Ben dedim 
İlk devreyi lider bitirebiliriz diye
Ancak bugünkü ne oyundan ne oyuncu tercihinden ne de değişikliklerden memnun değilim
şu maçı kazanmamız mucize resmen
geçen hafta da yazdım. Aslında hepiniz aynı şeyi söylüyoruz
1-Caner sağda oynayamaz
2- diaby forvet oyuncusu
Hoca ikisini de görmezden geliyor
Ben gole kadar çok gergin izledim maçı
umarım haklı olan hep o olsun
hocada söylüyor diaby forvet oyuncusu diye

yok caner oynamazda neden diabyi çıkarıyorsun oyundan rakip kaleye giden tek oyuncuyuda kenara alıyorsun
işi mucizeye bırakıyorsun caneri hırsından dolayı bende tutardım oyunda ama ljajici çıkarır diaby i onun yerine yollardım.
canerin sağda oynaması çokda önemli değil zaten kanat oyunu oynamıyoruz nitekim gol asistinide ortadan yaptı
bazen haksız eleştiri yapıyoruz. caner bek oynamadıktan sonra her zaman katkı verir benim onunla sorunum bek olayındaydı
diğer türlü bence verimli oynuyor sadece insanlar taktı gerçeği göremiyor yada görmek istemiyor
ligin başından beri caner sayesinde kaç maç kazandık birde sahadaki burakı anlayabilecek çok az oyuncudan biri caner.
dikkat et top canere gelince burak haraketlendi. nereye atması gerektiğini biliyordu burakda nereye koşması gerektiğini
biz ilerdeki hiç bir oyuncuyla bunu yapamıyoruz henüz o nedenle bırakta burakın alışkanlıklarını bilen bir oyuncu sahada olsun
bu lüks değil gereklilik birde ne olursa olsun oyunu ileri iten golü atmayı yada attırmayı düşünen bir oyuncu caner.
şu anda ihtiyacımız olanda bu.