Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549532 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

bize yardımcı olan taraftarımız?

istifa çağrısında bulunuyorlardı en son hmm
Derbide skor olarak maçın içinde kaldığımız müddetçe protesto olmaz. Ancak maçın son bölümünde kötü bir sonuç olursa stat yıkılır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

dominant takımların 3 puan gerisindeyiz deyip duran adamdan ne fayda bekliyorduk ki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bize yardımcı olan taraftarımız?

istifa çağrısında bulunuyorlardı en son hmm
Dagilmis
Hala parsel marsel diyor
Gecis mecis anlatiyor iste

Penalti bile atamiyoz

Çevrimiçi Sinan23

maşallah maşallah
Ayağına heraldigi topun pas olarak taca çıkması hariç. 2. golde vida hataliydi. Tek bir adam var yakın dur. Orta yapana bakip durdu.

Çevrimdışı mylife1903

Acvı: ''Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz''.

O zaman daha anlaşılmalıydı ;)
Antrenor avci teknik direktor oranakmis herhalde

Çevrimdışı tangaz

Dagilmis
Hala parsel marsel diyor

Penalti bile atamiyoz

geçen maçda parsel marsel diyordu o maç işe yaramayan parsel bu maç mı işe yarayacakmış

melihde parsel parsel sattı diyordu arınç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ayağına heraldigi topun pas olarak taca çıkması hariç. 2. golde vida hataliydi. Tek bir adam var yakın dur. Orta yapana bakip durdu.

roco baskı filan görmedi rakip baskıda yapmadı baskı yapsalar görürdüm rokoyu bikere rakip sahadaydı 2.devre baskı görünce canere veriyom diye taca attı.

Çevrimdışı Nartallo

Bu kariyeri sorgulanmayan vatandaş yere yatsanayı da istifa lafını da çok güzel yuttu, hiç gocunmadı.

Bu istifa etmez, belli oldu, o tazminatı alacak.

Çevrimdışı levitate

Derbide skor olarak maçın içinde kaldığımız müddetçe protesto olmaz. Ancak maçın son bölümünde kötü bir sonuç olursa stat yıkılır  :tabe:
her türlü tepki gelir kaçışı yok
Dagilmis
Hala parsel marsel diyor

Penalti bile atamiyoz
4 kere parselizasyon dedi ve bir şey olmamış gibi davranıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Bu kariyeri sorgulanmayan vatandaş yere yatsanayı da istifa lafını da çok güzel yuttu, hiç gocunmadı.

Bu istifa etmez, belli oldu, o tazminatı alacak.
Fikret orman odesin, nasi fikir?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

elin geselisinden ne bekliyordunuz gurur yapıp gitmesini mi

Çevrimdışı levitate

orada hamle yapsa topu tutarmış aslında
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

birileri 3 maç 9 puan yaziyordu..parsel marsel sıfır puan işteee ... belediye a.a kurtuldu ilk guruptan cikma hesaplarida yapmaya başladilar :akuma:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

bu sercan dkme gibi satılık troller nerdeler şimdi maç  sonu yenilsekde yazsak die nöbet tutan gevşekler nerdesiniz şimdi

Çevrimdışı Nartallo

Fikret orman odesin, nasi fikir?

Fikret Orman’ın yüzünü şeytan görsün bu saatten sonra.

Bir kampanya daha yapalım tazminat için, adı da parselizasyon olsun

Çevrimdışı ALDENYX

Çevrimdışı mylife1903

sıfır puanıda koruduk bu arada -4 avarajda burda yaptık
kasim geldi hala eksi averaj

Çevrimdışı ALDENYX

Fikret ormanın beşiktaş'a attığı en büyük kazıklardan biri abdullah avcı'dır  :akuma:

Çevrimdışı celiker1

Vallahide billahide bu yaşıma kadar izlediğim en kötü Beşiktaş.Hiç bir şey yapamıyorsan çift forvete döner ileriye uzun vurun dersin.Bu halinden iyi olmazsa namerdim :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

salak değil bu adam bütün istifa seslerini duydu, sürekli puan kaybediyor bunun da farkında. istifa da etmiyorum diyor. o zaman bilerek yapıyor başka açıklaması yok. demek ki başka şeyler peşinde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Abdullah Avcı tazminat peşinde.Başka izahı yok :s20:
Hayatta Beşiktaş