Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2558418 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Sinerji sinerji... Nerede bu sinerji? Değil mi @mylife1903 abi  :)
Golden sonra biraz saldim kendimi uyuya kalmisim bi ara gozumu actim ozzi falan diyo, kapadim gozumu
Kurdan koyacam gozkapaklarima haftaya

Çevrimdışı mylife1903

O gene uyumuştur

Biz ne zaman kazansak uyuya kalıyor adam :lol: :lol:
Ninni gibi vallahi
Rakipleri de uyuta uyuta sapliyiz
0-0 bitsin gol yemeyelim atmasak da olur
Gol yedigimizde omrumden omur gidiyir
34 mac attigi 0 yedigi 0 averaj 0 puan 34 kafi

Çevrimdışı mylife1903

Ben de mutlu değilim az gol atmamızdan  :tabe: Ancak bir şekilde tek gollü galibiyetlerle ilerliyoruz. Şu ana kadar 2 maçta gol atamamışız. 6 maçta da gol yememişiz.
Ayni seyleri kurdan reyiz zamani konusuyorduk
Dejavu

Çevrimdışı mylife1903

+1903
Şu maçı nasıl kazandık hala inanamıyorum, resmen salavat zinciri etkisi bu.
Dürüst olmak lazım, kendimizi kandırmamamız lazım yok 6 maçta 1 gol yedik falan diye, bu iki şey atlanırsa hatta buna ek olarak direkt oyuna geçmessek lider olsakta faydası olmaz. Hocanın şu 3 hatadan vazgeçmesi lazım, varsın ljajici kaybedelim yapacak bir şey yok.
1-0 1-0 kesin patlar
Lucenin zamani denmis ama o takim en iyi averaja sahipti
Bu daha cok kurdan reyizi hatirlatiyor
Karyusun da masallahi var bombalamadi daha bu hafta bombastik bisiler bekliyordum
Haftaya 2-3 atamazsak tarafatar sayimizda bi azalma olabilir

Çevrimdışı mylife1903

hocada söylüyor diaby forvet oyuncusu diye :D
yok caner oynamazda neden diabyi çıkarıyorsun oyundan rakip kaleye giden tek oyuncuyuda kenara alıyorsun
işi mucizeye bırakıyorsun caneri hırsından dolayı bende tutardım oyunda ama ljajici çıkarır diaby i onun yerine yollardım.
canerin sağda oynaması çokda önemli değil zaten kanat oyunu oynamıyoruz nitekim gol asistinide ortadan yaptı
bazen haksız eleştiri yapıyoruz. caner bek oynamadıktan sonra her zaman katkı verir benim onunla sorunum bek olayındaydı
diğer türlü bence verimli oynuyor sadece insanlar taktı gerçeği göremiyor yada görmek istemiyor
ligin başından beri caner sayesinde kaç maç kazandık birde sahadaki burakı anlayabilecek çok az oyuncudan biri caner.
dikkat et top canere gelince burak haraketlendi. nereye atması gerektiğini biliyordu burakda nereye koşması gerektiğini
biz ilerdeki hiç bir oyuncuyla bunu yapamıyoruz henüz o nedenle bırakta burakın alışkanlıklarını bilen bir oyuncu sahada olsun
bu lüks değil gereklilik birde ne olursa olsun oyunu ileri iten golü atmayı yada attırmayı düşünen bir oyuncu caner.
şu anda ihtiyacımız olanda bu.
Layic bizim oyuncumuz ustelik en pahali oyuncumuz diyabi kiralik abi, kolundan tutup atsa kapi disi etse bisi denmez, caner asisti yapmis hala vay caner
Hoca goruyor da oynatiyor iste
Sanki butun hafta biz oturup kalkiyoruz oyuncularla iyi olani oynatiyor hoca, adam salak mi caneri saga koyup oynatsin lens ile boyd dusunsun
Yerindibine girer azicik karwkterli insan solbek gelip sagacigi kesiyor

Çevrimdışı mylife1903

ama bu sefer karşılarında alan kapatan bir Beşiktaş olacak zorluk derecesi yüksek maçlarıda iyi oynuyoruz.
son vuruş şansımız yerinde olursa çıkaramayacakları bir sonuç olur. bizim oyuncular daha tecrübeli fener toy çabuk kırılır maçta
sahada öyle içerde derbi kaybetmemek isteyen geçmişden gelen bir oyuncu kadrosuda yok
bu sene biz yada gs ikimizden biri yenecek onları içerde belki iki takımda yener.
Volkan gitti o is bitti
Biz de cakacaz gs de cakacak bunlara artik
Keramet ayi pencesindeydi

Çevrimdışı mylife1903

Firatboy her macimizi boyle yonetmis olsa 5 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu
Abv firatboy
Colugundan cocugundan cikacak ama o talimatli yaptigin isler
Gani gani belani versin yaradan
O maci baslatirken dua etmeler falan da hepsi takiye boyali sacli dilber seni

O iptal edilen konya golune de bisi diyemiyorum bizim golumuzu boyle iptal etseler sabaha kadar bagiririm ofsayt degil diye
Antalyadan yedigimiz degil bu ofsayt falan ilginc
Ayrica var pirotokolunu de ic ettiler firat ile varci zor mac alir
Ofsayt durumunda vara gidilmiyir, var ofsayt der elini kaldirir devam edersin
Buyuk ihtimal tabanla aldi tehlikeli hareketten iptal ettim falan diye rapor hazirlanir

Çevrimdışı mylife1903

Hop santrafor hasirt diye soktu herkes kurtuldu
Bu sebeple para veriyin golcuye
Bin ayibi ortuyor tek goluyle

Ilkyari soldan bu girdi herifin icinden gecti ronaldo gibi
Bi pozisyonda da serkan kesme kaldi onu da sokacakti burak

Bu cocugu bundan bisi olmaz diye gonderip yanina korayi piromosyon yapip ustune 5 myon yuro gibi bir miktar verip holoskoyu alan futbol gurularinin da abv

Çevrimdışı ozankarakoc

zaten kötü oynarken kazanmak önemli şampiyonluğu kötü oynarken kazandığın 3 puanlar getirir.

Abi bizim hiç iyi oynadığımız bir maç olmadı ki bu sezon... 'X maçının ilk 20 dakikasındaki presimiz', 'Y maçının ikinci yarısındaki istekli halimiz', 'Z maçının son 8 dakikasında yaptığımız baskı'... Bunlarla avunur haldeyiz. Ligin en çok net gol pozisyonuna giren takımları sıralamasında 11. sıradayız. 16. sıradaki takım bizden sadece 2 pozisyon daha az bulmuş. 'Kötü oynamadık, oyun hep bizdeydi' diyorsun ama, bizde olan oyunda hiçbir şey yapmıyoruz ki! Ne oynadığımız hala belli değil, 12 hafta oldu.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

puhahahaha gidip şu gslilerin forumuna bakayım dedim bizim maç hakkında yazdıklarına

avcı istifa diyorlardı adamları resmen uyandırdık
şu yankuta bir tek biz puan veririz
adamlar şaka maka bizden puan olarak önde hemde daha ts deplasmanına çıkmadık

falan diyorlar hahahaha. terimin en iyi yaptığı şey camiayı odaklayıp hakem ve tff ile şampiyonluk almak, ama bu sefer bizim konuda gördüğüm kadarıyla birbirlerine girmişler terim sayesinde. aslında terim kendi silahıyla kendini vurmuş bu sefer :lol:

Çok fena bir kaosun içine girdiler. Kadro iyi, taraftar desteği iyi, oyun berbat. Baş sorumlu Terim, ama kimse telaffuz etmek istemiyor. İzlemek çok zevkli.

Çevrimdışı ozankarakoc

+1903
Şu maçı nasıl kazandık hala inanamıyorum, resmen salavat zinciri etkisi bu.
Dürüst olmak lazım, kendimizi kandırmamamız lazım yok 6 maçta 1 gol yedik falan diye, bu iki şey atlanırsa hatta buna ek olarak direkt oyuna geçmessek lider olsakta faydası olmaz. Hocanın şu 3 hatadan vazgeçmesi lazım, varsın ljajici kaybedelim yapacak bir şey yok.

Aynen öyle. 6 maçta 1 gol yedik ama 7 gol atabildik. Ligin en az pozisyona giren takımlarından biriyiz.

Caner sağda oynayamaz, net.

Direkt oyuna geçmemiz lazım, net.

Diaby kanat oyuncusu değil, net. Orta yapamayan, hatta yapmayı aklına bile getiremeyen bir kanat oyuncusu olmaz.

Yalnız, Diaby forvet de değil bence. Golü koklama özelliği yok, şut atamıyor, bitiricilik yerlerde. Böyle forvet mi olur! Aşırı yokluk nedeniyle forvet arkasında 'dursun bari' denecek bir adam. Söylemekten hoşlanmıyorum ama, ayrılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

'Varsın Ljajic'i kaybedelim' demişsin. Ljajic'i çoktan kaybettik zaten. Maç o kadar kötüydü ki, sıkıntıdan Ljajic'in topsuz alandaki hareketlerini detaylı şekilde izleme fırsatı buldum. Resmen bilerek ve isteyerek toptan kaçıyor. Top Atiba'da, Ljajic olduğu yerde kalsa güzel bir pas kanalı oluşacak, göz göre göre rakibin arkasına saklanıyor. Elneny pas verecek birini arıyor, Ljajic tek adım atsa pası alacak, iki rakip oyuncu oyundan düşecek, atmıyor. 'Bana gelmesin de ne olursa olsun' der gibi. İnanılmaz! Derhal, hemen, üçe beşe bakılmadan gönderilmeli.

Hayatımda 12 hafta üstüste bu kadar sıkıcı, bu kadar sinir bozucu bir Beşiktaş izlediğimi hatırlamıyorum. Uzun süredir sadece puan kaybettiğimiz zaman mutsuz ve sinirli olurdum, şimdi kazanınca da mutsuz ve sinirli oluyorum. Abdullah Avcı'yla bu durum nasıl değişecek, hiç bilmiyorum...

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle. 6 maçta 1 gol yedik ama 7 gol atabildik. Ligin en az pozisyona giren takımlarından biriyiz.

Caner sağda oynayamaz, net.

Direkt oyuna geçmemiz lazım, net.

Diaby kanat oyuncusu değil, net. Orta yapamayan, hatta yapmayı aklına bile getiremeyen bir kanat oyuncusu olmaz.

Yalnız, Diaby forvet de değil bence. Golü koklama özelliği yok, şut atamıyor, bitiricilik yerlerde. Böyle forvet mi olur! Aşırı yokluk nedeniyle forvet arkasında 'dursun bari' denecek bir adam. Söylemekten hoşlanmıyorum ama, ayrılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

'Varsın Ljajic'i kaybedelim' demişsin. Ljajic'i çoktan kaybettik zaten. Maç o kadar kötüydü ki, sıkıntıdan Ljajic'in topsuz alandaki hareketlerini detaylı şekilde izleme fırsatı buldum. Resmen bilerek ve isteyerek toptan kaçıyor. Top Atiba'da, Ljajic olduğu yerde kalsa güzel bir pas kanalı oluşacak, göz göre göre rakibin arkasına saklanıyor. Elneny pas verecek birini arıyor, Ljajic tek adım atsa pası alacak, iki rakip oyuncu oyundan düşecek, atmıyor. 'Bana gelmesin de ne olursa olsun' der gibi. İnanılmaz! Derhal, hemen, üçe beşe bakılmadan gönderilmeli.

Hayatımda 12 hafta üstüste bu kadar sıkıcı, bu kadar sinir bozucu bir Beşiktaş izlediğimi hatırlamıyorum. Uzun süredir sadece puan kaybettiğimiz zaman mutsuz ve sinirli olurdum, şimdi kazanınca da mutsuz ve sinirli oluyorum. Abdullah Avcı'yla bu durum nasıl değişecek, hiç bilmiyorum...
Kupayi alirsak unutursun hepsini
Kupayi iyi oynayana vermiyorlar cok puan toplayana veriyorlar
Iyi oynayip ikinci olana mansiyon bile yok cl on elemesinde deve disi gibi rakip veriyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmişteki Konya gollerimiz. Az gol bulduğumuz şu dönemde ilaç gibi geldi

https://twitter.com/outofcontextbjk/status/1198339459089080320

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Golden sonra biraz saldim kendimi uyuya kalmisim bi ara gozumu actim ozzi falan diyo, kapadim gozumu
Kurdan koyacam gozkapaklarima haftaya
Ben demiştim yine uymuştur o diye @Necmi abi @MUSTAFA_  :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çaktırma @mylife1903 abi uyuyunca kazanıyoruz. Bırak uyusun @Yunus Emre Dökmeci   :eyes
Uyudugum maclari bi kontrol et
Livirpul
Kiev
Biraga diye gidiyo

Çevrimiçi Necmi

Firatboy her macimizi boyle yonetmis olsa 5 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu
Abv firatboy
Colugundan cocugundan cikacak ama o talimatli yaptigin isler
Gani gani belani versin yaradan
O maci baslatirken dua etmeler falan da hepsi takiye boyali sacli dilber seni

O iptal edilen konya golune de bisi diyemiyorum bizim golumuzu boyle iptal etseler sabaha kadar bagiririm ofsayt degil diye
Antalyadan yedigimiz degil bu ofsayt falan ilginc
Ayrica var pirotokolunu de ic ettiler firat ile varci zor mac alir
Ofsayt durumunda vara gidilmiyir, var ofsayt der elini kaldirir devam edersin
Buyuk ihtimal tabanla aldi tehlikeli hareketten iptal ettim falan diye rapor hazirlanir
net ofayttı daha nasıl ofsayt olacak aktif bölgede kaleciyi perdeliyor
bundan ötesi haraket etmesin diye kaleciyi tutmaktır herhalde :bandit:
ama ofsaytı kariusdan başka gören olmadı :D

Çevrimiçi Necmi

Abi bizim hiç iyi oynadığımız bir maç olmadı ki bu sezon... 'X maçının ilk 20 dakikasındaki presimiz', 'Y maçının ikinci yarısındaki istekli halimiz', 'Z maçının son 8 dakikasında yaptığımız baskı'... Bunlarla avunur haldeyiz. Ligin en çok net gol pozisyonuna giren takımları sıralamasında 11. sıradayız. 16. sıradaki takım bizden sadece 2 pozisyon daha az bulmuş. 'Kötü oynamadık, oyun hep bizdeydi' diyorsun ama, bizde olan oyunda hiçbir şey yapmıyoruz ki! Ne oynadığımız hala belli değil, 12 hafta oldu.
iyi ya işde bundan kötü olmaz sonrasında takım değişmiş gençleşmiş uyum sorunu var hoca değişmiş
toparlanma süreci var ve bu süreci liderin bir puan gerisinde çözebiliyorsak bu büyük iş.
ne bekliyorsunuz  bu takımın kadrosu teknik yönetimi ve kulüp yönetimi değişti barçamı çıkacak sahaya
sezon başında beklentim bu kadar değildi beklentimin üstünde sonuçlar alıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Livirpul
Kiev
Biraga diye gidiyo
:o_o:
kürdan sok sen en iyisi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Livirpul
Kiev
Biraga diye gidiyo
Sen maç kaçırma o zaman  :duman:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen sene VS Bu sene :

Fenerin bi maçı eksik ama yine de fikstürümüz epey iyi nazar değmesin  :sevinc

Çevrimiçi murat

Livirpul
Kiev
Biraga diye gidiyo
ben ilk tv başında uyuya kaldığımda turgut özal vefat etmişti.

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sene VS Bu sene :

Fenerin bi maçı eksik ama yine de fikstürümüz epey iyi nazar değmesin  :sevinc
su ankaragücü macına içim gidiyor  :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

ben ilk tv başında uyuya kaldığımda turgut özal vefat etmişti.
Ogun bizim mac vardi ertelenmisti
Abi sen bi daha bi dene belki uzun uyursun falan