Benim anlatmak istediğimi anlamamışsın. Bu buz dağının görünen kısmı. Görünen kısım bile sadece döviz olmayacak kadar fazla. Demek istediğim bu. Gökhan Tiryaki sürekli takip ettiğim biri değil. Arada girip paylaşımlarına bakıyorum. Hakim olmadığının ben de farkındayım 
Fikret ormanin (
...)₄ bu cocuga saldirmaya baslar yakinda
Bunlarin ilk hareketi kaynagi itibarsizlastirmaya calismaktir. Bu atilla denen gasteciye de yaptilar
Efenim ft ile fotosu var
Efenim adam (
...)₄
Efenim gudumlu yaziyo
Efenim tetikci
Yahu kimse kim belgeyi sokmus adam sen ona cevap ver, gsye fbye boyle haber yapabilir mi?
Belge nolcek, sizinti nolcek
Tiiss cevap yok
Gasteci boyle gasteci soyle
Bu eski yonetimin tuttugu (
...)₄ hala aktiftir, mesela fikret orman yonetiminin aldigi borcu hemen dovize cevirip ustune insaat maliyetini -ki kimse bilmiyor- ekleyip guncel kurdan borc normal hesabi yapan ya normal degislir ya agir gerizekalidir ya (
...)₄ ya da kandirilmistir
Fikret ormanin aldigi borcun detayli kap aciklamasi var
Yalan soylemediyae fikret orman aciklama dogrudur
Kendisinin yalan soyleyip sonra kapa yalan soyledim ama bir sor neden tarzi aciklamasi da vardir
Yalan soyledigine gore her sozune suphe ile bakilmasi da normaldir inananin da kendi bilecegi istir
O borclarin faizini odesen o birc sabit kalir
Kimi kandiriyor tavuk mu kandiriyon
Asiri odemeler yapildigi israf oldugu zaten belli
Onu gecelim
Hic gelirin olmasa borcu borcla dondursen bu halde olursun zaten
Iyi de hic mi geliri olmadi bu kulubun
Gelen paralar nereye gitti?
Cevap tiss
Drone almadik ucak almadik
Ayagini yorganina gore uzatacaksin boyle kos kos gidersin sonra
Simdi icerden gelen bilgi su
Diz cokup yalvaranlar, yakma bizi diye aglayanlar
Karari anc baskan verecek
Anc de ayri bir dert. Fikret orman devamimi yoksa bir devrim mi oldu hala anlasilamadi
Ben insallah tecrubelenmistir diyorum
Onun soyle icraatlari oldu garip garip
Quaresma malzemeciye isedi, kadin calisana orasini burasini gosterdi diye tvde aciklama yapti sonra beles gonderip bons verip adami geri aldilar
Mario gomez kap aciklamasi 3.5 milyondu cikip canli yayinda adama 5 milyon veriyoruz aciklamasi yapti, sunu borsaya acik baska sirkette yapsan sabaha spk acar sirketin kapisini kayyumla beraber
Burak yilmaz konusunda da aciklama yapti simdi burak takim kaptani
Iste profesyonel hayat boyle gridir fazla iddiali konusmayacan bugun cikip tsnin kalecisine laf edersin sonra hop 3 aene sonra adam besiktasa gelir bu basin o dediklerini cikartir onune koyar.
Simdi bu eski yonetimle ilgili aciklama yapilacak mi yapilmayacak mi?
Yapilacaksa nasil yapilacak
Sizdirma taktigi ile basina servis mi olacak zor durumlarda gundem degistirmek icin mi kullanilacak ya da kongre kozu mu olacak
Bir kisim besiktasli bindirilmis kitalar yoktur toplu aidat odemesi secim sonucunu degistirmedi demeye basladi da ancnin secim gecesi kiminle ne gorustuginu de kimse bilmiyor.

Boyle kaca kaca gidersin, yanina (
...)₄ almayi unutma fikret baskan
Taraftarin deplasmana gidisini pankartini sorguluyordun
Ayni yerde basilmis pankartla karsilayip boyle ayrilik olmaz kareokesi yapanlara da soraydin ayni soruyu adamsin derdim