Adamin kisisel hesabi var abi
Onu kapatip rahatlamadan boyle devam eder bu is
Anc koca adam kendi egosu kendi kurallari var
Baskan boyleyken ekibi alttan ipleri tutmaya basladiysa duzelir
Yok calisan yoksa kime ne borc var kim nedir necidir anlayama kadar 6-7 ay gecer zaten
100gindur bu isin zamani
100gunde biraz cekip cevirip biseye benzetmeleri lazim
Dedigim gibi iki sefer ayni ayiya ates etmem ben sonra ayi geliyor geri
Icraatina bakacaz ama azicik zamana da ihtiyaci var yonetimin
yönetim içinde Ahmet Mesut Urgancılar a güveniyorum
evet dediğin gibi zamana ihtiyaçları var beklemek lazım şu anda benim sıkıntım fazla basın önünde konuşuyor olmaları
yoksa icraat konusunda bir eleştirim yok.
şimdilik yönetimde batan kimsede yok slında zamanla bazı şeyleri daha net görürüz
tecrübesizlikten kaynaklı hatalarda yapacaklar elbet hoşgörülü olamazsak kontrol sağlayamazlar
Fikret Orman yönetiminin ilk yılı felaketti ama taraftar hoş görülü davrandı şimdi
taraftar daha sabırsız yanan bina diyorlar öncesinde bina çoktan yanmışdı söndürecek birşeyde yoktu
bazen eleştirirkende komik laflar ediliyor mesela o zaman gelen yönetimin elinde stad geliri vardı deniyor
yok stad geliri yoktu yönetim o stadı yaparak o gelir kapısını açtı geldiklerinde ellerinde inönü vardı
şimdi birden o stadı yıkıp yerine vodafone u yapmak işmi havası esmeye başladı
ama kimse nerdeyse imkansız olan bir şeyi yaptıklarını unuttu.
telefon tapelerinde konuşulanları unuttu insanlar fetö sarmış ülkeyi ve himmetçiler₁ bu stadı yaptırmayız diye tehditler savururken yapıldı bu stad
fetö nün suç örgütü olarak lanse edildiğinde bu stad bitmişdi darbe girişiminde stad açıktı.
yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim büyük iş başardılar o başarının içinde Çebininde büyük emeği var
hatta belkide en büyük emek onun olabilir. o yönetimin benim gözümde ap ayrı yeri var.
sonrasında yapılan hatalarla bunu gölgelemem ben. şimdi yeni yönetim var kulüp zordamı evet zorda
bundan sonra kendi yaratacakları imkanlarla düze çıkaracaklar. önlerinde bütün sponsorluklar bitiyor bir stad isim hakkı yok
ilk yönetim geldiğinde isim hakkını bırak stadın kendi bile yoktu.