Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2557272 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ljajic serbest oynar  :tabe:

Katılıyorum böyle pahalı bir yatırımı bitirmenin alemi yok hem verim alamıyoruz hem de para kaybediyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

destek başlamış demekki :)

Oğlu fenere akıtıyor paraları babasıda bize akıtsın biraz :)

Katılıyorum böyle pahalı bir yatırımı bitirmenin alemi yok hem verim alamıyoruz hem de para kaybediyoruz.

Geçen sene de böyle oynuyordu ljajic (Serbest) :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Oğlu fenere akıtıyor paraları babasıda bize akıtsın biraz :)

babanın hayatı boyunca vermediği parayı oğul bi senede akıttı fenere futbolda

fener beko basketi söylemeye bile gerek yok her sene 20 mlyon filan akıtıyorlar galiba @MUSTAFA_ daha iyi bilir o kısmı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

babanın hayatı boyunca vermediği parayı oğul bi senede akıttı fenere futbolda

fener beko basketi söylemeye bile gerek yok her sene 20 mlyon filan akıtıyorlar galiba @MUSTAFA_ daha iyi bilir o kısmı
Futbola akıttığı basketi geçti. Rahmi Beyden hazır Beko sponsorluk anlaşması da bitiyorken iyi bir yeni anlaşma ve yenilerini istemek lazım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA Avrupa Ligi'nde Roco ve Caner haftanın takımına seçilmiş  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1200360754911830016

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

UEFA Avrupa Ligi'nde Roco ve Caner haftanın takımına seçilmiş  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1200360754911830016
caner ve roco mu  necipe ayıp etmişler :D
uefada anlamıyor futboldan :D bütün Beşiktaş taraftarı canere sövdü :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

caner ve roco mu  necipe ayıp etmişler :D
uefada anlamıyor futboldan :D bütün Beşiktaş taraftarı canere sövdü :evillol:
Ağzında kuş tutsa yaranamayacaklar listesi yapsak dün sahada olan Caner ve Oğuzhan listeye kesinlikle girer  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ağzında kuş tutsa yaranamayacaklar listesi yapsak dün sahada olan Caner ve Oğuzhan listeye kesinlikle girer  :ebebe:
dün caner birşey yapmadıki uefa ne görmüş acaba :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstatistiklere bakmışlar desek Necip nerede deriz. Caner dün skora da katkıda bulunmadı. Herhalde oynadığı bölgede ondan iyi oynayan yoktu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sozkul

Dün Caner'in ön direk kesmeleri müthişti, bir asist daha yapamamış olması golcülerimizin beceriksizliği.
Ikinci yarıdan bahsediyorum.
Adamın el kol hareketlerini bende sevmiyorum, kendisinide pek sevmem ama objektifliğimizi kaybetmeye gerek yok.
Ayrıca benim çevremde kimse sövmedi Caner'e biraz kızdık adamların bir iki atağında topa hamle yapacağına çalım yemekten korktuğu için geri geri gitti, topa daha yakında halbuki.
Ama kendini tanıyor, dünyanın en kolay çalım yiyen beklerinden birisi çünkü.

@MUSTAFA_ , yukarda Caner ve Ozi'yi aynı kefeye koyan bişeyler yazmışsın, eski bir Ozi fanı olarak ben Caner'e haksızlık etmişsin diyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün Caner'in ön direk kesmeleri müthişti, bir asist daha yapamamış olması golcülerimizin beceriksizliği.
Adamın el kol hareketlerini bende sevmiyorum, kendisinide pek sevmem ama objektifliğimizi kaybetmeye gerek yok.
Ayrıca benim çevremde kimse sövmedi Caner'e biraz kızdık adamların bir iki atağında topa hamle yapacağına çalım yemekten korktuğu için geri geri gitti, topa daha yakında halbuki.
@MUSTAFA_ , yukarda Caner ve Ozi'yi aynı kefeye koyan bişeyler yazmışsın, eski bir Ozi fanı olarak ben Caner'e haksızlık etmişsin diyorum
Aynı kefeye koymadım, aynı kefeye konulduğunu yazdım  :tabe: "Uhud Savaşı'nda tepeyi terk eden okçular tam liste" gibi oldu :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

İstatistiklere bakmışlar desek Necip nerede deriz. Caner dün skora da katkıda bulunmadı. Herhalde oynadığı bölgede ondan iyi oynayan yoktu  :tabe:
:D herhalde yalnız oda tuhaf hangi bölge ilk yarı ilerde ikinci yarı bekteydi :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

:D herhalde yalnız oda tuhaf hangi bölge ilk yarı ilerde ikinci yarı bekteydi :alala:
Resimde de oynamadığı iki yerden biri olan sağ beke koymuşlar  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kötü oyunla kazanma , son dakika golleri gibi şeylerle " Winner " özelliği kazanacağız bu sezon inş  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

katılmıyorum caner dün etkisizdi bir iki iyi orta açtı evet
caneri sevmeyen biri olarak burda bu sene sürekli caneri savunan durumda kaldım
sürekli caner 11 e yazılır bizi ileri iten tek oyuncu diyorum. bunda hem fikirim ozi ile aynı cümlede yer almaz
ama dün etkisizdi bence hemde bütün takım çok asabiyken düşün caner sakin kalabildi
gerçi kartı vardı belki ondan etliye sütlüye karışmamışdır yalnız canerin etkisiz hali bile bir çok oyuncudan daha etkilidir.
ben canere göre değerlendirip etkisiz dedim.

Çevrimiçi sozkul

Aynı kefeye koymadım, aynı kefeye konulduğunu yazdım  :tabe: "Uhud Savaşı'nda tepeyi terk eden okçular tam liste" gibi oldu :ebebe:

Doğru hızlı okuyunca anlamamışım, aynı kefeye koyanları ince biçimde eleştirmişsin.  :claps: :claps:

Çevrimiçi tolga1903

Tertemiz 3 tane asisti hiç edildi abi adamın. Yani caner bir maçta iyi oynadıysa veya iyi oynadı denilecekse bu onun çalımları şutları golleri veya defansa verdiği büyük katkı yüzünden falan denmiyor zaten. Ya çok iyi ortalar açacak ki dün gerçekten hatırladığım kadarıyla 3 belki daha fazla asisti yendi ya da bazen böyle topu kapıp hızlıca terse çok iyi toplar atıyor oyunu genişletiyor öyle işler yapacak. Bence dün ikinci yarı çok iyi oynadı caner beke geçtikten sonra.

Dün caner çok iyiydi.2-3 tane içeri alda at diye pas attı yerden orta bile denmez onlara.

Rebocho kötüydü.