Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556082 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Öyle böyle kazanma alışkanlığımız oluştu 1-0 öne geçersek o maçı kaybetmeyiz psikolojisi oturdu.Tek sıkıntı o golü buluncaya kadar ki zorluk.

1-0 maçı götürüp gol yememe alışkanlığı da oturdu bir şekilde Başakşehiri çalıştırırken olduğu gibi.

Bunlar güzel şeyler.

Tek sorun ; Sıkıcı oyun.

[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2019, 14:24:36 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Öyle böyle kazanma alışkanlığımız oluştu 1-0 öne geçersek o maçı kaybetmeyiz psikolojisi oturdu.Tek sıkıntı o golü buluncaya kadar ki zorluk.

1-0 maçı götürüp gol yememe alışkanlığı da oturdu bir şekilde Başakşehiri çalıştırırken olduğu gibi.

Bunlar güzel şeyler.

Tek sorun ; Sıkıcı oyun.

bütün sene sıkılalım sıkıntı değil kurtları boğaz turunda dökeriz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bütün sene sıkılalım sıkıntı değil kurtları boğaz turunda dökeriz :D
@Necmi abi tarihte tüm sezon böyle 1-0 yenip kanser olup şampiyon olduğumuz bir sezon var mı?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

akşam burak şampiyon olacağız dediğinde fena gaza geldim
hırslanmışlar. inanmak başarmanın yarısıdır. şimdiden şampiyonluk dillendirdiklerine göre
bütünleşmişler demektir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi tarihte tüm sezon böyle 1-0 yenip kanser olup şampiyon olduğumuz bir sezon var mı?
1-0 mı bilmem ama kanser olarak şampiyon olduğumuz sezon var
en yakını şenol güneş ikinci şampiyonluğu hafızalar yavaş çalışıyor :D
önemli olan 1-0 kazanmak değil takım sahaya çıktığında yenilmeyeceğine inanmak
akşam ona dikkat ettim izlerken takımın puan kaybedeceği aklıma gelmedi bu kadar kötü oynadığımız halde
bu maçı alacağız diye düşündüm takım o güveni vermeye başladı. camiadaki genel havada bu yöne dönüyor.
bu birliği beraberliği getirir. bunu renkli basındada görüyoruz hoplamaya başladılar onlarda birleşmeye başladı :D

Çevrimiçi Necmi

bu arada Beşiktaş kanserle kardeştir Beşiktaşlı olup kanser olmamak mümkünmü.
emin ol sen vitaminkende böyleydi.

Çevrimdışı mylife1903

1992 sezonu namaglup sampiyon oldugumuzda 15 tane falan tek farli galibiyet vardi yarisi 1-0dir 7-8 mac berabere bitmisti dusun iste
Ama sifo vardi iste
Teker teker atiyordu

Şenol güneş ile ilk şampiyon olduğumuz 2015-2016 senesin de 6 tane 1-0'lık galibiyetimiz varmış.
2.ci sene 2016-2017 senesinde 5 tane varmış yine şampiyon olduğumuz.
Daha sonra 3 ondna sonra ki sene 2'ye düşmüş 1-0 kazanmak yerine beraberliği tercih etmişiz :)
Keşke 1-0 da olsa kazansaydık yine şampiyon olurmuşuz :)

Bu sezon 3 tane olmuş şimdiye kadar 1-0 lık galibiyet.

Çevrimiçi Necmi

Şenol güneş ile ilk şampiyon olduğumuz 2015-2016 senesin de 6 tane 1-0'lık galibiyetimiz varmış.
Daha sonra 3 ondna sonra ki sene 2'ye düşmüş 1-0 kazanmak yerine beraberliği tercih etmişiz :)

aslında önemli olan 1-0 lık sonuç değil o sonucu nasıl aldığın :D
mesela maçın başında atarsın ondan sonra rakip fark yememek için kapanır
maç kısır döngüye girer kaybetme ihtimalin hiç yoktur dün aslında böyle bir maçtı.
birde uzatmada atarsın o ana kadar dokuz doğurursun  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada Beşiktaş kanserle kardeştir Beşiktaşlı olup kanser olmamak mümkünmü.
emin ol sen vitaminkende böyleydi.
Beşiktaş varsa kanser vardır. Bundan kuşkum yok.

1992 sezonu namaglup sampiyon oldugumuzda 15 tane falan tek farli galibiyet vardi yarisi 1-0dir 7-8 mac berabere bitmisti dusun iste
Ama sifo vardi iste
Teker teker atiyordu
Şifo o dönem ne gol atmış. İnsan şaşırıyor. Bazı takımlara özellikle tek golü de penaltıdan atıp kudurtmuşuz  :tabe:

Şenol Güneş'in ilk sezonu çok kanser olmuştuk. Tek gollü galibiyetlerden çok beni 3-3'lük Akhisar maçı kanser etmişti o sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

akşam golü attıktan sonra gol yeme ihtimalimiz olduğunu düşünen varmıydı.
rakibi kaleye bile yanaştırmadık. hatta ikinciyi yememek için maçın böyle bitmesine razılardı.
ben böyle 1-0 lara razıyım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

aslında önemli olan 1-0 lık sonuç değil o sonucu nasıl aldığın :D
mesela maçın başında atarsın ondan sonra rakip fark yememek için kapanır
maç kısır döngüye girer kaybetme ihtimalin hiç yoktur dün aslında böyle bir maçtı.
birde uzatmada atarsın o ana kadar dokuz doğurursun  :D
Bu sene 70'e kadar kanser oluyoruz. Sonra görece rahat geçiyor maçlar. İlk golün dakikasını erkene çekebilsek kimse bu kadar şikayet etmez zaten. Erken atınca da zaten rakiplerin lanı bozulduğundan daha rahat 2. gole gidebiliriz dediğin gibi farktan korkmuyorlarsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş varsa kanser vardır. Bundan kuşkum yok.
Şifo o dönem ne gol atmış. İnsan şaşırıyor. Bazı takımlara özellikle tek golü de penaltıdan atıp kudurtmuşuz  :tabe:
Şenol Güneş'in ilk sezonu çok kanser olmuştuk. Tek gollü galibiyetlerden çok beni 3-3'lük Akhisar maçı kanser etmişti o sene  :tabe:
Akhisar deplasmanında staddaydım bizim çocuklarla gitmişdik maça
sen birde o maçı stadda yaşamayı dene.
o maçı beraberliğe taşıyan olcayın hırsıydı. maç bitti kendimize gelemedik.
beraberlik yinede çok kötü olmadı yenilsek istanbula nasıl dönerdik bilemiyorum :D
@ahmet türken  o maçtan sonra bir daha deplasmana gitmemeye tövbe etti :D

Çevrimdışı Egos

Ama sifo vardi iste
Teker teker atiyordu

son on dakikada gol atıp 4 maç kurtarmışlığı var: semih'in kale içinden çıkardığı 2-2 biten fenerbahçe maçı, 4-3 kazandığımız galatasaray maçı bunların arasında, altay maçında son on dakikada 2 gol birden atıp sıfır puan yerine 3 puan almamızı sağlamıştı. o sezon mehmet'le birlikte feyyaz, zeki, hatta şimdi teknik kadroda olan şenol'un golleriyle 7-8 maçı son dakikalarda kazandık.

Çevrimiçi Necmi

Bu sene 70'e kadar kanser oluyoruz. Sonra görece rahat geçiyor maçlar. İlk golün dakikasını erkene çekebilsek kimse bu kadar şikayet etmez zaten. Erken atınca da zaten rakiplerin lanı bozulduğundan daha rahat 2. gole gidebiliriz dediğin gibi farktan korkmuyorlarsa  :tabe:
biz pek mutlu değiliz ama rakipler Beşiktaşla oynamaktan çokda mutlu olmuyorlar
emin ol takım çok güçlü tek sorunumuz gol yollarında iyi şeyler yapamamak buda düzeldimi emin ol düzelecek
mutlu bir sezon geçiririz.
kimsenin hesap edemediği şey biz kötüyken bu durumdayız. ve iyiye doğru gitmeye başladık.
ben artık tv de spor programlarını izlemiyorum bu gün youtube da göz gezdirdim renkli basın zıplamaya başlamış

Çevrimiçi murat

Ogun bizim mac vardi ertelenmisti
Abi sen bi daha bi dene belki uzun uyursun falan
atla gel şaban gibi uygun koşulları oluşturmak lazım. :D

Domagoj Vida'nın Instagram paylaşımı: "Gol yemeden bitirilen bir maç daha. Süper Lig'de puan durumu her geçen hafta daha iyi görünüyor. Tırmanmaya devam. 🦅😀🔝"

Çevrimdışı mrred

Dünki oyunda beğenmediğim çok şey var fakat bir kaç beğendiğim şey de var emin olmak maçın tekrarını seyretmek faydalı olabilir. Tekrarını seyretmek isteyene link atabilirim. Maç tekrarını seyredenler topsuz oyun, hareketlilik savunmada ilk müdahale, reaksiyon hızı, topsuz koşu , pas almak için boşa kaçmak gibi şeylere bakarsa sevinirim. Hepsini aynı anda takip etmek zor oluyor. Maçı ne kadar çok kişi tekrar seyrederse takımın eksiğini o kadar farklı göz görmüş olur.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2019, 16:22:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Domagoj Vida'nın Instagram paylaşımı: "Gol yemeden bitirilen bir maç daha. Süper Lig'de puan durumu her geçen hafta daha iyi görünüyor. Tırmanmaya devam. 🦅😀🔝"
Vida hiç öyle paylaşımlar yapmasın. İlk baskılarda hep geç kalıyor rakibi devamlı döndürüyor ve bu hataları devamlılık teşkil etmeye başladı o yüzden bunun bir oyuncu özelliği daha doğrusu yetersizliği olduğunu düşünüyorum. (...)
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Besiktas/status/1198592557107859456

İşte bu abi ya çıkıp yayınlayacaksın böyle. Boş yapanlar görsün hatta verilmeyen kırmızıyı da göstericeksin. Yok öyle havadan atıp tutmak açıp baksınlar.