan adam bizde 5 maç üst üste oynayamıyor sürekli sakat demekki avcının idmanlarda sıkıntı var!

daglıs ... yazacak şey bulamadım daglıs kimdi?

rebocho dün ilk ve son gol rebocho asistlerinden geldi.

nkudu devre bitiyor oynadığı doğru düzgün maç yok skor katkısı da 1 gol başka bişi yok

boyd avcı beye hayaller kurduruyordu hayallerden erken uyandırdı boyd avcı beyi sonra hoca kendini tiyatro sahnelerinde buldu

diabi bırakın beşiktaşı süperligin çoğu takımında 11e giremez

elneni bir tek o iyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona