Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Abi Vallaha bende kaldırmıştım

Sanırım bir tek Gulhanla Necmi abi Fabri iyi çıkacak iyi kaleci demişti diye hatırlıyorum onun haricinde hepimiz bu transferi yerden yere vurmuştuk

mylife ve atalay da olumlu yazmıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

benim kendisine "tokatçı" demişliğim var, evvelinde de boyko'yla birlikte yetersiz olduklarını yazmıştım. necmi ağabey anında müdahale edip muhalefet şerhi koymuştu, aslında buna iktidar şerhi de diyebiliriz.

tokatçılık kötü değilde nereye tokatladıgın önemli fabri tehlikeli bölgeye tokatlıyordu eski vidyolarda ama çabukluğu ile 2. hamleyi de iyi yapıyordu o vidyolarda bizde öle sıkıntılar karamboller yaratmadı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

üstelik karyusun fiziği fabriden daha iyi fabri kısa kaleciydi  karyusun yan topa çıkmaya hiç niyeti yok üstelik stoperlerimizde kısa iken kaleci çıkmak zorunda
ben kalecinin iyi olup olmamasına hamle yaptığında yerden kalkma hızına bakarak karar veririm
fabri bu konuda çok iyiydi hamle yapıp kalkıp ikinci hamleyi yapabiliyordu kedi gibiydi karius tek hamlelik
kaleci fabri topu öne düşürürdü sert hamle yapmazdı açığınıda hızla kapatırdı karius öyle değil ama oda genelde topu yana doğru uzun tokatlar
bazen uzun düşmüyor top biz golleri böyle yiyoruz ilk hamleyi yapıyor dönen topu bizim defans genelde seyrediyor
karius hamleyi yapıp kalıyor.kurtardı kurtardı kurtaramadı yiyoruz. tipik alman kalecisi işde iyi yer tutar tek hamle yapar kurtardı kurtardı
karşısında iyi forvet varsa yer.

Çevrimdışı Necmi

tokatçılık kötü değilde nereye tokatladıgın önemli fabri tehlikeli bölgeye tokatlıyordu eski vidyolarda ama çabukluğu ile 2. hamleyi de iyi yapıyordu o vidyolarda bizde öle sıkıntılar karamboller yaratmadı
aynı şeyleri söylemişiz

Çevrimdışı tangaz

fabri gelecek ay 32 olacak kaleci için genç bir yaş sene sonu 4 milyona karyus 1 milyona fabri var deseler ben fabriyi seçerim (hoş karyus 2 milyon olsada fabriyi seçerim)

Çevrimdışı Necmi

tesisi belediyeden kiralamış sonra işletmeciye kiralamış yani belediyeden 28e kiralayıp sonra işletmeciye kiralamış (işletmeciye kaça kiraladığımız bilgisi yok) normali 28e kiraladığın yeri üzerinde bi paraya kiralarsın belediyeye 28i ödersin üzeri sana kar kalır. yok 28den aşağıya kiralarsan aptallık olur. kaça kiraladığımız ne kadar aldığımız ve bu paranın içinden belediyeye kirayı ödememek kusurdur. mesele külfet olup olmadığı değil ki. maddi külfet oluşturan bir yerdi derken elinde bilanço var ona göre mi söylüyorsun yoksa tahmin mi?
bu bir ticarettir ticarette karın kardeşi zarardır yaparsın beklediğini bulamazsın bunlar
sorgulanacak şeyler değil ama bence belediyeden kiraladılar kira bedelini ödemediler.
üstüne yattılar. ödenmeyecekse iyi iş :D belediye açıklamasına görede bence üstü çizilecek :D

Çevrimdışı tangaz

bu bir ticarettir ticarette karın kardeşi zarardır yaparsın beklediğini bulamazsın bunlar
sorgulanacak şeyler değil ama bence belediyeden kiraladılar kira bedelini ödemediler.
üstüne yattılar. ödenmeyecekse iyi iş :D belediye açıklamasına görede bence üstü çizilecek :D

o zaman bir kere daha, daha yüksek sesle  :bandit:

#paralar nerede f.orman#

Çevrimdışı sozkul

Belediyenin açıklaması lastik gibi yalnız.. Bir danışıklı dövüş olabilir mi şüpheleri uyandırdı bende.
Komplo teorisi kurdum birkaç tane..
İçerdeki işletmeciden kurtulabilmek için bir bir force majör durumu mu yaratıldı acaba..
Kim işletiyordu bilen var mı?

Çevrimdışı Necmi

Belediyenin açıklaması lastik gibi yalnız.. Bir danışıklı dövüş olabilir mi şüpheleri uyandırdı bende.
İçerdeki işletmeciden kurtulabilmek için bir bir force majör durumu mu yaratıldı acaba..
banada danışıklı dövüş gibi geldi ama bu iş kurtulmak için yapılmaz belediye işletmeciyi bağlamaz anlaşmayı bizimle yaptı
tazminat hakkı doğar. bence belediyeye olan borcu sıfırlamak için yapılmış danışıklı dövüş olabilir.

Çevrimdışı tangaz

eski kurt nasıl da belli ediyo kendini  :D

bu da bi seçenek ama reel olan biz işletmeciden kirayı almışız belediyeye ödememişiz gibi

Çevrimdışı tangaz

banada danışıklı dövüş gibi geldi ama bu iş kurtulmak için yapılmaz belediye işletmeciyi bağlamaz anlaşmayı bizimle yaptı
tazminat hakkı doğar. bence belediyeye olan borcu sıfırlamak için yapılmış danışıklı dövüş olabilir.

belediye demişken ex belediye başkanı i.ünal warya seçimde aday olmakdan vazgeçen abimiz, a.n.çebiden bile zenginmiş die bişi duydum ben :D

Çevrimdışı murat

Abi Vallaha bende kaldırmıştım

Sanırım bir tek Gulhanla Necmi abi Fabri iyi çıkacak iyi kaleci demişti diye hatırlıyorum onun haricinde hepimiz bu transferi yerden yere vurmuştuk
beni de ekle.hatta bir üye 1o dakikalık videodan nasıl bunuçıkardın diye söylenmişti bana.10 dakikalık videodan ne tip bir kaleci olduğunu net belli etmişti hiçte yanıltmadı.çok iyi açı kapatıyor ayağı düzgün refleksleri çok iyi bir kaleci.

Çevrimdışı Necmi

belediye demişken ex belediye başkanı i.ünal warya seçimde aday olmakdan vazgeçen abimiz, a.n.çebiden bile zenginmiş die bişi duydum ben :D
herkesin parası kendine orası bizi ilgilendirmez ilgilendiren kısım
milletin kogredeki adamları grupları olayı fos çıktı.
fikret oyları dediler yd oyları dediler ismailin oyları demek hiç biri gerçek değilmiş bindirilmiş kıta yokmuş.
hepsi patladı. yarın kimse çıkıpda bütçeler neden onaylandı kendi bindirilmiş kıtalarına onaylattılar diyemez
sonuçta kongrenin Fikret Orman yanında olmadığını gördük.

Çevrimdışı tangaz

herkesin parası kendine orası bizi ilgilendirmez ilgilendiren kısım
milletin kogredeki adamları grupları olayı fos çıktı.
fikret oyları dediler yd oyları dediler ismailin oyları demek hiç biri gerçek değilmiş bindirilmiş kıta yokmuş.
hepsi patladı. yarın kimse çıkıpda bütçeler neden onaylandı kendi bindirilmiş kıtalarına onaylattılar diyemez
sonuçta kongrenin Fikret Orman yanında olmadığını gördük.

bütçe onama/ibra etme işi kulüplerde bir gelenek abi en son aziz yıldırım bile koç zamanında dahi ibra edildi. ben 3 büyük kulüpte ibra edilmeyen bi adnan polat dönemini bilirim ibra edilmeyen başkası oldu mu hiç?

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba: "Elneny ile oynarken kendimi iyi hissediyorum, çok üst düzey bir oyuncu. Tecrübeli bir oyuncu ve saha içinde de iyi anlaşıyoruz. Bu da takıma olumlu yansıyor. Takım olarak iyi bir futbol oynamaya başladık. Takım olarak iyi oynadığımızda da herkesin işi kolaylaşıyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz."

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Mustafa 3 kuruşluk içeriğe ayda 100bin ödeniyorsa bunun adı kasa boşaltmadır. bomboş bi içeriğe ödenen 100bin kesilip atılıyorsa bunun adı da tasarruftur. 100bin ödensin sorun yok ama ayda fazlasını getirecek içerik üretilmesi lazım. kulüp bildiğin belediyelere çevrilmiş, 3 kuruşluk işlere binlerce liralık faturalar kesilmiş/kesiliyor geçenlerde de çatı danışmanlık ücreti die 600bin+kdv fatura çıktı. uluslararası firmaya proje yaptırıyorsun adamlar sayısız hesap kitap yapıp işe başlıyor teslim ediyor sonra bunu iş bitmiş X ltd şti.ye denetletiyorsun garip ve mide bulandıracak iş bunlar.
valla  insan kaynakalrina mesaj attim bu  fiyatin  cok altina  size  bu isi yaparim diye ... Bi sekidel ulasmam lazim kulube ama nasil   :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Necmi

valla  insan kaynakalrina mesaj attim bu  fiyatin  cok altina  size  bu isi yaparim diye ... Bi sekidel ulasmam lazim kulube ama nasil   :alala:
senin gibi yapan bir sürü insan vardır emin ol. :D
yüz yüze görüşmen lazım.

Çevrimdışı ilhan mansız

Karius şu son 2 Aydır gösterdiği performansı gösterecekse kalsın zaten , kotu kaleci değil Karius

Evet Fabri 1 yıldır oynamıyor ama bize gelmeden önce de 1 yıl oynamamıştı üstelik Çapraz bağ koparmıştı bu detayı da ekleyeyim :eyes

Hatta çapraz bağ koparmış 1 yıldır oynamayan kaleci aldık diye ortalığı ayağa kaldırmıştık
Yunus Emre kaleciden çok iyi anlar 😂

Çevrimdışı Necmi

bütçe onama/ibra etme işi kulüplerde bir gelenek abi en son aziz yıldırım bile koç zamanında dahi ibra edildi. ben 3 büyük kulüpte ibra edilmeyen bi adnan polat dönemini bilirim ibra edilmeyen başkası oldu mu hiç?
adnan polatınkide siyasiydi liseli değildi harcamak için yaptılar.
sorun burda işde bu mekanizmayı kongre doğru çalıştırmıyorsa
taraftarın yapacağı pek birşey yok dedikodu yapmak dışında.

Çevrimdışı tangaz

tlf aç randevu al git dostum

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı tangaz

Yunus Emre kaleciden çok iyi anlar 😂

ne zaman çay içsem böle bi espri geliyor çayı püskürtüyorum  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Necmi

boyko reis olmalıydı kalede 😂
ben olmalıydım kalede şimdi yunan adalarının birinde mojitomu yudumlarken güneşin batışını izliyor olurdum :bandit:

Çevrimdışı tangaz

adnan polatınkide siyasiydi liseli değildi harcamak için yaptılar.
sorun burda işde bu mekanizmayı kongre doğru çalıştırmıyorsa
taraftarın yapacağı pek birşey yok dedikodu yapmak dışında.

kongreler hikaye millet gidiyor ibra ediyor dönüyor misal hürser hoca elinde fulya konusunda kazanılmış davanın şeyi var yönetimler gidip yd.ye dava açabilirler mahkeme kararına göre zararı tazmin edebilirler ama etmiyolar