+1903
Şu maçı nasıl kazandık hala inanamıyorum, resmen salavat zinciri etkisi bu.
Dürüst olmak lazım, kendimizi kandırmamamız lazım yok 6 maçta 1 gol yedik falan diye, bu iki şey atlanırsa hatta buna ek olarak direkt oyuna geçmessek lider olsakta faydası olmaz. Hocanın şu 3 hatadan vazgeçmesi lazım, varsın ljajici kaybedelim yapacak bir şey yok.
Aynen öyle. 6 maçta 1 gol yedik ama 7 gol atabildik. Ligin en az pozisyona giren takımlarından biriyiz.
Caner sağda oynayamaz, net.
Direkt oyuna geçmemiz lazım, net.
Diaby kanat oyuncusu değil, net. Orta yapamayan, hatta yapmayı aklına bile getiremeyen bir kanat oyuncusu olmaz.
Yalnız, Diaby forvet de değil bence. Golü koklama özelliği yok, şut atamıyor, bitiricilik yerlerde. Böyle forvet mi olur! Aşırı yokluk nedeniyle forvet arkasında 'dursun bari' denecek bir adam. Söylemekten hoşlanmıyorum ama, ayrılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.
'Varsın Ljajic'i kaybedelim' demişsin. Ljajic'i çoktan kaybettik zaten. Maç o kadar kötüydü ki, sıkıntıdan Ljajic'in topsuz alandaki hareketlerini detaylı şekilde izleme fırsatı buldum. Resmen bilerek ve isteyerek toptan kaçıyor. Top Atiba'da, Ljajic olduğu yerde kalsa güzel bir pas kanalı oluşacak, göz göre göre rakibin arkasına saklanıyor. Elneny pas verecek birini arıyor, Ljajic tek adım atsa pası alacak, iki rakip oyuncu oyundan düşecek, atmıyor. 'Bana gelmesin de ne olursa olsun' der gibi. İnanılmaz! Derhal, hemen, üçe beşe bakılmadan gönderilmeli.
Hayatımda 12 hafta üstüste bu kadar sıkıcı, bu kadar sinir bozucu bir Beşiktaş izlediğimi hatırlamıyorum. Uzun süredir sadece puan kaybettiğimiz zaman mutsuz ve sinirli olurdum, şimdi kazanınca da mutsuz ve sinirli oluyorum. Abdullah Avcı'yla bu durum nasıl değişecek, hiç bilmiyorum...