Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2546096 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı worns

İçeride Malatya’yla berabere kalacaksak kapatıp gidelim bu seneyi
bizim içeride Malatya Trabzon ayırt edecek  töleransımız  kalmadı

Kazanma ihtimalimiz yüksek ben olumsuz senaryoyu yazdım. Bu senaryo da bizi olumsuz bir noktaya götürmez manasında.

Bu işin bir tarafı diğer tarafı ise varsayalım içerde berabere kaldık bir şeyi kapatıp gidecek durumda değiliz şu an puan durumunda. 8 puan alsan 4 maçtan bile üç aşağı beş yukarı mevcut puan tablosu oluşacak. Neyi niye kapatıyoruz? Ne kadar kapatmaya kopmaya meraklısınız hiç anlamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünkü maçta Rebocho için hücumda kötü diyenler vardı. Bence değildi. İlerdeki 2 oyuncun Güven ve Umut olursa böyle görünmen normal.

https://twitter.com/eltauromartinez/status/1202659629987221505

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Kazanma ihtimalimiz yüksek ben olumsuz senaryoyu yazdım. Bu senaryo da bizi olumsuz bir noktaya götürmez manasında.

Bu işin bir tarafı diğer tarafı ise varsayalım içerde berabere kaldık bir şeyi kapatıp gidecek durumda değiliz şu an puan durumunda. 8 puan alsan 4 maçtan bile üç aşağı beş yukarı mevcut puan tablosu oluşacak. Neyi niye kapatıyoruz? Ne kadar kapatmaya kopmaya meraklısınız hiç anlamadım.
Deplasmanda Kasımpaşa beraberliği kabul edilebilir içeride Malatya beraberliği kabul edilemez
şampiyonluk iç sahada kazanılıyor bu Lig’de
iki senedir gs iç sahada kazanıyor ligi
Nedir bu berabere de  kalırız tevazünüz hiç anlamıyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosyal medyada gezerken 2015-2016 sezonu Olimpiyatta Gs yi Mario Gomez ve Töre nin golleri ile 2-1 yendiğimiz maçın özeti denk geldi

2 Golde cepheden ve Her zaman ki gibi Musleranin sağına , keza bu sezonki derbide Umutun attığı Golde Musleranin sağına

Bu adam harbi harbi sağına gelen her topu içeri alıyor , uzaktan , cepheden , yandan , kafa ile fark etmiyor

Derbilerde bütün hocalar futbolculara bu bilgiyi vermeli ve videolarla bu Golleri izletmeleri gerekiyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünkü maçta Rebocho için hücumda kötü diyenler vardı. Bence değildi. İlerdeki 2 oyuncun Güven ve Umut olursa böyle görünmen normal.

https://twitter.com/eltauromartinez/status/1202659629987221505

Bir caner değil  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir caner değil  :D
Caner'in mükemmel pası gol olmasa yine konuşulmazdı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Caner'in mükemmel pası gol olmasa yine konuşulmazdı  :tabe:

Her maç 1-2 asist yaptığı için konuşuluyor bence  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her maç 1-2 asist yaptığı için konuşuluyor bence  :tabe:
Hala tam manası ile hakkının verildiğini düşünmüyorum. Caner öyle bir oyuncu ki skora katkı yapmadığı her maç eleştiriliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hala tam manası ile hakkının verildiğini düşünmüyorum. Caner öyle bir oyuncu ki skora katkı yapmadığı her maç eleştiriliyor  :tabe:

Karakterinden dolayı bence  :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

Sosyal medyada gezerken 2015-2016 sezonu Olimpiyatta Gs yi Mario Gomez ve Töre nin golleri ile 2-1 yendiğimiz maçın özeti denk geldi

2 Golde cepheden ve Her zaman ki gibi Musleranin sağına , keza bu sezonki derbide Umutun attığı Golde Musleranin sağına

Bu adam harbi harbi sağına gelen her topu içeri alıyor , uzaktan , cepheden , yandan , kafa ile fark etmiyor

Derbilerde bütün hocalar futbolculara bu bilgiyi vermeli ve videolarla bu Golleri izletmeleri gerekiyor
Öyle deme. Muzlera Real Madrid kalitesinde bir kaleci. Tabi yersen :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skora katkı yapsa da eleştiriliyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Caner bu sene bence en iyi performansını gösteriyor yani kariyer performansını veriyor. Takıma bu kadar çok katkı veren birini oynatma yolu arayan Abdullah Avcı'ya millet ise üvey evladı falan diye sallıyor.  :lol: :lol:

Caner'e de takıma katkı sağlayan birini oynatmaya çalışan adama da haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Caner bu sene bence en iyi performansını gösteriyor yani kariyer performansını veriyor. Takıma bu kadar çok katkı veren birini oynatma yolu arayan Abdullah Avcı'ya millet ise üvey evladı falan diye sallıyor.  :lol: :lol:

Caner'e de takıma katkı sağlayan birini oynatmaya çalışan adama da haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Aynı tepki güneşe de yapılıyordu caner 2 sene önce 11 asist yapmıştı galiba hafızam beni yanıltmıyorsa :) Bu sene 13.cü haftadan 8 asiste ulasmıs 1 de golü var :)

Aynı tepki güneşe de yapılıyordu caner 2 sene önce 11 asist yapmıştı galiba hafızam beni yanıltmıyorsa :) Bu sene 13.cü haftadan 8 asiste ulasmıs 1 de golü var :)

Güneşe yapılmıyordu, çünkü başka sol bek yoktu. Adriano hep sakattı. En azından quaresma kalkanı vardı. Ondan sıra gelmiyordu.

Güneşe yapılmıyordu, çünkü başka sol bek yoktu. Adriano hep sakattı. En azından quaresma kalkanı vardı. Ondan sıra gelmiyordu.

yok yok hatırlıyorum adriano döndüğün de adriano gibi bir adam varken nasıl caner oynar deniyordu sende demiş olabilirsin hatta :D

yok yok hatırlıyorum adriano döndüğün de adriano gibi bir adam varken nasıl caner oynar deniyordu sende demiş olabilirsin hatta :D

Ben geçen sene quaresma nasıl oynar diyordum geçen sene genelde  :lol:

Ben geçen sene quaresma nasıl oynar diyordum geçen sene genelde  :lol:

onu hatırlıyorum bende mecburiyetten diyordum lens var diyordun lens yokmuş demi :D

Oldgooddays eski güzel günler :)

Çevrimiçi yaço58

şu ligde şu mücadele bile takdir edilesi rakiplerimiz ofsayttan atar olmayan penaltıdan atar biz hakkımız olanlar çalınmamasına rağmen bu durumdayız inşallah dahada iyi olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Alen Markaryan: "Mersin, Samsun, Antalya, Konya, Bursa ve şimdi de Göztepe. Yeni statlar hep Beşiktaş maçıyla açılıyor. Beşiktaş'ın borsası her zaman yüksektir."

Cidden tesadüf mü  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alen Markaryan: "Mersin, Samsun, Antalya, Konya, Bursa ve şimdi de Göztepe. Yeni statlar hep Beşiktaş maçıyla açılıyor. Beşiktaş'ın borsası her zaman yüksektir."

Cidden tesadüf mü  :alala:
"İtinayla açılış yapılır" tabelası asalım kulüp binasına. En son Antalya'ya yakışır bir açılış yapmıştık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

"İtinayla açılış yapılır" tabelası asalım kulüp binasına. En son Antalya'ya yakışır bir açılış yapmıştık  :tabe:

yapmasına yaparız onda sıkıntı yokta neden hep bizi buluyor :)