Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550013 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

sinirim geçmiyor.

bu f.orman avcı beyi neden 3 yıllığına bağladı? bu avcı madem beşiktaşı çok seviyor çok istiyor geçen senenin analizini yaparak gelmiş formanı ikna etmiş sevillayı reddetmiş koy önüne 1 yıllık kontratı maaşda yıllık 12 değil 5 milyon de önce ispatlasın kendini sonrasına bakarız. 3 yıl 36 milyon tele gelde gönder şimdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sergen diyenler, neye dayanarak sergen diyorlar illa, cokmu güzel futbol oynatiyor, cokmu anliyor global futboldan, genc yeteneklerden, yabanci liglerden ??? Cokmu professionel ? Sirf öz evlat sifati takilmiş diye nedir bu inat?
En iyi top oynayan takimlar suan ts ile alanya, onlarin hocalari neden begenilmez mesela, sonucda biz takimin başarili olmasini istemiyormuyuz?
Sergenden ne f.t. nede senol günes olur, öyle olur diyenler varsa.
Guti'nin günahi neydi? O neden denenmedi, real m. Üst düzey top oynamis, üst düzey t.d. lerle calismis, türkiyeyi biliyor, camiyayi biliyor, futbolu biliyor.....
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Sergen diyenler, neye dayanarak sergen diyorlar illa, cokmu güzel futbol oynatiyor, cokmu anliyor global futboldan, genc yeteneklerden, yabanci liglerden ??? Cokmu professionel ? Sirf öz evlat sifati takilmiş diye nedir bu inat?
En iyi top oynayan takimlar suan ts ile alanya, onlarin hocalari neden begenilmez mesela, sonucda biz takimin başarili olmasini istemiyormuyuz?
Guti'nin günahi neydi? O neden denenmedi, real m. Üst düzey top oynamis, üst düzey t.d. lerle calismis, türkiyeyi biliyor, camiyayi biliyor, futbolu biliyor.....
Zago var zago

Çevrimdışı mylife1903

sinirim geçmiyor.

bu f.orman avcı beyi neden 3 yıllığına bağladı? bu avcı madem beşiktaşı çok seviyor çok istiyor geçen senenin analizini yaparak gelmiş formanı ikna etmiş sevillayı reddetmiş koy önüne 1 yıllık kontratı maaşda yıllık 12 değil 5 milyon de önce ispatlasın kendini sonrasına bakarız. 3 yıl 36 milyon tele gelde gönder şimdi.
Allah fikret baskandan razi olsun abi
Iyiki bu 7 tiransferi yapmislar
Gecen seneki kadro ile bagira bagira ligin dibine demis atardik

Kadromuz ondan da mi kotu bundan fa mi kotu diyorlardi
Asrin kadrosundan gecis donemi

Versinler bu kadroyu ersun yanala 8 sene sampiyon yapar
Ha gayret guntekin, basarabilirsin

Çevrimdışı tangaz

Allah fikret baskandan razi olsun abi
Iyiki bu 7 tiransferi yapmislar
Gecen seneki kadro ile bagira bagira ligin dibine demis atardik

Kadromuz ondan da mi kotu bundan fa mi kotu diyorlardi
Asrin kadrosundan gecis donemi

Versinler bu kadroyu ersun yanala 8 sene sampiyon yapar
Ha gayret guntekin, basarabilirsin

binbirrr kere razı olsun hemde

yeni yönetim şimdiden hoca sıkat etsin reis dominant takımlarla aramda çok puan farkı yok demeyen türden beşiktaşın büyüklüğünü gerçekten bilen taraftara şirin görünecem die imza atarken takla atıp sıkışınca dominant takımlardan çok geride değiliz demeyen bir hoca!

bende diyeyim kadromuz a.gücündende mi kötü adamlar transfer yasaklısı market değeri 8 milyon yuro

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

Yaw yemisim sistemini ne sistemi
Kadro bu
Fayda alacaksin
Layic zaten twk basina performans verebilecek bi cocuk degil
Etrafini guze dllduracaksin azicik serbest birakacaksin
Maksimim verim alip parlatip 15-20ye italyaya geri sokusturacaksin

Layici izleseler seribe takimina almazlar suan
Hani oyuncuyu sistem parlatirdi, yalana bah
Sistemle parlatacaksan neden 7 adam aliyon 15 mykn harciyon
Paflara yap madem sistem mutis kimse anlamiyor, topcu bile

Bide sey tipler vardi
Vida layic falan sisteme uymuyor bunlara musteri bulalim he iyice kiy takimi olalim, layic ile vida iynayamiyorsa hoca gider bu kadar basit.

Layic ile vida sisteme oluymuyor, degistir o sistemi uydur, siti mi burasi o uymuyor bu uymuyor kaleciye 60-70 verek, ama muhim degil sisteme uyuyor

+1903

tespit kralı bee
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nartallo

İstifa niye etsin ki adam? Böyle bir beklenti içerisinde olmak saçma. Daha 15 resmi maça çıkmamış, eksik problemli bir kadronun üstüne sürekli cezalar-sakatlıklarla uğraşmak zorunda kalmış vs. Yermek istiyorsanız yeterli malzeme var ama desteklemek isteyenin, bir şeyler yapabileceğine inananın da savunabileceği noktalar var. Niyete bağlı bir durum. Hiç bir hoca bu kadar sürede net çıkarımlar yapılabilecek seviyede değerlendirilemez bence. Hoca da kendi içinde istifa etmesini gerektirecek bir neden görmeyebilir.

Sonuçta ortada bir iş ilişkisi var. Kimseye zorla sözleşme imzalatmadı herhalde. Reel hayatta bir işyerine 1000 dolarını bırakmayacak mahkeme mahkeme gezecektir burada yazanların yüzde 80'i. Bu da normal olanıdır. Kötü bir şey değil. Adam durduk yere neden elindeki sözleşmeyi yırtsın? Şu onuru varsa istifa eder vs kafaları çiğlikten başka bir şey değil. Sözkonusu olan kim olsa aynı şeyi düşünürdüm. Pektemek, Köybaşı vs en sevmediklerim farketmez. Sözleşmeyi vereni eleştirirsin, politikayı eleştirirsin. İşçiyi eleştiremezsin. (sözleşmesini feshetmiyor diye eleştiremezsin yani) Kaç para yazıyorsa yazsın karşısında.

Akıllı para harcayacağız diyip, 17 milyon EUR sırf bonservise döküp, 11 maçta 2 galibiyet almak, klübü mali ve itibari olarak zarara uğratmak çiğlik mi oluyor, pişmişlik mi oluyor?

Çevrimdışı tangaz

Akıllı para harcayacağız diyip, 17 milyon EUR sırf bonservise döküp, 11 maçta 2 galibiyet almak, klübü mali ve itibari olarak zarara uğratmak çiğlik mi oluyor, pişmişlik mi oluyor?

ağustosta 1 (göztepe) ekimde 1 (alanya) galibiyetleri dışında galibiyet yok  eylülü boş geçmiş aynı sistemle (hoca sistemi sever) kasım ayı boş geçecek demektir.

şuster kovulurken yardımcıları abi tazminat deyince ulan ne tazminatı ne yaptınızda tazminat istiyorsunuz demişti 5 kuruş almadan gitmişti aynı delikanlılığı avcıdanda bekliyorum havaalanında beşiktaş taraftarını döverken bizde kasımpaşa çocuguyuz deyip bitirim delikanlı geçiniyordu görelim delikanlılığını sayın avcı.

maç öncesi anç avcının arkasındayım devre arasına kadar bişeyler olmazsa hocamda gereğini yapacak karakterde biridir demişti ne diyorsunuz sayın avcı sorusuna yeni yönetime övgüleri için teşekkür ediyorum deyip geçiştirdi. anç.nin cümlesinin 2. yarısınada değinsene  sayın avcı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma ve Şenol Güneş gidince uçup kaçacaktık önümüze geleni ezecektik

Beyler kaybolmayın , çıkın ortaya da anlatın bize neden uçup kacamadigimizi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gs'yi yenemezsek Avcı devre arasına kadar bile duramaz artık. Bu işin sonu belli. Sergen Yalçın.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Gs'yi yenemezsek Avcı devre arasına kadar bile duramaz artık. Bu işin sonu belli. Sergen Yalçın.

şuan da sergene de yazık malatyaya da

Çevrimdışı Eray_Steiermark

şuan da sergene de yazık malatyaya da
Eninde sonunda gelecek nasılsa abi. Ne kadar erken o kadar iyi bence. Devre arasından önce gelmez zaten. O zamana kadar da halimiz ne olur meçhul.

Çevrimdışı Egos

işler iyi giderken fikret orman bu konulardaki tüm mesuliyeti üzerine almasının diyetini başkanlıktan ayrılarak ödedi. biz demba ba'nın gelişi öncesi sezondan itibaren aynı kurguda transfer yapıyoruz, hatta bahsettiğim 2013-14 sezonunun harcama tablosu neredeyse buna eşdeğer. o zaman yaptığımız transferlerde şampiyonluğa katkı sağlayacak üç buçuk oyuncu almıştık: tolga zengin, gökhan töre, atiba ve kerim frei; ilk ikisinde bazılarımızın çekincesi olsa da liste böyle. şu anki problem harcadığımız paradan, aldığımız sonuçlardan çok -ki bunlar da büyük problem- sezon başında transfer ettiğimiz hangi 3 oyuncunun takımın iskeletini oluşturmada bize katkı vereceğinin kestirilememesi.

gökhan'ı kiralık olduğu için diaby karşılıyor. frei ile n'koudou eşleşiyor. atiba, elneny denk düşüyor; fakat elneny'nin ne kadar süre bizde kalacağını kestirmek zor, o nedenle eşleşmeyi adem ljajic'le yapabiliriz. beğenmediğimiz tolga'nın karşılığı da tekrar kiralanan karius, ama o da genellikle günay'ın karşılığıymış gibi davranıyor.

ilk 11'de yer alan bazı isimler seneye güçlü yedek kulübesi için koz olacaklar, bazılarını takım oyununa adapte edip parlatacağız. ancak bu eşikten atılan ilk adım; sağ ayakla mı, sol ayakla mı girdik daha belli değilken şimdi çıkalım seneye tekrar gireriz moduna geçtik. abdullah avcı kendisine, şenol güneş'in ilk sezonunu hedef aldığını beyan ederek hata yaptı, bizim bulunduğumuz nokta en iyi ihtimalle slaven bilic'in ilk sezonu ve en önemli fark kadro kalitesinde ya da harcanan parada değil, beklentide. yine de sabır gösterilirse avcı sözlerinin arkasında durabilir, başarıyı öne çekmek için bize düşen desteği artırıp beklentiyi azaltmak.

Çevrimdışı tangaz

Eninde sonunda gelecek nasılsa abi. Ne kadar erken o kadar iyi bence. Devre arasından önce gelmez zaten. O zamana kadar da halimiz ne olur meçhul.

orası da doğru sende haklısın. kim gelecekse bir an evvel gelip gelecek senenin planlarını yapması mevcut kadrodan kimler işe yarar kimler yaramaz belirlemek gelecek yılın transferini yapmaya şimdiden başlamak için hocanın bir an evvel gelmesi yerinde, kabul. ama en doğru hocayı getirmek için acelemiz de yok bu yıl nasılsa gitti doğru hoca bulmak için 2-3 ay daha bekleyebiliriz. göndeririz avcıyı yeni hoca bulana dek şenol fidan çalıştırır atiba da yardımcı olur. burak gg filan da elini taşın altına koyar anç bir iki ödeme yapar dolar çekmesi olan migreni tutan başım ağrıyor bugün olmaz diyenlerde kendine gelir geçinir gideriz.

(...)
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2019, 12:18:46 tangaz ]

Çevrimdışı Nartallo

ağustosta 1 (göztepe) ekimde 1 (alanya) galibiyetleri dışında galibiyet yok  eylülü boş geçmiş aynı sistemle (hoca sistemi sever) kasım ayı boş geçecek demektir.

şuster kovulurken yardımcıları abi tazminat deyince ulan ne tazminatı ne yaptınızda tazminat istiyorsunuz demişti 5 kuruş almadan gitmişti aynı delikanlılığı avcıdanda bekliyorum havaalanında beşiktaş taraftarını döverken bizde kasımpaşa çocuguyuz deyip bitirim delikanlı geçiniyordu görelim delikanlılığını sayın avcı.

maç öncesi anç avcının arkasındayım devre arasına kadar bişeyler olmazsa hocamda gereğini yapacak karakterde biridir demişti ne diyorsunuz sayın avcı sorusuna yeni yönetime övgüleri için teşekkür ediyorum deyip geçiştirdi. anç.nin cümlesinin 2. yarısınada değinsene  sayın avcı.

Bu durumlarda ücretli çalışanların tazminatıyla, yıllık 2 milyon EUR olan adamın haklarını bir tutup karşılaştırma yapanları hiç anlamıyorum.

Kaldı ki, bu kadar hata yapan, içinde bulunduğu kurumu zarara uğratan, performansı düşük olan bir ücretlinin de tazminat verilmeden sözleşmesi fesih ediliyor, haklı fesih sayılır şu gerekçeler

Çevrimdışı tangaz

evet bekliyoruz heyecanla açıklamaları

quaresma olsa şuan grupta 9 puanımız olmazsa adımı değiştirirdim sahada yetenek namına topçu bırakmadılar neymiş orta açıyormuş  ee dün avcı demedi mi rakip kalabalıktı oyunu genişletmek zorunda kaldık die ee oyunu en iyi genişleten finalde de orta açan adam quaresma idi quaresmayı gönderip aynı işleri yapacak şekilde doldurmak için bu kadar masrafa gerek yoktu. akıllı parası bu muymuş avcının? eksik kalsın...

Çevrimdışı tangaz

Bu durumlarda ücretli çalışanların tazminatıyla, yıllık 2 milyon EUR olan adamın haklarını bir tutup karşılaştırma yapanları hiç anlamıyorum.

Kaldı ki, bu kadar hata yapan, içinde bulunduğu kurumu zarara uğratan, performansı düşük olan bir ücretlinin de tazminat verilmeden sözleşmesi fesih ediliyor, haklı fesih sayılır şu gerekçeler

aynen öyle haklısın ama avcıda haklı neden bıraksın parasını belki para sadece kendinin değildir ödeme yapacağı yatırımları vardır bu kontratı gösterip kredi çekip ev almıştır di mi ama  :upto:

Çevrimdışı sozkul

Stada gidip maç seyretmak işkenceye dönüşmeye başladı arkadaşlar, taraftarda kendi arasında kavga etmeye başladı birisi ıslıklıyor, birisi yuhluyor, birileri niye öyle yapıyorsun diye yanındakine kızıyor.
futbolcuların özgüveni filan yok olmuş durumda, seyirciden korkuyorlar kimse risk almak istemiyor. Galatasary maçına canım gitmek istemiyor ama mecbur gideceğiz.. :(

Güven'i santrafor oynatmak santraforsuz oynamaktan daha kötü. Çocuk geçen seneden çok kötü, ben kaleci degajlarında filan kafa topuna bu kadar büyük timing hatalarıyla çıkan bir adam görmedim.
çevresinde kimse yok top havada süzülerek geliyor adam topa kafayı isabet ettiremiyor.
Solda sağda daha faydalı Güven.
Orkan'ı alınca hocaya kızdım ama girdikten sonra tek insiyatif alan futbolcu oldu. Ötekiler top ban gelmesin diye toptan kaçıyorlardı.
Caner'e kızıyoruz, golleri yediriyor ama asistler de ondan geliyor. Takım gol anlamında bu kadar kuruyken Caner'den vazgeçemeyiz.
Oğuzhan bence dün artık Beşiktaş kariyerini bitirdi  Hoca devre arası çıkarmalıydı.. En azından ıslıklanmamış olurdu.

Çevrimdışı tangaz

Stada gidip maç seyretmak işkenceye dönüşmeye başladı arkadaşlar, taraftarda kendi arasında kavga etmeye başladı birisi ıslıklıyor, birisi yuhluyor, birileri niye öyle yapıyorsun diye yanındakine kızıyor.
futbolcuların özgüveni filan yok olmuş durumda, seyirciden korkuyorlar kimse risk almak istemiyor. Galatasary maçına canım gitmek istemiyor ama mecbur gideceğiz.. :(

Güven'i santrafor oynatmak santraforsuz oynamaktan daha kötü. Çocuk geçen seneden çok kötü, ben kaleci degajlarında filan kafa topuna bu kadar büyük timing hatalarıyla çıkan bir adam görmedim.
çevresinde kimse yok top havada süzülerek geliyor adam topa kafayı isabet ettiremiyor.
Solda sağda daha faydalı Güven.
Orkan'ı alınca hocaya kızdım ama girdikten sonra tek insiyatif alan futbolcu oldu. Ötekiler top ban gelmesin diye toptan kaçıyorlardı.
Caner'e kızıyoruz, golleri yediriyor ama asistler de ondan geliyor. Takım gol anlamında bu kadar kuruyken Caner'den vazgeçemeyiz.
Oğuzhan bence dün artık Beşiktaş kariyerini bitirdi  Hoca devre arası çıkarmalıydı.. En azından ıslıklanmamış olurdu.

tribünleri filan bir kenara bırakıyorum onu en iyi gözlemleyen sensin olay yerinden bildiriyorsun sonuçta.

sahaya geçecek olursak maç başlığında da yazdım ozziyi devre arası çıkarmalı en hayırlısı dedim hoca onu bile akıl edemedi sonuçları düşünme yetisi yok hocanın. güven kanatta ve 2.devre katkı verebilir sadece hoca 8 hazırlık maçında güveni burada oynattı ligde kaç maç avrupada kaç maç ısrarından vazgeçmiyor. hoca takıntılı yanlışta ısrarı seviyor geçen sene başakşehirde haftalarca adebayor ve bayiçi oynatmadı robinhoyu oynattı şampiyonluğu verdi. aynını burda da güvende yapıyor. sahaya santraforsuz 4-6-0 çık bundan kötü olmaz umut nayırla başla paftan santrafor koy vidayı koy öne güvenden fazla oynamazsa adımı dğiştiririm en azından hava topu indirir. hoca çok kötü öyle böyle kötü değil inatçı takıntılı kimseden fayda gelmez bize çok yanlış isim seçti f.orman sağolsun.

Çevrimdışı mylife1903

Su kadroyu bir tur verseler de senol gunese maksimumunu gorsek

Çevrimdışı tangaz

Su kadroyu bir tur verseler de senol gunese maksimumunu gorsek

:claps:

abi bi kere de yanlış konuş...

nazar boncugu olsun

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sebepleri ben sayayım abi sana
çok dobra adam
yönetimi hep taraftar önünde ifşa eder başarısızlık durumunda ve direk uzar
hiç bir takımla bir seneyi bitiremez
birde laf çakar falan gazetecilere
ha bide bütün takımlarda forma giyen bir Beşiktaş "efsanesidir" kendisi
arma için çalışır oynar mesela araba vericez derler hemen girer arma için oynar yoksa normalde oynamaz
teknik direktörlüğü pek sevmiyorum zorundalıktan yapıyorum der
ha bide muhteşem futbol kültürüyle bekleri önemsiz sayar

Quaresmayla ne alakası var bu konunun ?? Quaresma bey olsa 50 galibiyet mi alacaktık ???  En azından (...) boşuna maaşını vermiyoruz.Bu mantıkla medelde gitmeseydi mirin de gitmeseydi madem kötü olunca oyuncularla yolları ayırmayı gerektirmiyorsa.

evet bekliyoruz heyecanla açıklamaları

quaresma olsa şuan grupta 9 puanımız olmazsa adımı değiştirirdim sahada yetenek namına topçu bırakmadılar neymiş orta açıyormuş  ee dün avcı demedi mi rakip kalabalıktı oyunu genişletmek zorunda kaldık die ee oyunu en iyi genişleten finalde de orta açan adam quaresma idi quaresmayı gönderip aynı işleri yapacak şekilde doldurmak için bu kadar masrafa gerek yoktu. akıllı parası bu muymuş avcının? eksik kalsın...

Geçen sene uefa şampiyonu olmuştuk dime abi kendisi varken  :lol: :lol:

Edit: Ayrıca geçen sene quaresmanın oynadığı maçlarda ve lensin oynadığı maçlarda aldığımız galibiyet sayısı falan karşılaştırıldı ve oynamadığı maçlarda ne kadar müthiş katkı yaptığı defalarca konuşuldu bu forumda. Hem kendi ağzınla demiyor musun yeteneksiz oyuncular falan diye e kasımpaşa da yeteneksiz ordusu ve quaresmaları var. Quaresma orda 50 asist 50 gol falan yaptı galiba, kasımpaşaya her maç 3 puan kazandırıyor dimi.  Yani senin mantığına göre yeteneksizler ordusunda bir yetenekli oyuncu yani quaresmanın 6 maçta yaptığı katkı 0 gol 0 asist.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2019, 14:09:11 Sir Alex Ferguson ]