Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2561998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Zafer55

Beşiktaş forması, Oğuzhan’a zorla taşıttırılacak bir şey değildir.
85 dakika sahada kaldı götü yere değmeden ,üstü kirlenmeden gezeledi...Bir futbolcunun kadro dışı kalması için parasını istemesi mi gerekiyor sadece..Adam daha ne yapsın, nasıl anlatsın formayı istemediğini.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ZTK Son 16 Tur kurası 20 Aralıkta çekilecek

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 20 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak kura çekimi, saat 12.00'de başlayacak.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Son 16 Turu'nda, 5. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayacak olan 16 takım mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur ilk maçları 14, 15 ve 16 Ocak 2020, rövanş maçları ise 21, 22 ve 23 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak. (tff.org)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Ben kariusa rocoya utkuya ljajice gayet güzel şeyler diyorum  Ama forum ortamında izin yok maalesef
roco o kadar kötü değil yav
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Beşiktaş forması, Oğuzhan’a zorla taşıttırılacak bir şey değildir.
85 dakika sahada kaldı götü yere değmeden ,üstü kirlenmeden gezeledi...Bir futbolcunun kadro dışı kalması için parasını istemesi mi gerekiyor sadece..Adam daha ne yapsın, nasıl anlatsın formayı istemediğini.

Hoca bi de oguzhan gibisini alsaniz 8-10 milyon diyor. Avrupada piyasasi 4-6 arasi olan, 20-25 yasinda bir genc oynasin bu macta, tek basina 3 luk yapar erzincani. Cidden yazik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

roco o kadar kötü değil yav

çok haklısın roco o kadar kötü değil, az bile söyledim roco aşırı kötü bir stoper.

Hoca bi de oguzhan gibisini alsaniz 8-10 milyon diyor. Avrupada piyasasi 4-6 arasi olan, 20-25 yasinda bir genc oynasin bu macta, tek basina 3 luk yapar erzincani. Cidden yazik.

nedesin oğuzhan 5 para etmez biri at çöpe gitsin mi desin ??? Kameralar önünde oyuncusunun değerini düşürmemeye çalışıyor. Oğuzhanı kazanmak için taraftar hoca vs bir çok kişi çalışırken beyfendi çalışmıyor.

Çevrimdışı zafkan

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Fener'in kırmızı kart gören oyuncuları ozan ve garry nin bizim maçta oynama durumları nedir? Aynı şekilde Caner'in. Her defasında karıştırıyorum sarı kart cezası mı kırmızı kart cezası mı kupada çekiliyordu?
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Fener'in kırmızı kart gören oyuncuları ozan ve garry nin bizim maçta oynama durumları nedir? Aynı şekilde Caner'in. Her defasında karıştırıyorum sarı kart cezası mı kırmızı kart cezası mı kupada çekiliyordu?

2 sarıdan kırmızı kart görürse abi kupa maçında cezasını çekiyo direk kırmızı görürse lige de yansıyor en az 2 maç alacağını var sayarsak.

Ozan ve caner kupada cezalarını çektiler sadece rodriges cezalı olacak bizim maçta.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim Tolga reyiz tolgea nerelerde acaba hemen pazartesi gelsin baslasin
Yoneticiye selam vermemis diye afaroz etmislerdi adami, havuzdan cikip oynasa su golleri yemez

Çevrimdışı mylife1903

Yoneticiye selam vermemis diye afaroz etmislerdi adami, havuzdan cikip oynasa su golleri yemez
Nasi bi yapay zeka yaptilarsa foruma
Cipliyet reyiz yazinca tolga diye duzeltiyir
Yakinda ortam dinlemesi yapip topcuya kufur edenlere otomatik nopost yapistiracaklar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Doğru ama hala inanmayanlar var  :tabe:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1207268061801254913
Ve her sezon başında A takım teknik direktörlerini son gaz gömeriz altyapı oyuncularına düşmanlık yapıp gençlere yeterince şans vermedikleri için. Genç oyuncuların teknik, mental, fizik anlamında o kadar açıkları varken sanki elinde sihirli değnek varmış gibi A takım teknik direktöründen bunları hazır hale getirmesi bekleniyor. Domatesi tarlaya ekip arada suyunu verip olgunlaşmasını bekler gibi genç oyuncuyu sahaya sürünce o genç oyuncu da olgunlaşıp büyük futbolcuya dönüşecekmiş. O potansiyeli olan adam zaten oynar, oynatılır.

Bizim millet olarak analiz yapmada, neden-sonuç ilişkilerini çıkarmada büyük noksanlıklarımız var. Bunları yapamadığında zaten doğru adımları atman tesadüfe kalıyor.

ağam bizimle eğleniy.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Nasi bi yapay zeka yaptilarsa foruma
Cipliyet reyiz yazinca tolga diye duzeltiyir
Yakinda ortam dinlemesi yapip topcuya kufur edenlere otomatik nopost yapistiracaklar
Hatta ve hatta insanların artık beyin dalgalarından içlerinden geçenleri okuyup ona göre nopost vereceklermiş  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Memnun değilsin de başka altyapı oyuncularına mı şans vermeye başlasak. Çıkmadık candan umut kesilmez  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1207286665334722560

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Memnun değilsin de başka altyapı oyuncularına mı şans vermeye başlasak. Çıkmadık candan umut kesilmez  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1207286665334722560

Benim de aynı soruyu sorasım geliyor sevgili hocama neden başka oyuncuları oynatmıyorsun diye  ? Bunlar da topçu kumaşı yok demek ki.

Ne bu ısrar bu inat ?

Yada yanlış oyuncuda tercih ediyorlar yada oynatmasını beceremiyorlar bak fatih aksoy'a adamı rıza çalımbay 6 numara koydu coştu.Biz de olsa sağ bek sol bek yapıyorlar demek ki yanlış işler yapıyoruz.

Çevrimiçi mayguntr

nedesin oğuzhan 5 para etmez biri at çöpe gitsin mi desin ??? Kameralar önünde oyuncusunun değerini düşürmemeye çalışıyor. Oğuzhanı kazanmak için taraftar hoca vs bir çok kişi çalışırken beyfendi çalışmıyor.
Ne olursa olsun simdiye kadar yapilanlar bi ise yaramiyor. Belki de farkli bir yol izlemek lazim.  Cikacak diyecek hoca, biz oguzhandan bunu istiyoruz, vermiyor, veremiyor. Allah askina bu macta bile varlik gosterememek ne demek. Ben td olsam bi daha forma yuzu gostermem. 3.lig takimiyla yapilan macta bile agirligini koyamiyor. Ihanet ediyor takima, hocaya.

Devre arasi yollasinlar baska bi takima kiralik veya kadro disi biraksinlar, ben kiraliktan da duzgun sekilde donecegini zannetmiyorum, hollanda ligine falan 1-2 milyona satmak, veya takasta kullanmak en iyisi.  gs'nin selcuk inani gibi bizim de oguzhanimiz var. ama aralarindaki fark oguzhan 27 selcuk 34 yasinda. 2.5 sene daha da kontrati var, hic bir oyuncuya 3 yildan fazla kontrat yapmayacaksin hele turk oyuncuya asla.

Simdiye kadar baya savundum kendisini ama artik ben bile vazgectim, herkes vazgecsin :D

Leipzig fatihine gerek yokta ersin bile daha iyi kaleci. Bu utkunun elleri yok gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Ne olursa olsun simdiye kadar yapilanlar bi ise yaramiyor. Belki de farkli bir yol izlemek lazim.  Cikacak diyecek hoca, biz oguzhandan bunu istiyoruz, vermiyor, veremiyor. Allah askina bu macta bile varlik gosterememek ne demek. Ben td olsam bi daha forma yuzu gostermem. 3.lig takimiyla yapilan macta bile agirligini koyamiyor. Ihanet ediyor takima, hocaya.

Devre arasi yollasinlar baska bi takima kiralik veya kadro disi biraksinlar, ben kiraliktan da duzgun sekilde donecegini zannetmiyorum, hollanda ligine falan 1-2 milyona satmak, veya takasta kullanmak en iyisi.  gs'nin selcuk inani gibi bizim de oguzhanimiz var. ama aralarindaki fark oguzhan 27 selcuk 34 yasinda. 2.5 sene daha da kontrati var, hic bir oyuncuya 3 yildan fazla kontrat yapmayacaksin hele turk oyuncuya asla.

Simdiye kadar baya savundum kendisini ama artik ben bile vazgectim, herkes vazgecsin :D

Bunun neyine bakip 2 milyon kusur maas verdiler
Sonra paralar nerde diye sorulur tabi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona