Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542843 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

tecüme edeyim: 1 milyonluk oyuncuya 2 milyon verip sonra onuda farklı yollardan elinden geri alıp dııııııt dıııııııt dııııııt (burda arada kalp duruyor sonra aniden çalışmaya başlıyor beyne kan pompalanıyor) sonra oyuncuyu da kaybediyoruz.
Ozzi kime ne verecegim derdine dusmus herhalde

Çevrimdışı tangaz

Bir yanda taraftar kendini çağırdı diye duygulanıp gözyaşlarını zor gizleyen bir hoca öbür yanda...

cümleyi kaldığı yerden tamamlayayım

öbür yanda... 2 sene üst üste şampiyon yapan uefa finalini kılpayı kaçıran şampiyonlar liginde namağlup rekor puanla gruptan çıkaran üstelik de bunları yönetimi içinde altını oyan bizans oyunlarını eksik etmeyen oyuncuların parasını ödemeyen 150 tane icra dosyası bırakarak kaçıp giden fikret ormana rağmen yapan bir hoca  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şu nu da yazayım müjde babında

bu hafta sivas ve başak berabere kalır biz çakarız 2.liğe kuruluruz. :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mrred

iftira filan değil arşivlerde duruyor iletilerin (silmediysen)

sadece takım yenilince sanki pusuda bekler gibi ortaya çıkıp yazdıgın dönemi ve içerikleri inkar etme.
Muhtar mısın
Emekli Albay mısın
Forumun ağası mısın ?
İsteyen istediği zaman yazar . Senden müsade mi alcam ? Sen mi karar veriyorsun yazma zamanıma ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu nu da yazayım müjde babında

bu hafta sivas ve başak berabere kalır biz çakarız 2.liğe kuruluruz. :bandit:
Geçen hafta da 2. oluyorduk. Bu sefer yanılmazsın umarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Muhtar mısın
Emekli Albay mısın
Forumun ağası mısın ?
İsteyen istediği zaman yazar . Senden müsade mi alcam ? Sen mi karar veriyorsun yazma zamanıma ?

çarpıtma avukat mahkeme deel burası orda da böle yaparsan hakim amcalar kızar bak :D

yazma demedim dediklerini inkar etme dedim :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sıralamada oy vermedim sinerji yaptım büyük oranda da tuttu :icool:

Çevrimdışı murat

tecüme edeyim: 1 milyonluk oyuncuya 2 milyon verip sonra onuda farklı yollardan elinden geri alıp dııııııt dıııııııt dııııııt (burda arada kalp duruyor sonra aniden çalışmaya başlıyor beyne kan pompalanıyor) sonra oyuncuyu da kaybediyoruz.
bence trabzona yol yapıyor gibi geldi.

Çevrimdışı mrred

çarpıtma avukat mahkeme deel burası orda da böle yaparsan hakim amcalar kızar bak :D

yazma demedim dediklerini inkar etme dedim :bandit:
Ben beşiktaş yenilince 2 gün kendime gelemiyorum sen tutup bana Beşiktaş yenilince seviniyorsun gülücükler atıyorsun falan diyorsun. Konu tam olarak buydu. Tekrara girmek istemiyorum benim güldüğüm şey yenilgi sebeplerimizin paraların ödenmemesi , lobi, hakemler gibi ucu açık şeylere dayandırılması. Beşiktaş ne zaman hem camia hem teknik heyet olarak sahanın içinde kalırsa o zaman şampiyon olur. Bizi diğerlerinden ayıran nüve tam olarak akıl koymamız ve tutkumuz ise buna göre davranmamız gerek. Yenilgiyi saçma sapan bahanelerde aramak bizi geliştirmez tam tersi geriletir. Bu konuda fikrim net. Futbol bir takım oyunuysa takımın iyi veya kötü oyunundan teknik heyet asli sorumludur. Diğer sorumlular talidir. Bir yerde asli sorumlu varken tali sorumluya gitmek hem rasyonel değildir hem de adil değildir.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2019, 23:58:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon'a yol yapsın da onların alacak bütçesi yok. En fazla kiralık isterler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Dediklerinde haklı olsa bile böyle açık açık söylenir mi ??? Ya da bunu söylemen hazır oyuncuyla barışmışken destek vermemiz gerekirken neyi değiştirir ??? Para alıp yatıp oynamıyor falan diye ??? Böyle mi kazanacağız oyuncuyu ???
Bizde çok ıslıkladık falan olmadı bir de barışmak desteklemek için son maç alkışladık tam böyle deniyecekken neden arayı bozmak için böyle bir şey söylüyorsun ki Şenol hocam ???
Cidden yakıştıramadım sana.

Klasikleşen bir gereksiz Şenol hoca konuşması, zaman zaman bir çok deda değişik konularda yaptı bunu.
Tane tane konuşmuş ama gereksiz uzatmış.
Bu yaştan sonra kimseyi değiştirmek mümkün değil.

Çevrimdışı sozkul

Nedeni çok basit son 2 seneki kötü oyunda suçum yok demek için oyunculara fatura çıkarıyor ve bunu Oğuzhan üzerinden yapıyor ki kimse itiraz edemesin. Oysa aynı oyuncular takımı şampiyonlar liginden namağlup lider çıkarmıştı. O zaman neden maaşlar sorun olmadı ?

Katılmıyorum, sen adamın yalnızca oynattığı futbolu değil kendisinide sevmiyormuşsun.
Bu kadar hesap yapacak bir adam değil, bütün futbolcular üzerine konuşuyor, oğuzhan'a gelince artık niye almadığını açıklarken gereksiz mevzulara giriyor.
Aksi ve inatçı ama yüreği temiz bir adam bence.. defalarca buna benzer gereksiz konuşma yaptı hayatında.

Çevrimdışı sozkul

Böyle birşey dememiş dinlediğim kadarıyla

Çevrimdışı murat

Trabzon'a yol yapsın da onların alacak bütçesi yok. En fazla kiralık isterler  :tabe:
bedava gitsin hatta parasını da biz ödeyelim gibi bir demeç olmuş zaten.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

doğru demiş az bile demiş

beşiktaşın her sene 15 trilyonunu cebe indirecen karşılıgında en ufak temasta yere yapışacan 80de sahaya girecen 2 dk sonra nefes nefese kalacan sen 5 metre depar atarken 80 dk dır sahada geberen rakip 10 metre geriden kalkacak gelecek seni geçecek sende arkasından bakacan taraftarda vay niye dedi ona ne buna ne filan diyecek.

bırakın şu duygusallığı ozi her sene 15 trilyonumuzu cebe indirip maçları en güzel yerden izleyen arada da meşhur topçularla birlikte jogging fitnes yapan şanslı bir çocuktur.

abi doğru ya da azlığı hakkında bir şey demiyorum.

Evet doğrudur bizde burda olmadığını söyledik.Belki de daha da kötüye gidicek. Herşeye okey. Benim kızdığım şey biz bu adamı eleştirmedik mi tribünde bol bol ıslıklanmadı mı ?? Hem de daha geçen sene şenol güneş varken yapıldı bunlar. Ama adam iyiye gitmek yerine daha kötüye gitti. Bu sefer hem barışma babında hem de burak yılmaz golden sonra takım arkadaşını gösterdi destek olun hesabı gol onun hesabı diye ondan dolayı taraftarda dinleyip alkışladı maç sonu moral verdi. Bir de böyle deniyelim. Destek verelim kötü döneminde belki tutar ??? Kaybedeceğimiz bir şey yok, çünkü gitmeyecek hiç bir yere. Çünkü ıslıkladığımız zaman hırslanmadığı çok ortada. Biz destek verelim derken dostumuz sevdiğimiz td olan Şenol Güneş büyük ihtimal renkli gazetecinin oyununa gelerek bu yorumu herkesin içinde yapmış ve küçük düşürmüş. Ne gerek var şimdi bunu diyince haaaaaaaaa şenol güneş dedi dur oynayayım mı diyecek ??? Hayır. Bugün Satabilecekmiyiz ??? Hayır.

Çevrimdışı mrred

Katılmıyorum, sen adamın yalnızca oynattığı futbolu değil kendisinide sevmiyormuşsun.
Bu kadar hesap yapacak bir adam değil, bütün futbolcular üzerine konuşuyor, oğuzhan'a gelince artık niye almadığını açıklarken gereksiz mevzulara giriyor.
Aksi ve inatçı ama yüreği temiz bir adam bence.. defalarca buna benzer gereksiz konuşma yaptı hayatında.

İyi hoca kötü karakter. Karakter derken sakın özel hayatındaki karakteri anlaşılmasın böyle bir hadsizlik kimsenin harcı da değil zaten. Kötü karakterden kastım futbolcu iletişimi, medya iletişimi, inatları, değişime kapalı olması gibi özellikler. Zorluğu olan bir adam
The great gig in the sky

bu hafta 4.oluyoruz demekki 2.olacağız dediyse  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Kesinlikle Beşiktaş'tan gitsin oynayacağı bir yere gitsin, orada mutsuz olduğunu ben biliyorum, o taraftara kendini beğendirme şansı kalmamış, ben bile uğraştım beceremedim, ben becremediysem o orada yapamaz artık diyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ne demek istediğini anlayamadım.
Kısaca Oğuzhan parayı kariyerin önünde tutuyor bu da onun oyununu geriletiyor, ruh haline de etki ediyor demiş.

Çevrimdışı murat

Kısaca Oğuzhan parayı kariyerin önünde tutuyor bu da onun oyununu geriletiyor, ruh haline de etki ediyor demiş.
daha önce para kariyer yol ayrımına geldi mi ki?trabzon söylentisi çıkınca şenol güneş kendine vazife çıkarmış sanki git parayı önemseme memleketinin takımı orada kendine gelirsin seni sever kucaklarlar demiş.ona derken bize de demiş artık bu oğuzhandan size fayda gelmez salın der gibi olmuş.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz bonservissiz Negredo'ya 2.5 milyon avro bonservis verirken bir de az bonservis veriyormuşuz diye Valencia'dan 3.5 milyon net alan adamın maaşını 4.35'e çıkarmıştık. Sadece bonservis değil imza paraları ve maaşlarda da büyük usulsüzlükler dönüyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

daha önce para kariyer yol ayrımına geldi mi ki?trabzon söylentisi çıkınca şenol güneş kendine vazife çıkarmış sanki git parayı önemseme memleketinin takımı orada kendine gelirsin seni sever kucaklarlar demiş.ona derken bize de demiş artık bu oğuzhandan size fayda gelmez salın der gibi olmuş.
Bunları söylerken  Ahmet Nur Çebi başta olmak üzere Beşiktaş yönetimi hatta Oğuzhan ile görüş alışverişinde bulunmadan söylemez Şenol Güneş. Takım ismi vermemiş. Muhtemel takım Trabzon ama söyleminde de haklı.

Bu oğuzhandan bize fayda gelmez de gidipte rakibimize mi verelim ??? sosa ile uyumunu biliyoruz. hiç gerek yok, sağolsun. hollanda ya da almanyadan falan birileri istiyorsa tamam türkiyeden kimseye vermeyelim.

Çevrimdışı murat

Bunları söylerken  Ahmet Nur Çebi başta olmak üzere Beşiktaş yönetimi hatta Oğuzhan ile görüş alışverişinde bulunmadan söylemez Şenol Güneş. Takım ismi vermemiş. Muhtemel takım Trabzon ama söyleminde de haklı.
bunu direk oğuzhana söylese hadi bir miktar hak veririm de basın önünde milli takım hocasının yapması doğru gelmiyor.milli takımda şenol hoca başarısız olsa beşiktaş başkanının da şenol güneş hakkında böyle bir söylemde bulunmasıyla kıyaslıyorum o eski öğrencisine başkan eski teknik direktörüne sözleşmeleri devam ederken bu tip söylemler etik değil.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2019, 00:47:22 MURAT ]