Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2559961 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Wolverhampton maçından itibaren başlayarak takımda iyiye gidiş emareleri belli oluyordu. Bu tabiki yeterli değil fakat Şenol Güneş o kadar berbat bir miras bıraktı ki neresini tutsak elimizde kalıyor. Bu miras konusunu biraz açayım insanlar Şenol Güneş'e düşman olduğumu sanıyor. Hocanın seçtiği oyun çok defolu bir oyundu . Son 2 sene özellikle set hücumlarında çizilmiş uygulanan bir set hücumumuz veya pratiğimiz yoktu. Var diyen olursa ve gösterirse özür dilerim hiç çekinmem. Bütün hücum q7 nin ortalarına bağlıydı. İdmanda çalışılan başka bir hücum seti sanırım yoktu varsa da ben sahada göremiyordum belki başka bir arkadaşımız görmüştür . Mesela bek stoper arası koşularına dayalı bir oyunumuz yoktu ya da bekleri içerde konumlandırıp kanatları birebir bırakan bir oyunumuz yoktu. Ya da hızlı pasa dayalı savunmasının dengesini bozan bir oyunumuz yoktu. Hoca takım savunmasının önemini sene başından beri vurguluyordu fakat sanırım güçlü oyun uğruna stoperleri orta sahaya yakın konumlandırdığında rakip savunma arkamıza çok rahat sarkıyordu ayrıca savunma konsantrasyonumuz da düşük olunca ilk 6 maçta baya gol yedik. Değişen ne oldu peki ? Benim gözümde savunmayı önde kurmaktan vazgeçti oyun merkezini ve savunmayı biraz geri aldı ve savunma konsantrasoyunumuza aşırı önem vermeye başladı.

geçen sene burak transferi sonrası ligin ikinci yarısı 40 gol 40 puan yaparken bu yazdığın şeylerin hiç biri olmadı,.

bu da eldeki malzemeye göre tercihler yaptıgı alternatif setleri oldugunun ispatıdır. diğer taraftan adam ligin bugını çözmüş tek setle yüksek tekrara ve ezbere dayalı oynatıyorsa bu da bir seçimdir. üstelik defalarca denediği ve netice aldığı bir seçim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Su burak benim korumamda aciklamasi kadar guzel bir aciklamasi olmamisti simdiye kadsr

geç oldu ama öğrendi keşke hazırlık kampında da pamuklara sararak lige saklasaydı en az 25 kuvvetle muhtemel 27-28 puanımız olabilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

geçen sene burak transferi sonrası ligin ikinci yarısı 40 gol 40 puan yaparken bu yazdığın şeylerin hiç biri olmadı,.

bu da eldeki malzemeye göre tercihler yaptıgı alternatif setleri oldugunun ispatıdır. diğer taraftan adam ligin bugını çözmüş tek setle yüksek tekrara ve ezbere dayalı oynatıyorsa bu da bir seçimdir. üstelik defalarca denediği ve netice aldığı bir seçim.

Hayatlarını bu mesleğe vermiş, sabahtan akşama oyun sistemi planlayan adamlar bunlar... Bizim aklımıza gelen şeylerin onların 'aklına bile gelmemesi' mümkün olabilir mi... Şenol Hoca gibi çoğumuzun yaşı kadar teknik direktörlük kariyeri olan bir adamın 'ben orta-kafa-gol bilirim, başka da bir şey bilmem, haydi Quaresma kökle oğlum' demiş olması olası mı? Eğer öyleyse, Sosa'lı Gomez'li kadroda oynanan müthiş pas oyunu, oyuncuların kendi inisiyatifiyle mi ortaya çıkmıştı? Şenol Güneş o takır takır oynanan oyundan zevk almayıp 'orta-kafa-gol'e dönelim diye düşünmüş olabilir miydi? Tabii ki hayır.

Sonra ne oldu? Sosa gitti, Talisca gibi bambaşka, alakasız bir adam geldi. Gomez gitti, Aboubakar gibi yine bambaşka, alakasız bir adam geldi. İstediği hiçbir oyuncu alın(a)madı. Negredo gibi son derece yanlış bir adama ne paralar verildi. Türkiye'nin en iyi köftecisinin elinden kıyması, soğanı, ekmeği alındı, yerine bulgur, brokoli ve portakal verildi. O malzemelerle de pek tabii ziyafet çekemedik, anca karnımızı doyurabildik.

Bu sene de benzer bir durum var... Hem sağ açığa, hem forvete ayrı ayrı verecek paramız olmadığı için ikisini de yapabileceğine inandığımız Diaby'yi aldık. İkisini de yapamadı. Babel gibi en azından top sürüp, tersine çekip, kaleye çok sert ve isabetli şutlar çekebilen, geçmişte forvet oynamışlığı da olan bir oyuncunun yerini doldursun diye, kısa boylu, fizik olarak zayıf, çok süratli ama şut özelliği olmayan birini, N'koudou'yu getirdik. Sosa'nın yerine Talisca'yı aldıktan sonra, bir de Talisca'nın yerine Ljajic'i aldık ki bence akıllara zarar bir tercihti.

Neticede; başımızda bir aşçı, önünde birbirinden alakasız malzemeler ve karşısında ziyafet bekleyen yirmi milyon adam... Olamazdı, olmadı, olmayacak :) Dileyelim ki Abdullah Avcı en azından karnımızı doyurabilsin...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Benim anlatmak istediğimi anlamamışsın. Bu buz dağının görünen kısmı. Görünen kısım bile sadece döviz olmayacak kadar fazla. Demek istediğim bu. Gökhan Tiryaki sürekli takip ettiğim biri değil. Arada girip paylaşımlarına bakıyorum. Hakim olmadığının ben de farkındayım  :tabe:
Fikret ormanin (...)₄ bu cocuga saldirmaya baslar yakinda
Bunlarin ilk hareketi kaynagi itibarsizlastirmaya calismaktir. Bu atilla denen gasteciye de yaptilar
Efenim ft ile fotosu var
Efenim adam (...)₄
Efenim gudumlu yaziyo
Efenim tetikci

Yahu kimse kim belgeyi sokmus adam sen ona cevap ver, gsye fbye boyle haber yapabilir mi?
Belge nolcek, sizinti nolcek
Tiiss cevap yok
Gasteci boyle gasteci soyle

Bu eski yonetimin tuttugu (...)₄ hala aktiftir, mesela fikret orman yonetiminin aldigi borcu hemen dovize cevirip ustune insaat maliyetini -ki kimse bilmiyor- ekleyip guncel kurdan borc normal hesabi yapan ya normal degislir ya agir gerizekalidir ya (...)₄ ya da kandirilmistir

Fikret ormanin aldigi borcun detayli kap aciklamasi var
Yalan soylemediyae fikret orman aciklama dogrudur
Kendisinin yalan soyleyip sonra kapa yalan soyledim ama bir sor neden tarzi aciklamasi da vardir
Yalan soyledigine gore her sozune suphe ile bakilmasi da normaldir inananin da kendi bilecegi istir

O borclarin faizini odesen o birc sabit kalir
Kimi kandiriyor tavuk mu kandiriyon

Asiri odemeler yapildigi israf oldugu zaten belli
Onu gecelim
Hic gelirin olmasa borcu borcla dondursen bu halde olursun zaten
Iyi de hic mi geliri olmadi bu kulubun
Gelen paralar nereye gitti?
Cevap tiss
Drone almadik ucak almadik

Ayagini yorganina gore uzatacaksin boyle kos kos gidersin sonra

Simdi icerden gelen bilgi su
Diz cokup yalvaranlar, yakma bizi diye aglayanlar
Karari anc baskan verecek

Anc de ayri bir dert. Fikret orman devamimi yoksa bir devrim mi oldu hala anlasilamadi
Ben insallah tecrubelenmistir diyorum

Onun soyle icraatlari oldu garip garip
Quaresma malzemeciye isedi, kadin calisana orasini burasini gosterdi diye tvde aciklama yapti sonra beles gonderip bons verip adami geri aldilar
Mario gomez kap aciklamasi 3.5 milyondu cikip canli yayinda adama 5 milyon veriyoruz aciklamasi yapti, sunu borsaya acik baska sirkette yapsan sabaha spk acar sirketin kapisini kayyumla beraber
Burak yilmaz konusunda da aciklama yapti simdi burak takim kaptani

Iste profesyonel hayat boyle gridir fazla iddiali konusmayacan bugun cikip tsnin kalecisine laf edersin sonra hop 3 aene sonra adam besiktasa gelir bu basin o dediklerini cikartir onune koyar.

Simdi bu eski yonetimle ilgili aciklama yapilacak mi yapilmayacak mi?
Yapilacaksa nasil yapilacak
Sizdirma taktigi ile basina servis mi olacak zor durumlarda gundem degistirmek icin mi kullanilacak ya da kongre kozu mu olacak

Bir kisim besiktasli bindirilmis kitalar yoktur toplu aidat odemesi secim sonucunu degistirmedi demeye basladi da ancnin secim gecesi kiminle ne gorustuginu de kimse bilmiyor.

Boyle kaca kaca gidersin, yanina (...)₄ almayi unutma fikret baskan
Taraftarin deplasmana gidisini pankartini sorguluyordun
Ayni yerde basilmis pankartla karsilayip boyle ayrilik olmaz kareokesi yapanlara da soraydin ayni soruyu adamsin derdim

Çevrimiçi Necmi

Hayatlarını bu mesleğe vermiş, sabahtan akşama oyun sistemi planlayan adamlar bunlar... Bizim aklımıza gelen şeylerin onların 'aklına bile gelmemesi' mümkün olabilir mi... Şenol Hoca gibi çoğumuzun yaşı kadar teknik direktörlük kariyeri olan bir adamın 'ben orta-kafa-gol bilirim, başka da bir şey bilmem, haydi Quaresma kökle oğlum' demiş olması olası mı? Eğer öyleyse, Sosa'lı Gomez'li kadroda oynanan müthiş pas oyunu, oyuncuların kendi inisiyatifiyle mi ortaya çıkmıştı? Şenol Güneş o takır takır oynanan oyundan zevk almayıp 'orta-kafa-gol'e dönelim diye düşünmüş olabilir miydi? Tabii ki hayır.

Sonra ne oldu? Sosa gitti, Talisca gibi bambaşka, alakasız bir adam geldi. Gomez gitti, Aboubakar gibi yine bambaşka, alakasız bir adam geldi. İstediği hiçbir oyuncu alın(a)madı. Negredo gibi son derece yanlış bir adama ne paralar verildi. Türkiye'nin en iyi köftecisinin elinden kıyması, soğanı, ekmeği alındı, yerine bulgur, brokoli ve portakal verildi. O malzemelerle de pek tabii ziyafet çekemedik, anca karnımızı doyurabildik.

Bu sene de benzer bir durum var... Hem sağ açığa, hem forvete ayrı ayrı verecek paramız olmadığı için ikisini de yapabileceğine inandığımız Diaby'yi aldık. İkisini de yapamadı. Babel gibi en azından top sürüp, tersine çekip, kaleye çok sert ve isabetli şutlar çekebilen, geçmişte forvet oynamışlığı da olan bir oyuncunun yerini doldursun diye, kısa boylu, fizik olarak zayıf, çok süratli ama şut özelliği olmayan birini, N'koudou'yu getirdik. Sosa'nın yerine Talisca'yı aldıktan sonra, bir de Talisca'nın yerine Ljajic'i aldık ki bence akıllara zarar bir tercihti.

Neticede; başımızda bir aşçı, önünde birbirinden alakasız malzemeler ve karşısında ziyafet bekleyen yirmi milyon adam... Olamazdı, olmadı, olmayacak :) Dileyelim ki Abdullah Avcı en azından karnımızı doyurabilsin...
evet aynen böyle oldu bunuda o sezon bittiğinde basınla yaptığı röportajda söyledi

Çevrimdışı Koa_lAA

evet aynen böyle oldu bunuda o sezon bittiğinde basınla yaptığı röportajda söyledi

hadi bizi geçtim adam ts de iken colman-selçuk-lazinyo veya rusyadan aldıkları bize 50 metreden gol atan adam vardı... onla oynayan ve 80 küsür puan alan adamdı... neyini tartışıyorsunuz anlamadım... koca bi devre ouzan-tolgay orta sahasıyla oynadı... saolsun bu iki arkadaş 5 metre yanlarına pas atamadı... sorsan ama onları da şenol güneş bitirmişti... görüyoruz şimdi şenol hoca yok hepsi tekrar 150 milyonluk topcu oldular...

şenol güneş in en büyük artısı avrupaydı bu arada... adam eleminasyon olsun grup olsun çok iyi puanlar aldırıyordu genelde... şimdi o da yok...

neyse ezcümle şenol hoca iyi hocadır... aldığı puanlar ortadadır... ister istatistik ister futbol olarak bakın... ligde neler yapmış avrupada neler yapmış... ondan önce neler olmuş... şu ana kadar neler olmuş...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahmet Nur Çebi: Şenol hocanın yalnız kalmasını istememiştim ama maalesef Fikret Bey seçim kararı alınca her ne kadar teklif etse de, ben devam etme gereksinimi duymadım.
O dönem ayrılmamdaki sebep bana sorulmadan seçim kararı alınmasıydı.

Çebi: Bütçe 45-50 milyon euro iken şampiyon olduğumuzda 90 milyon euroya çıkınca patlamıştı, gidişatı doğru görmedim.
Şu an yaşadığımız sorunlardan biri son 2 sene içerisinde yapılan saçma sapan transferler.
Bu transferler yüzünden 150 milyon euro gitti, borcun üçte biri.

Çebi: Beşiktaş'ın içinden ayrılmayan menfaat çeteleri var.
Kongre hakimiyetini sağlıyor ve bu hakimiyetle başkanı etki altına alarak kulüpten uzaklaşmıyorlar.
Bu kişiler sadece şahsi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor ve böyle bir ortamda da profesyoneller kayboluyor.

Çevrimiçi Necmi

hadi bizi geçtim adam ts de iken colman-selçuk-lazinyo veya rusyadan aldıkları bize 50 metreden gol atan adam vardı... onla oynayan ve 80 küsür puan alan adamdı... neyini tartışıyorsunuz anlamadım... koca bi devre ouzan-tolgay orta sahasıyla oynadı... saolsun bu iki arkadaş 5 metre yanlarına pas atamadı... sorsan ama onları da şenol güneş bitirmişti... görüyoruz şimdi şenol hoca yok hepsi tekrar 150 milyonluk topcu oldular...

şenol güneş in en büyük artısı avrupaydı bu arada... adam eleminasyon olsun grup olsun çok iyi puanlar aldırıyordu genelde... şimdi o da yok...

neyse ezcümle şenol hoca iyi hocadır... aldığı puanlar ortadadır... ister istatistik ister futbol olarak bakın... ligde neler yapmış avrupada neler yapmış... ondan önce neler olmuş... şu ana kadar neler olmuş...
valla şenol hocayı uefada gördük bana söylermisin uefada nasıl puan aldık
uefaya oda hiç önem vermedi.
biz puan almasından bahsetmiyoruz oynadığı oyundan bahsediyoruz neydi o brezilyalının adı sırf kafa vuruyor diye bursada gol kralı oldu
ts de oynattığı oyunda orta kafa oyunuydu evet Türkiye liginde iş görüyor iyi kafacın varsa ligin en büyük zaafıdır hava savunması
neden bahsediyoruz benmi söyledim maç sonu yeterince orta açtık ama forvetler atamadı diye adamın işde oyun  planı buydu fazla orta aç
ilk sene şampiyon olduk çıktı konuşmasında bu oyundan memnun değilim seneye değiştireceğim dedi değiştirdi orta açma oyununa döndük
hoca kendisini sizin onu savunduğunuz kadar savunmuyor defalarca söylediği birşey bu merak etme biraz milli takım başarı takvimini kursun
birlikte izleyeceğiz ne oynattığını şimdi orta açacak hiç oyuncu yok bütün oyuncular pas oyunu oynayan oyuncu yapısında
yarın onlara orta açmayı öğretir. talisca bize gelene kadar kafa vurmayan adam bizde kafa golleri neden atmaya başladı.
neyse çekti gitti işde boşa kafa yormaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi: Şenol hocanın yalnız kalmasını istememiştim ama maalesef Fikret Bey seçim kararı alınca her ne kadar teklif etse de, ben devam etme gereksinimi duymadım.
O dönem ayrılmamdaki sebep bana sorulmadan seçim kararı alınmasıydı.

Çebi: Bütçe 45-50 milyon euro iken şampiyon olduğumuzda 90 milyon euroya çıkınca patlamıştı, gidişatı doğru görmedim.
Şu an yaşadığımız sorunlardan biri son 2 sene içerisinde yapılan saçma sapan transferler.
Bu transferler yüzünden 150 milyon euro gitti, borcun üçte biri.

Çebi: Beşiktaş'ın içinden ayrılmayan menfaat çeteleri var.
Kongre hakimiyetini sağlıyor ve bu hakimiyetle başkanı etki altına alarak kulüpten uzaklaşmıyorlar.
Bu kişiler sadece şahsi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor ve böyle bir ortamda da profesyoneller kayboluyor.
seçimi kazanırken o menfaat çeteleri nerdeymiş :alala:
bunun olduğunu biliyoruz zatende ama bunu söylememesi lazım seçim sonrası konuşmalarıyla örtüşmüyor.
şimdi başkan kendisi şikayet edeceğine icabına baksın o zaman. geldiklerinden beri şikayet ediyorlar bir ona başkan olduğunu hatırlatsın bence
yetki elinde varsa yanlış bir şey düzeltecek olan biz değiliz. bize neden şikayet ediyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

valla şenol hocayı uefada gördük bana söylermisin uefada nasıl puan aldık
uefaya oda hiç önem vermedi.
biz puan almasından bahsetmiyoruz oynadığı oyundan bahsediyoruz neydi o brezilyalının adı sırf kafa vuruyor diye bursada gol kralı oldu
ts de oynattığı oyunda orta kafa oyunuydu evet Türkiye liginde iş görüyor iyi kafacın varsa ligin en büyük zaafıdır hava savunması
neden bahsediyoruz benmi söyledim maç sonu yeterince orta açtık ama forvetler atamadı diye adamın işde oyun  planı buydu fazla orta aç
ilk sene şampiyon olduk çıktı konuşmasında bu oyundan memnun değilim seneye değiştireceğim dedi değiştirdi orta açma oyununa döndük
hoca kendisini sizin onu savunduğunuz kadar savunmuyor defalarca söylediği birşey bu merak etme biraz milli takım başarı takvimini kursun
birlikte izleyeceğiz ne oynattığını şimdi orta açacak hiç oyuncu yok bütün oyuncular pas oyunu oynayan oyuncu yapısında
yarın onlara orta açmayı öğretir. talisca bize gelene kadar kafa vurmayan adam bizde kafa golleri neden atmaya başladı.
neyse çekti gitti işde boşa kafa yormaya gerek yok.

adam 4 sene kaldı 2 sene cl de 12 maç 1 mağlubiyet aldı guruplarda... uefa da da penaltılarla yarı final gitti... son sene ouzan ve avanesi tayfaya fazla güvendi, patladı...

adamın bir tane maçtan sonra ozamanki oyuncu performanslarından öyle bir sistem kurgulamasını bütün futbol mantelitesi bu kıvamına getirmek yakışmıyor sana abi... sevmiyorsun biliyoruz ama 2,5 sene adam çok güzel futbol oynattı takıma...

valla bekleyelim...adam neredeyse uluslar liginde gurup düşen takımı son dünya şampiyonu önünde lider yapıyodu gurupta... ama kimseye yaranamıyor hala...

neyse ben kendisini severim... umarım çok başarılı olur... şu yere göğe sığdırılamayan pr cı parator dan 10 gömlek daha kaliteli hocadır...
yerli hoca olarak 1 dir... 

Beşiktaş'ta ayak bileğinde zorlanma tespit edilen Victor Ruiz, 3-4 hafta forma giyemeyecek.

:bawling:

Çevrimiçi Necmi

adam 4 sene kaldı 2 sene cl de 12 maç 1 mağlubiyet aldı guruplarda... uefa da da penaltılarla yarı final gitti... son sene ouzan ve avanesi tayfaya fazla güvendi, patladı...

adamın bir tane maçtan sonra ozamanki oyuncu performanslarından öyle bir sistem kurgulamasını bütün futbol mantelitesi bu kıvamına getirmek yakışmıyor sana abi... sevmiyorsun biliyoruz ama 2,5 sene adam çok güzel futbol oynattı takıma...

valla bekleyelim...adam neredeyse uluslar liginde gurup düşen takımı son dünya şampiyonu önünde lider yapıyodu gurupta... ama kimseye yaranamıyor hala...

neyse ben kendisini severim... umarım çok başarılı olur... şu yere göğe sığdırılamayan pr cı parator dan 10 gömlek daha kaliteli hocadır...
yerli hoca olarak 1 dir... 
ilk sene o iyi takımla uefada gruplardan çıkamadık. bana grupdan çıkabildiği bir uefa grubu söylermisin
sallamadı dedim bunu çıkardığı kadrolardan görüyorduk.
hayır hepi topu bir sene iyi futbol oynattı oda geldiği sene ondan sonra her sene takım düştü
ben eleştirmeye ikinci senesinde başladım unuttunmu burda sürekli ozi kaçak dövüşüyor orta kafa dışında birşey yapmıyoruz
abouyu kanata attı cenkde sürekli kanata kaçıyor orta bomboş kalıyor boş ceza sahasına orta açıyoruz diye az söylememişdim
ben başarı başarısızlığa göre sonra konuşmam ikinci sene sonunda yatsın kalksın başağa dua etsin dedim onların sayesinde şampiyon olduk
salaklıkları sayesinde. millet şampiyonluk kutlarken ben hoca eleştiriyordum ve seneye felaket olacak demişdim daha şampiyon olurken bir sonraki sene başımıza gelen belliydi.valla şl maçlarında kazanacağımızı göstererek isteyerek tek kazandığımız maç napoli maçıydı
burda ingilizlerle oynuyoruz sadece iki atağımız var ve iki gol attık onun dışında tek kale oynadılar monaco maçları öyle
çoğu maç acayip şanslıydık.uefada sallamayınca dibi görüyorduk. zaten bütün hedefide avrupaydı o nedenle ligde olmadık puan kayıpları yapıyorduk.

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaşla ilgili yönetimsel manada yazacak çok şey var. Gerçek şu ki bu klübün şiddetle çok güçlü bir başkan ve yönetime ihtiyacı var. Umarım mevcut başkan ve yönetim yeterince güçlüdür. Aksi halde işlerin yoluna girmesini beklemek saflık olur

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ta ayak bileğinde zorlanma tespit edilen Victor Ruiz, 3-4 hafta forma giyemeyecek.

nerde yazıyor resmi sitede yok böyle bir bilgi sadece zorlanma dedi.

nerde yazıyor resmi sitede yok böyle bir bilgi sadece zorlanma dedi.

beinSPORTS,Trtspor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı dün düzenlediği basın toplantısında hafta sonu Ruiz büyük ihtimalle oynayacak dedi. Bu haberin kaynağı ne  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

beinSPORTS,Trtspor
Ne zaman sakatlıkları doğru bildiler deyip susuyorum  :kuserim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

beinSPORTS,Trtspor
resmi site ve hoca öyle demiyor ama hoca cumaya kadar bizimle değil dedi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ruiz’de çok fazla sakatlanıyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ruiz’de çok fazla sakatlanıyor
Takımın önemli parçası olduğu için rakipler ona baskı uyguluyorlar. Türkiye ligi kasaplardan oluştuğu için normal. Tabi uzun plan yapılacak bir oyuncu olmadığı da anlaşılıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

InsAllah Fener macina yetisir ruiz, derbide mutlaka vida ruiz ikilisi olmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Forum ahalisinden bu akşamki maça gidecek varsa devredeyim bileti.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abdullah Avcı :

Bir takım oluştururken, bir inşaata başlarken temelini sağlam atmak lazım. Bu işin temeli de savunmadır, hücum oynarken dahi savunmayı iyi yapabilmektir. Temelde hep savunma oynadık, “hep savunma oynuyor” dendi. Direkt oyun oynadık, eski tabirle “doldur boşalt oynuyor” dendi. Ben geçiş oyunu diyorum, eski dilde kontratak denen oyunu oynadık.

Oyuncu kalitesinin artmasıyla birlikte, bugünkü futbolda benim de esinlendiğim pas oyununu iki senedir Başakşehir’de oynuyordum. Bu da güçlü bir oyundur. Dünyada şu an City oynuyor, Liverpool zaman zaman oynuyor.

Bu oyuna geçişte sancılar yaşadık. İyi oynadığımızda da bazen sonuç alamadık. Ne yaparsan yap sonuç almak zorundasın. Bu nedenle pas oyununun bir kısmını kaldırdım.

Bu nasıl oldu? Duran oyunda pas oyununu kaldırdım, akan oyunda devam ettiriyorum. Aslında öteki bölgeye geçtikten sonra 3-2-5 formatını yine alıyorum.

Aslında tamamen bir değişiklik yok, ufak dokunuşlarla, oyuncuların da gelmesi ve katılımcı rekabetin oluşmasıyla birlikte sonuçlar da bunu biraz destekledi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Liquidator

Ruiz ilk devreyi kapatmış. Bu kötü oldu işte.

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...