Bir kez daha hakemi de yenerek maçı kazandık.

Çok daha rahat bir maç olacağını ummuştum ama bu takımlar bize gelince başka bir hırs ile oynuyorlar.
Ljajic için iyi/kötü diyenler var, evet iyi değildi ama ondan kötüsü Burak yok gibiydi.

Konya ve Kayseri maçlarındaki hırsından eser yoktu ayrıca çok top kaybı yaptı. Devre arasına kadar kötü oynama lüksü yok, kendini biran önce toparlamalı.
Lens Ziraat Kupası maçında isteksiz ve kötü oynamıştı bugün yaptığı bir hareketle gönülleri fethetti, bir maçlık bir şey değildir umarım. Umut'u taktir etmekten başka bir şey söylemeye gerek yok, kısıtlı yeteneğine rağmen yüreğiyle oynuyor.

Hocanın Boyd'u tamamen silmiş olması çok garip geliyor, bu oyuncuyu sezon başında kendi aldırmamış mıydı ? Yedekten bile giremeyecek durumda mı ? 2.4m€ verdik şimdi Anadolu takımlarına bedava gönderecek seviyeye geldik ! İşin kötüsü maaşı bizim ortalamamız için düşük sayılsa da Anadolu kulüpleri ya da Belçika Ligi için hala yüksek. (
...) Boyd'u bir şekilde değerlendirmemiz lazım.
Haftaya kritik bir maça çıkıyoruz bu oyun bize ders olmuştur, İnşallah temiz bir galibiyet alırız ve ceza, sakatlık olmadan fener maçına çıkabiliriz.
Not: fenerde vedat, emre ve serdar sarı kart sınırında normal şartlarda bunlar Sivas gibi bir deplasmanda %99 kart görür bakalım şimdi nasıl kurtaracaklar.
Unutmadan: Perşembe Wolverhampton rotasyon yapacaktır çünkü Pazar günü 17:00 de Tottenham ile maçları var. Gruptan çıkmayı garantilediler ve rölantide oynayacaklarını beklemek sürpriz olmaz. As kadroyla çıkmamızı beklemiyorum ama yedeklerle beraberlik almamız mümkün, yeter ki doğru oynayalım.

(İddiamız bitmiş olsa da yenilmemizi istemiyorum)