Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554097 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

insanların hedeflerini ileri koymasının nasıl bir sakıncası olabilir sen ulaşmak istediğin hedefi belirlersin
ulaşırsan ulaşırsın ulaşamazsan ulaşamazsın bu kadar basit neden hayal kırıklığına uğrayalım.
hayal kırıklığına uğramamak için hiçmi hedef koymayalım bumu yani.
Hedefi sartlara gore gercekci sekilde koyup ona gire onlemini alacaksin
Hedef koymakla olaydi goztepe de sampiyon olurdu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu videoyu kesinlikle izleyin. İzlerken şok oldum. Bu arada konuk Finans Kartalları ekibinden Beşiktaşlı bir kongre üyesi. Zamanında denetim kurulu için aday olmuşlardı. Ayrıca mevcut yönetimde de 2 kişi bu gruptan  :tabe: @mylife1903 @tangaz Bak işler şimdi karıştı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Geriden uydurma mi
Senol gunes ayni seyi agzindan kacirdi
Baskan da ayni seyi acik acik soyleyemese de ima ediyor
Uydurma falan yok
Sen de asiri bir guven var fikret ormana karsi
Artik fikret orman bile demeyecem fo diyecem zaten
Halanin oglu sanki

Butun camia zaten salakti durup dururken “paralar nerde diye sorarak” hirsiz dediler adama

neyi ağzından kaçırdı neyi duymak istersen onu anlarsın ozi nin fazla para alması olayı farklı bu parayı almadığı başkasının hiç ettiği olayı bambaşka olay.
burda ozide suç ortağı oluyor. Ben kimseye asla güvenmem mylife sürekli değerlendiririm ama ben sizden farklı değerlendiriyorum
içimden gelen sesi dinlemem onun bunun söylediğini hiç dinlemem duygular insanı hataya iter. o nedenle ortada olan belgeleri değerlendirir
ondan çıkarım yaparım neyi suçlayacağım ortada suçlayacağım bir belge yokki.
son iki yıllarını zaten eleştiriyorum bunu defalarca söyledim ilk seçimde daha aynı listeyi çebiyi çıkarıp adalıyı koyarak verdiği anda çizmişdim zaten
üstünü. bu bana yanlış gelmişdi hatta bu yönetimle bu staddan kovularak gider demişdim. kovulmadan kendisi istifa etti.
bankalar birliği anlaşmasına mesafeli yaklaşdım bu anlaşma sadece finansal borçları kapsıyorsa bankaların tamamen parasını kurtarma operasyonudur dedim
halada açıklanmıyor içeriği ne kadar aldık hangi borçların ödenmesi garanti altına alındı bu yönetim konuşuyor ama bir rakam koymadı ortaya
resmen tribüne oynuyorlar bu hoşuma gitmiyor. Bir hesabın varsa geçmiş yönetimle hesabını gör sözüm yok. ama Beşiktaşı riske atmayın kardeşim
tam herşey düzeliyor taraftar bütünlüğü kuruldu takımla avcı ile barış sağlandı dedik
şu açıklamalara bak ya resmen şampiyonluğun altına dinamit koyuyorlar Başkana biri hatırlatsın en büyük gelir şampiyonluk ve şl geliridir
onu riske sokacak söylemleri bırakmalı artık. bak son maça bu taraftar inandığı için avrupadan gönderildiğimiz halde olimpiyata 70000 kişi giden taraftar
ama kupa maçında bin kişi yoktu onlarda senin bedava soktuğun kadın taraftarlardı.
bu kaos ortamını besleyerek taraftarı çekemezsin. bu yaptıkların taraftarı şahlandırmaz sadece soğutur. yanlış yapıyorlar
kol kırılır yen içinde kalır atalarımız bu sözü boşa söylememiş.

Çevrimdışı mylife1903

neyi ağzından kaçırdı neyi duymak istersen onu anlarsın ozi nin fazla para alması olayı farklı bu parayı almadığı başkasının hiç ettiği olayı bambaşka olay.
burda ozide suç ortağı oluyor. Ben kimseye asla güvenmem mylife sürekli değerlendiririm ama ben sizden farklı değerlendiriyorum
içimden gelen sesi dinlemem onun bunun söylediğini hiç dinlemem duygular insanı hataya iter. o nedenle ortada olan belgeleri değerlendirir
ondan çıkarım yaparım neyi suçlayacağım ortada suçlayacağım bir belge yokki.
son iki yıllarını zaten eleştiriyorum bunu defalarca söyledim ilk seçimde daha aynı listeyi çebiyi çıkarıp adalıyı koyarak verdiği anda çizmişdim zaten
üstünü. bu bana yanlış gelmişdi hatta bu yönetimle bu staddan kovularak gider demişdim. kovulmadan kendisi istifa etti.
bankalar birliği anlaşmasına mesafeli yaklaşdım bu anlaşma sadece finansal borçları kapsıyorsa bankaların tamamen parasını kurtarma operasyonudur dedim
halada açıklanmıyor içeriği ne kadar aldık hangi borçların ödenmesi garanti altına alındı bu yönetim konuşuyor ama bir rakam koymadı ortaya
resmen tribüne oynuyorlar bu hoşuma gitmiyor. Bir hesabın varsa geçmiş yönetimle hesabını gör sözüm yok. ama Beşiktaşı riske atmayın kardeşim
tam herşey düzeliyor taraftar bütünlüğü kuruldu takımla avcı ile barış sağlandı dedik
şu açıklamalara bak ya resmen şampiyonluğun altına dinamit koyuyorlar Başkana biri hatırlatsın en büyük gelir şampiyonluk ve şl geliridir
onu riske sokacak söylemleri bırakmalı artık. bak son maça bu taraftar inandığı için avrupadan gönderildiğimiz halde olimpiyata 70000 kişi giden taraftar
ama kupa maçında bin kişi yoktu onlarda senin bedava soktuğun kadın taraftarlardı.
bu kaos ortamını besleyerek taraftarı çekemezsin. bu yaptıkların taraftarı şahlandırmaz sadece soğutur. yanlış yapıyorlar
kol kırılır yen içinde kalır atalarımız bu sözü boşa söylememiş.
Adamin kisisel hesabi var abi
Onu kapatip rahatlamadan boyle devam eder bu is
Anc koca adam kendi egosu kendi kurallari var
Baskan boyleyken ekibi alttan ipleri tutmaya basladiysa duzelir
Yok calisan yoksa kime ne borc var kim nedir necidir anlayama kadar 6-7 ay gecer zaten
100gindur bu isin zamani
100gunde biraz cekip cevirip biseye benzetmeleri lazim
Dedigim gibi iki sefer ayni ayiya ates etmem ben sonra ayi geliyor geri
Icraatina bakacaz ama azicik zamana da ihtiyaci var yonetimin

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarının ardından, TFF resmî sitesinden açıklama yayınladı.

Galatasaray
Kullanılan penaltı: 5, Rakiplerine verilen penaltı: 0

Fenerbahçe
Kullanılan penaltı: 6, Rakiplerine verilen penaltı: 1

Beşiktaş
Kullanılan penaltı: 2, Rakiplerine verilen penaltı: 1

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarının ardından, TFF resmî sitesinden açıklama yayınladı.

ANÇ'nin açıklaması amacına ulaştı herhalde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Adamin kisisel hesabi var abi
Onu kapatip rahatlamadan boyle devam eder bu is
Anc koca adam kendi egosu kendi kurallari var
Baskan boyleyken ekibi alttan ipleri tutmaya basladiysa duzelir
Yok calisan yoksa kime ne borc var kim nedir necidir anlayama kadar 6-7 ay gecer zaten
100gindur bu isin zamani
100gunde biraz cekip cevirip biseye benzetmeleri lazim
Dedigim gibi iki sefer ayni ayiya ates etmem ben sonra ayi geliyor geri
Icraatina bakacaz ama azicik zamana da ihtiyaci var yonetimin
yönetim içinde Ahmet Mesut Urgancılar a güveniyorum
evet dediğin gibi zamana ihtiyaçları var beklemek lazım şu anda benim sıkıntım fazla basın önünde konuşuyor olmaları
yoksa icraat konusunda bir eleştirim yok.
şimdilik yönetimde batan kimsede yok slında zamanla bazı şeyleri daha net görürüz
tecrübesizlikten kaynaklı hatalarda yapacaklar elbet hoşgörülü olamazsak kontrol sağlayamazlar
Fikret Orman yönetiminin ilk yılı felaketti ama taraftar hoş görülü davrandı şimdi
taraftar daha sabırsız yanan bina diyorlar öncesinde bina çoktan yanmışdı söndürecek birşeyde yoktu
bazen eleştirirkende komik laflar ediliyor mesela o zaman gelen yönetimin elinde stad geliri vardı deniyor
yok stad geliri yoktu yönetim o stadı yaparak o gelir kapısını açtı geldiklerinde ellerinde inönü vardı
şimdi birden o stadı yıkıp yerine vodafone u yapmak işmi havası esmeye başladı
ama kimse nerdeyse imkansız olan bir şeyi yaptıklarını unuttu.
telefon tapelerinde konuşulanları unuttu insanlar fetö sarmış ülkeyi ve himmetçiler₁ bu stadı yaptırmayız diye tehditler savururken yapıldı bu stad
fetö nün suç örgütü olarak lanse edildiğinde bu stad bitmişdi darbe girişiminde stad açıktı.
yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim büyük iş başardılar  o başarının içinde Çebininde büyük emeği var
hatta belkide en büyük emek onun olabilir. o yönetimin benim gözümde ap ayrı yeri var.
sonrasında yapılan hatalarla bunu gölgelemem ben. şimdi yeni yönetim var kulüp zordamı evet zorda
bundan sonra kendi yaratacakları imkanlarla düze çıkaracaklar. önlerinde bütün sponsorluklar bitiyor bir stad isim hakkı yok
ilk yönetim geldiğinde isim hakkını bırak stadın kendi bile yoktu.

Çevrimdışı Necmi

ANÇ'nin açıklaması amacına ulaştı herhalde  :ebebe:
ulaştımı yalanlıyormu :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beyaz yalan söylemiş olabilir başkan  :ebebe:

Çevrimiçi tolga1903

Başkan şimdiden yolunu yapıyorsa transfer yapmamanın bilemem ancak bu açıklama başkanın konuşmasıyla örtüşmüyor ve durduk yerde modu düştü taraftarın. Yarın kritik maça çıkıyoruz uefa'dan men tff'den yasak yiyebiliriz muhabbetine gerek var mıydı şimdi? Zaten bunları yaşarsak sorumluluğun hemen hemen tamamı önceki yönetimde olacak herkes eskiyi suçlayacak yanlış mı? Ben ahmet başkanın zamanlamasını anlayamıyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beyaz yalan söylemiş olabilir başkan  :ebebe:

Her kameraya konuşma ✓
Beyaz yalanlar              ✓
Pırıl pırıl               ????????????

Allahım hayır, yine mi eskiye dönüyoruz  :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

Bu videoyu kesinlikle izleyin. İzlerken şok oldum. Bu arada konuk Finans Kartalları ekibinden Beşiktaşlı bir kongre üyesi. Zamanında denetim kurulu için aday olmuşlardı. Ayrıca mevcut yönetimde de 2 kişi bu gruptan  :tabe: @mylife1903 @tangaz Bak işler şimdi karıştı.

eleman f.ormanı aklamaya mı çalışıyor  :alala:

şayet amacı o ise becerememiş fikretin 120 milyon dolara mal oldu dediği stadı 250 milyon dolar die pompalıyor vidyoda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Başkan şimdiden yolunu yapıyorsa transfer yapmamanın bilemem ancak bu açıklama başkanın konuşmasıyla örtüşmüyor ve durduk yerde modu düştü taraftarın. Yarın kritik maça çıkıyoruz uefa'dan men tff'den yasak yiyebiliriz muhabbetine gerek var mıydı şimdi? Zaten bunları yaşarsak sorumluluğun hemen hemen tamamı önceki yönetimde olacak herkes eskiyi suçlayacak yanlış mı? Ben ahmet başkanın zamanlamasını anlayamıyorum.
Baştan aşağı yanlış ne zamanlaması doğru ne söylenen sözler uefa men cezası verebilir ama bunu şöyle dese biz bu sene şampiyon olacağız uefadan men tehlikesi var bunu camiamız bilsin ancak oyuncular sahada işini yapacaklar bizde işimizi yaparak bu sorunu ortadan kaldırmak için tüm çabayı göstereceğizz gibi bir açıklama yapmak zormu birde böylesine kritik açıklama radyoya sabah yapılıyor bir veri paylaşıldı dinleyen kişi sayısı bin kişiymiş herhalde açıklamayı canlı yani böylesine önemli açıklamaları gün vs saat verip youtube kanalımızdsn yapılsa hepimiz takip edip birinci ağızdan dinlerdik ilk gördüğüm Twitterda yazılanlar oldu bazısı abartarak falan yazdı başkanın ağzından çıkanlaro ancak son derece plansız ve yanlış açıklamalae ne zamanı ne kurulan cümleler nede radyoya verilmesi Bi gün önceden resmi açıklama yapardın yarın şu saatte başkanın açıklamalsrı youtu.be kanalımızd diye çok daha geniş kitlelere ulaştırdın birde maçtan 1 gün önce ne gerek var pazartesi açıkla şu maçı Bi kazanalımda amacı anlayamadım başkanın bu kadar bahstsızlık olmaz Beşiktaşa men tehlikesi diye Bi spor kanalı girse haber bugun hepimiz topa tutardım bunu başkanımız maçtan bir gün önce yaptı Allah yardımcımız olsun başka ne denir

Çevrimdışı mylife1903

Her kameraya konuşma ✓
Beyaz yalanlar              ✓
Pırıl pırıl               ????????????

Allahım hayır, yine mi eskiye dönüyoruz  :s20: :s20:
Meydanlari bosaltmayalim

Çevrimdışı MUSTAFA_

şayet amacı o ise becerememiş fikretin 120 milyon dolara mal oldu dediği stadı 250 milyon dolar die pompalıyor vidyoda
Aklamaya çalışıyormuş gibi gelmedi. Bana daha çok gömdü gibi geldi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

hiç bir kanıt sunamadan birini suçlamak doğrumu
mesela yukarda bir mesaj okudum ozi bu parayı almadı bir kısmını eski yönetim yedi deniyor şimdi
bu belgesiz kanıtsız geriden uydurma bir olayı hoşmu görelim burda Beşiktaşı zarara uğratan bir düzeneğin varlığından bahsediyorsun bunu eski yönetimi suçlamak için yapıyorsun ama bunu yaparken mevcuttaki oyuncumuz oziyide ateşe atmıyormusun bu söz onuda suç ortağı yapar. bu dolandırıcılıktır. kanunda derki böyle bir şeyi konuşamazsın elinde belgede olsa konuşamazsın o belgeyi yasal kurumlara verip suç duyurusunda bulunursun
ama senin kamuoyuna açıklama birini suçlama hakkın yoktur. Yani burda kalkıp birini itham edersen bu suçdur
senin başını derde sokar burayıda sıkıntıya sokar. Ben istediğimi söylerim sıkıntı yok nasılsa sibiryadayım demekle olmuyor bu işler. kaldıki sen uzanılmayacak bir yerde olabilirsin ama burda yaktığın ateşin peşinden gidecek ve yarın muhtemel başları derde girecek çok insan var.
artık siber suçlar denen bir kavram var. kimseyi itham edemezsin.
ben canımın istediğini konuşurum istediğime istediğim şeyi söylerim devri bitti artık. Biz burda önce Beşiktaşı korumakla yükümlüyüz sonra burda yazan üyeyi korumaya çalışırız. burda sarf edilen kelimeleri suç teşkil edermi diye avukatlara sormaktan sıkıldım artık. arkada her dakika sarf edilen kelimelerin yasal olup olmadığını tartışıyoruz bırakalımmı silelimmi diye. yani hiçbirşeyi kafamıza göre yapmıyoruz. şimdiozi şu mesajı okusa ve yarın suç duyurusunda bulunsa beni nasıl itham ediyorlar diye ne olacak açık ve net eski yönetimle ozinin bir olup Beşiktaş kulübünü dolandırdığından bahsediliyor mesajda. bu işler tek taraflı olmaz bir sözleşme yapılıyorsa iki tarafında rızasıyla olur yönetim suçlu ozi masum olamaz yani. Ne dediğini bilecek öyle konuşacaksın sırf burda yazmak için gerinden birşeyler oydurup kimseyi itham etmeyeceksin bu söylediklerin belki doğrudur ama bir gerçek var kanıtlanmayan hiç birşey doğru değildir. birini öldürsen ve bunu yaptığın bilinse dahi kanıtlayamadıklarında seni serbest bırakırlar. rüşvetin kanıtı olmaz. ama kanıtı olmayan bir şeyede bu böyle oldu diyemezsin. kimseyi vebal altında bırakamazsın. suçlama yüzünden bu ülkede kaç masum insan linç edildi bunlar sadece ben söyledim böyle düşünüyorum düşündüğümü söylüyorum demekle olmuyor. senin düşündüklerini gerçek kabul edip bunun cezasını vermeyi borç bilen bir kitlede var. hiç birşey basit değildir benim burda söylememle ne olacak demesin kimse ergen dolu senin burda söylediğin şeyi alıp sosyal medyada kullanıyorlar bir sürü ergende bunun peşine takılıyor. sonra kartopu gibi büyüyor bunların burda daha önce yaşamadıkmı burda söylenmekle birşey olmaz kafasında olanlara söyleyeyim bidon hesabı burda yazılan bir şeydi burda yazılan şeyler nedeniyle inşaatta çalışan bir çok insan işinden oldu. yani burda söylediğin bir şeyin nasıl yayılacağını tahmin edemezsin.
Forum veya gerçek hayat fark etmez bir kişinin manevi şahsiyetine , şerefine, haysiyetine doğrudan yapılan ithamlar iftiralar , suçlamalar hem forumu hem de o yazıyı yazanın başını derde sokar. Şimdi geçen yaz "gençleri zehirlemeyin" şeklindeki uyarımın sebebini daha iyi anlamışsındır abi. Bak olay nerelere gelmeye başlıyor. Çorum , Sivas olayları da böyle başladı işte. Düzmece haberler , belgesiz ithamların peşinden giden herkes bu suça ortak olur. Ortalığı karıştırıp bu haberleri foruma yazan paylaşan ya da savunan herkes benim gözümde Beşiktaş'a karşı provakatördür. O yüzden her zaman "oyunun" içinde kalmak hem forum için hem kullanıcılar için en sağlıklı ve güvenli yoldur. Genç arkadaşlar bazı üyelerin gazına gelmesinler dikkatli olsunlar. Mağlubiyetlerin verdiği üzülme hissi ile "oyunun" dışına çıkarak mağlubiyeti saha dışı nedenlerde arama arzusu , insanların bu tarz iftiralara ithamlara ya da suçlamalara inanmasını kolaylaştırıyor. O yüzden gençlere tavsiyem , mağlubiyeti sadece saha içinde kalarak aklı selimle değerlendirmeleridir. Şu ikircikli tavırdan çok sıkıldım, mağlup olunca dış güçler , lobi, paralar ödenmiyor. Galip olunca takım kazandı camia kazandı. Madem bu ligde sadece renklilerin lobisi var , bütün takımların oyuncularının parası ödeniyormuş bir tek bizim ki ödenmiyormuş o zaman neden seyrediyorsunuz ki ? Haksız rekabete inanıyorsanız ve Beşiktaş'a haksızlık yapıldığına yüzde 100 inanıyorsanız neden maçları izliyorsunuz ?
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2019, 09:32:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok güzel haberler çıkmış. ANÇ açıklaması daha çok tartışılacak. Böyle bir açıklamaya gerek var mıydı  :dontknow:

https://twitter.com/CemGnc2/status/1203598476787036160

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı solar

Stadın maliyetinin açıklanandan fazla olduğunu belirtmek (doğru veya yanlış) aklamanın tam zıttı olmuyor mu?
Bu arada kendisi örnek olarak verdi ama miktarı belirtmedi, Konyasporun stadının maliyeti internette bulabildiğim kadarı ile 150 milyon tl civarı.

Çevrimdışı sozkul

Stadın maliyetinin açıklanandan fazla olduğunu belirtmek (doğru veya yanlış) aklamanın tam zıttı olmuyor mu?
Bu arada kendisi örnek olarak verdi ama miktarı belirtmedi, Konyasporun stadının maliyeti internette bulabildiğim kadarı ile 150 milyon tl civarı.

İki türlüde anlaşılmaya müsait:
Biri şöyle düşünebilir: stadın maliyeti açıklanan rakamın iki katı, yani borç artışı bırdan geliyor eski yönetimin bir hatası yok.
Diğeride şu soruyu sorabilir: Stadın maliyetiymiş gibi gösterilerek dışarı para aktarılmış olabilir mi?

Bunlar benim birilerine yaptığım bir itham değil, insanların nasıl düşünebileceklerine dair tahminlerim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İki türlüde anlaşılmaya müsait:
Biri şöyle düşünebilir: stadın maliyeti açıklanan rakamın iki katı, yani borç artışı bırdan geliyor eski yönetimin bir hatası yok.
Diğeride şu soruyu sorabilir: Stadın maliyetiymiş gibi gösterilerek dışarı para aktarılmış olabilir mi?

Bunlar benim birilerine yaptığım bir itham değil, insanların nasıl düşünebileceklerine dair tahminlerim.
Süleyman abi; senin de dediğin gibi borç nereden geliyor  sorusuna  cevap olarak önemli bir kısmının stattan geldiği veriliyor ama neye ne kadar harcandığının hesabının verilmediği ortada aşırı bir maliyet olduğu belirtiliyor.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2019, 15:21:15 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ne kadar bize bu konu kafamıza sokulsa da bugünlük bırakalım bu muhabbeti bence. En azından maç sonuna kadar. Bugünkü maç çok kritik, hakemin bizi doğraması için güzel bir ortam oluştu. Hala yok ffp yok transfer falan derse çaktırmadan aradan doğrarlar. Göz açtırmamalıyız bu iblislere.