Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552107 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

onu hatırlıyorum bende mecburiyetten diyordum lens var diyordun lens yokmuş demi :D

Oldgooddays eski güzel günler :)

Valla hiçte old good days falan değil eziyet çekiyorduk  :evillol: gs şampiyonluğu gördük falan. Allah bi daha göstermesin öyle old good daysleri  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

yapmasına yaparız onda sıkıntı yokta neden hep bizi buluyor :)

Öyle denk getiriyor rakipler, yeni statlarını Beşiktaş maçı ile açma şerefini yaşamak istiyorlar.
Tarihimiz ilerde bu açılışı Beşiktaş ile yaptığımızı yazsın istiyorlar. Hak veriyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Öyle denk getiriyor rakipler, yeni statlarını Beşiktaş maçı ile açma şerefini yaşamak istiyorlar.
Tarihimiz ilerde bu açılışı Beşiktaş ile yaptığımızı yazsın istiyorlar. Hak veriyorum.
Bbc belgesel yapmis
https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2016/07/29/487672132/malawis-hyena-men-paid-by-parents-to-have-sex-with-their-daughters

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ta 24 Erzincanspor maçında sakatlanan N'Koudou, 15 gün sahalardan uzak kalacak. :s20: :s20: :s20: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok yok hatırlıyorum adriano döndüğün de adriano gibi bir adam varken nasıl caner oynar deniyordu sende demiş olabilirsin hatta :D
Bizim taraftarda Skor üreteni gömme gibi bir huy var

Quaresma ligin en çok asist yapan kanat oyuncusuydu yerden yere vuruluyordu

Şımdı onun yerini Caner aldı takımın bütün asist yükünü çekiyor ama oda yerden yere vuruluyor , keza Ljajicde öyle
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

enkudu ne ara ne kadar oynadı da gene sakatlandı
feci kazıklandık bu transferden dünya para bayıldık
bonservis verip aldığımız 2 kanatta fos çıktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

enkudu ne ara ne kadar oynadı da gene sakatlandı
feci kazıklandık bu transferden dünya para bayıldık
bonservis verip aldığımız 2 kanatta fos çıktı
Abi cocuga rodaj yapamadik
Habire bi yeri atiyor
Hor kullandik
Bak eski sahibi gecen sene 24 dakika kullanmis
Bizim alistira alistira bunu rodajlamamiz lazimdi

Alip seri atik diye verdikce kirbaci motor yakti cocuk
Belki eski yonetim yagini falan da zamaninda vermemistir
Simdi yeniden rektifiye yapacaz cocugu
Satamszsin da duzeltmeden

Çevrimdışı tangaz

Abi cocuga rodaj yapamadik
Habire bi yeri atiyor
Hor kullandik
Bak eski sahibi gecen sene 24 dakika kullanmis
Bizim alistira alistira bunu rodajlamamiz lazimdi

Alip seri atik diye verdikce kirbaci motor yakti cocuk
Belki eski yonetim yagini falan da zamaninda vermemistir
Simdi yeniden rektifiye yapacaz cocugu
Satamszsin da duzeltmeden

neresinden baksan yanlış transfer şahsen benim midem bozuk bu transfer nedenyle malum ex başkanın aldıgı adam her türlü ihanet beklerim fikret beyden

bu elemanın normal transferi diabi gibidir gider kiralarsın opsiyonlu tutarsa alırsın nie 3 senedir 3 maç oynamış son sene 24 dk oynamış ne ayak die bi test sürüşü yaparsın baktın iş görüyor satınalırsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

neresinden baksan yanlış transfer şahsen benim midem bozuk bu transfer nedenyle malum ex başkanın aldıgı adam her türlü ihanet beklerim fikret beyden

bu elemanın normal transferi diabi gibidir gider kiralarsın opsiyonlu tutarsa alırsın nie 3 senedir 3 maç oynamış son sene 24 dk oynamış ne ayak die bi test sürüşü yaparsın baktın iş görüyor satınalırsın
Abi herkes herseyin farkinda, yaprken de usturuplu yapacan toz kaldirmayacan,

Beşiktaşlılar Atiba gidiyor diye üzülmesinler, yeni Atiba da Fatih olacak.
Yine bir kere daha yazayım.
Beşiktaş, Osmanlıspor'dan Atakan Çankaya'yı transfer ederse hiç öyle denizler ötesi, arada imza paraları verilerek, gizli komisyonlu futbolculara bakmaya gerek kalmayacak.
Alın size iki genç ve çok yetenekli harika futbolcu...

Çevrimdışı tangaz

Abi herkes herseyin farkinda, yaprken de usturuplu yapacan toz kaldirmayacan,

Beşiktaşlılar Atiba gidiyor diye üzülmesinler, yeni Atiba da Fatih olacak.
Yine bir kere daha yazayım.
Beşiktaş, Osmanlıspor'dan Atakan Çankaya'yı transfer ederse hiç öyle denizler ötesi, arada imza paraları verilerek, gizli komisyonlu futbolculara bakmaya gerek kalmayacak.
Alın size iki genç ve çok yetenekli harika futbolcu...

bu nkudu transferi nereden tutsan elde kalır abi kaç senedir oynamayan adamı 5 milyona aldık sonra satarsak bonservis gelirinin yarısını totınıma verecez dedik ben o paranın totnıma gideceğine inanmıyorum vardarın cümlede beni doğrular bir içerik olmuş.

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş'ta 24 Erzincanspor maçında sakatlanan N'Koudou, 15 gün sahalardan uzak kalacak. :s20: :s20: :s20: :steamed: :steamed:
Tahminimce kendide biliyordu sakatlanabileceğini.Önceki sakatlığından döndükten sonra kanattan dikine sprint atmaya çekiniyordu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tahminimce kendide biliyordu sakatlanabileceğini.Önceki sakatlığından döndükten sonra kanattan dikine sprint atmaya çekiniyordu
Böyle bir durum varsa bu durumun sorumlusu direkt Abdullah Avcı oluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi: "Yeni bir finans düzeni bulmaya çalışıyoruz. Zorluklar var. UEFA'ya gidememekse gidememek. Bu olacak demiyorum ama olabilir diyorum. Herkes buna hazır olmalı." (Hayatta Beşiktaş Radyo)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan zan sakatlansa sorumlusu abdullah hoca mi olacak
Adam belki patlak belki kendine bakmiyor
Zaten az oynamis oyuncu boyle sakatlik yasayabilecegini hoca da tahmin etmistir

Supriz degil bence sakatliklari bu cocugun
Hem belki senol hoca sakatlamistir bunu da

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ahmet Nur Çebi: Bunu ilk ben açıklayayım. Türkiye Futbol Federasyonu şu anda bize transfer yapamazsınız dedi.

@RadyoHayatta

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet Nur Çebi: Bunu ilk ben açıklayayım. Türkiye Futbol Federasyonu şu anda bize transfer yapamazsınız dedi.

@RadyoHayatta
Bu yeni yonetim batirdi besiktasi
Daha bismillah rezil ettiler

Çevrimdışı tangaz

hoca sağlık ekibinden görüş alıyor ona göre hareket ediyor vardır bir bildiği diyeceğim ama sana da katılmamak elde değil, bu maç son 20 dk enkudu oynasa ne olur oynamasa ne olur orkan girsin paftan biri girsin sakatlıkdan yeni çıkan üstelikde sakatlık direnci ağrı eşiği düşük oyuncuyu zorlamanın da manası yoktu.

devre arası cidden kanat transferi lazım görünüyor.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2019, 13:20:33 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

@RadyoHayatta

federasyon yıllık harcama limitlerini bildirmişti bu bağlamda harcayacak para kalmamış demektir yapılması gereken belli birilerini boluspora satacaz  :D sonra mirin ve larini de sene sonunu beklemeyim 500erbin indirim yaptık şimdi alın diyecez ve kaynak yaratacaz.

Çevrimdışı mylife1903

Iste simdi caner onde reboka arkada oynatacaz
Birine bisi olsa sictin kaldin

Fikret ormana bu sebeplerle kiziyorum iste
Biyd nekodu diabi lens orkan falab aliyon
Hala caner oynuyor kanat
Yukarifa saydigim heriflerin maliyetine zlatan riberi oynatirsin 2 sene oynatirsin ama bunlarin 2 senede verecegi katkiyi 5 macta alirsin

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoca sağlık ekibinden görüş alıyor ona göre hareket ediyor vardır bir bildiği diyeceğim ama sana da katılmamak elde değil, bu maç son 20 dk enkudu oynasa ne olur oynamasa ne olur orkan girsin paftan biri girsin sakatlıkdan yeni çıkan üstelikde sakatlık direnci ağrı eşiği düşük oyuncuyu zorlamanın da manası yoktu.

devre arası cidden kanat transferi lazım görünüyor.
ANÇ "Transfer yapmayacağız." diye açıklama yapmış. Hayal bile kuramıyoruz artık. Fikret Orman'ı hiç bir zaman unutmayacağım. Bu yaptığını hiç bir başkan yapmadı. Giderken öyle bir yapı bırakmış ki var olan yönetim hesap sormazsa benim için aynı kefededir. Şu anda Demirören ve Orman aynı kefede zaten  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

federasyon yıllık harcama limitlerini bildirmişti bu bağlamda harcayacak para kalmamış demektir yapılması gereken belli birilerini boluspora satacaz  :D sonra mirin ve larini de sene sonunu beklemeyim 500erbin indirim yaptık şimdi alın diyecez ve kaynak yaratacaz.
Çözüm basit. GS ve FB bunu aşma yolunu gösterdi. Ancak en mantıklı yöntem kiralık oyunculara gitmek. Tutmazsa göndermek, tutarsa kalır seneye  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

devre arası cidden kanat transferi lazım görünüyor, şahsen mevcut kanatların tümünü (nkudu lens boyd orkan) elden çıkarıp yenilesek daha doğru gibi görünüyor.
7.5 milyon bu sene odendi kanat butcesi
5.5 lense verildi
352 oyna iste vwrme bu parayi bu adamlara tam quaresmadan kurtulmusun, babeli gsye sokmusun toreyi sallamisin teni bastan sarmala giriyorsun

Fikret orman yonetimi tiribunden geldik falan diye resmen yalan soyluyordu
Tiribunden gelen besiktasi ve tarihini bilen adam ders cikarirdi
Yasli diye guinti gonderip yerine 10tane adam alip 50 milyon harcayip 5 milyknluk katki alinamadi
Guinti de 41 yasina kadar italyada oynadi
Zago fa ayni sekil

Paraya gore is yapmak laziim
Senin kicina don alacak paran yok oynamamis adamlara 7.5 para verip riske giriyorsun

Çevrimdışı tangaz

Çözüm basit. GS ve FB bunu aşma yolunu gösterdi. Ancak en mantıklı yöntem kiralık oyunculara gitmek. Tutmazsa göndermek, tutarsa kalır seneye  :tabe:

elden oyuncu çıkarmadan (maaş bütçesini düşürmeden) kiralık adam da alamayız. harcayabileceğin para die beliritlen bonservis değil total harcama

Çevrimdışı MUSTAFA_

elden oyuncu çıkarmadan (maaş bütçesini düşürmeden) kiralık adam da alamayız. harcayabileceğin para die beliritlen bonservis değil total harcama
Kimlerin gönderilmesi gerektiği açıkça belli. Dillendirmeye gerek bile yok. Onları göndermek lazım bir şekilde o zaman. Arap yarımadası ile temaslara başlasınlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★