Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2561176 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rest

Abi geçen rebocho hakkında dediklerim için vur dedik öldürüyorsunuz falan tarzı bir şey dedin. Senin yaptığına bak bir de tolgayla karius karşılaştırmak ayıp. Karius kötü, tolga çok kötü, utku eli yok. derecelendirme bu. arttırıyorum demişsin bir de fotoğrafta, ama kalite olarak arttırmışsın. biri akhisar deplasmanında yapıyor bunu diğer ş.ligi finalinde. bu bile yeter.

Çevrimdışı mylife1903

Abi geçen rebocho hakkında dediklerim için vur dedik öldürüyorsunuz falan tarzı bir şey dedin. Senin yaptığına bak bir de tolgayla karius karşılaştırmak ayıp. Karius kötü, tolga çok kötü, utku eli yok. derecelendirme bu. arttırıyorum demişsin bir de fotoğrafta, ama kalite olarak arttırmışsın. biri akhisar deplasmanında yapıyor bunu diğer ş.ligi finalinde. bu bile yeter.
Yaw zaten karyusun kazandigi bir eslesme yok
Kazansa burda oynamaz
Bana titreme geliyo 8 milyonu dusununce

1-2 milyona alacaklarsa karyusu sirtimda tasirim ben

Ozzide de ayni nokta 800bin versinler maas tek kelime etmem

Çevrimdışı tangaz

rebocho eleştirinde sana katılıyorum şaşırdığım ise fransa orta kralı adama burada ne olduğu amaa tolga çok kötü kaleci filan değil birkaç fahiş hatası oldu belki ama ne toplar çıkardığını da çok gördük hatta şl rekoru kırdıgı laypzig maçını iftiharla hatırlatırım özellikle yan toplarda ligin en iyisi idi. bu arada akhisar şl finali demişsin de bratislava hatırasını da unutma istersen :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Harbi bu da efsaneydi

abi vurma daha fazla gençlere nazik yaklaşmak ürkütmemek lazım  :D

Çevrimiçi tolga1903

Tolga zengin çok iğrenç goller yedi düşününce bile çıldırıyor insan. Drogba'nın çektiği bir şut vardı şu taraftarın indiği maç. Uefa'dan eletti 5 metre öne çıkamadı. Akhisar maçı şampiyonluktan ediyordu 15/16 sezonu. Daha çok fazla var da bunlar en kritikleri. Hayatımda ayakları bu kadar kötü kaleci görmedim kale vuruşları orta sahayı geçince bayram havası esiyordu evde bizim oyuncuya isabetli atmış mı falan geçtim. Karius da öyle aman aman kaleci değil olmasa da olur ama tolga zengin'in kıyaslanacağı kaleci karius değil cenk gönen falan olur anca. Karius yan top zaafiyeti olmasa kalsın bile denebilirdi ama yan toplara çıkmıyor adam yerine seneye kaleci bulmamız şart 8 milyon falan verilmez. Livakovic'i alacaktık geçen sene piyasası iyice artmıştır şimdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Harbi bu da efsaneydi

çok zorlamayalım bence kariusun ki ler bitti ama tolga zenginin bir sürü var :D

Tolga zengin çok iğrenç goller yedi düşününce bile çıldırıyor insan. Drogba'nın çektiği bir şut vardı şu taraftarın indiği maç. Uefa'dan eletti 5 metre öne çıkamadı. Akhisar maçı şampiyonluktan ediyordu 15/16 sezonu. Daha çok fazla var da bunlar en kritikleri. Hayatımda ayakları bu kadar kötü kaleci görmedim kale vuruşları orta sahayı geçince bayram havası esiyordu evde bizim oyuncuya isabetli atmış mı falan geçtim. Karius da öyle aman aman kaleci değil olmasa da olur ama tolga zengin'in kıyaslanacağı kaleci karius değil cenk gönen falan olur anca. Karius yan top zaafiyeti olmasa kalsın bile denebilirdi ama yan toplara çıkmıyor adam yerine seneye kaleci bulmamız şart 8 milyon falan verilmez. Livakovic'i alacaktık geçen sene piyasası iyice artmıştır şimdi.

ben tolga zengin varken kalede top bizim yarı sahaya geçince kalp atısım 160-180 lere cıkıyordu bir de adamlar sut atarsa öbür tarafa gidip geliyordum :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Daha besiktas kariyerine baslamadik yahu
Bizim camianin cenabetligi ile birlesince acayip seyler cikmisti
Onun bunun kafasina topugunancarpip girenler falan

Simdi fb macinda kirmizi gorse haftaya utku oynayacak oyle dusun
Tolgea reyiz olsa kotu mu 300bin maasla otursa

Daha besiktas kariyerine baslamadik yahu
Bizim camianin cenabetligi ile birlesince acayip seyler cikmisti
Onun bunun kafasina topugunancarpip girenler falan

Simdi fb macinda kirmizi gorse haftaya utku oynayacak oyle dusun
Tolgea reyiz olsa kotu mu 300bin maasla otursa

ersin oynasın niye utku oynuyor :D

Ayrıca ölümü gösteriyon bize sende sıtmaya razı etmeye calısıyon alsınlar devre arası 30 yaşında bir kaleci niye illa tolga zengine mi muhtacız :D  Halen mi tolga zengin biz elimizde ki vasatlardan kurtulalım diyoruz sen yeni vasatlar ekliyon abi :D

🗣 İbrahim Üzülmez: "Geçmişte yaptıklarım, gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Bir gün Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak istiyorum. Sergen ile 2 hafta önce konuştum. O da Beşiktaş'ı çalıştırmak istiyor. Bu camialarda forma giymiş her oyuncu, bir gün takımı çalıştırmak ister." (TRT Spor)

Çevrimdışı caner.eryigit

...

rebocho eleştirinde sana katılıyorum şaşırdığım ise fransa orta kralı adama burada ne olduğu amaa tolga çok kötü kaleci filan değil birkaç fahiş hatası oldu belki ama ne toplar çıkardığını da çok gördük hatta şl rekoru kırdıgı laypzig maçını iftiharla hatırlatırım özellikle yan toplarda ligin en iyisi idi. bu arada akhisar şl finali demişsin de bratislava hatırasını da unutma istersen :)

Tolga çok kötü kaleci dememin sebebi çizgi kaleci olması ve günümüzde çizgi kalecilerinin yeri olmaması (bence).
leipzig fatihi yazdım hakkını verdim o 3 puan onun sayesindedir ve bir kaç maç daha sayabilirsin ama öyle açılmadığı ya da o konularda yaptığı hatalar bir ton onlar sırıttı hep. Eski devirde olsak bir anadolu takımı olsak kalecinin ileri açılmadığı defansın geride kurulduğu tolga cuk diye otururdu. Kariusta bu konuda kötü ama tolga çok kötü. Tolganın maxıda bu ama karius odaklanınca bir çok iş yapabiliyor eğer öyle olmasa gidipte kloop onu oynatmazdı.Bende @mylife1903 abinin dediğine katılıyorum 1-2 milyona gelecekse sırtımda taşırım ama 8e fazla diye de gidipte adamı tolgayla kıyaslamak ayıptır diyorum.Bu adam konsantre olabildiğinde ligin en iyi kalecisi oluyor.

BEŞİKTAŞ kongre üyesi neden gs' nin paylaşımlarını beğenir?

Bizi gerçekten ciddi anlamda Beşiktaşlılar mı yönetiyor ?

Bu soruyu defalarca soruyorum bir cevap alamıyorum ?

Hocamız Beşiktaşlı mı ?

Yönetim hakkımızı savunmuyor ciddi anlamda Beşiktaşlı mı ?

Kongre üyeleri Beşiktaşlı mı ?

Yöneticiler Beşiktaşlı mı ?

En son ne zaman hakkımız savunuldu ? En son yakın tarihte başımıza ne zaman bir Beşiktaş'lı hoca geçti ?

Beşiktaşlı gibi görünenler aslında gerçekten Beşiktaşlı mı ?

🗣 İbrahim Üzülmez: "Geçmişte yaptıklarım, gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Bir gün Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak istiyorum. Sergen ile 2 hafta önce konuştum. O da Beşiktaş'ı çalıştırmak istiyor. Bu camialarda forma giymiş her oyuncu, bir gün takımı çalıştırmak ister." (TRT Spor)

Hiç birisini tercih etmem de illa bu ikisi çalıştıracaksa kop gel deli ibo derim  :lol:

Çevrimdışı levitate

çok haklısın roco o kadar kötü değil, az bile söyledim roco aşırı kötü bir stoper.
tolgea bence karyusdan iyi kaleci
akıllara turgay şerenin efsane sözü gelir
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Twitter da stat maliyetleri diye gösterdiğiniz tablonun  bize ne gibi yararı olduğunu söylermisiniz dalgakıran bey.
Milleti altın a toplayıp abuk sabuk konuşturuyorsunuz.
Varsa deliliniz belgeniz verin mahkemeye o zmn ki karar alıcaları.
Ne ile imtihan ediliyoruz Allahım.
Ağlama duvarına çevirdiniz iyice koca camiayı.
İcraat bekliyoruz icraat.
Sayın başkan da Ankara da bugün katıldığı bir toplantı da biz öyle masaya yumruğu vurarak fln birşeyler söylemiş hakemler ile alakalı ben bu filmi çok izledim başkan sonunu da biliyoruz geçiniz lütfen.
Aynı tas aynı hamam devam ediyor nasıl olacak bilmiyorum

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup