Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2548356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mrred

Maçın ilk yarısında diabynin kaçırdığı gol çok güzel bir ataktı. Şimdi görsellerle destekleyeceğim.

Oyun kaleciden kısa pasla başlıyor

Özellikle atiba ve elneny topu ayaklarından çıkardıkları an sürekli hareket etmeye devam ediyorlar ve boşluk yaratıyorlar. Onların yarattığı boşluklara önce caner giriyor daha sonra diaby giriyor ve en sonunda da Burak derslik bir santrafor koşu yaparak diabynin önünü boşaltıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

seçim öncesi çebi başkan ben f.ormana tek kötü kelime kullanmadım ama onun etrafındakiler bana sövdüler şeklinde 2 kelam etmişti.
orada şafaktan bahsediyodu galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Aktif  Reklam davası henüz netleşmemiş  :tabe:

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1186558240399728640
netleşdi mahkeme kararını verdi işin temyizi hukuksal bir süreç.
ordan ender olarak tersi bir karar çıkar.

Çevrimdışı tangaz

thy ye ne zaman laf etti :alala:
algı kasıyorsunuz dediğimde bozuluyorsunuz Fikret ormanın thy ye karşı tek bir lafı yok
eurolig  eleştirdi para kazandırmadığını bir servet harcayıp şampiyon olursan bir M ödül aldığını
bunun amacının birilerini zengin etmek olduğunu söyledi söylediklerinde haklıydı
burda eleştirilecek biri varsa başkan değil thy dir onlar dayanamadı başkanın euroligi eleştirmesine tavır koydular
ispanyollar para kazansın diye onların safını tutup Beşiktaşa cephe aldılar
bir türk kamu şirketi bir türk kulübüne karşı bir avrupa şirketini tutuyor. avrupa şirketine laf söyletmiyor.
birşey eleştireceksen bunu eleştir. ne olacak yarın ülkenin bir kuruluşla sorunu olsa o kuruluşa sponsor diye vatanımı satacak
thy nin yaptığı aynen buydu. insanlar fikret orman düşmanlığından bunu bile görmezden geldi.

ligin adı "TURKISH AIRLINES eurolig" yazılımıda böle. ismi kirleniyor thy.nin bu açıklama ile

diğer taraftan kimse başkandan euro lig karalaması istemedi beklemedi neden böle bir cephe açtı orası da garipti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

orada şafaktan bahsediyodu galiba

hem şafak hem umut ismi dedikodularda geçiyor kim oldugu önemli değil olay olmuş başkan söyledi bunu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Sanılanın aksine ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum sadece birlikte oynama alışkanlığı olmayan bir kadro. Hocanın bu yüzden bir bahanesi olamaz ve olmamalı. Fakat hocaya bence zaman verilmeli ve destek olunmalı en azından devre arasında kadar. Yukarı doğru bir ivme var .
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aktif  Reklam davası henüz netleşmemiş  :tabe:

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1186558240399728640

Dün dedim beşiktaş lehine dava kelimelerini yan yana görünce o twiti 5 kere okumuştum. Şaşırırdım zaten olumlu bir şey olsa.

Çevrimdışı tangaz

Özellikle atiba ve elneny topu ayaklarından çıkardıkları an sürekli hareket etmeye devam ediyorlar ve boşluk yaratıyorlar. Onların yarattığı boşluklara önce caner giriyor daha sonra diaby giriyor ve en sonunda da Burak derslik bir santrafor koşu yaparak diabynin önünü boşaltıyor.

ve dakikalar 80i gösterirken hoca elneniyi çıkarıp orkanı sahaya kurtarıcı olarak sürüyor  :ebebe:

Çevrimdışı mrred

ve dakikalar 80i gösterirken hoca elneniyi çıkarıp orkanı sahaya kurtarıcı olarak sürüyor  :ebebe:
Abi o hamle kağıt üzerinde mantıklı şöyle ; adamlar eksik zaten bize atak yapamıyorlar. Orta sahadan bir adam çıkması doğruydu fakat bu Elneny mi olur Atiba mı olur tartışılır. Giren oyuncu da Boydun sakat olduğu düşünülürse kağıt üstünde kanat oyuncusu ya da forvet olmalı. Rakip 10 kişi olduğu için bizim sahayı "enlemesine" genişletmemiz lazımdı o yüzden kanat oyuncusu alması anlaşılabilir bir durum fakat Orkan kendini oldum sanıyor bir daha şans bulabileceğini sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2019, 15:25:45 mrred ]
The great gig in the sky

yoo o sözümü sürekli yöneticileri eleştiren insanlara söylemişdim
sürekli yönetici üzerinden başkana vurup durdular ya. daha öncede hep söyledim bir şeyin iyiside kötüsüde
başkana aittir. çünkü işlerine geldiği gibi konuşuyorlar mesela basit bir örnek Şenol hoca takımı iki defa şampiyon yaptı deniyor sonra Fikret orman takımı iki sene şampiyonluğunu engelledi deniyor takımla ilgilenmemiş madem şenol hoca yapıyormuş yapsaydı yine. metini umutu avukatı ezikçisi ne kadar suçluysa Çebi başkanda o kadar suçlu
burda senelerdir bu yöneticilere saldıranlar o zaman bu soruyu çebiye sormak zorundalar. Ben sormam
çünkü ben iyiyide kötüyüde hep başkan yapar dedim. ama dün öyle konuşanlar bugün böyle konuşamaz.
gerçekten komik bir diyorlar çebi gidene kadar herşey iyiydi o gitti bozuldu diye sonra diyorlar cio yu işden çıkaracak gücü yoktu diye. ama herkes biliyor çebi varken başkan kadar söz sahibiydi aslında
dürüst olmak gerekiyor biri için böyleyken diğeri için şöyle olmaz bir öyle bir böyle konuşmamak lazım
aslında o mesajım çebiye eleştiri değildi olaylara göre kıvıranlaraydı. bir sürü kelime oyunuyla yürüyorlar avcı kötü desek bak güneş iyiydi onu gömdünüz deniyor ama avcının kötü olması şenol hocayı iyi yapmaz. kanatlar kötü desek bak quaresmayı yediniz deniyor iyide kanatların kötü olmasıda quaresmayı iyi yapmazki.
insanlar sürekli algı kasarak yönlendirme yaparak konuşuyor ya bende onlar gibi konuşuyorum şimdi
anlayan anlar merak etme.

İşte abi olay aslında bu. Şampiyonluk bir ekip işi, fikret ormana rağmen şampiyon olamazsın veya şenol güneşe rağmen şampiyon olamazsın. Şampiyon olduğumuz seneler fikret orman ve şenol güneşinde çoğu doğrusu sayesinde şampiyon olduk. Yanlışlar başladığında fikret orman daha fazla hata yaptı ama şenol güneşte hata yaptı ve şampiyonluk gitti. Yani yine doğru düzgün ekip olamamanın karşılıklı hatalar sonucu bu tarz şeyler oldu.Burda herkes avcıya suç buluyor falan ankaragücü maçında napsın adam kaleye mi soksun. Ceza sahasında  36 kere buluşmuşuz. 2 tane çok  net pozisyonumuz var.  Yönetim iyi doğru işler yapar hoca da doğru işler yaparsa şampiyon oluruz. Burda fikret ormana @tangaz  abi ihanet etti diyor sonra abdullah avcıya yüklüyor bütün suçu. yönetim hataları işler yaptıysa yönetime rağmen şampiyon yapamaz istiyorsa pep ya da kloop gelsin. umut küme düşen bursada bile doğru düzgün oynayamayan adam orkan  adana demirde bile oynamamış adam. Bu adamlar bizim ankaragücü maçında kurtarıcımız olarak girdi.

Çevrimdışı tangaz

Abi o hamle kağıt üzerinde mantıklı şöyle ; adamlar eksik zaten bize atak yapamıyorlar. Orta sahadan bir adam çıkması doğruydu fakat bu Elneny mi olur Atiba mı olur tartışılır. Giren oyuncu da Boydun sakat olduğu düşünülürse kağıt üstünde kanat oyuncusu ya da forvet olmalı. Rakip 10 kişi olduğu için bizim sahayı "enlemesine" genişletmemiz lazımdı o yüzden kanat oyuncusu alması anlaşılabilir bir durum fakat Orkan kendini oldum sanıyor bir daha şans bulabileceğini sanmıyorum.

doğru olan orta saha değil stoperlerden birini (necip) oyundan çıkarmaktı rakip zaten eksikti ayrıca boyd kenarda oturuyordu sakat değildi. birini çıkarmak yerine misal vidayı öne atıp doldur boşaltada dönebilr hava hakimiyetinden faydalanabilirdin daglısı sağ öne atabilirdin vidayı sağ bek gibi kullanırdın yapılacak birkaç seçenek vardı ama hiç birinde orkan çınar olmamalıydı.

Çevrimdışı mrred

Mavi çizgi kalecinin gol yeme beklentisi kırmızı çizgi ise gerçekte yediği goller. Kalecimiz sondan 4.sırada
https://twitter.com/barisgrckr/status/1186614448196345863?s=20
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2019, 15:36:51 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Özetle kalecimiz beklenmedik şekilde ekstra goller yiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

doğru olan orta saha değil stoperlerden birini (necip) oyundan çıkarmaktı rakip zaten eksikti ayrıca boyd kenarda oturuyordu sakat değildi. birini çıkarmak yerine misal vidayı öne atıp doldur boşaltada dönebilr hava hakimiyetinden faydalanabilirdin daglısı sağ öne atabilirdin vidayı sağ bek gibi kullanırdın yapılacak birkaç seçenek vardı ama hiç birinde orkan çınar olmamalıydı.
Boyd milli maç dönüşü midesinden bir sorun yaşamış maç sonu Avcı açıkladı bu soruyu sordular o da rahatsızlığı var dedi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

İşte abi olay aslında bu. Şampiyonluk bir ekip işi, fikret ormana rağmen şampiyon olamazsın veya şenol güneşe rağmen şampiyon olamazsın. Şampiyon olduğumuz seneler fikret orman ve şenol güneşinde çoğu doğrusu sayesinde şampiyon olduk. Yanlışlar başladığında fikret orman daha fazla hata yaptı ama şenol güneşte hata yaptı ve şampiyonluk gitti. Yani yine doğru düzgün ekip olamamanın karşılıklı hatalar sonucu bu tarz şeyler oldu.Burda herkes avcıya suç buluyor falan ankaragücü maçında napsın adam kaleye mi soksun. Ceza sahasında  36 kere buluşmuşuz. 2 tane çok  net pozisyonumuz var.  Yönetim iyi doğru işler yapar hoca da doğru işler yaparsa şampiyon oluruz. Burda fikret ormana @tangaz  abi ihanet etti diyor sonra abdullah avcıya yüklüyor bütün suçu. yönetim hataları işler yaptıysa yönetime rağmen şampiyon yapamaz istiyorsa pep ya da kloop gelsin. umut küme düşen bursada bile doğru düzgün oynayamayan adam orkan  adana demirde bile oynamamış adam. Bu adamlar bizim ankaragücü maçında kurtarıcımız olarak girdi.

ihanet etti dediğim nokta şampiyonlukların kaçtıgı seneler değil eksik anlayıp yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen o dönemi f.orman beşiktaşı boşluyor die nitelendiriyordum bunu zaten kendisi de itiraf etti.

ihanet dediğim dönem ise mayısda aday olup seçilip 4 ay sonra kaçmasıdır. mayısda aday olmayıp martta aday olmayacağını deklare edip olası adayların önünü açmalıydı bu yaptığının neticesi kayıp sene ve milyonlarca yurodur bile bile ladesdir ve benim gözümde ihanettir.

avcı transferlerin tümünü ben yaptım demedi mi? diabiyi ben seçtim burak varken böyle bir profil seçmemiz daha doğruydu demedi mi? sahada mevcut oyuncu grubunun oynayamayacağı bir oyunu seçen avcı değil mi? kime yükleyeyim suçu bu durumda sana mı? tabiki avcıya yükleyeceğim.

Çevrimdışı Necmi

işde zaten sorun burda kardeşim bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
sorun hangi halkanın güçsüz olduğunu bulmakta bizde yönetim kırıldı teknik ekip kırıldı tarafatar zaten kırılmaya hazır bekliyordu bunları kıran taraftar oldu. Ben en büyük suçu taraftarda buluyorum.
halada aynı algıların peşinde koşuyorlar. işlerine geleni görüyor gelmeyeni görmüyorlar.
istedikleri konuyu manuple ediyorlar. işde sosyal medyada takip ediyoruz insanların u dönüşlerini görüyoruz.
kişisel egolar Beşiktaşın önüne geçiyor böyle zayıf halkayı bulamazsın. birşeyleri değiştirirsin ama sorun devam eder.

Çevrimdışı mrred

Düzeltme penaltının Xg si 0.80 imiş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Dün dedim beşiktaş lehine dava kelimelerini yan yana görünce o twiti 5 kere okumuştum. Şaşırırdım zaten olumlu bir şey olsa.
olumsuz ne var bunda :alala:
davayı kazanmışız neresinde olumsuzluk gördün

ihanet etti dediğim nokta şampiyonlukların kaçtıgı seneler değil eksik anlayıp yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen o dönemi f.orman beşiktaşı boşluyor die nitelendiriyordum bunu zaten kendisi de itiraf etti.

ihanet dediğim dönem ise mayısda aday olup seçilip 4 ay sonra kaçmasıdır. mayısda aday olmayıp martta aday olmayacağını deklare edip olası adayların önünü açmalıydı bu yaptığının neticesi kayıp sene ve milyonlarca yurodur bile bile ladesdir ve benim gözümde ihanettir.

avcı transferlerin tümünü ben yaptım demedi mi? diabiyi ben seçtim burak varken böyle bir profil seçmemiz daha doğruydu demedi mi? sahada mevcut oyuncu grubunun oynayamayacağı bir oyunu seçen avcı değil mi? kime yükleyeyim suçu bu durumda sana mı? tabiki avcıya yükleyeceğim.

Şu cümlede yanlışın var abi, hatta serdal adalıda bunu kabul etti. Şimdi şöyle ki hoca ilk baş Burak sakatlanmasa bile değişik tipte bir santrafor istiyorum dedi. Buraya kadar okey sonra transferin son gününe kadar alınmadı hatta serdal adalının başkanlık konuşmalarından birinde okursan okakayı son dakikaya kadar istedik alamadı tarzında bir açıklaması var.Yani planları diaby+okaka tarzı olacaktı. Özetle hocanın hatta burda kendimizi yırtmamıza rağmen bir santrafor alınmadı.

Çevrimdışı tangaz

Boyd milli maç dönüşü midesinden bir sorun yaşamış maç sonu Avcı açıkladı bu soruyu sordular o da rahatsızlığı var dedi.

tamam daglısı öne at rebochoyu at güzel orta açıyor çocuk olmadı çağırsın ben çıkayıp sağ açıkda deneyim şansımı ama orkan nedir allah aşkına sahaya girip ilk yaptıgı işi rakibi rahatlatmak oldu neicibi sağ açığa koy o bile orkandan fazla katkı verir

olumsuz ne var bunda :alala:
davayı kazanmışız neresinde olumsuzluk gördün

10 m para gelicekti falan o iş yalan olmuş anlamında dedim.

Çevrimdışı tangaz

Şu cümlede yanlışın var abi, hatta serdal adalıda bunu kabul etti. Şimdi şöyle ki hoca ilk baş Burak sakatlanmasa bile değişik tipte bir santrafor istiyorum dedi. Buraya kadar okey sonra transferin son gününe kadar alınmadı hatta serdal adalının başkanlık konuşmalarından birinde okursan okakayı son dakikaya kadar istedik alamadı tarzında bir açıklaması var.Yani planları diaby+okaka tarzı olacaktı. Özetle hocanın hatta burda kendimizi yırtmamıza rağmen bir santrafor alınmadı.

hoca burak sakatlanmasa dahi farklı tip bir santrafor istiyorum dedi bu doğru ama sonlarda yazdıgın diabi+okaka doğru değil. adalı okaka demiş abuş demiş öenmli değil boşboş konuşuyorlar yok burak ayarında kıymetli adam çok pahalı falan filan die lorente vardı boşda napoliye 2 milyona gitti sanki dünyada bir abuş var gidip sakat adam peşinde koştular. diabi hiç ortada yoktu şapkadan çıktı zaten.

Çevrimdışı sozkul

10 m para gelicekti falan o iş yalan olmuş anlamında dedim.

Gidecek 10 milyon gitmemiş..  10 gelmiş gibi olmuş yani.. :)

Çevrimdışı tangaz

Gidecek 10 milyon gitmemiş..  10 gelmiş gibi olmuş yani.. :)

sanırım şafak daha yönetimde değilken davayı almış davayı 6 ay bilemediniz 1 yılda çözerim demiş 6 sene sürmüş die bir yazı gördüm biyerlerde a.n.çebi ağzından söylenmiş

Çevrimdışı mrred

Bu grafiğe göre ilk haftalarda beklentiden 2.5 gol fazla yiyoruz beklentiden 1.5 gol daha fazla atıyormuşuz. Daha sonraki haftalarda ise 2 gol fazla yememiz devam ediyor (az da olsa gerileme var) fakat beklentiden  1 gol daha az atıyormuşuz. Buradan çıkan sonuç ise santrafor kalitesinden bağımsız olarak gol pozisyonuna girme sayımız artıyor fakat gol atamıyoruz

https://twitter.com/barisgrckr/status/1186613968737132545?s=20
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2019, 16:10:51 mrred ]
The great gig in the sky