Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555838 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

ruiz bize geldiğinde maç sayılarına bakmıştım son 5 sezon kaçırdıgı maç yok gibi bişeydi bizde zırt pırt sakatlanması bi bana mı tuhaf geliyor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2019, 00:30:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı worns

Ruiz işi can sıkıcı. :(  Fb maçına yetişse bari.

Abdullah Avcı: ''Victor Ruiz'in MR'ı çekildi. Hiç beklemiyorduk. Süreci net olarak bilemiyorum ama yoğun bir şekilde çözülmesini istiyorum. Tedaviye umarım daha çabuk cevap verir. Doktorlar 3 veya 4 hafta diyor."

@Necmi abi ,@MUSTAFA_

Çevrimdışı worns

Abdullah Avcı: ''Victor Ruiz'in MR'ı çekildi. Hiç beklemiyorduk. Süreci net olarak bilemiyorum ama yoğun bir şekilde çözülmesini istiyorum. Tedaviye umarım daha çabuk cevap verir. Doktorlar 3 veya 4 hafta diyor."

@Necmi ,@MUSTAFA_

Kötü :( Roco'ya kaldık Y Malatya ve Fb maçlarında.

Ruiz işi can sıkıcı. :(  Fb maçına yetişse bari.

Roco üstlenecek ruizin görevini.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi ,@MUSTAFA_

devre gitmiş geçmiş olsun

acaba roconun değil de ruizin mi yerine adam baksak  :alala:

3 maç oynayıp 5 maç yatacaksa ciddiyim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Necmi abi ,@MUSTAFA_
Ruiz'e alternatif bulmak Burak'a bulmaktan daha zor. Umarım çabuk iyileşir. Sakatlanmayan oyuncu bize gelince sakatlıktan çıkamaması düşündürücü  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kötü :( Roco'ya kaldık Y Malatya ve Fb maçlarında.
ne fb si beni malatya maçı daha fazla düşündürüyor.

Çevrimiçi Necmi

Ruiz'e alternatif bulmak Burak'a bulmaktan daha zor. Umarım çabuk iyileşir. Sakatlanmayan oyuncu bize gelince sakatlıktan çıkamaması düşündürücü  :alala:
ispanyada böyle futbol görmemişdirki ligin kalitesi kötü ama mücadelesi ve sertliği başka kaç ligde var
birde en fazla sakatlanmaya müsait mevkide oynuyor. her maç kimbilir kaç tekme yiyordur.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ,@MUSTAFA_
:bandit:

Çevrimiçi Necmi

hala kötüyüz kötü futbol oynuyoruz. İyi olan kötü oynarken kazanıyor olmamız.
ama hocayı dinlediğim kadar oda herşeyin farkında en azından farkında olmak çözmenin yarısıdır.

devre gitmiş geçmiş olsun

acaba roconun değil de ruizin mi yerine adam baksak  :alala:

3 maç oynayıp 5 maç yatacaksa ciddiyim.

1 tane bile maç kaçırmayan adam her sene 40-40 hatta 50 maç oynayan adam bize gelince ne oldu aklım almıyor   :bawling:

Roco fena değil gibi idare eder gibi duruyor  :tabe: Bende onu merak ediyorum nasıl sakatlanıyor  :alala:

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2019, 00:56:25 cursedofdragon ]

Adem Ljajic: "Kazanma alışkanlığımız devam ediyor. Maçın sonlarında iyi oynadık. Eleştirileri kabul ediyorum, ben de performansımdan tam olarak memnun değilim. Bu eleştiriler de beni ateşliyor."

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

@Necmi abi ,@MUSTAFA_

Valla küfür edicem bunedir ya ??? Yeter lan bir tam kadro oynayalım.

Çevrimdışı tangaz

1 tane bile maç kaçırmayan adam her sene 40-40 hatta 50 maç oynayan adam bize gelince ne oldu aklım almıyor   :bawling:

avcı yüzünden oyuncuyu limiti üzerinde zorluyor adalelerde gitmiyor

Çevrimdışı tangaz

hala kötüyüz kötü futbol oynuyoruz. İyi olan kötü oynarken kazanıyor olmamız.
ama hocayı dinlediğim kadar oda herşeyin farkında en azından farkında olmak çözmenin yarısıdır.

farkında ama çözmeye niyeti yok aslında aynı oyunu oynuyoruz netice gelmeye başladı diyor

özetle ben bu yolda dewam edeceğim demektir bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi sene başı sakatlıklar ardı ardına gelmeye başladığında söylediklerimizi hatırladım. Suç artık kondisyonere kaldı.

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1200028950317146114

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şimdi sene başı sakatlıklar ardı ardına gelmeye başladığında söylediklerimizi hatırladım. Suç artık kondisyonere kaldı.

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1200028950317146114

ne alakası var şenol ruize ispanyada idman yaptırmamış işte

Çevrimdışı levitate

ne alakası var şenol ruize ispanyada idman yaptırmamış işte
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★