Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2547031 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

formda fit bir burakın nkudu paslarından çok ekmek yiyeceğine inanıyorum şayet sakatlık olmazsa bu ikili özellikle ligin ikinci yarısı çok can yakabilir.
Nkoudou tek başına da çok can yakar da oynamayı unutmuş kulübede bekleye bekleye. Marsilya'daki oyunun yarısını oynasa ligi sallar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Nkoudou tek başına da çok can yakar da oynamayı unutmuş kulübede bekleye bekleye. Marsilya'daki oyunun yarısını oynasa ligi sallar  :tabe:

son dokunuşlarda gerek karar gerekse de vuruş kalitesi epey eksik, zaten eksik kalmasa totnımda tutunamazdı ama bir sürü takım sıraya girerdi almak için. mevcut durumuna bakarak ödenen rakamı yüksek buluyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri - Karius kiyası olmuş

Fabrinin maç kurtarmadigini falan yazan olmuş çok ilginç ne kadar çabuk unutuyoruz

Biraz izleyelim Fabrinin hem ligde hemde Avrupa da maç kazandırdigi veya puan kazandirdigi en az 12-15 maç çıkarırız

Bi kere Fabri 1vs1 ve Yan toplarda muazzam derecede iyiydi , Karşı karşıya yediği Gol sayısı çok çok azdır , Yan toplarda ilk etapta iyi değildi ama sonraları öyle bir geliştirdi ki kendisini her yan topu çıkıp mıknatıs gibi alıyordu

Karius geldiğinden beri ligin açık ara en fazla duran top ve Yan toptan Gol yiyen takımız , her yan topta yüreğimiz agzimiza geliyor , Kariusun kaç kez yan topa çıktığını gördünüz ? Kaleci dediğin ceza sahası içinde avantajlıdır ve dokunulmazdır o topa çıkacaksın vuramazsan veya alamazsan zaten FAUL olur :tabe: :tabe:

Not : Son 2 Aydir çok iyi oynuyor ve maç da kazandırıyor bunu ayrı tutuyorum bence iyide bir kaleci ama ben tercih yapacak olursam Fabri derim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

son dokunuşlarda gerek karar gerekse de vuruş kalitesi epey eksik, zaten eksik kalmasa totnımda tutunamazdı ama bir sürü takım sıraya girerdi almak için. mevcut durumuna bakarak ödenen rakamı yüksek buluyorum.
Son vuruş çalışılıp düzeltilebilir. Çalışılıp kazanılmayacak özelliklere sahip. Biz o özelliklerinden faydalanmalıyız. Ödenen rakam yüksek ama alındı ve faydalanmaya çalışmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oraya bir de NAMAGLUP bitirdi kısmını eklemenizi rica ediciğim :icool: :icool:
Sayfa sahibi GSli bu kadarı bile içlerine oturmuştur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fabrinin maç kurtarmadigini falan yazan olmuş çok ilginç ne kadar çabuk unutuyoruz

Biraz izleyelim Fabrinin hem ligde hemde Avrupa da maç kazandırdigi veya puan kazandirdigi en az 12-15 maç çıkarırız

Bi kere Fabri 1vs1 ve Yan toplarda muazzam derecede iyiydi , Karşı karşıya yediği Gol sayısı çok çok azdır , Yan toplarda ilk etapta iyi değildi ama sonraları öyle bir geliştirdi ki kendisini her yan topu çıkıp mıknatıs gibi alıyordu

Karius geldiğinden beri ligin açık ara en fazla duran top ve Yan toptan Gol yiyen takımız , her yan topta yüreğimiz agzimiza geliyor , Kariusun kaç kez yan topa çıktığını gördünüz ? Kaleci dediğin ceza sahası içinde avantajlıdır ve dokunulmazdır o topa çıkacaksın vuramazsan veya alamazsan zaten FAUL olur :tabe: :tabe:

Not : Son 2 Aydir çok iyi oynuyor ve maç da kazandırıyor bunu ayrı tutuyorum bence iyide bir kaleci ama ben tercih yapacak olursam Fabri derim

insanoğlu hem unutkan hem nankör  :D
karyus yan toplarda muslera kadar kötü hatta daha kötü bonservisinin alınması doğru gelmiyor bana
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eski haliyle okeyim bu dediklerine. Şu anki durumunu biliyor musun? Kaç senedir oynamıyor? Kaç yaşına geldi? Geçmişe gidersek ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi'nde final oynamış bir kaleci. Bence abartmayalım. Fabri de iyi oyuncu Karius da. Sadece Karius'un konsantrasyon problemi var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Son vuruş çalışılıp düzeltilebilir. Çalışılıp kazanılmayacak özelliklere sahip. Biz o özelliklerinden faydalanmalıyız. Ödenen rakam yüksek ama alındı ve faydalanmaya çalışmak lazım.

çalışılıp kazanılmayacak özellikler dediğin şeyler (çabukluk, hız, hızlanma) yaş aldıkça kaybedilen şeylerdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

insanoğlu hem unutkan hem nankör  :D
karyus yan toplarda muslera kadar kötü hatta daha kötü bonservisinin alınması doğru gelmiyor bana
Fabri de çok iyi değildi. Bizim yan topu iyi kalecimiz oldu mu? Bonservis konusunda sana katılıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Eski haliyle okeyim bu dediklerine. Şu anki durumunu biliyor musun? Kaç senedir oynamıyor? Kaç yaşına geldi? Geçmişe gidersek ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi'nde final oynamış bir kaleci. Bence abartmayalım. Fabri de iyi oyuncu Karius da. Sadece Karius'un konsantrasyon problemi var  :tabe:

1 yıl + 3 ay  :D

Çevrimdışı tangaz

Fabri de çok iyi değildi. Bizim yan topu iyi kalecimiz oldu mu? Bonservis konusunda sana katılıyorum  :tabe:

fabri ilk yıl ilk devre yan topta zayıftı sonra harika seviyeye gelmişti, yan topu iyi olan kalecimiz oldu mu soruna rahatlıkla fabri die yanıt verebilirim.

Fabri

Karius

Şu adama ortalama kaleci diyen gözlük taksin yada bir daha futbol izlemesin

Ben bu videoyu izlemeden önce de yazdım ve bu videoda beni haklı çıkardı

Fabri 1vs1 ve Yan toplarda muazzam kaleciydi , açıyı çok iyi kapatıyor videoda karşı karşıya çıkardığı toplardan da bu tespitim net şekilde ortaya çıkıyor

Karius ise 1v1 lerin neredeyse hepsinde yumurtluyor karşı karşıya pozisyonlarda iyi değil , tamam kalecinin suçu değil kaleci 1vs1 pozisyonda Gol yer bisey diyemezsin ama çıkarıyorsa EKSTRA KALECI oluyor işte FABRI gibi :tabe: :tabe:

Çevrimdışı tangaz

kaleci yenecek golü yiyip yenmeyecek golü yemiyorsa yeterlidir
yenmeyecek golü yemeyip arada yenecek golü de çıkarıyorsa ekstra kalecidir.
her ikisinide yemiyorsa örümcek adamdır.
karyusun walla golün her türlüsünü yemişliği var

fabri ilk yıl ilk devre yan topta zayıftı sonra harika seviyeye gelmişti, yan topu iyi olan kalecimiz oldu mu soruna rahatlıkla fabri die yanıt verebilirim.
Bende aynisini yazdim abi ilk etapta iyi değildi yan toplarda ama kendisini inanılmaz geliştirdi ve muazzam derecede iyi hale geldi yan toplarda her yan topu çıkıp mıknatıs gibi alıyordu yada yumrukluyordu

Karius yan topa bile çıkmıyor ki her yan top potansiyel Gol kalemizde malesef

Ben yan topa çıkmayan kaleciye çok kızıyorum abi kim olursa olsun fark etmez , sen kalecisin ceza sahası içinde dokunulmazligin var o topa çıkacaksın eğer alamazsan veya vuramazsan zaten FAUL olur :eyes

Çevrimdışı Necmi

çebiye mi inanalım dediklerine mi: dilediğine inanırsın bunu sen bilirsin ama daha evvelde ormana inanarak yazıyordun başkan diyorsa doğrudur size mi inanacağım mottosu ile yazıyordun sonuç ortada. daha evvel de yönetime inanarak burada Çağrı ile 2 yıla borç düşer 3-4 yıla sıfırlanır hesabını da ormandan dinlediklerinize göre yapıyordunuz sonuç gene ortada.

borçlar yapılandırılıldı yeni krediler döviz cinsi çekildi: bu doğru ama işlem yanlış o dönemde bunu dile getirriken gene yönetimi savunuyordun sponsorluklar döviz diyordun borçlar tl diyordun bunları inkar edercesine yazmışsın şimdi.  aynı dönem gese de borçları yapılandırırken döviz boçları tl.ye çevirmişti biz ise tl borçları dövize çevirmişiz. neresinden tutsan elinde kalır bu işlem dünyanın eresinde görülmüş böle saçma iş bu bile bile ladesdir. 5 nisan kararları öncesi millet japon yeni ile ev kredisi çekiyordu sonra hepsinin içinde patlamıştı. tl borçları dövize çevirmek hem ormana hem çebiye o dönem eksi yazar.

yüzlerce dava: dava sayısı açıklamalara göre en yüksek kullanılan sayı 129 idi (daha az oldugu iddiaları da var). bunu da onlarca die ifade ederiz yüzlerce deyince benim aklıma 500 küsür 700 800 küsür sayısı gelir. savunduğun tezi güçlü kılmak adına enkaz edebiyatı yapma adına kullanılan bir ifade yüzlerce dava demek. dava yok demiyorum az demiyorum ama yüzlerce değil onlarca derim.

borç 750 milyon açıklanmayan rapora göre: sana mı açıkladılar raporu? hiç bi yerde olmayan açıklanmayan raporun rakamını sen nereden öğrendin. hiç bi yerde ben böle bir iddia duymadım son seçim öncesi çebide kalkıp 439 gibi bir rakam kullandı 750 die bir rakam yok.

çebi de orman kadar suçludur: ben de buna yakın bişey ifade ettim son yazımda evet çebi de suçlu ama orman kadar değildir. son 2 yılını düşüyorum ben çebinin o sürçte icrada yoktu ve istifa etmesi gerekirdi. hatalıdır kendisi de.

ben hiç birinin masum olmadığına inanıyorum (buna çebi de dahil). gelinen noktada göreve gelmesini bir nevi günah çıkarma camiaya borç ödeme gibi değerlendiriyorum, şayet böle yaklaşırsa ve hataları bizzat yapanlardan biri olarak bunlardan arınıp ders çıkararak yürürse ne mutlu.
evet Beşiktaş yönetimi birşey söylüyorsa sokakta konuşana değil onlara inanırım
doğru olan bu. daha sonra doğru çıkmasa bile bu değişmez. kulüp açıklamalarının inandırıcılığını sorgulamanın manası yok bunu renkliler yapar bizim
görevimiz korumak tıpkı şimdiki yönetimide bundan sonra koruyacağım söylediklerine inanacağım gibi.
yüzlerce dava tanımı benim değil yönetimin sözleriydi bunu çebide söylemişdi.
çebinin söylediği 439 M olayı tl değil dolardı. sorulan bir soruya cevap verdi.
hatta sözünüde o zamanda dolara çevirsen borçları aynıydı dedi. 750 M o zamanki borçlar hesaplandığında tl kuruydu.
sen 439 u nerden çıkardın benim bildiğim son bütçe açıklamasında açıklanan borç 520 M di zaten o zamanlar bir tuhaf açıklanıyordu.
750 yi ben bulmadım yönetim ilk geldiğinde açıklanan borçla sonradan ortaya çıkan borçları derleyen taraftar
hesaplamışdı. nasıl şimdi Fikret orman borçlarını taraftar açıklıyor aynı durum işde o zamanda bunu kendine görev bilip takip edenler vardı.
kuruş kuruşda detaylı açıklanıyordu kime ne borç var. yoksa kulüp tarafından açıklanmış resmi bir durum yok
zaten sorun borç değil o borcu ödeyecek paranın olmamasıydı. görünmeyen buydu kullanılmış gereğe dönük gelir var
bu teknik olarak borç olmuyor ama aslında olmayanı harcamak geleceğe yüklenmiş borçdur bu temlikler borca karşı verilmiş olsa
dersin tamam gelir yok ama ona karşılıkta borç ödüyor. bu nisbeten kabul edilebilir. ama öyle değildi alıp harcadılar.
kendilerinemi harcadılar hayır elbette kulübe harcandı.
yöneten kişi zaten masum olmaz sorun burda zaten kararları alan kişiler onlar. masum olunmadığı gibi her harcamanında hesabı verilemez gizli ödenekler o nedenle var bu devletin içinde bile var. Ben suçlamıyorum senin bakış açına göre konuşuyorum çebide suçlu derken aslında bana göre suçlu değillerdi şartlara göre gereğini yaptılar. ama kalkıp bugün sanki kendi sorumlulukları yokmuş gibi konuşamazlar. borçlarıda bilerek aldılar
konuya hepimizden fazla hakimler. ikide bir basına çıkıp şöyle böyle diyeceklerine icraat yapsınlar. birilerini suçlamakla birşey düzelmez.
kol kırılır yen içinde kalır ben o zamanki yd raporlarını açıklama gibi popilist tavra karşıydım. ne yapacaksan yap ama
bunu kamuoyu önünde yapma varsa yanlışları gereğini çıkıp yapacaksın ama bu kadar konuşup yarın yapmadığında verecek bir cevabında olmuyor.
kulüplerin iç işleri içerde kalmalı

Çevrimdışı tangaz

Bende aynisini yazdim abi ilk etapta iyi değildi yan toplarda ama kendisini inanılmaz geliştirdi ve muazzam derecede iyi hale geldi yan toplarda her yan topu çıkıp mıknatıs gibi alıyordu yada yumrukluyordu

Karius yan topa bile çıkmıyor ki her yan top potansiyel Gol kalemizde malesef

Ben yan topa çıkmayan kaleciye çok kızıyorum abi kim olursa olsun fark etmez , sen kalecisin ceza sahası içinde dokunulmazligin var o topa çıkacaksın eğer alamazsan veya vuramazsan zaten FAUL olur :eyes

üstelik karyusun fiziği fabriden daha iyi fabri kısa kaleciydi  karyusun yan topa çıkmaya hiç niyeti yok üstelik stoperlerimizde kısa iken kaleci çıkmak zorunda

Karius şu son 2 Aydır gösterdiği performansı gösterecekse kalsın zaten , kotu kaleci değil Karius

Evet Fabri 1 yıldır oynamıyor ama bize gelmeden önce de 1 yıl oynamamıştı üstelik Çapraz bağ koparmıştı bu detayı da ekleyeyim :eyes

Hatta çapraz bağ koparmış 1 yıldır oynamayan kaleci aldık diye ortalığı ayağa kaldırmıştık

Çevrimdışı tangaz

Karius şu son 2 Aydır gösterdiği performansı gösterecekse kalsın zaten , kotu kaleci değil Karius

Evet Fabri 1 yıldır oynamıyor ama bize gelmeden önce de 1 yıl oynamamıştı üstelik Çapraz bağ koparmıştı bu detayı da ekleyeyim :eyes

Hatta çapraz bağ koparmış 1 yıldır oynamayan kaleci aldık diye ortalığı ayağa kaldırmıştık

kaldırmıştık walla hatta ben faRbi die gereksiz bi espri bile yapmıştım  :D sonra eski vidyolarını izlerken çıkardığı ekstra toplar bende ışık uyandırmıştı sakatlanmazsa iş var bu çocukda demiştim geldiği dönemin üstüne koyarak yürüdü.

kaldırmıştık walla hatta ben faRbi die gereksiz bi espri bile yapmıştım  :D sonra eski vidyolarını izlerken çıkardığı ekstra toplar bende ışık uyandırmıştı sakatlanmazsa iş var bu çocukda demiştim geldiği dönemin üstüne koyarak yürüdü.
Abi Vallaha bende kaldırmıştım

Sanırım bir tek Gulhanla Necmi abi Fabri iyi çıkacak iyi kaleci demişti diye hatırlıyorum onun haricinde hepimiz bu transferi yerden yere vurmuştuk

Çevrimdışı Necmi

Şu adama ortalama kaleci diyen gözlük taksin yada bir daha futbol izlemesin

Ben bu videoyu izlemeden önce de yazdım ve bu videoda beni haklı çıkardı

Fabri 1vs1 ve Yan toplarda muazzam kaleciydi , açıyı çok iyi kapatıyor videoda karşı karşıya çıkardığı toplardan da bu tespitim net şekilde ortaya çıkıyor

Karius ise 1v1 lerin neredeyse hepsinde yumurtluyor karşı karşıya pozisyonlarda iyi değil , tamam kalecinin suçu değil kaleci 1vs1 pozisyonda Gol yer bisey diyemezsin ama çıkarıyorsa EKSTRA KALECI oluyor işte FABRI gibi :tabe: :tabe:
kariusun belkide en iyi olduğu özellik karşı karşıya her maç bir iki tane çıkarıyor
ama o kadar çok pozisyon veriyoruzki birini yiyince tukaka oluyor. bak pozisyon verme sayımız düşünce
beş haftada tek gol yedi. ve dön bak bu maçların nerdeyse hepsinide o kurtardı.
karius yan topa çıkmıyor adam çizgi kalecisi ben böyle kaleciyi sevmem ama bunun içinde kötü kaleci olmuyor
muslerada çıkmaz yan toplara bizim taraftar taktımı takıyor yoksa her maç musleradan fazla çıkardığı top vardır
ama göze gelmiyor. fabri için burda herkes yaygara koparırken neden alındı diye ben ilk antrenmanında iyi kaleci demişdim
halada iddia ediyorum fabri musleradan iyi kaleci muslera karius ayarında bir kaleci bizim yediğimiz saçma golleri görüyorsunuz ama
musleranın yediği saçma golleri görmüyorsunuz. onun kurtarışlarını görüyorsunuz kariusun kurtarışlarını görmüyorsunuz.
takım iyi olursa kaleci iyi olur fabri iyi takımın arkasında kalecilik yaptı birde böyle değerlendirmek lazım.
karius gerçekten çok kötü bir takım arkasında kaldı şu son haftalarda takım düzeldi. karius topa çıktığında büyük ihtimal
kurtarır muslera topa çıktığında büyük ihtimal yer yada penaltı yapar verilmez. musleraya hak ettiği gibi davransalar ligin en fazla penaltı yapan kalecisi olur.
kariusu beğenmiyorum çizgi kalecisi beğenmem ama haksızlık yapılıyor söylendiği gibi kötü kaleci değil ligin başından beri ara en fazla bir gol bulursun hatalı yediği kurtardığı çok maç var ama.

Çevrimdışı sozkul

Pası nereye vereceği konusundada kararsızlık yaşıyor, önce çalım atıp sonra plan yapıyor gibi bir görüntüsü var.
Bir gol atınca o gol de çok önemli olunca diğer maçlarını hemen unuttuk sanki. Bencede maliyeti çok yüksek. Çok umutlu değilim.
Umarım hata yapıyorumdur yanlış değerlendiriyorumdur ve beni yanıltır.

Çevrimdışı Egos

benim kendisine "tokatçı" demişliğim var, evvelinde de boyko'yla birlikte yetersiz olduklarını yazmıştım. necmi ağabey anında müdahale edip muhalefet şerhi koymuştu, aslında buna iktidar şerhi de diyebiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Pası nereye vereceği konusundada kararsızlık yaşıyor, önce çalım atıp sonra plan yapıyor gibi bir görüntüsü var.
Bir gol atınca o gol de çok önemli olunca diğer maçlarını hemen unuttuk sanki. Bencede maliyeti çok yüksek. Çok umutlu değilim.
Umarım hata yapıyorumdur yanlış değerlendiriyorumdur ve beni yanıltır.

gençler unutkan abi hangi kuşak bunlar y mi z mi fabriyi de gömüyorlar abartıyorduk tolga sonrası iyi sandık aslında pek de iyi değildi diyenler bile olmuş.