Feslegen gibi oturtmus
Beşiktaş taraftarı kimseden para alıp, olumsuz tezahürat yapmaz. Yaptıysa bir şeyleri gördüğü için yapmışlardır. Taraftara para verip, bağırttırdılar denmelerini taraftara hakaret olarak değerlendiriyorum. Parayla bu işlerin olmadığını göstermek için bende araştırmalarımı yapıyorum. Locaya beni ziyarete geldiklerinde, kişiler fişlendi. Benimle görüşenler tehdit edildi. Bunlar bulunuyorsa, tezahürat yapanlarıda bulabilirdiniz.
Duzenlenen evrak duzulen evrak
Doksana cakmis
Muhalifimden gelen talebi görmeden gelemezdim. Bu sebep ile bu yola girdik. Buradan çıkacak sonuçların ne olacağını bilmiyorum. Hatalı şeyler varsa, bunlar ortaya çıkacaktır. Belki de düzenlenen evraklar düzgündür.
Boyle boyle dagildilar iste
Laf sokmaya devam ediyor
Ben özel ucağa binmeyi bilmiyorum. Kafile ile giderken bile bütün otel masraflarımı, uçak biletlerimi ödedim.
Itibardan tasarruf olmazdi
Negronun menejeri gelecekti falan filan
Baskan bile takmis o tiransfere
Orman yangini cikmis
Transfer komitesi başkanı toptan anlamayan, yabancı dili olmayan bir arkadaş. Neden o göreve getirilir? Bunun sonucunda kayıplar oldu. Bir özelliği varsa alırsın. Neye dayanılarak bu arkadaş o göreve getirildi? O günden sonra bizim bütçelerimiz 90 milyon Euro'ların üzerine çıkıldı. Son dönemde gelen ve giden oyuncuların hepsi facia oldu. Negredo geldi ve gitti.
Tirol tutup yikama yaglama cektiriyorlardi kendilerine oarasini kulup oderken
La hakeme tffye karsi killanaydiniz
Derdi besiktas degildi herifler abv
Sosyal medyada troller var. Bunlara kafanızı takmayın. Eski yöneticilerin paralarını verdiği kişilerdir. Bunlar 50 kişiler. 5000 kişilik hesapla yazıyorlar. Parayı almışlar, evinde yazıyorlar. Beşiktaş'ta bunları kullanmışlar. Zamanı gelince açıklayacağım. Trol hesaplar bizde olmaz diyenlerin, sizinle devam edecek miyiz? diye mesajları var.