Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2548686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Avcı fanboylarının Avcı döngüsü de şu şekilde gelişecek:
1-Yönetim kötü. Transferler kötü. Sorun Avcı'da değil.
2- Kadro kötü. Avcı ne yapsın?
3-Kadroyu niye bu şekilde kuruyorsun? Elinde şu X mevkisinde Y futbolcusu var ama sen gidip Z'yi oynatıyorsun.
4-Niye bu sistemde ısrar ediyorsun. Bak sistemde şu şu değişiklikleri yap. Ben FM'de böyle yapıyorum hep.
5-Anlaşıldı senden olmayacak. Ben demiştim zaten senden olmayacağını.

avcı fanboy filan bırakmayacak maksimum mesaide  :D

zaten hep topu 2 kişi kaldılar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

Avcı fanboylarının Avcı döngüsü de şu şekilde gelişecek:
1-Yönetim kötü. Transferler kötü. Sorun Avcı'da değil.
2- Kadro kötü. Avcı ne yapsın?
3-Kadroyu niye bu şekilde kuruyorsun? Elinde şu X mevkisinde Y futbolcusu var ama sen gidip Z'yi oynatıyorsun.
4-Niye bu sistemde ısrar ediyorsun. Bak sistemde şu şu değişiklikleri yap. Ben FM'de böyle yapıyorum hep.
5-Anlaşıldı senden olmayacak. Ben demiştim zaten senden olmayacağını.

hahahahaha

şenol güneş muhalefeti de böyle oluşmuştu zaten. bazılarımız son basamağa kadar ilerlediler, bazılarımız önceki basamaklarda takılı kaldık.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

fikret orman'ın kısıtladığı doğru, yalnız daha önce de konuşmuştuk kredi geri ödemesinin en elverişli dönemi ilk iki senesi. ayrıca fikret orman'ın son icraatları yeni yönetimin elini oldukça güçlendirdi. bu durumda ahmet nur çebi'nin yapacağı en büyük hata taraftarı dinlemek olur.

sizin çemberin dışında olmanız içindekilerin sayısını azaltmıyor ağabey. kopyala yapıştır eleştiriler devam ediyor.
Egos, Fikret Bey'in ne bıraktığını bilmiyoruz ki. İlk 2 senemiz kötü. Ondan sonraki 3 senemiz daha da kötü olacak az çok bildiklerimiz göre. Olacak ama ne kadar kötü olacak onu da henüz bilmiyoruz. İnsanlar dibi gördükten sonra geleceğe daha olumlu bakar haklısın. Ama bu psikolojik bir durum. Önemli olan mevcut durum ve neler yapılması gerektiği. Bilgisi olmadan fikri olan atıp atıp tutan taraftarın ne dediği kesinlikle dinlenmesin. O konuda haklısın. Ama  taraftarın içinde bilinçli, ne dediğini bilen, çok doğru önerilerde bulunan makul bir kesim de var. Onlar da kurunun yanında yaş da yanar denilerek dışlanmasın.

Çevrimdışı sozkul

yoo sövmüyoruz eleştiriyoruz sadece, malumun ilanını yapıyoruz biraz da.

ama şenolu eleştirenler avcıya sövüyor mesela  :D neden çünkü dilim kopsaydı da o hatayı etmeyeydim dürtüsü ile  :bandit:

Ayrıca bu genellemeler bazı kişilerin hakkını yiyor, karşıyım genellemeye, tabiiki her babayiğidin biraz ego kasmaya şişinmeye ihtiyacı var, hani nerdesiniz çıkın ortaya bak ben demiştim minvalinde mesajları azıcık anlıyorum tekrara kaçmadıkça. Ama burada hem Şenol Güneşe sövüp hem geldiğinde Abdullah Avcı'ya sövenlerin hakkını kim savunacak. Veyahut hem Şenol Hoca'yı hem Abdullah hocayı pamuklara sarıp koruyanları kim savunacak, arada gümbürtüye gidenler oluyor..
Genellemeler içinde haksızlık barındırıyor, mümkün olduğunca az genelleme tekrarına kaçmak lazım.
Ayrıca her Beşiktaş taraftarı futboldan anlamak zorunda değil, ama görüşünü söyleme hakkkınada sahip. Adam hata yapmış olabilir, bilmiyor olabailir, gereksiz yere  yüksek beklentiye girmiş olabilir.
mesela ben, Abdullah Avcı ile uçup kaçacağımızı sanmıyordum, ama adam fena hoca değil bi bakalım diyordum. Şu anki faciayı aklımın ucundan dahi geçirmiyordum.
Hangi kamptayım  bu durumda, kendime bu kamplaşmada bir saf arıyorum .. :icool:

Çevrimdışı Koa_lAA

bizi bielsa keser anca... delilikse delilik, bilgiyse bilgi, şekilse şekil... bizim ligde iş yapar...

Çevrimdışı sozkul

Şenol Güneş'i savunanlar sırf savunmuş olmak için savunmadılar. Abdullah Avcı'ya da öyle sövmediler. Bir tespit yaptılar, geleceğe yönelik öngörüde bulundular. ....

Şenol Güneş'i savunanların tamamı böyle olamaz, sonuçda başarılı olmuş bir adam, başarısızda olabilir di bu ayrı.
Her hoca'yı savunan grubun içinde futbol ile ilgili gerçeklerin dışında tamamen subjectif nedenlerden kaynaklanan (dünya görüşü, memleketi, siyasi görüşü, fiziksel görüntüsü.....) gerekçeler olabilir. Ben bu nedenle savundum diyebilirsin, o ayrı, ama bütün savunanları aynı kefeye koyamazsın. Herkes sen değil.
Senin hiç anlaşamayacağın insanda bulursun içilerindee, hatta tek ortak noktanız onu desteklemiş olmak olanlarıda bulursun.

Çevrimdışı sozkul

bizi bielsa keser anca... delilikse delilik, bilgiyse bilgi, şekilse şekil... bizim ligde iş yapar...

Kaç para ister?

Çevrimdışı Koa_lAA

Kaç para ister?

championship in en pahalı hocasıymış bi habere göre... yıllık 2 m pound leeds den aldığı... adamın lakabı bile el loco(deli)  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Egos

Ayrıca bu genellemeler bazı kişilerin hakkını yiyor, karşıyım genellemeye, tabiiki her babayiğidin biraz ego kasmaya şişinmeye ihtiyacı var, hani nerdesiniz çıkın ortaya bak ben demiştim minvalinde mesajları azıcık anlıyorum tekrara kaçmadıkça. Ama burada hem Şenol Güneşe sövüp hem geldiğinde Abdullah Avcı'ya sövenlerin hakkını kim savunacak. Veyahut hem Şenol Hoca'yı hem Abdullah hocayı pamuklara sarıp koruyanları kim savunacak, arada gümbürtüye gidenler oluyor..
Genellemeler içinde haksızlık barındırıyor, mümkün olduğunca az genelleme tekrarına kaçmak lazım.
Ayrıca her Beşiktaş taraftarı futboldan anlamak zorunda değil, ama görüşünü söyleme hakkkınada sahip. Adam hata yapmış olabilir, bilmiyor olabailir, gereksiz yere  yüksek beklentiye girmiş olabilir.
mesela ben, Abdullah Avcı ile uçup kaçacağımızı sanmıyordum, ama adam fena hoca değil bi bakalım diyordum. Şu anki faciayı aklımın ucundan dahi geçirmiyordum.
Hangi kamptayım  bu durumda, kendime bu kamplaşmada bir saf arıyorum .. :icool:

ağabey neden haksızlık olsun, siyah ve beyaz ile ilgili değerlendirme yaptığımız her seferde "griler başka" diye belirtecek miyiz? bu, yoklama alınırken bir kişinin "burada", diğerlerinin "bilmiyorum" demesi gibi. konuyla alakası olmayanların kendilerini açıklamalarına gerek yok.

koalaa'nın mesajı da oldukça netti, çoğunluktan bahsediyoruz.

:hahahahaha üç senedir buradayım rumuzunun koala olduğunu yeni fark ettim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Koa_lAA

ağabey neden haksızlık olsun, siyah ve beyaz ile ilgili değerlendirme yaptığımız her seferde "griler başka" diye belirtecek miyiz? bu, yoklama alınırken bir kişinin "burada", diğerlerinin "bilmiyorum" demesi gibi. konuyla alakası olmayanların kendilerini açıklamalarına gerek yok.

koalaa'nın mesajı da oldukça netti, çoğunluktan bahsediyoruz.

:hahahahaha üç senedir buradayım rumuzunun koala olduğunu yeni fark ettim.

:outtahere:

Çevrimdışı levitate

ne o leeds'i bırakır ne leeds onu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Koa_lAA

ne o leeds'i bırakır ne leeds onu

bielsa bu... herşeyi her an yapabilir...

bize alacaksın bielsa yı.. yanına da üzülmez i koyacaksın... el loco ve deli ibo... inanılmaz proje olur...

Çevrimdışı mylife1903

bize alacaksın bielsa yı.. yanına da üzülmez i koyacaksın... el loco ve deli ibo... inanılmaz proje olur...
Bu alemde tek bir el loco vardir

Çevrimiçi Akil Emre

Aklı olan bu avcıyı 1 dk daha tutmaz, uefada sıfır puan çekeceğiz yıllar boyu üzerimize yapışacak, ilk 5 şansı bile yok bu oyunla. Adam resmen bizi bitirmeye gelmiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncuların şimdiye kadar olan alacakları ödenmiş. UEFA'ya "Borç yoktur." yazısı gönderilip FFP açısından sıkıntı ortadan kaldırılmış. Hayırlı olsun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Bizim takımda bottleneck var. CPU %100 ken GPU %50lerde oluyor. Güncel oyunları yüksek kalitede oynamak için tüm sistemi değiştirmek gerekli ama bütçemiz elvermedigi için işlemciyi update etmeliyiz. En azından eldeki anakarta uyumlu ramleri iyi besleyecek fazla yük bindirmeyecek Gpu kullanımını %100e çıkarabilecek bir islemcimiz olursa güncel oyunları orta seviyede oynayabiliriz. Yoksa çöp olacağız.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş'i savunanların tamamı böyle olamaz, sonuçda başarılı olmuş bir adam, başarısızda olabilir di bu ayrı.
Her hoca'yı savunan grubun içinde futbol ile ilgili gerçeklerin dışında tamamen subjectif nedenlerden kaynaklanan (dünya görüşü, memleketi, siyasi görüşü, fiziksel görüntüsü.....) gerekçeler olabilir. Ben bu nedenle savundum diyebilirsin, o ayrı, ama bütün savunanları aynı kefeye koyamazsın. Herkes sen değil.
Senin hiç anlaşamayacağın insanda bulursun içilerindee, hatta tek ortak noktanız onu desteklemiş olmak olanlarıda bulursun.
Dogru tespit onceliktir @sozkul abi ozellikle seviye tespiti
Mesele ermeni diye arasi oynatmiyir, karijma manevi evladi adama rikardo diyor, corba taktigi diye kurekle daliyordum adama
Ama bi kere tercihlerini elestirmedim
4. Yapti falan diye girismedim senol gunese

Bayern taraftari olsam 4. Olsak ana avrat kufur ederim, amigo orhan gibi ucarim hocaya
Ha sen besiktassan 25 senede 4 sefer kupa gorduysen 2 tanesini alip koyan adama sapka cikartacaksin, keramet sende degil cunku

Çevrimdışı Egos

Dogru tespit onceliktir @sozkul abi ozellikle seviye tespiti
Mesele ermeni diye arasi oynatmiyir, karijma manevi evladi adama rikardo diyor, corba taktigi diye kurekle daliyordum adama
Ama bi kere tercihlerini elestirmedim
4. Yapti falan diye girismedim senol gunese

Bayern taraftari olsam 4. Olsak ana avrat kufur ederim, amigo orhan gibi ucarim hocaya
Ha sen besiktassan 25 senede 4 sefer kupa gorduysen 2 tanesini alip koyan adama sapka cikartacaksin, keramet sende degil cunku

bir şablon var: transfer edilmeyen oyuncu edilene, yedekteki oyuncu oynayana, rakibin teknik direktörü kenardakine tercih ediliyor. bu durumun gidenin gelene tercih edilmesiyle sonuçlanması doğal.

madem bıçak kemiğe dayandı, belki haftaya bu konuyu konuşamayacağız, ben abdullah avcı'nın kalmasından yanayım. herhangi bir ısrarım, hırsım yok; ama adam eksik olursa avcı'yı savunanlara destek çıkarım. beşiktaş ligin bitimine 10 hafta kala düşme hattında olursa gönderilebilir. asıl beklentim ahmet nur çebi'nin "ocak ayına kadar zaten hocamla hiç tartışmasız devam etmeyi düşünüyorum" taahhüdünü yerine getirmesi, eğer "galatasaray maçının ardından sözleşmesini feshedeceğiz" deseydi, o sözünü de tutmasını beklerdim.

Çevrimdışı levitate

sanki artık el locoluğu kalmadı gibi :D çok sakinleşmiş oralarda
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bizim takımda bottleneck var. CPU %100 ken GPU %50lerde oluyor. Güncel oyunları yüksek kalitede oynamak için tüm sistemi değiştirmek gerekli ama bütçemiz elvermedigi için işlemciyi update etmeliyiz. En azından eldeki anakarta uyumlu ramleri iyi besleyecek fazla yük bindirmeyecek Gpu kullanımını %100e çıkarabilecek bir islemcimiz olursa güncel oyunları orta seviyede oynayabiliriz. Yoksa çöp olacağız.

muazzam benzetme olmuş :D 10/10
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

çebi başkan seçildiğinden beri moralim bozuk mutsuz şekilde dolaşıyordum. uygulayacağı mali disiplin nedeniyle beşiktaşın batışını geciktirebileceği endişesiyle huzursuzdum.

birden alıma geldi, ronaldinhonun transferi için çok çaba göstermişti. içimi bir ümit kapladı. acaba beşiktaşı batıracak beklenen kurtarıcı mesih o olabilir miydi? yapacağı pahalı transferlerle ekonomiyi daha kötü yapıp işin içinden asla çıkılamaz noktaya getirebilir miydi?

ümit ve kaygı arasında gidip gelirken yine o kahrolası fetiş aklıma geldi. trabzon ve çevre illerde hızlı çalım atan teknik oyuncular çok sevilir yattara, mwakaeme vs...  sayın başkan acaba sadece bu sebeple mi ronaldinhoyu istiyordu? bilemiyorum, kafam karıştı...

çebi akıllı insandır, kendisine bahçıvanlık rolü biçildiğinin farkındadır. bahçe bakımı sulama gübreleme budama işlerini yaptıktan sonra hasat zamanı kendisine güle güle denileceğinden emindir. acaba herkese ters köşe yaparak kulübü batırarak hepimizi özgürleştirebilir mi?

ümit ve korku arasındayım...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bizim baskani nevzat demirde gorunce
Aklima su sahne geldi

Yaraliyuz - yaraliyuz
Mani - torunoglu
Ernie - avci
Ne filmdi ama dimi abi