Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543054 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi; belki gözümden kaçtı bilmiyorum Trabzonspor'a gitmek diye bir şart koşulduğuna bir yerde rastlamadım. Kim böyle bir şart koşabilir bunu açıklasın lütfen. Menajerler böyle hareket etmez. Kısaca Oğuzhan oynasın, form tutsun, Euro 2020'ye hazır gelsin ondan faydalanmak istiyorum diyor. Kiralık mı gidecek ? Kiralık gitsin. Peki Oğuzhan kiralık gitmek istiyor mu? Kim hangi şartlarda kiralık almak istiyor? Biz burada yazıyor, ediyoruz sanki yöneticilerin aklına gelmeyen şeylermiş gibi bunlar.

Asıl mesele Oğuzhan'ın mantalitesinde. Kapmışssın 2.5 milyonluk sözleşmeyi. 5 sene boyunca rahatım diyorsun. Kendisinden muhtemelen en başta yeni sözleşme ve aldığı paranın olması gereken seviyeye getirilmesi talep edildi ve de bunu kabul etmedi Oğuzhan. Ahmet Nur Çebi bunun mesajını vermiş son röportajında. Şenol Güneş ile başkan Çebi'nin Oğuzhan hakkında yaptıkları açıklamalara baktığımızda ortak noktalar olduğunu görüyoruz ki bu da birbirleriyle koordineli olduklarına bir delil.

Son olarak keşke meseleler Şenol Güneş'e bağlanacak kadar basit olsa bu kulüpte. Daha bu sezon başında Lecce senin vazgeçilmez konumunda olan santraforunu bonservissiz, Udinese kulübü de direkt oynayan oyuncun Dorukhan'ı 3-5 kuruşa senden kapmaya çalışmış. Kısaca bizim süre alamayan oyuncuya 2.5 milyon avro verme lüksümüz, bunu kaldırabilecek bir mali yapımız yok. Oğuzhan'ın da işine gelmiyor bunu kabullenmek.
Babelle lensle fazla takildi herhalde

Çevrimdışı tangaz

Neden ts onu anlamadim ben
Tutturdu necmi abi ts de ts
Belki ibbye pazarlayacaklar

Merih oynamiyor kendini gelistiriyor dedi onu da tsye alacak herhalde
Keske bize gonderse merihi yarim sezon oynatak sampiyona sonrasi ya yuve alir oynatir yabda satar herkes kazanir

Soyle eli deymisken lensi falan da alsin tsye

abi kimsenin ts dediği yok transfer pazarlıgı thdit filan die bişi yok akılane bir tavsiye var sadece oyuncuyu milli takım havuzundaki oyuncuyu kazanma çalışması var sakınca nerede bi anlayabilsem  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

kulübün "gereğinden fazla konuşan yönetici" derdi sona ermeyecek galiba. bari icraat yapıp konuşsalar; sürekli fragman, reklam dinliyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

abi kimsenin ts dediği yok transfer pazarlıgı thdit filan die bişi yok akılane bir tavsiye var sadece oyuncuyu milli takım havuzundaki oyuncuyu kazanma çalışması var sakınca nerede bi anlayabilsem  :alala:
Abi baskan dedi bugun 800binlik adama 2.4 vermisler diye
Ona bisi yok

Baskanin dedigi mesela daha agir aslinda.
5 senelik vermisler yatisa gecirmisler diyor

Anc bakalim diyecek mi 2.4 vermisler 800luk adama sonra onu gayriresmi yoldan hem oyuncuyu hem parayi kaybetmisler diye

Çevrimiçi Necmi

şu nu da yazayım müjde babında

bu hafta sivas ve başak berabere kalır biz çakarız 2.liğe kuruluruz. :bandit:
ben bir mağlubiyet bir beraberlik bekliyorum :D
o maçlardan iki beraberlik çıkmaz sivas sanki malatyayla berabere kalır başakda denizliye yenilir gibi geliyor bana
terside olabilir tabi.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi; belki gözümden kaçtı bilmiyorum Trabzonspor'a gitmek diye bir şart koşulduğuna bir yerde rastlamadım. Kim böyle bir şart koşabilir bunu açıklasın lütfen. Menajerler böyle hareket etmez. Kısaca Oğuzhan oynasın, form tutsun, Euro 2020'ye hazır gelsin ondan faydalanmak istiyorum diyor. Kiralık mı gidecek ? Kiralık gitsin. Peki Oğuzhan kiralık gitmek istiyor mu? Kim hangi şartlarda kiralık almak istiyor? Biz burada yazıyor, ediyoruz sanki yöneticilerin aklına gelmeyen şeylermiş gibi bunlar.

Asıl mesele Oğuzhan'ın mantalitesinde. Kapmışssın 2.5 milyonluk sözleşmeyi. 5 sene boyunca rahatım diyorsun. Kendisinden muhtemelen en başta yeni sözleşme ve aldığı paranın olması gereken seviyeye getirilmesi talep edildi ve de bunu kabul etmedi Oğuzhan. Ahmet Nur Çebi bunun mesajını vermiş son röportajında. Şenol Güneş ile başkan Çebi'nin Oğuzhan hakkında yaptıkları açıklamalara baktığımızda ortak noktalar olduğunu görüyoruz ki bu da birbirleriyle koordineli olduklarına bir delil.

Son olarak keşke meseleler Şenol Güneş'e bağlanacak kadar basit olsa bu kulüpte. Daha bu sezon başında Lecce senin vazgeçilmez konumunda olan santraforunu bonservissiz, Udinese kulübü de direkt oynayan oyuncun Dorukhan'ı 3-5 kuruşa senden kapmaya çalışmış. Kısaca bizim süre alamayan oyuncuya 2.5 milyon avro verme lüksümüz, bunu kaldırabilecek bir mali yapımız yok. Oğuzhan'ın da işine gelmiyor bunu kabullenmek.
kardeşim zaten bu açık söylenmez hep demiyormusunuz bunu
ozi oynasın form tutsun hazır gelsin demiyor mutlu değil mutlu olacağı yere gitsin diyor
bu Beşiktaşdan ayrıl demek oluyor çalış takıma gir form tut demek olmuyor.
ts olayıda bizim haberlere göre yaptığımız çıkarım. ts almak istiyor ts sevdalısı milli takım hocamızda
gündem olan zamanda mutlu değilsin mutlu olacağın yere git diyor bundan öncede milli takıma alamıyorum diyor
bunda yorumluk bir durum yokki eğip bükülecek bir durumda yok adam Beşiktaşda mutlu değilsin ayrıl ordan mutlu olacağın yere git demiş yorum yapılacak bir durum yok
Oğuzhan Özyakup'u alamıyorum. Oynaması, rahat olması gereken yerde olmalı. İnsan mutlu olduğu yerde rahat çalışır. Çalıştığınız yerde mutsuzsanız işinize odaklanmanız azalır. neyi anlamıyor burda mutsuz olduğu yerde neden durduğunumu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ozi oynasın form tutsun hazır gelsin demiyor mutlu değil mutlu olacağı yere gitsin diyor
ts olayıda bizim haberlere göre yaptığımız çıkarım. ts almak istiyor ts sevdalısı milli takım hocamızda
gündem olan zamanda mutlu değilsin mutlu olacağın yere git diyor bundan öncede milli takıma alamıyorum diyor
bunda yorumluk bir durum yokki eğip bükülecek bir durumda yok adam Beşiktaşda mutlu değilsin ayrıl ordan mutlu olacağın yere git demiş yorum yapılacak bir durum yok
Oğuzhan Özyakup'u alamıyorum. Oynaması, rahat olması gereken yerde olmalı. İnsan mutlu olduğu yerde rahat çalışır. Çalıştığınız yerde mutsuzsanız işinize odaklanmanız azalır. neyi anlamıyor burda mutsuz olduğu yerde neden durduğunumu
Futbolda amaç takımda rol almak. Genç oyuncuysan gelişimine olumsuz etki etmediği sürece bir süre yedek bekler sonra da rol almaya başlarsın Çağlar'da olduğu ve Merih'te olacağı gibi. Oğuzhan ise 27 yaşında. Öncelikli amacı takımda rol almak. Kimse  Beşiktaş'tan 2.5 milyon avro alan yedek Oğuzhan'ı kenarda dursun arada sırada oynasın yeter ki mutlu olsun diye almaz.  Oğuzhan önce mantalitesini değiştirmek zorunda. Gerileme ve mutsuzluğunun sebebi kendisi. Anlamadığı ve değiştirmek zorunda olduğu şey de bu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi baskan dedi bugun 800binlik adama 2.4 vermisler diye
Ona bisi yok

Baskanin dedigi mesela daha agir aslinda.
5 senelik vermisler yatisa gecirmisler diyor

Anc bakalim diyecek mi 2.4 vermisler 800luk adama sonra onu gayriresmi yoldan hem oyuncuyu hem parayi kaybetmisler diye
Evet sorunun merkezi kısaca bu. Bundan kaynaklanıp gelişiyor olan biten.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

milli takım hocasının (şenol fato denizli luçe farketmeksizin) milli takım havuzundaki  X bir oyuncu hakkında yorum yapmasında bir sakınca görmüyorum.

Yanlış anlama abi ama ben buna inanmıyorum. eğer bunu fatih terim deseydi şuan ortalığı yıkmıştınız.

Çevrimdışı tangaz

Yanlış anlama abi ama ben buna inanmıyorum. eğer bunu fatih terim deseydi şuan ortalığı yıkmıştınız.

ister inan ister inanma, düşüncem bu.
bırakın bu duygusallığı diyen herkes bir anda duygusallaştı ne hikmetse.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Baştan söyledim gereksiz bir konuşmaydı. Parasından sana ne, yapabileceğin yorum ancak Oğuzhan milli takım havuzunun önemli bir oyuncusu ama alabilmemiz için kulübünde oynuyor olması lazım diyebilir; o kadar.. O da sorulursa eğer,  yoksa milli takıma çağırmamak bile herkese verilen yeterli bir mesajdır. Milli takım hocası, formda yeterli oyuncuyu çağırır, alternatifi çok bol bir koçluk pozisyonu onunki.

+1903

Ben renkli bir gazetecinin oyununa geldiğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Futbolda amaç takımda rol almak. Genç oyuncuysan gelişimine olumsuz etki etmediği sürece bir süre yedek bekler sonra da rol almaya başlarsın Çağlar'da olduğu ve Merih'te olacağı gibi. Oğuzhan ise 27 yaşında. Öncelikli amacı takımda rol almak. Kimse  Beşiktaş'tan 2.5 milyon avro alan yedek Oğuzhan'ı kenarda dursun arada sırada oynasın yeter ki mutlu olsun diye almaz.  Oğuzhan önce mantalitesini değiştirmek zorunda. Gerileme ve mutsuzluğunun sebebi kendisi. Anlamadığı ve değiştirmek zorunda olduğu şey de bu.
evet bu konuda biz eleştiririz eleştirmekte yerden göğe haklısın ben aboulu şampiyonluk sezonumuzda söylemeye başladım bunu
o zaman herkes bana oziye haksızlık ediyorsun diyordu. ama kaçak güreştiğini görmüşdüm sahada
sorun bizim onu eleştirmemiz değil ama o hak kusura bakmasın başka kimsede yok Beşiktaş dışından birinede
oziyi yedirmeyelim biz kazanmak için bir adım atıyoruz stadda bu oziye bir şekilde olumlu döner dönmezse zaten son nokta olur
ama bu atılan adımın arkasından bu konuşmalar işi düzeltme değil kötüleştirme yönünedir
al işde taraftar oziyi tartışmaya baçladı yine maçtan sonra yaratılan güzellik çöpe gitti.
ben olaya bu yönüyle bakarım bu konuşma direk zarar verdi. belki kafasında birşeyler düzenlendi ozinin pazartesi günü
ama bu direk kafasını karıştırmaya yönelik atılan adımı nertaraf etmek için.
olaya birde şöyle bakalım ts çökmek istiyordu ama Beşiktaş taraftarının pazartesi attığı adım bu işi rafa kaldırdı
bu söz bunu bozmaya yönelik bir hamle. Ben öyle görüyorum sizin gibi şenol hoca adına iyi niyetli bakamıyorum
belkide sözlerindeki açığı çok fazla yakaladığım içindir. sizin için dikkate alınmayacak bir şey benim radarıma
giriyordur.

Ahmet Nur Çebi: "Transferde gidip 5 milyon€'ya futbolcu almayacaksınız, 1 milyon €'ya alacaksınız. Dünyanın tanıdığı Pepe’yi, Vida’yı getirmek mi başarıdır? Başarı, 500 bin €'ya bir oyuncu alıp, onu parlatıp daha yüksek bedellere satmaktır."

Başarı bu kadar basitte değildir. Sen dembabayı 7 ye alıp 13e 14e de okuttun. Önemli olan alacağın oyuncu ile vereceği performansın üstünde olmaması ve onun bir geri dönüşü sağlayacağını düşünmem. Her şey bu kadar basit olsa keşke. Gomezde 5.5milyon euro üstü maaş aldı ama bonservisi bizde olsa iyi fiyata okurdun. Maliyet-fayda ikilisi önemli. Bu konu çok daha uzun ama umarım başkan kısa kesmek için bunu demiştir eğer bu kadar basit düşünüyorsa kadroya bir çok vasatı doldurur patlamasını beklerken biz patlarız. tıpkı alexisler sezer öztürkler gibi.

Çevrimiçi Necmi

+1903

Ben renkli bir gazetecinin oyununa geldiğini düşünüyorum.
he evet zaten hep öyle olur renkli gazetecinin oyununa gelir
unutma kafada niyet neyse dil onu söyler. insanları oyuna getirmek düşünmediği şeyleri söyletebilmek değildir
oyuna getirirsin niyetini ağzından almak için. kimseye düşünmediği birşeyi söyletemezsin.

Ahmet Nur Çebi: "Fikret Orman, ‘Ahmet Bulut kulüpten alacağını alabilmiş değil ki biz ondan nemalanalım’ demişti. Peki gider ayak neden Ahmet Bulut’a çekleri yazıp veriyorsunuz? O da bunları federasyonda hacze koyuyor? Neden UEFA’dan gelen 2 milyon € Bulut’un cebine gidiyor? Transferde gidip 5 milyon€'ya futbolcu almayacaksınız, 1 milyon €'ya alacaksınız. Dünyanın tanıdığı Pepe’yi, Vida’yı getirmek mi başarıdır? Başarı, 500 bin €'ya bir oyuncu alıp, onu parlatıp daha yüksek bedellere satmaktır. Hangi kulübün kısa vadede borçlarını ödeyebileceği düşünülüyor ki? Hepimizin uzun vadede acılar çekerek, geliri giderin fazlasında tutarak, faiz yükünü azaltarak, israfı engelleyerek borçları ödeyip, bir yandan da sportif başarıyı düşünmemiz lazım. 2,5 yıl zaten kulübün gelirleri kontrat altına alınmış. Mühim olan benim borcu ne kadar azaltacağım. Yapılan kontratla oynamak zorundayım. Çünkü benim imzalamadığım sözleşmeler yüzünden benim dönemimde bile zarar yazılacak."

Evet bunda haklı fakat gelip bunları anlatabilir. İşte atıyorum x oyuncuya 3 milyon euro verilmiş daha az verilseydi bilmem ne falan diye anlatabilir. Yani kendi döneminde düzgün şeyler yapmaya çalışırsa başkan herkes ona destek verir. Bu forumda bile ne muhasebeler yapıldı  :evillol: Tank sanayisi bile konuşuldu, merak etmesin Beşiktaş taraftarı kesinlikle eksi bile yazsa yaptığı olumlu şeyleri görmezden gelmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kulübün "gereğinden fazla konuşan yönetici" derdi sona ermeyecek galiba. bari icraat yapıp konuşsalar; sürekli fragman, reklam dinliyoruz.
Reklam olmadan iş yapamıyorlar. Konuştuklarının yarısını yapsalar iyiler diyeceğim. Henüz hiçbir icraatlerini görmedim. Bu yöneticiler bu kadar hata yaptıysa yöneticiler kadar destek veren bizler de sorumluyuz. Takım sonuçları aldığı müddetçe kimse ekonomik durumumuzun nasıl olduğu ile ilgilenmiyor. Onlar da sırf taraftara şirin görünmek için saçma sapan transferler yapıyorlar. Bu kulaklar Sezer Öztürk için; "Aldıysam aldım.Size ne? Başkan istediği oyuncuyu alamayacak mı?" gibi sözler duydu. Çok fazla yüceltiyoruz insanları. Sonuç olarak onlar da bir insan. Hata yapıyorlar. Sonlar senelerce taraftar çekiyor kahrını. Onun için transfer döneminde hatalı gördüğüm her şeyi eleştireceğim. Bu sözleri ederek bana bu hakkı tanıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

ne güzel demiş işte beşiktaşdan ayrıl dediyse bunu burada en çok diyenlerden biri de sensin hakkaten ayrılması herkesin yararına. misal ben ozi gitse x bir yerde uçup kaçsa zerre üzülmem hatta daha çok öfkelenirim.

Neden ts onu anlamadim ben
Tutturdu necmi abi ts de ts
Belki ibbye pazarlayacaklar

Merih oynamiyor kendini gelistiriyor dedi onu da tsye alacak herhalde
Keske bize gonderse merihi yarim sezon oynatak sampiyona sonrasi ya yuve alir oynatir yabda satar herkes kazanir

Soyle eli deymisken lensi falan da alsin tsye

son transferlere göre oğuzhan kesin tsde haberleri falan çıktı. Üstüne şenol güneş bunları diyince herkes ts muhabbeti ile bağlaştırdı. Ondan olay, cidden @sozkul abinin dediği gibi gereksiz muhabbete girdi. Herkes birşeylere bağlayıp muhabbeti gereksiz uzattı. Oğzuhanın desteklendiği bu dönemde ne güzel desteklendi bizde seviyoruz kendisini fakat artık kulübünde oynamalı milli takımı istiyorsa tarzı bir şey dese  hiç uzamayacaktı konu tsler menejerler falan çıkmayacaktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi: "Fikret Orman, ‘Ahmet Bulut kulüpten alacağını alabilmiş değil ki biz ondan nemalanalım’ demişti. Peki gider ayak neden Ahmet Bulut’a çekleri yazıp veriyorsunuz? O da bunları federasyonda hacze koyuyor? Neden UEFA’dan gelen 2 milyon € Bulut’un cebine gidiyor? Transferde gidip 5 milyon€'ya futbolcu almayacaksınız, 1 milyon €'ya alacaksınız. Dünyanın tanıdığı Pepe’yi, Vida’yı getirmek mi başarıdır? Başarı, 500 bin €'ya bir oyuncu alıp, onu parlatıp daha yüksek bedellere satmaktır. Hangi kulübün kısa vadede borçlarını ödeyebileceği düşünülüyor ki? Hepimizin uzun vadede acılar çekerek, geliri giderin fazlasında tutarak, faiz yükünü azaltarak, israfı engelleyerek borçları ödeyip, bir yandan da sportif başarıyı düşünmemiz lazım. 2,5 yıl zaten kulübün gelirleri kontrat altına alınmış. Mühim olan benim borcu ne kadar azaltacağım. Yapılan kontratla oynamak zorundayım. Çünkü benim imzalamadığım sözleşmeler yüzünden benim dönemimde bile zarar yazılacak."
Hala zihniyet değişmiş görünmüyor. Fikret Orman geldiğinde de bunları söylüyordu. Yaptıkları ortada. Az bonservistense az maaşı tercih etmemiz lazım. Oyuncu ucuza alıp yüksek kontrat verirsen satamazsın. Ayrıca 500 binlik oyuncu ile şampiyonluk kovalayamzsın.Oyuncuyu sahaya koyamaz teknik direktörün. Atiba gibi kaç oyuncu gördük az paraya alıp yıllarca oynatabildiğimiz? Umarım dediklerini yaparlar. Ancak pek anlayış da beklemesinler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Başarı bu kadar basitte değildir. Sen dembabayı 7 ye alıp 13e 14e de okuttun. Önemli olan alacağın oyuncu ile vereceği performansın üstünde olmaması ve onun bir geri dönüşü sağlayacağını düşünmem. Her şey bu kadar basit olsa keşke. Gomezde 5.5milyon euro üstü maaş aldı ama bonservisi bizde olsa iyi fiyata okurdun. Maliyet-fayda ikilisi önemli. Bu konu çok daha uzun ama umarım başkan kısa kesmek için bunu demiştir eğer bu kadar basit düşünüyorsa kadroya bir çok vasatı doldurur patlamasını beklerken biz patlarız. tıpkı alexisler sezer öztürkler gibi.
ben en başında adaylar için bir söz söylemişdim Çebi kazansın isterim Beşiktaş ekonomisini düzeltir
ama başkanlığı süresince sportif başarı beklemem dedim.
bir oyuncuya az maaş vererek kar elde edemezsin öyle bir hesap yok dediğin gibi bir milyonluk 5 tane forvet alırsın beşi bir gomez etmez
tutki arasından biri fırladı o zaman dersin bak bir M maaş verip bir gomez buldum işin aslı öyle değil onu bulmak için 5 tane bir milyon verdin
bazı mevkiler evet çok alternatiflidir ucuz oyuncu bulabilirsin ama bazı mevkilerde o dediği olmaz
stoper ucuz bul ama adamın yapacağı bir hata o maçı kaybetmene şampiyonluğu etkilemese bile maç gelirini almana engel oluyor
kalecidede durum aynı hayat bu kadar basit değil. Geldikleri senede doldurdular böyle bir sürü oyuncuyu hangisi takımda kaldı.
bilemiyorum hayat tecrübesi yaşanarak öğrenilir.
Yeni yönetim daha önce yöneticilik yapmış olsa bile başkanlık farklı olay. Para konusunda Çebiye sonsuz güveniyorum.
adamın yüzünde var o dürüstlük ama çok konuşuyor bu iyi birşey değil bunlar kendisinede bizede zarar olarak döner.
bazı şeyleri söylesin evet ama bazı şeyleride içerde tutmalı bence. birşey yapmasın demiyorum dillendirmeden yapsın.

Çevrimdışı tangaz

Reklam olmadan iş yapamıyorlar. Konuştuklarının yarısını yapsalar iyiler diyeceğim. Henüz hiçbir icraatlerini görmedim. Bu yöneticiler bu kadar hata yaptıysa yöneticiler kadar destek veren bizler de sorumluyuz. Takım sonuçları aldığı müddetçe kimse ekonomik durumumuzun nasıl olduğu ile ilgilenmiyor. Onlar da sırf taraftara şirin görünmek için saçma sapan transferler yapıyorlar. Bu kulaklar Sezer Öztürk için; "Aldıysam aldım.Size ne? Başkan istediği oyuncuyu alamayacak mı?" gibi sözler duydu. Çok fazla yüceltiyoruz insanları. Sonuç olarak onlar da bir insan. Hata yapıyorlar. Sonlar senelerce taraftar çekiyor kahrını. Onun için transfer döneminde hatalı gördüğüm her şeyi eleştireceğim. Bu sözleri ederek bana bu hakkı tanıyor  :tabe:

bu cümle haksızlık olmuş biraz. ekim başı ödenmesi gereken rakamlar vardı fikret orman ödeyemedi seçim kararı aldı kaçtı gitti gitmedende uefadan ek süre istedi aysonu 105 milyonu getir die yanıt aldı. o kaçıp gitti yeni yönetim mazbatayı aldı 1 hafta içinde çıkardı tak die ödemeyi yaptı. hal böyle iken bir icraatlarını görmedim dememeliyiz. parasını almadıgı için migrenim tuttu oynamıyorum diyen topçu gördü bu gözler, bu kadar çabuk unutmayın.

Çevrimiçi Necmi

ne güzel demiş işte beşiktaşdan ayrıl dediyse bunu burada en çok diyenlerden biri de sensin hakkaten ayrılması herkesin yararına. misal ben ozi gitse x bir yerde uçup kaçsa zerre üzülmem hatta daha çok öfkelenirim.
ben söylerim bunu söyleme hakkım var. Beşiktaşlılarla bunuda tartışırım
herkesin hakkı var beğeneninde beğenme hakkı var
ama kusura bakma kimseye Beşiktaşla alakalı hariçten gazel okutmam.
milli takım hocası oğuzhanı alamıyorum takımında fazla süre alamıyor der bunu başarmalı daha uzun oynamalıki milli takımı hak etsin bunu anlarım
hakda veririm ama milli takım hocası takımında mutsuz mutlu olacağı yere gitsin diyemez
bunu Beşiktaşın hocasıyken söyleseydi haklı olurdu şimdi değil.

ben en başında adaylar için bir söz söylemişdim Çebi kazansın isterim Beşiktaş ekonomisini düzeltir
ama başkanlığı süresince sportif başarı beklemem dedim.
bir oyuncuya az maaş vererek kar elde edemezsin öyle bir hesap yok dediğin gibi bir milyonluk 5 tane forvet alırsın beşi bir gomez etmez
tutki arasından biri fırladı o zaman dersin bak bir M maaş verip bir gomez buldum işin aslı öyle değil onu bulmak için 5 tane bir milyon verdin
bazı mevkiler evet çok alternatiflidir ucuz oyuncu bulabilirsin ama bazı mevkilerde o dediği olmaz
stoper ucuz bul ama adamın yapacağı bir hata o maçı kaybetmene şampiyonluğu etkilemese bile maç gelirini almana engel oluyor
kalecidede durum aynı hayat bu kadar basit değil. Geldikleri senede doldurdular böyle bir sürü oyuncuyu hangisi takımda kaldı.
bilemiyorum hayat tecrübesi yaşanarak öğrenilir.
Yeni yönetim daha önce yöneticilik yapmış olsa bile başkanlık farklı olay. Para konusunda Çebiye sonsuz güveniyorum.
adamın yüzünde var o dürüstlük ama çok konuşuyor bu iyi birşey değil bunlar kendisinede bizede zarar olarak döner.
bazı şeyleri söylesin evet ama bazı şeyleride içerde tutmalı bence. birşey yapmasın demiyorum dillendirmeden yapsın.

Nazar değdi galiba, ne güzel başarı gelince mobese kameralarına bile konuşulmuyor falan dedikçe bu ara çok sık başkanın demeçini duymaya başladım. Kulüp içi konuşulmalı bu konular, benim tahminim transfer yapılmayacak ya da düşük adamlar alınacak diye taraftarı bilgilendirme gibi olmuş. Böyle şeylere gerek yok, çıkıp bir kere açıklama yaparsın Youtube kanalından. Abi o bizim kanalımız çık bir kere sevgili Beşiktaşlılar, transfer döneminde para yok almayacaz bulursak bir tane adam alırız falan de bari. Böyle bir şeyi bin defa duyunca da doğru olsa da insana o cümle aynı anlamı vermiyor.

Çevrimdışı tangaz

ben söylerim bunu söyleme hakkım var. Beşiktaşlılarla bunuda tartışırım
herkesin hakkı var beğeneninde beğenme hakkı var
ama kusura bakma kimseye Beşiktaşla alakalı hariçten gazel okutmam.
milli takım hocası oğuzhanı alamıyorum takımında fazla süre alamıyor der bunu başarmalı daha uzun oynamalıki milli takımı hak etsin bunu anlarım
hakda veririm ama milli takım hocası takımında mutsuz mutlu olacağı yere gitsin diyemez
bunu Beşiktaşın hocasıyken söyleseydi haklı olurdu şimdi değil.

senin yorumun saygı duyarım, ben ise her iki durumda da bir sakınca ya da beni rahatsız eden bir detay görmüyorum

+ bu cümleleri şenol değilde f.orman söylese aynı yorumu yaparmıydın yoksa doğru söylemiş kimin dediğine değil içeriğe bakın mı derdin?
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2019, 17:55:07 tangaz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu cümle haksızlık olmuş biraz. ekim başı ödenmesi gereken rakamlar vardı fikret orman ödeyemedi seçim kararı aldı kaçtı gitti gitmedende uefadan ek süre istedi aysonu 105 milyonu getir die yanıt aldı. o kaçıp gitti yeni yönetim mazbatayı aldı 1 hafta içinde çıkardı tak die ödemeyi yaptı. hal böyle iken bir icraatlarını görmedim dememeliyiz. parasını almadıgı için migrenim tuttu oynamıyorum diyen topçu gördü bu gözler, bu kadar çabuk unutmayın.
ANÇ'nin değindiği konular hakkında dedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★