Başarı bu kadar basitte değildir. Sen dembabayı 7 ye alıp 13e 14e de okuttun. Önemli olan alacağın oyuncu ile vereceği performansın üstünde olmaması ve onun bir geri dönüşü sağlayacağını düşünmem. Her şey bu kadar basit olsa keşke. Gomezde 5.5milyon euro üstü maaş aldı ama bonservisi bizde olsa iyi fiyata okurdun. Maliyet-fayda ikilisi önemli. Bu konu çok daha uzun ama umarım başkan kısa kesmek için bunu demiştir eğer bu kadar basit düşünüyorsa kadroya bir çok vasatı doldurur patlamasını beklerken biz patlarız. tıpkı alexisler sezer öztürkler gibi.
ben en başında adaylar için bir söz söylemişdim Çebi kazansın isterim Beşiktaş ekonomisini düzeltir
ama başkanlığı süresince sportif başarı beklemem dedim.
bir oyuncuya az maaş vererek kar elde edemezsin öyle bir hesap yok dediğin gibi bir milyonluk 5 tane forvet alırsın beşi bir gomez etmez
tutki arasından biri fırladı o zaman dersin bak bir M maaş verip bir gomez buldum işin aslı öyle değil onu bulmak için 5 tane bir milyon verdin
bazı mevkiler evet çok alternatiflidir ucuz oyuncu bulabilirsin ama bazı mevkilerde o dediği olmaz
stoper ucuz bul ama adamın yapacağı bir hata o maçı kaybetmene şampiyonluğu etkilemese bile maç gelirini almana engel oluyor
kalecidede durum aynı hayat bu kadar basit değil. Geldikleri senede doldurdular böyle bir sürü oyuncuyu hangisi takımda kaldı.
bilemiyorum hayat tecrübesi yaşanarak öğrenilir.
Yeni yönetim daha önce yöneticilik yapmış olsa bile başkanlık farklı olay. Para konusunda Çebiye sonsuz güveniyorum.
adamın yüzünde var o dürüstlük ama çok konuşuyor bu iyi birşey değil bunlar kendisinede bizede zarar olarak döner.
bazı şeyleri söylesin evet ama bazı şeyleride içerde tutmalı bence. birşey yapmasın demiyorum dillendirmeden yapsın.