Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562065 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maçın hakemi bugün puan kaybetsek üstümüze çıkacak takımının  yedek kalecisinin abisi
Maçın var  hakemi ise galatasaray küçükçekmece takımının hocasının oğlu

Çevrimdışı mellfred

İlgin gizli lideriyiz,
aslında çok sıkıntılı bir maçtı ama bir gol bin ayıbı örtüyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçın hakemi bugün puan kaybetsek üstümüze çıkacak takımının  yedek kalecisinin abisi
Maçın var  hakemi ise galatasaray küçükçekmece takımının hocasının oğlu

:ranting2:-

Çevrimiçi tolga1903

"Ljajic bugün net iyi oynadı." Ben yanlış maç izledim demekki özür diliyorum. Yüzde 91 pas isabet oranı yakalamasının temel sebebi savunma arkasına yapılan koşulara bir tane top atmamış olması olabilir mi sadece merakımdan soruyorum? Pas istasyonu olan atiba, takımı 3.bölgeye geçiren atiba, bek stoper arasına koşu atan elneny ve atiba, yine buraya topu aktaran atiba, yay civarından şut çekmeyi deneyen yalnızca elneny ise nasıl oluyor da ljajic net iyi oynamış oluyor? Hücumda bir kez sorumluluk almadı yaptığı en iyi iş boştaki gökhan'ı görmekti saolsun onu bari görebildi. Aynı maçtan tam zıt iki görüş nasıl çıkarılır bizim forumun da güzelliği burada demekki:)

Çevrimdışı tangaz

Bir araştırdım da, bulabildiğim kadarı ile 120 milyon dolar açıklaması 2013 senesinin şubat ayından yani daha İnönü yıkılmadan önce ve doların 1.8 lira olduğu dönemden. Bu kadar dalgalanmaların olduğu bir dönem sonrası hala o açıklamaya gönderme yapmayı pek mantıklı bulmuyorum. Stad bittikten sonra da hala 120 milyon dolar telaffuz edilmişse farklı tabi.

evet stad bittikten sonra fikret bey yaklaşık 120 milyon doları buldu cümlesini kurmuştu. @solar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

berbat ötesi bir oyun ve berbat ötesi hakem+var performansı ile kazanmak kıymetli

yönetim de verdiği sözü tutup hakkımızı yedirmesin takipçisiyim artık yönetimlerin boş laflarına karnımız tok sessiz kalırlarsa ilk küreği ben sallayacam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

golcümüz gol atmasada olabiliyormuş demekki? belki alan açıp duvar örüyordur.

son 2 golü yedek santrafor atmadı mı?

Çevrimiçi yaço58

"Ljajic bugün net iyi oynadı." Ben yanlış maç izledim demekki özür diliyorum. Yüzde 91 pas isabet oranı yakalamasının temel sebebi savunma arkasına yapılan koşulara bir tane top atmamış olması olabilir mi sadece merakımdan soruyorum? Pas istasyonu olan atiba, takımı 3.bölgeye geçiren atiba, bek stoper arasına koşu atan elneny ve atiba, yine buraya topu aktaran atiba, yay civarından şut çekmeyi deneyen yalnızca elneny ise nasıl oluyor da ljajic net iyi oynamış oluyor? Hücumda bir kez sorumluluk almadı yaptığı en iyi iş boştaki gökhan'ı görmekti saolsun onu bari görebildi. Aynı maçtan tam zıt iki görüş nasıl çıkarılır bizim forumun da güzelliği burada demekki:)
Ek olarak ortadan 3 4 top kaptırıp kontra yedik ljajic eski ljajic değil ne bir ileri top atıyor nr Bi sağlam şut çekiyor tek topta diabyi falan pozisyona sokacakkdn topu dürtüp pozisyonu kaybediyor bu çok oluypr her maç inşallah toparlar en kısa zamanda birde diaby ljajic aynı anda sahada olmamalı defansif olarak çok açık veriyoruz bugün 11e 11 olsa çok daha zor olurdu malatyada iyi kontraya çıkıyor onlara karşı ljajic yada diaby den biri kulübede olmalı

Çevrimdışı tangaz

benim bahsettiğim mrredin söylediği geçen sene santraforumuz yoktu burak olsa 26 puanda kalmazdık söylemine karşı verdiği cevabı desteklemek içindi.bu sene burak 3 gol atmış.geçen sene golcümüz 3 gol atmıştır heralde.beğenilmeyen umuta da 5 gol attırabilmişiz.golcü önemli ama golcüye pozisyon hazırlamakta önemli.umut belki yetersiz ama santrafor oynamayı biliyor.bilen adama bir şey kurgulayabilirsin.güven bilmiyor örneğin ondan tavşan çıkarmasını beklersin.

8 hazırlık maçı ve  5 lig maçı hoca güvende ısrar etti bu ısrar nedeni ile şu an lider değiliz.

Çevrimdışı tangaz

şu nu da yazayım müjde babında

bu hafta sivas ve başak berabere kalır biz çakarız 2.liğe kuruluruz. :bandit:

ne diyorsak o :bandit:

Çevrimiçi tolga1903

Ek olarak ortadan 3 4 top kaptırıp kontra yedik ljajic eski ljajic değil ne bir ileri top atıyor nr Bi sağlam şut çekiyor tek topta diabyi falan pozisyona sokacakkdn topu dürtüp pozisyonu kaybediyor bu çok oluypr her maç inşallah toparlar en kısa zamanda birde diaby ljajic aynı anda sahada olmamalı defansif olarak çok açık veriyoruz bugün 11e 11 olsa çok daha zor olurdu malatyada iyi kontraya çıkıyor onlara karşı ljajic yada diaby den biri kulübede olmalı

Ben bu adamdan çok daha fazlasını bekliyorum ilk 5 hafta iç orta saha oynatıyor görevi ve mevkisi değişti dedik ama o düzenden vazgeçtiğini revize ettiğini hoca kendisi açıkladı. Artık daha az defansif aksiyonda yer alıyor daha rahat oynaması lazım derken adam sorumluluk almayı bıraktı. Hoca mı istemiyor bu adamın şut atmasını veya savunma arkası koşullarını görmesini bilmiyorum ama en yapabilitesi yüksek oyuncu bu yani elimizdeki neden kısıtlanmış gibi oynuyor? Malatya maçına gelecek olursak ağır stoperlerinin arasına burak diaby bence daha mantıklı gidişata göre de elbet ljajic girecektir belki direk onunla başlar planı nasıl olacak ben de merak ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

santraforun önemi bir kere daha görülmüştür
burak geçen maç hareketliydi takım akıyordu
burak bugün formsuzdu takım sapır sapır döküldü.

Çevrimdışı tangaz

Lenste bu sezon çıkış vardı gayet belliydi . Özellikle oyunu genişletme ve defansif aksiyonlarda takıma yardımcı oluyordu. Goldeki katkısı inanılmaz derecede iyiydi. Lens mi Q7 mi sorunsalını düşünürken attığımız ilk ve 2.golde q7 nerede duruyor iyi bakın o zaman neden bu adamın beşiktaşın 2 senesini manevi babası ile birlikte çaldığını daha iyi anlarsınız.

Umut sezon başı kimsenin beklemediği 4.sırada görülen santrafordu nitekim sözde santrafor yetiştirme ustası olan eski hocamız her ne hikmetse geçen sene onu Bursaya kiralamayı uygun bulmuştu. Aynı eski hocamız Larin ve Negredonun yüzüne bakmıyordu fakat her ne hikmetse hem Larin hem Negredo gittikleri takımlarda baya gol atıyorlar.Geçen sene 26 puan aldığımız ilk yarıda "santraforsuzluktan dert yanmıştı" biz de soruyorduk Gs de Eren Derdiyok tek santrafor var onlar nasıl bizden fazla puan topladı. Cevap yok tabi. Fakat doğru ya Şenol Güneş santrafor geliştirme ustası idi unutmuşum! Bu maç en kötü oyuncumuz Burak'tı özellikle merkezden ona atılan topları sırtı dönük alamadı . Kaptırdığımız her top kalemize atak olarak geri döndü.

yanlış blgileri biraz düzeltelim...

sezon başı larin negredo love güven pektemek ve umut vardı 6 kişi fazla idi en zayıf halka umuttu oynayabileceği bir takıma gönderildi. eski hocaya sallayacam die desteksiz bir bilgi girmişsin yine. larinin yüzüne bakmıyordu die bir yanlış bilgi daha var adam uefa ön elemelerde ve lig başlangıcında hep larinle oynuyordu eleman düştükçe formayı negredoya kaptırdı. negredo satılması planlanan adamdı kampa da sakat gelmişti takımda kalınca forma vermeye başlamıştıgitmeden evvel son 5-6 maç düzenli oynadı transfer tahtası kapanınca 1.santraforumuz senin çok akıllı adam die övdüğün ex.başkan tarafından alacaklarına karşılık gönderildi giderkende gitmem gerekiyordu para sorunu vardı maaşım yüksekti ödenemiyordu dedi. love desen transferin son günü gesenin kapısından döndü gitmek için gün sayıyordu onun da parası sıkıntıydı negredo sonrası ilk santrafor oydu düştükçe formayı pektemeke kaptırdı hikayenin sonunda ilk yarı pektemekle oynamaya başlamıştık. daha güvene sıra gelmemişti umut nayırı nie oynatmadı bursaya gönderdi flan demek komik olmuş cidden tamam eski hocayı sevmiyorsun sallamak için fırsat kolluyorsun ama az destekli olsun.

Çevrimdışı tangaz

Sene başı santrafor sıralaması
Burak
Güven
Diaby
Umut

Sorduklarında ortamlarda santraforum yok diye anlatırsın Şenol Güneş. Yerse!
(Larin Negredo,Love,Güven, Umut) Bunların hiçbirini beğenmedi Şenol Güneş efendi.

şenol günes sizin sitenin kapıcısı mı :alala:

şu efendi ifadesinin renklilerin rıza efendi söyleminden ne farkı var

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Atiba, gökhan ve caner bu ücü okadar istekli ve inanmışlarki şampiyonluga, son haftalardaki bu cıkışımızın en önemli aktörleri. Hele caner ve gökhanin hırsı taraftarada yansiyor, ben onlarin isyanlarini veya sevinclerini gördükce, icimdeki acaba sampiyon olurmuyuz sorusu yok olup, evet bu sene söke söke sampiyon olacagiz diyorum resmen
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ozankarakoc

+1903
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Sıradaki rakibimiz Yeni Malatyaspor'un son haftalardaki performansını farketmemişim. 5 maç, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet. 5 maçtır galibiyet yüzü görmemişler.

Deplasmanda 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi almışlar. 13 gol atıp, 11 gol yemişler.

Sivas ile birlikte ligin en çok gol atan takımı konumundalar (29 gol).

Kadıköy'e 7'de 7'yle gidersek inanılmaz olur...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

berbat oynadık on kişiyi yenemiyorduk neden ben sürekli sırıtıyorum anlamadım :D
Rte stadinda olunca mac ona mahsubendir

Çevrimdışı mylife1903

malatya maçıne en eyyamcı hakemi atarlar mutlak burak ve gökhana kart gösteririler.
Cucu gelir fisi cekerdi eskiden olsa simdi cucu derbiye gider gibi meler yasar kemal ugursuzlarindan biri gelir

Çevrimdışı mylife1903

Caner Erkin'den maç sonu paylaşımı  :D

2 mac verirler bu paylasima elleri deymisken fernandese de 3 mac

Çevrimdışı haluk.m

Bir kez daha hakemi de yenerek maçı kazandık.  :claps:  Çok daha rahat bir maç olacağını ummuştum ama bu takımlar bize gelince başka bir hırs ile oynuyorlar. 

Ljajic için iyi/kötü diyenler var, evet iyi değildi ama ondan kötüsü Burak yok gibiydi.   :alala:   Konya ve Kayseri maçlarındaki hırsından eser yoktu ayrıca çok top kaybı yaptı.  Devre arasına kadar kötü oynama lüksü yok, kendini biran önce toparlamalı.   

Lens Ziraat Kupası maçında isteksiz ve kötü oynamıştı bugün yaptığı bir hareketle gönülleri fethetti,  bir maçlık bir şey değildir umarım.  Umut'u taktir etmekten başka bir şey söylemeye gerek yok, kısıtlı yeteneğine rağmen yüreğiyle oynuyor.   :claps:

Hocanın Boyd'u tamamen silmiş olması çok garip geliyor, bu oyuncuyu sezon başında kendi aldırmamış mıydı ?  Yedekten bile giremeyecek durumda mı ? 2.4m€  verdik şimdi Anadolu takımlarına bedava gönderecek seviyeye geldik ! İşin kötüsü maaşı bizim ortalamamız için düşük sayılsa da Anadolu kulüpleri ya da Belçika Ligi için hala yüksek. (...) Boyd'u bir şekilde değerlendirmemiz lazım.

Haftaya kritik bir maça çıkıyoruz bu oyun bize ders olmuştur, İnşallah temiz bir galibiyet alırız ve ceza, sakatlık olmadan fener maçına çıkabiliriz.

Not: fenerde vedat, emre ve serdar sarı kart sınırında normal şartlarda bunlar Sivas gibi bir deplasmanda %99 kart görür bakalım şimdi nasıl kurtaracaklar.

Unutmadan: Perşembe Wolverhampton rotasyon yapacaktır çünkü Pazar günü 17:00 de Tottenham ile maçları var.  Gruptan çıkmayı garantilediler ve rölantide oynayacaklarını beklemek sürpriz olmaz. As kadroyla çıkmamızı beklemiyorum ama yedeklerle beraberlik almamız mümkün, yeter ki doğru oynayalım.  :alala: (İddiamız bitmiş olsa da yenilmemizi istemiyorum)
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2019, 05:42:22 jokerhm ]

Çevrimdışı mylife1903

Sivas farklı kaybetmesi bizim de farklı kazanmamız lazım. Bizim farklı kazanmamız güzel olur da Sivas'ın farklı kaybetmesini istemem  :tabe: Biz kazanmaya devam edelim de ne olsa önümüzden çekilecekler :bandit:
Sinerjiyi bozmayin sivas koysun gecsin 5-6-7 atsin
Sivasla ugrasmak kolay. Kupayi alirsa da alsin seviniriz kaptan rizaya
Renkliler dussun hele

Çevrimdışı mylife1903

Yav ne beraberliği abi Allah aşkına. Bırak yenilsinler sivas eze eze yensin. Sivası cidden rakip mi görüyorsunuz ya. İkinci yarı takımlar geri çekilip onların taktiğine ona uygulamaya başladığında patır patır gidecekler zaten. Bırak 5 hafta sonra lider olalım ama tam olalım. Renkliler baya aşağımızda olsun.
34. Hafta liderlik onemli 33 hafta isterse 5. Olalim
Sivas koysun gecsin

Çevrimdışı mylife1903

4 puan kayıp 3 puan kayıpdan iyidir.  fener daha çok puan kaybeder merak etme
esas sıkıntı ts de daha fenere biz koyacağız  :D
Heh kacirdi isin tadini

Çevrimdışı mylife1903

Yav şu sercan dikme artık basın toplantısında soru sormasın. Youtube açıklama videosunu izliyorum da bune saçma sorular kadeşim ya. Her hafta birbirinden saçma sorular.
Maasi yatmadiysa asabilesmesi normal, gecim sikintisi vardir