Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556708 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic benim bildiğim 10 numara ve hoca bu sene hazır değil diyor. Kurtarıcı da olmaz zaten, gelecek sene yavaş yavaş katkı vermeye başlar. Bu sene hasic yokmuş gibi düşünüyorum ben.
Kimseyi almazsak mecbur oynatır. Esas mevkisi sağ kanat ama ben de 10 numara da kullanılacağını düşünüyorum. Umarım 8 numara yapmaya çalışmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ajdin Hasic bir an önce o bölgeye alışsa da şu dertlerden kurtulsak  :ebebe:

hoca bu sene hasiçi oynatmaz arkadaşlr hayal kurmayın sonra da hoca niye oynatmıyor die sövmeyin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha iki yıl Beşiktaş 11 ine yazılmaz boşa beklenti yaratmayın kendinize
süper ligde oynayacak güce sahip değil çocuğu harcarlar oynatırlarsa.
Oynatmazsan gelişmez. Oynatacak bir yere göndermen lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kimseyi almazsak mecbur oynatır. Esas mevkisi sağ kanat ama ben de 10 numara da kullanılacağını düşünüyorum. Umarım 8 numara yapmaya çalışmaz  :tabe:

hoca da en büyük sıkıntı bence oyuncuyu en verimli oldugu şeklde kullanmak yerine gereksiz bişeylere zorlamasıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoca bu sene hasiçi oynatmaz arkadaşlr hayal kurmayın sonra da hoca niye oynatmıyor die sövmeyin
Bu sene listeye eklenmezse veya kiralanırsa şaşırmam. Ancak oynaması şart gelişim göstermesi için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben dedim
İlk devreyi lider bitirebiliriz diye
Ancak bugünkü ne oyundan ne oyuncu tercihinden ne de değişikliklerden memnun değilim
şu maçı kazanmamız mucize resmen
geçen hafta da yazdım. Aslında hepiniz aynı şeyi söylüyoruz
1-Caner sağda oynayamaz
2- diaby forvet oyuncusu
Hoca ikisini de görmezden geliyor
Ben gole kadar çok gergin izledim maçı
umarım haklı olan hep o olsun

+1903
Şu maçı nasıl kazandık hala inanamıyorum, resmen salavat zinciri etkisi bu.
Dürüst olmak lazım, kendimizi kandırmamamız lazım yok 6 maçta 1 gol yedik falan diye, bu iki şey atlanırsa hatta buna ek olarak direkt oyuna geçmessek lider olsakta faydası olmaz. Hocanın şu 3 hatadan vazgeçmesi lazım, varsın ljajici kaybedelim yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı mellfred

Bununla birlikte konya harika oynadı
geriden asla oyun kurdurmadı
sahaya çok iyi dağıldılar
Ben ikinci yarı oyundan düşerler diye bekledim ama gole kadar iyi kaldılar
Golden sonra dağıldılar ama
 reaksiyon gösterememelerinin nedeni de bu
Acayip yoruldular
Bize karşı zaten hep çok motiveler
bunları yenmeyi çok seviyorum

Çevrimdışı tangaz

daha iki yıl Beşiktaş 11 ine yazılmaz boşa beklenti yaratmayın kendinize
süper ligde oynayacak güce sahip değil çocuğu harcarlar oynatırlarsa.

aynı şeyi yazmışız
hoca daha geçen dedi a takım seviyesinde değil gelecek senelere hazırlıyoruz die

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoca da en büyük sıkıntı bence oyuncuyu en verimli oldugu şeklde kullanmak yerine gereksiz bişeylere zorlamasıdır.
Bazı hocaların böyle takıntıları oluyor. İrfan'ı o bölgeye adapte edebilmeyi başardığı için başarılı olan formülü tekrar deniyor. Aynı tür şeyler Şenol Güneş'te de vardı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ben dedim
Ancak bugünkü ne oyundan ne oyuncu tercihinden ne de değişikliklerden memnun değilim
1-Caner sağda oynayamaz
2- diaby forvet oyuncusu

hocada söylüyor diaby forvet oyuncusu diye :D
yok caner oynamazda neden diabyi çıkarıyorsun oyundan rakip kaleye giden tek oyuncuyuda kenara alıyorsun
işi mucizeye bırakıyorsun caneri hırsından dolayı bende tutardım oyunda ama ljajici çıkarır diaby i onun yerine yollardım.
canerin sağda oynaması çokda önemli değil zaten kanat oyunu oynamıyoruz nitekim gol asistinide ortadan yaptı
bazen haksız eleştiri yapıyoruz. caner bek oynamadıktan sonra her zaman katkı verir benim onunla sorunum bek olayındaydı
diğer türlü bence verimli oynuyor sadece insanlar taktı gerçeği göremiyor yada görmek istemiyor
ligin başından beri caner sayesinde kaç maç kazandık birde sahadaki burakı anlayabilecek çok az oyuncudan biri caner.
dikkat et top canere gelince burak haraketlendi. nereye atması gerektiğini biliyordu burakda nereye koşması gerektiğini
biz ilerdeki hiç bir oyuncuyla bunu yapamıyoruz henüz o nedenle bırakta burakın alışkanlıklarını bilen bir oyuncu sahada olsun
bu lüks değil gereklilik birde ne olursa olsun oyunu ileri iten golü atmayı yada attırmayı düşünen bir oyuncu caner.
şu anda ihtiyacımız olanda bu.

Çevrimdışı tangaz

Ben dedim
1-Caner sağda oynayamaz
2- diaby forvet oyuncusu

avcı hocam bugün haklı değil şanslıydı  :D

Çevrimiçi Necmi

aynı şeyi yazmışız
hoca daha geçen dedi a takım seviyesinde değil gelecek senelere hazırlıyoruz die
ben a takıma alıp yabancı kontenjanını bile dolduracaklarını sanmıyorum
anca boşluk olursa yazalım derler.

Çevrimdışı tangaz

Bazı hocaların böyle takıntıları oluyor. İrfan'ı o bölgeye adapte edebilmeyi başardığı için başarılı olan formülü tekrar deniyor. Aynı tür şeyler Şenol Güneş'te de vardı  :tabe:

şenol oyuncunun iyi yönünü parlatmayı yeğleyen bi profildi

Bence 8 numara olması bizim için daha iyi olur. Artık günümüz futbolunda 10 numara kalmadı. Eğer iyi bir bonservis kazanmak istiyorsak iyi bir 8 yapmalıyız. Kanat olarakta oynatabiliriz ama hazır elimizde bir maden var bunu ya kanat ya 8 olarak yapmalıyız.

Çevrimdışı mellfred

avcı hocam bugün haklı değil şanslıydı  :D
Kazanan hep haklıdır derler abi
Ona mahsuben

Çevrimdışı tangaz

Acayip yoruldular

konya devre arasına kadar 3 puanı bir arada zor görür bizle oynayan her anadolu takımın kaderidir bu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence 8 numara olması bizim için daha iyi olur. Artık günümüz futbolunda 10 numara kalmadı. Eğer iyi bir bonservis kazanmak istiyorsak iyi bir 8 yapmalıyız. Kanat olarakta oynatabiliriz ama hazır elimizde bir maden var bunu ya kanat ya 8 olarak yapmalıyız.
Potansiyeline ulaşsın da nerede oynadığı önemli değil. Para kazanmak istersen iyi oyuncu sana hep kazandırır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Acayip yoruldular

düşecekleri kesindi zaten sadece gol gelmedikçe motive oldular golü yiyince artık maçı kaybettiklerini anladılar
daha erken gelse gol farka bile giderdik aslında yada burakın kaçırdığı peşinden diaby in vuramadığı top gol olsa
dağıtırdık golü yedikten sonra reaksiyon verecek güçleri kalmamışdı. teslim oldular aslında direk daha başka yememeye gittiler

https://twitter.com/HaberKartali/status/1198323158656401408?s=19

durumun farkında umarım lafta kalmaz

Diaby için demiş bunu, çişini daha erken bitirmeli diye  :lol: :lol:

Şaka bi yana bunu diyipte bunun çözümünü de bulmuşken başka şeyler deniyor. Yani şey gibi doğrusunu görüyor ama yok benim doğrum olsun diyince doğruluktan çıkıp yanlışa gidiyor.

Çevrimdışı mellfred

hocada söylüyor diaby forvet oyuncusu diye :D
yok caner oynamazda neden diabyi çıkarıyorsun oyundan rakip kaleye giden tek oyuncuyuda kenara alıyorsun
işi mucizeye bırakıyorsun caneri hırsından dolayı bende tutardım oyunda ama ljajici çıkarır diaby i onun yerine yollardım.
canerin sağda oynaması çokda önemli değil zaten kanat oyunu oynamıyoruz nitekim gol asistinide ortadan yaptı
bazen haksız eleştiri yapıyoruz. caner bek oynamadıktan sonra her zaman katkı verir benim onunla sorunum bek olayındaydı
diğer türlü bence verimli oynuyor sadece insanlar taktı gerçeği göremiyor yada görmek istemiyor
ligin başından beri caner sayesinde kaç maç kazandık birde sahadaki burakı anlayabilecek çok az oyuncudan biri caner.
dikkat et top canere gelince burak haraketlendi. nereye atması gerektiğini biliyordu burakda nereye koşması gerektiğini
biz ilerdeki hiç bir oyuncuyla bunu yapamıyoruz henüz o nedenle bırakta burakın alışkanlıklarını bilen bir oyuncu sahada olsun
bu lüks değil gereklilik birde ne olursa olsun oyunu ileri iten golü atmayı yada attırmayı düşünen bir oyuncu caner.
şu anda ihtiyacımız olanda bu.
Gs maçını Caner’in soldan yaptığı ortayla kazandığımızı hatırlatırım abi
 Ben Caner oynamasın demiyorum sağda oynayınca alameti farikasını elinden alıyoruz diyorum
Layici kazanmaya çalışıyor sanırım umarım başarır ama bu diaby’i de golden uzaklaştırıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlginç şekilde forvet arkasında Diaby oynadığı zaman her maç 1-2 tane güzel ara pas bırakıyor Burak'ın önüne  :tabe:
Çünkü adam Net Şekilde yardımcı forvet , forvet arkası oynuyor ama aslında gizli forvet ve biz atak yaparken forveti ikilior
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

konya devre arasına kadar 3 puanı bir arada zor görür bizle oynayan her anadolu takımın kaderidir bu
Bize özel havaya girdiler. Haftaya in cin top oynar tribünlerinde. Trt Spor'da 1 saat övdüler bir de  :lol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

şenol oyuncunun iyi yönünü parlatmayı yeğleyen bi profildi
iyi yönlerini kararttığı oyuncuları kamyona doldursak yolda fazla yükten polis çevirip aracı bağlar :bandit:

Potansiyeline ulaşsın da nerede oynadığı önemli değil. Para kazanmak istersen iyi oyuncu sana hep kazandırır  :tabe:

Para kazandırmak istiyorsan artık sadece iyi oyuncu olman gerekli değil, doğru da profil olman gerekli. Mesela dünyanın en iyi savunmacısı ol eğer ayağın iyi değilse iyi bir savunma ve ayağı olan biri senden daha değer görüp daha çok para kazandırıyor. Bu da öyle mesela diyelim iyi bir 10 oldu atıyorum gider southamptona 20 m bırakır iyi bir 8 olur gider chelseaye 45 m bırakır.