Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552185 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Geçen açılan  Oğuzhan meselesinde olduğu gibi çoğu  meseleler kulübün mali durumuyla alâkalı. Oğuzhan meselesinde ayrıca oyuncunun aldığı tavırda sıkıntı var.

Şu yazılan edilenler bize yüksek para alan yerli oyuncularla indirime gitmeleri yönünde pazarlık yapıldığı, yüksek para alan yabancı oyuncularla da sezon arasında yolların ayrılmaya çalışılacağının göstergesi.

Çebi yönetiminin en kötüyü göstermesi hoş bulunmuyor amatör branşlar hakkında yaptığı ve bu son yaptığı açıklama gibi ama doğrusunu yapıyor Başkan. Bu yaptığı açıklamalar ona hareket alanı sağlıyor bütçe yapma ve icraatlar hususunda. Örnegin amatör branşlar hakkındaki açıklamasından sonra aradaki komisyoncular, yiyicilere net bir mesaj veriliyor.
Ozzi belki istiyor indirim yapmak ama yapamiyor
Cocugin belki cebine girmiuor o para aldigindan da indirim yapamiyor
Yoksa karaktersiz degil ozzi 2.4 ona cok o da biliyordur

Çevrimdışı mylife1903

Tivitir gezip eski yonetimin tirolleri neler yaziyo bi baksin biri
Oarali kopkleri de onlar kadar zarar verdi taraftara

Muhalafet olmus olmak icin baskani kotuluyorsun diyordu bana biri
Cikartacam simdi o baskani yikamaya yaglamaya alanlari

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şüpheci tavırla yaklaşmak konusunda seninle hemfikirim. Bunun yanında Ahmet Nur Çebi; Fikret Bey gibi hareket etmeyecektir bana göre. Fikret Bey Beşiktaş'ın başına gelmeden önce yaptığı icraatlarla örneğin beraber iş yaptığı ortaklarıyla, iş hayatında yaşadıklarıyla neler olacağının mesajını veriyordu aslında. Ahmet Nur Çebi çok daha farklı bir şahsiyet. Onun da kusuru Fikret Bey ve avanesinin yaptıklarına yeterince yüksek perdeden ses etmemesi, bazı şeyleri sineye çekmesi, bunun sonucunda da hem kendi hem de kulübün zarar görmesi.
Eskisi gibi hata yapacak bir lüksümüz yok. Geçen sene devre arasından beri söylüyordum. Yapılan hatalar kar topu etkisiyle büyüyüp çığa dönüştü. Şu an çığın altında kalan yapıyı açığa çıkartmaya çalışıyoruz. Yapılan en ufak bir hata yapıya geri dönülmez bir hasar verebilir. Öncelikle bu sene bir şekilde ligi şampiyon tamamlayıp Avrupa'ya gitmemiz gerekli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tivitir gezip eski yonetimin tirolleri neler yaziyo bi baksin biri
Oarali kopkleri de onlar kadar zarar verdi taraftara

Muhalafet olmus olmak icin baskani kotuluyorsun diyordu bana biri
Cikartacam simdi o baskani yikamaya yaglamaya alanlari
"Avrupa'ya gidemiyeceğiz" diye açıklama yapmış ANÇ diye konuşuyorlar. Daha yapılan açıklamayı düzgün okumamışlar. Bunu görünce bakmayı bıraktım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ozzi belki istiyor indirim yapmak ama yapamiyor
Cocugin belki cebine girmiuor o para aldigindan da indirim yapamiyor
Yoksa karaktersiz degil ozzi 2.4 ona cok o da biliyordur
Haklısın işin o kısmı var. Aldığı 2.4'ün tamamı cebine girmiyordur ama kimin cebine ne kadar girdiğini de biliyordur Başkan Çebi. Oğuzhan da kulübün durumunu görüyordur. Başkanla yöneticilerle istediği zaman görüşüp hep beraber bir karar alıp uygun tavır alabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Feslegen gibi oturtmus

Beşiktaş taraftarı kimseden para alıp, olumsuz tezahürat yapmaz. Yaptıysa bir şeyleri gördüğü için yapmışlardır. Taraftara para verip, bağırttırdılar denmelerini taraftara hakaret olarak değerlendiriyorum. Parayla bu işlerin olmadığını göstermek için bende araştırmalarımı yapıyorum. Locaya beni ziyarete geldiklerinde, kişiler fişlendi. Benimle görüşenler tehdit edildi. Bunlar bulunuyorsa, tezahürat yapanlarıda bulabilirdiniz.

Duzenlenen evrak duzulen evrak
Doksana cakmis

Muhalifimden gelen talebi görmeden gelemezdim. Bu sebep ile bu yola girdik. Buradan çıkacak sonuçların ne olacağını bilmiyorum. Hatalı şeyler varsa, bunlar ortaya çıkacaktır. Belki de düzenlenen evraklar düzgündür.

Boyle boyle dagildilar iste
Laf sokmaya devam ediyor

Ben özel ucağa binmeyi bilmiyorum. Kafile ile giderken bile bütün otel masraflarımı, uçak biletlerimi ödedim.
Itibardan tasarruf olmazdi

Negronun menejeri gelecekti falan filan
Baskan bile takmis o tiransfere
Orman yangini cikmis
Transfer komitesi başkanı toptan anlamayan, yabancı dili olmayan bir arkadaş. Neden o göreve getirilir? Bunun sonucunda kayıplar oldu. Bir özelliği varsa alırsın. Neye dayanılarak bu arkadaş o göreve getirildi? O günden sonra bizim bütçelerimiz 90 milyon Euro'ların üzerine çıkıldı. Son dönemde gelen ve giden oyuncuların hepsi facia oldu. Negredo geldi ve gitti.

Tirol tutup yikama yaglama cektiriyorlardi kendilerine oarasini kulup oderken
La hakeme tffye karsi killanaydiniz
Derdi besiktas degildi herifler abv
Sosyal medyada troller var. Bunlara kafanızı takmayın. Eski yöneticilerin paralarını verdiği kişilerdir. Bunlar 50 kişiler. 5000 kişilik hesapla yazıyorlar. Parayı almışlar, evinde yazıyorlar. Beşiktaş'ta bunları kullanmışlar. Zamanı gelince açıklayacağım. Trol hesaplar bizde olmaz diyenlerin, sizinle devam edecek miyiz? diye mesajları var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Feslegen gibi oturtmus

Beşiktaş taraftarı kimseden para alıp, olumsuz tezahürat yapmaz. Yaptıysa bir şeyleri gördüğü için yapmışlardır. Taraftara para verip, bağırttırdılar denmelerini taraftara hakaret olarak değerlendiriyorum. Parayla bu işlerin olmadığını göstermek için bende araştırmalarımı yapıyorum. Locaya beni ziyarete geldiklerinde, kişiler fişlendi. Benimle görüşenler tehdit edildi. Bunlar bulunuyorsa, tezahürat yapanlarıda bulabilirdiniz.

Duzenlenen evrak duzulen evrak
Doksana cakmis

Muhalifimden gelen talebi görmeden gelemezdim. Bu sebep ile bu yola girdik. Buradan çıkacak sonuçların ne olacağını bilmiyorum. Hatalı şeyler varsa, bunlar ortaya çıkacaktır. Belki de düzenlenen evraklar düzgündür.

Boyle boyle dagildilar iste
Laf sokmaya devam ediyor

Ben özel ucağa binmeyi bilmiyorum. Kafile ile giderken bile bütün otel masraflarımı, uçak biletlerimi ödedim.
Itibardan tasarruf olmazdi

Negronun menejeri gelecekti falan filan
Baskan bile takmis o tiransfere
Orman yangini cikmis
Transfer komitesi başkanı toptan anlamayan, yabancı dili olmayan bir arkadaş. Neden o göreve getirilir? Bunun sonucunda kayıplar oldu. Bir özelliği varsa alırsın. Neye dayanılarak bu arkadaş o göreve getirildi? O günden sonra bizim bütçelerimiz 90 milyon Euro'ların üzerine çıkıldı. Son dönemde gelen ve giden oyuncuların hepsi facia oldu. Negredo geldi ve gitti.

Tirol tutup yikama yaglama cektiriyorlardi kendilerine oarasini kulup oderken
La hakeme tffye karsi killanaydiniz
Derdi besiktas degildi herifler abv
Sosyal medyada troller var. Bunlara kafanızı takmayın. Eski yöneticilerin paralarını verdiği kişilerdir. Bunlar 50 kişiler. 5000 kişilik hesapla yazıyorlar. Parayı almışlar, evinde yazıyorlar. Beşiktaş'ta bunları kullanmışlar. Zamanı gelince açıklayacağım. Trol hesaplar bizde olmaz diyenlerin, sizinle devam edecek miyiz? diye mesajları var.

:claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

:claps: :claps:
Yaw alkis malkis ama artik sozun bittigi yerdeyiz
Baskanin da gazini almalari bireleri artik aksiyona gecsin
Biraz daha ipleri ellerine alsinlar

Yaw alkis malkis ama artik sozun bittigi yerdeyiz
Baskanin da gazini almalari bireleri artik aksiyona gecsin
Biraz daha ipleri ellerine alsinlar

:tabe: :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada hiç bir şey konuşamayacağız bu gidişle  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1203254871371202561
O zaman daha yüksek Sesle : FIKRET ORMAN PARALAR NERDE ?? :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şimdi ben bu şahsa küfür etsem ceza yer miyim forumda.
Şu klubün kim parasını yediyse çolugundan cocugundan cıksın .
Kan kussun haysiyetsiz utanmazlar.
Klubü bataklıga saplayıp kaçtılar resmen.  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi ben bu şahsa küfür etsem ceza yer miyim forumda.
Şu klubün kim parasını yediyse çolugundan cocugundan cıksın .
Kan kussun haysiyetsiz utanmazlar.
Klubü bataklıga saplayıp kaçtılar resmen.  :s20:

bu paralar nereye gitti diyorlar. Eve götürdüm diyorum artık.

Satir aralarini iyi okumak lazimdi

Çevrimiçi tolga1903

Yok mu abi bu kulübün emlak konuta verip 2 sene sonra çökecek arsası arazisi tapulu malı? Bu devletin malını hep mi gs'ye yedirecekler diğer kulüpler bu kadar zor durumdayken allah belasını versin böyle düzenin. Şu kulübe gs'ye yaptıkları gibi havadan faizsiz arsa alıyorum ayağına 250 300 milyon tl girse nefes alır önü açılır yönetimin ilk işi ümraniye için emlak konutla masaya oturmak olmalı

Çevrimiçi tolga1903

Fikret orman yönetiminin de gömü bulmuş gibi yazın 16 milyon euro harcamasının sebebi şimdi daha net anlaşılıyor. Tff'nin verdiği harcama iznini dibine kadar sömürüp 3 ay sonra kaçtılar allahınızdan bulun 1 kuruş bile yediyseniz fitil fitil çıksın sizden. Takım tam rayına girecekken peş peşe galibiyetler almışken bir anda tepetaklak olduk yine

Çevrimdışı haluk.m

Fulya ve Beşiktaş Plaza'yı satsak ne kadar eder acaba ?

3-4 yıl önce satsak Dolar bazında iyi paraya giderdi ve borçların büyük bölümü kapanırdı ama şimdi zor gözüküyor.   (O parayı da yok ederleri ya neyse)

Dernekler yasasına şahsi sorumluluk ilkesini getirmek için lobi yapılmalı ve taşınmazlar satılarak Bankalar Birliği Anlaşmasından kurtulmak lazım. 

Şimdi soru şu;  Fulya ve Plaza değerine satılır mı ?  İçinde  20 yıllık kiracılar varken kim alır bunları  :alala:   

Bu arada NKoudou transferine karşı çıkarken alkışlıyorlardı  :ebebe:    Oyuncu iyi olabilir ama oynamayan sürekli sakatlanan oyuncuya 5m€  vermek bize lükstü göremediler.  (Sakatlanmamak için dripling yapmaya korkuyor, son 2-3 maçını izlerseniz fark edersiniz)

Ahmet Nur Çebi: "Eski yönetimin sosyal medyada tuttuğu troller bana mesaj attı, 'Sizinle devam edecek miyiz? Maaş alacak mıyız?' dediler. Zamanı gelince bunları açıklayacağım."

bunları merak ediyorum bende.

Çevrimdışı worns

İçinde bulunduğumuz ekonomik durum üç aşağı beş yukarı ortadaydı. Bunu refere ederek transfer yapmayacağız da diyebilirsin. Bunu camiayla konuşmak konusunda bir beis yok. Sorumlunun kimler olduğunu da biliyoruz bunları daha net ortaya koymak lazım hatta.

Ama şu Avrupa'dan ceza alabiliriz konusunu hiç anlamadım. Başkan niye çıkar da UEFA'dan ceza alabiliriz diye açıklama yapar. Madem henüz bir şey belli değil otur tüm enerjini ceza almamaya dönük seferber et. Son ana kadar ceza almamaya çalış. Oldu da imkanlar dahilinde bir çözüm getirilemedi cezayı aldın. Düzgün bir basın toplantısı yapar nedenlerini tek tek anlatır, yakın orta vadede nasıl bir çıkış yolu ön gördüğünü anlatırsın.

Mesele transfer yapmamak değil. Yine gerekirse tabloyu anlatır kararlı durmamız gerektiğini söyler gerekirse 3-5 transfer dönemi kulübün hiç para harcamayacağını ve buna karşı nasıl bir yol haritası geliştirdiğini anlatırsın. Teknik kadroyla oturur bir yol çizersin vs.

Şeffaf iletişim bu değil. Her gün bilmem ne radyoya durumumuz çok vahim çok kötü şeyler olabilir aman şu da olursa şaşırmayın he tadında demeçler vererek güvenilir bir yönetim imajı çizilmiyor. Ben ciddi bir iletişim kriziyle başladıklarını düşünüyorum. Bana hiç güven veremediler.

Çevrimdışı haluk.m

Basketbol Salonu yapacaklardı,  düşünün ellerine  biraz para daha geçmiş olsa 1 yıl sonra ne durumdaydık.

Ama tabi yine de inanmayın bunlara Fikret Orman çıkıp yaptım evet bu da belgesi demeden inanmıyoruz biliyorsunuz,  Fikret Bey diyorsa doğru diğerleri diyorsa  Noter tasdikli belge ibraz etmek zorundalar.

Şu forumda en çok darıldığım şeyde bu oldu zaten,  Fikret Orman'ı eleştirirken belge soruyorlardı ve başkasının haberiyle kulübü karıştırmayın dediler.  Bazen hak verdim ama gerçeklerin üstü çok güzel kapandı.

Forumda bazı ağabeylerin hakkını vermek lazım,  defalarca bu işlerin belgesi mi olur dediler ama yine anlatamadılar :claps:   

Çevrimdışı Arthur Dayne

benim kriterlerime göre yd ormandan daha iyi başkanmış ikisi de enkaz bıraktı ama fikretin enkazı daha büyük biri giderken 5 kuruş bırakmadı hibe vb die biri zamanının 70 milyon dolarını hibe edip gitti. orman tarihin gördüğü en kötü başkandır ihanet ötesi şeyler yapmıştır bildiğiniz benden sonrası tufan banane demiştir ve bunla da yetinmeyip kendisinden sonra gelecek olanların önüne devasa bir set çekerek kaçmıştır.
Kaldı ki yd,orman’dan daha çok kupa kaldırdı.Fikret bey geldiğinden beri kimsenin lig kupası dışında bir şeyi umursadığı yok,onu da kaç senede bir alabiliyoruz malum.Yd kötü başkandır ama orman Beşiktaş’a ihanet etmiş kötü bir adamdır

Çevrimdışı sozkul

Affedilmeyecekler listesi sürekli artıyor. Buna dur demeyen Beşiktaşlıları da affetmeyecek  :tabe:

Kim o Beşiktaşlılar, Kongre üyelerini mi kastediyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

Anc de kacar mi acaba?
Baya baya icerlemis adam kendisine yapilanlara
Devamli essekleri rahatsiz edene kadar eski yonetimle itleri rahatsiz ediyor
Gazi bitse de icraatlarina baksak artik

Devrim mi yapti yoksa duymak istenilenleri mi anlatiyor. Fikret baskan da boyleydi ilk zamanlar sonra orman yangini cikti