İşte abi olay aslında bu. Şampiyonluk bir ekip işi, fikret ormana rağmen şampiyon olamazsın veya şenol güneşe rağmen şampiyon olamazsın. Şampiyon olduğumuz seneler fikret orman ve şenol güneşinde çoğu doğrusu sayesinde şampiyon olduk. Yanlışlar başladığında fikret orman daha fazla hata yaptı ama şenol güneşte hata yaptı ve şampiyonluk gitti. Yani yine doğru düzgün ekip olamamanın karşılıklı hatalar sonucu bu tarz şeyler oldu.Burda herkes avcıya suç buluyor falan ankaragücü maçında napsın adam kaleye mi soksun. Ceza sahasında 36 kere buluşmuşuz. 2 tane çok net pozisyonumuz var. Yönetim iyi doğru işler yapar hoca da doğru işler yaparsa şampiyon oluruz. Burda fikret ormana @tangaz abi ihanet etti diyor sonra abdullah avcıya yüklüyor bütün suçu. yönetim hataları işler yaptıysa yönetime rağmen şampiyon yapamaz istiyorsa pep ya da kloop gelsin. umut küme düşen bursada bile doğru düzgün oynayamayan adam orkan adana demirde bile oynamamış adam. Bu adamlar bizim ankaragücü maçında kurtarıcımız olarak girdi.
işde zaten sorun burda kardeşim bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
sorun hangi halkanın güçsüz olduğunu bulmakta bizde yönetim kırıldı teknik ekip kırıldı tarafatar zaten kırılmaya hazır bekliyordu bunları kıran taraftar oldu. Ben en büyük suçu taraftarda buluyorum.
halada aynı algıların peşinde koşuyorlar. işlerine geleni görüyor gelmeyeni görmüyorlar.
istedikleri konuyu manuple ediyorlar. işde sosyal medyada takip ediyoruz insanların u dönüşlerini görüyoruz.
kişisel egolar Beşiktaşın önüne geçiyor böyle zayıf halkayı bulamazsın. birşeyleri değiştirirsin ama sorun devam eder.